Få et lån med en lav ÅOP - KasseKreditten er det rigtige valg ✓

ÅOP

Lån til en lav ÅOP? KasseKreditten hjælper dig

Er du på udkig efter et lån med en lav årlig omkostning, så er du kommet til det rigtige sted. Hos KasseKreditten.dk tilbyder vi lån med en lav ÅOP, så du ikke skal betale mere end højest nødvendt for dit lån. Du kan låne mellem 3.000 kroner og op til 15.000 kroner til en fast lav rente. Det er en fordel for dig, da det gør at det bliver billigere for dig at optage et lån hos os.
Det tager kun 1 minut at ansøge om et lån hos os, og det eneste du skal bruge er dit NemID. Når du har udfyldt og sendt din ansøgning, får du svar på den inden for få minutter. Godkender vi din ansøgning, modtager du allerede beløbet på din konto inden for få minutter. Som du kan se, har vi gjort låneprocessen så nem og hurtig for dig, så låneprocessen ikke trækker i langdrag.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad betyder ÅOP

ÅOP er en forkortelse af betegnelsen 'årlige omkostninger i procent'. Banker og andre pengeinstitutter er berettiget til at oplyse om den ÅOP, som de har fastsat på deres forskellige lån. Derfor er det en god ide for dig, at være opmærksom på hvad den årlige omkostning i procent er, når du skal optage et lån.

Den ÅOP som dit lån har, har betydning for hvor meget, som du skal betale i omkostninger på dit lån om året. Det er derfor væsentligt for dig, at være opmærksom på netop dette, så du ikke betaler mere i ÅOP end højest nødvendigt. Hvis du er i tvivl om hvad den årlige omkostning er på dit lån, kan du se den i din kreditaftale. Ifølge den danske lov, skal de årlige omkostninger på dit lån og øvrige omkostninger fremgå tydeligt i din kreditaftale.

 

Lån penge til lav ÅOP hos KasseKreditten.dk

Forbrugslån, SMS lån, kviklån - kært barn har mange navne.

I kreditaftaleloven står der, at du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån. På den måde har du en reel chance for, at kunne adskille de lån som de forskellige låneudbydere på markedet tilbyder. Det er aldrig gratis at tage et lån. Den årlige omkostning målt i procent, gør det muligt for dig, at få et overblik over hvad det vil koste dig at tage et bestemt lån. Hos KasseKreditten.dk har vi en fast lav omkostning, som også kaldes en rente, på vores lån. Vi har en rente på 12,5%, som er den ÅOP du skal betale for at have optaget lånet.

Det er en fordel at tage et forbrugslån hos KasseKreditten, da vores rente er forholdsvis lav sammenlignet med andre låneudbydere. Fordelen er også, at renten er fast. Derfor skal du ikke være bange for, at den årlige omkostning på dit lån pludselig stiger.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Fordele ved at tage et lån med lav ÅOP

Tager du et lån med en lav ÅOP, slipper du for at betale meget i årlige omkostninger på lånet. Derfor er det en fordel for dig, at gå på jagt efter et lån med den laveste ÅOP på markedet.

Dog skal du være opmærksom på, at der kan være yderligere skjulte gebyrer på lånet. Når du skal optage et lån skal du selvfølgelig bruge din sunde fornuft, men det er derudover vigtigt, at du kigger låneaftalen og lånevilkårene på lånet godt igennem.

Ingen skjult ÅOP hos KasseKreditten.dk

Låner du penge hos KasseKreditten.dk er der ingen skjulte renter eller gebyrer på vores lån. Det er vigtigt for os, at du er så informeret omkring vores lån som muligt.
Din sikkerhed står øverst på vores liste. Hvis vi skjuler gebyrer og renter på vores lån, vil vi føre dig bag lyset, og det er noget vi er meget imod. Derfor har vi gjort det tydeligt, hvilken ÅOP du har hos os hvis du optager et lån, samt hvilke gebyrer der måtte være på lånet.

Få et lån til en lav ÅOP

 

Beregn ÅOP på dit lån

Der findes flere sider, hvor du kan lave en låneberegning af det lån du vil optage. Her kan du hurtigt udfylde de informationer, som eksempelvis ÅOP, så du kan finde ud af, hvad det koster dig at optage det lån, som du er ved at tage.

Laver du en låneberegning af dit lån, kan du også finde ud af hvad du ønsker at betale i månedlig afdrag, eller hvor mange måneder du er interesseret i at lånet skal løbe over.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Læg et budget og tag højde for ÅOP

Vi vil altid opfordre dig til at lægge et budget, om du skal låne penge eller ej. Der er flere grunde til, at det er en fordel at lægge et budget.

Du bør både lægge et budget før du tager et lån og efter du tager et lån. På den måde kan du få et bedre overblik over din økonomiske situation. Samtidig kan du med fordel også lave en mindre opsparing, hvor du hver måned lægger lidt penge til side. Gør du det, er du sikret, hvis der pludselig opstår uforudsete udgifter.

Vigtige faktorer udover ÅOP

Der er andre faktorer der spiller ind når du tager et lån. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på, hvad der er af både engangsomkostninger og løbende omkostninger på det lån du vil tage.

Der kan være flere former for engangsomkostninger på et lån. Disse er:

 • Oprettelsesgebyr
 • Ekspeditionsgebyr
 • Fast tinglysningsafgift
 • Variable tinglysningsafgift
 • Alle former for gebyrer

Der kan også være mange løbende omkostninger på de lån, som de forskellige låneudbydere tilbyder:

 • Månedlige og årlige kontogebyrer
 • Administrationsgebyrer
 • PBS gebyrer
 • Depotgebyrer
 • Renter

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvor gammel skal jeg være for at tage et lån?

Først og fremmest skal du være fyldt 21 år, for at kunne optage et lån hos os. Vi har erfaret, at de fleste personer over 21 år har en mere fast økonomi. Når du er fyldt 21 år, er du ofte flyttet hjemmefra og har lært at stå på egne ben. Dermed synes vi, at det er mere ansvarligt af os, at låne penge til personer over 21 år. På den måde sikrer vi også, at unge mennesker ikke bliver stillet i en mulig dårlig økonomisk situation, som kan påvirke deres fremtid.

Krav til låntagere

Vi har sat nogle krav til dig som låntager, som er en måde at sikre dig og din økonomiske situation på.
Du skal kunne stille minimal økonomisk sikkerhed for lånet og have et dansk CPR-nummer. Derudover skal du have en aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig, hvis det skulle blive aktuelt. Du skal have en dansk bankkonto, så vi kan overføre lånebeløbet til dig. Vi forventer, at du giver os adgang til din e-SKAT, samtidig med at du ikke må have mere end ét lån hos ad gangen.

Kunne du tænke dig, at læse flere informationer omkring vores lånevilkår, kan du læse dem HER. Har du yderligere spørgsmål, kan du også læse vores ofte stillede spørgsmål HER.