🏅 MOBILLÅN ▷ Ansøg Let Over Mobilen ▷ Op til 15.000,- ▷ Ansøg her

Mobillån

Lån penge hos Kassekreditten.dk

Har du brug for et mobillån? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Kassekreditten.dk kan du låne fra 3.000 kr. til 15.000 kr. på få minutter. Vi kræver ingen dokumentation og du behøver ikke stille sikkerhed for din kredit hos os. Det eneste du skal bruge er dit NemID, så overfører vi din kredit til din konto. Det har aldrig været nemmere at lån penge online. Du vælger først størrelsen på din kredit, hvorefter du udfylder en kort ansøgningsformular og underskriver låneaftalen med NemID. Hvis du bliver godkendt, udbetaler vi kreditten inden for få minutter.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Mobillån med NemID

Står du og mangler penge? Så kan det være meget nemmere, at ansøge om en kredit via din mobil hos Kassekreditten, istedet for at du skal kontakte din bank. Rigtigt mange mennesker i Danmark har en smartphone, og derved også mere eller mindre konstant adgang til internettet og online ydelser. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, at få et ekstra økonomisk råderum, hvis du står i en situation, hvor du har brug for det. Vi blander os ikke i dit privatliv, så du skal ikke regne med at vi vil våge over dig, når du har taget et mobillån hos os. Det eneste vi ønsker er, at du har en god forståelse for, hvad det betyder at tage et mobillån af den størrelse som kassekreditten.dk tilbyder. Har du nogen spørgsmål, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, og få svar på det du brænder inde med.

Mobillån hos Kassekreditten.dkTag et mobillån hos kassekreditten.dk

Et mobillån skal ikke tages så bogstaveligt som det måske lyder. Det er egentligt samme type lån du ansøger om, det vil sige en kredit, der har en løbetid på maks. 12 måneder. Når vi taler om mobillån, taler vi om, at du har muligheden for at optage et lån hos Kassekreditten via din mobil. Takket være nutidens teknologi, og det faktum at 78% af de voksne danskere har i dag en smartphone, så er du ikke længere afhængig af, at være i nærheden af en stationær eller bærbar computer, for at kunne tage et lån hos KasseKreditten.

For at tage et lån hos os, er det eneste du skal bruge: din mobil der enten har data eller wifi-adgang og dit NemID. Har du de to ting, kan du ansøge direkte fra din mobil om et lån hos KasseKreditten.

Hos KasseKreditten tilbyder vi som sagt kreditter, eller lån om du vil, fra 3.000-15.000 kr. Der skal selvfølgelig være overensstemmelse mellem, hvor meget du ønsker at låne, og hvilke muligheder du har for at kunne tilbagebetale det fulde beløb indenfor 12 måneder. Dette er for at beskytte dig som låner.

Fordele og ulemper ved mobillån

Der er naturligvis flere fordele ved, at du kan låne direkte fra din mobil. En af de største fordele er derfor også, at du ikke skal tænke på at ringe til banken og sætte et møde op med din bankrådgiver, før du kan komme videre i låneprocessen og få din kredit. Du kan se flere fordele hos Kassekreditten herunder.

 • Du har pengene på din konto i med det samme
 • Du kan klare det hele fra mobilen
 • Du skal ikke til møder i banken
 • Du skal ikke stille sikkerhed i form af dit hus eller bil, kun din indkomst
 • Du kan bruge pengene på hvad du vil

Ulempen ved at tage et mobillån er, at du ikke har den personlige kontakt med din bankrådgiver. Da et sådan lån her står udenfor banken, kan du dog heller ikke ringe til dem og få hjælp. Det er altså et meget selvstændigt valg at vælge at tage et mobillån. Så det kræver at du har styr på din økonomi i overordnede træk.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Brug lånet til lige hvad du vil

Når du har fået dit mobillån ind på kontoen er pengene 100% dine til at råde over. Vi kommer ikke til at blande os i, om du bruger dit mobillån på nye møbler, en ny telefon eller en rejse. Det er helt op til dig. Du har med andre ord helt frie hænder. Det vigtigste for os, er at du overholder dine betalinger. Det sparer dig nemlig unødvendige renter, og sparer dig altså i sidste ende penge.

