Lån hos Kassekreditten ONLINE ▷ Vi gør det nemt og hurtigt ✔ 2020

Kredit

Lån på op til 15.000 kr. hos Kassekreditten

Vi kan desværre ikke tilbyde dig en kredit, men du kan heldigvis optage et lån. Når det kommer til at låne penge online, kan det nogle gange være svært at få overblik og forstå forskellen på de mange tilbud. Hos Kassekreditten.dk giver vi dig mulighed for, at tage et af de mest simple lån der findes derude . En kredit betyder at de låner et givent beløb. En kredit er altså noget du får ind på din konto her og nu, og skal ses som et ekstra økonomisk råderum. Læs mere nedenfor og se vores lånevilkår.

Hos KasseKreditten tilbyder vi lån mellem 3.000 og 15.000 kroner. Lånet kan du ansøge om på kun få minutter. Det eneste du skal bruge, for at ansøge om et lån, er dit NemID. Det skal du bruge til at underskrive din låneansøgning med. Herefter får du straks svar på din ansøgning - det bliver ikke nemmere.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Forskellen på de forskellige låntyper?

Både hos banker og hos private låneudbydere som Kassekreditten.dk er, findes der mange forskellige typer lån. Derfor kan det nogle gange godt være svært, at holde overblikket over, hvilket lån der passer bedst til dit behov her og nu. Når du overvejer at tage et lån, skal du have et både kortsigtet og langsigtet fokus. Hvis du for eksempel går med tanker om at købe hus eller lejlighed, så kan det være en god idé at rydde helt op i sin økonomi, så din bank ikke kan stille spørgsmålstegn ved, om du er en god kunde til et boliglån eller ej. Hvis du derimod ikke går med de tanker, så kan et almindeligt forbrugslån i form af en kredit give dig et økonomisk åndehul, som vi allesammen kan have brug for indimellem. Måske er du på udkig efter en ny computer eller en ny sofa - det kan lade sig gøre med et lån hos os.

Når du skal låne penge, kan du altså dele dit behov op i to kategorier, er det en langsigtet investering? Eller en kortsigtet investering? Vi anbefaler ikke, at du går ud og tager et forbrugslån, hvis du samtidig vil investere i et hus, eller købe ny bil indenfor en nær fremtid.

Kredit

En kredit er et kortsigtede lån

Et kredit lån hos os vurderes til at være et kortsigtet lån. Det vil sige et lån som du typisk har tilbagebetalt indenfor et år. Et kortsigtet lån kan altså bruges til at realisere de kortsigtede drømme i hverdagen, de små ting der giver dig ekstra energi i hverdagen. Det kan for eksempel være en weekend væk med gode veninder eller din kæreste. Eller det kan også være dig selv, der bliver forkælet af dig selv- og det skal der også være plads til engang imellem i hverdagen.

Et kredit lån kan altså anvendes til en masse forskellige ting, og om du vil bruge din fulde kredit på én ting eller én gang, det er op til dig selv. Det blander vi os som firma ikke i. Det vigtigste for os, er at du har en god oplevelse med at optage kreditlån hos os. Derfor opfordrer vi også alle kunder til at rate os inde på Trustpilot, fordi din mening betyder meget for os.

Få hurtigt en kredit hos KasseKreditten

Hos Kassekreditten.dk er det hurtigt at få en kredit, faktisk har du den allerede dagen efter du har ansøgt, såfremt vi kan godkende dig til din ønskede kredit. Du kender måske en kredit som et kviklån, et smslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er at de er en kredit som du hurtigt kan optage.