Samme oplevelse som kviklån

Låneansøgningen, og låneprocessen er præcis den sammen på vores hjemmeside uanset om du er landet på kviklån, mobillån, hurtig lån eller en helt anden side. Derfor gælder det gamle ordsprog:   kært barn har mange navne, også i denne situation.  På alle vores sider kan du ansøge om en kredit fra 3.000 optil 15.000. Du kan være sikker på, at vi nok skal kreditvurdere dig grundigt, og vi vil ikke give dig en højere kredit, end hvad du har mulighed for at tilbagebetale som din nuværende økonomiske situation ser ud.

Krav for at låne hos kassekreditten.dk

For at optage et mobillån må du ikke være registreret i RKI, være minimum 21 år og stille minimal sikkerhed. For en ganske almindelig voksen person, er det altså ikke noget problem at ansøge, samt blive godkendt. Du kan læse meget mere om, hvilke krav vi har til vores låntagere under vores lånevilkår.

Kan jeg låne, hvis jeg er i RKI?

Hos kassekreditten.dk tager vi ansvar overfor vores potentielle låntagere. Derfor vil vi ikke låne ud til nogen der står i RKI. Når man er listet i dette register, betyder det som oftest, at man har flere misligholdte lån. Derfor vil det være uansvarligt og i strid med vores tankegang, at låne penge ud til dig. Dine muligheder for at låne penge bliver altså stærkt begrænset når du står i RKI. Derfor er det bedre, at du søger hjælp til at nedbringe din gæld hos nogen der har forstand på netop dette. Der er flere steder, hvor du kan få mere klarhed over dine muligheder for at nedbringe din gæld, og komme ud af RKI.

Mobillån, hvor gammel skal du være?

Hos Kassekreditten har vi få krav til vores låntagere. Et af de krav vi ikke går på kompromis med er dog, at vi ikke giver kreditter til unge under 18 år. De fleste statistikker viser nemligt, at mange unge ender som dårlige betalere. Der er nemlig forskel på at være gammel nok til at låne, og dét at være voksen nok til at låne. Vi har ikke lyst til at bidrage til statistikken med dårligere betalere. Så derfor skal du minimum være 21 år, før du kan tage et lån via kassekreditten.dk. Når du er 21 år, har du fået mere styr på din privatøkonomi. Du er måske flyttet hjemmefra, og har lært at stå på egne ben, så derfor mener vi at unge på 21 og derover, er mere ansvarlige låntagere end unge under 21 år.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Er det gratis at tage et mobillån?

Det er aldrig gratis at tage et lån. Selvom der ikke er et oprettelsesgebyr på lånet, så er der stadig renter der skal betales sammen med det lånte beløb. Hos kassekreditten.dk har vi valgt at designe vores lån på en sådan måde, at du får en kredit igennem os, som du så skriver under på via din låneaftale.

Da vores lån netop er af en lidt længerevarende karakter end andre steder, har vi et oprettelsesgebyr på 495 kr. Derudover har vi en rente på vores kreditter på 12,5%. Det vil sige at, for hver måned du har en aktiv kredit, betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten. Det er det vi kalder for minimumsbetalingen hos os.  

Hvornår bliver pengene udbetalt?

Når du får en kredit hos kassekreditten.dk, får du efter du er blevet kreditvurderet din kredit udbetalt allerede efter 2 minutter. Det skyldes, at vi på alle dage har straksoverførsel. Ansøger du om et lån i weekenden eller på helligdage, vil du ligeledes få pengene udbetalt med det samme. Det er nemlig vigtigt for os, at du får pengene på din konto så hurtigt som overhovedet muligt.