Fordi vores proces er så hurtig, så kan du anvende os i situationer, hvor kan blive besværligt først at skulle tale med din bank eller lignende for at få en lignende aftale. Der er nogle ting du skal have klar når du ansøger om et lån hos os. Men det vigtigste er at du har dit NemID klar, det er nemlig det du skal anvende til at underskrive din låneaftale med. Hos os foregår hele låneprocessen online, det vil sige at du også kan anvende din smartphone, tablet eller computer, det eneste det kræver er data eller en wifi-forbindelse.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Fordelene ved et online lån

Når du har en online kredit hos os, har du også et sted, hvor ingen andre end dig ved, hvad pengene bliver brugt til. Med en online kredit står du altså ikke til ansvar overfor andre end dig selv, når det kommer til, hvad pengene bliver brugt på. Som firma vil Kassekreditten.dk dog ikke anbefale dig, at du optager en online kredit, med det udelukkende formål at anvende det til forbrugslån.

En kredit hos os, skal anvendes fornuftigt og ansvarligt, da det er en alvorlig sag at låne penge. Derfor opfordrer vi dig til, at du anvender din kredit fornuftigt, og på ting såsom en vaskemaskine, der hurtigt kan blive meget dyr på afbetaling. Her kan det være en idé at låne penge kortsigtet hos os, istedet for at vælge den dyre afdragsordning. En vaskemaskine er for den lille nybagte familie helt essentiel for at få hverdagen til at hænge sammen, så  hvis din gamle vaskemaskine går i stykker, kan der være fordele i at investere i en ny. Dermed får du med garanti en vaskemaskine der virker, og du får også også en garanti med fra forhandleren på dit produkt.

Få overblik, før du tager en kreditKredit lån online hos Kassekreditten

Der er mange forskellige grunde og årsager til, at man vælger at tage en kredit, men i bund og grund handler det om, at man føler man har behov for en kapitalindsprøjtning til sin hverdagsøkonomi. Her Kassekreditten.dk naturligvis stolte af at kunne tilbyde et kredit lån til private, så de ikke behøver at gå ned i banken. Men vi er også bevidste om, at det er en følsom sag at låne penge, og man kan hurtigt blive fristet til at ville låne flere penge end hvad godt er. Derfor anbefaler Kassekreditten.dk at man kigger sin økonomi grundigt igennem, og får sig et overblik over indtægter og udgifter, før man tager en online kredit. Står man og mangler penge her og nu, kan man se på, om man muligvis har gammel elektronik eller tøj der kan sælges. På den vis kan man få sig lidt kontanter, før man tager en kredit. 

Et godt og realistisk billede over ens privatøkonomi er altså helt essentielt, for at man selv kan fornemme, hvor meget et kredit lån kommer til at betyde for ens økonomi på sigt.

Få en variabel kredit, med en fast rente

Hos Kassekreditten.dk tilbyder vi dig en fast rente på 12,5% på vores kredit lån. Hos os kan du låne fra 3.000-15.000 kr, men vær opmærksom på, at selvom du ansøger om at låne 15.000 kr, så er det ikke sikkert vi godkender dig til det. Hvis det er tilfældet, vil vi istedet for tilbyde dig en lavere kredit, som vi mener du har bedre muligheder for at tilbagebetale. Du kan benytte vores låneberegner øverst på siden, til at få et overblik over, hvad det vil koste at få en kredit hos os.

En variabel kredit betyder hos os, at du altid er velkommen til at ansøge om at få forhøjet din kredit fra f.eks. 4.000-5.000 kr. Her vil vi dog kreditvurdere dig igen, og hvis du godkendes forhøjer vi din kredit dagen efter, hvis ikke beholder du din eksisterende kredit. Du kan desværre ikke anmode om at få sænket din eksisterende kredit hos os, hvis du vil nedbringe den, skal du afdrage aktivt på den løbende, ved at betale udover den månedlige rente på 12,5%.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvilke krav skal jeg opfylde for at ansøge?

For at blive godkendt til at modtage et lån hos os, er der et par gængse krav du skal kunne opfylde nedenstående krav.

 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering i pkt. 3.

Du kan læse meget mere på vores lånevilkår side. Det er vigitigt for os, at du har læst og forstået vores lånevilkår før du låner, på den måde ved du 100% hvad du går ind til. Har du spørgsmål vedrørende vores processer eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os pr mail eller telefon, vi hjælper dig gerne.