3 tips til at spare penge på din mobil | Kassekreditten

3 tips til at spare penge på din mobil

3 tips til at spare penge på din mobil

3 tips til at spare penge på din mobil

Du kan spare mange penge på din mobil. Både selve telefonen, men også alle de ydelser, som der er nødvendige, når du nu engang skal bruge din mobil. Det kræver typisk bare lidt ekstra planlægning eller detektivarbejde.

Har du brug for at spare penge op i denne måned? Eller skrabe lidt af din gæld? Så har vi samlet tre tips til, hvordan du sparer penge på din mobil, uden at skulle gå ned på service eller kvalitet.

1. Find det billigste mobilabonnement

Dit mobilabonnement er en fast månedlig udgift. Det betyder også, at det er en løbende betaling, som kan virke lille i begyndelsen, men over tid nemt kan blive dyrt. Også selvom den måske kun er små 10 kroner dyrere hver måned end et af de andre alternativer.

Et mobilselskab som Oister bruger eksempelvis samme mobilnetværk som 3, men prisen er noget lavere, da de ikke tilbyder helt sammen ekstra ydelser til dit abonnement.

Der kan være mange penge at spare ved at skifte dit mobilabonnement. Derfor er det smart at sammenligne dit abonnement med en tjeneste som Mobilabonnement.dk. Mobilabonnement sammenligner automatisk de store teleselskabers forskellige mobilabonnementer, så du kan finde det billigste. Alle priserne er taget direkte fra selskabernes egne hjemmesider, så du ved, at de er up-to-date.

Servicen gør det også muligt for dig at filtrere hvert abonnement, så du ikke bare ser det absolut billigste mobilabonnement, men også det, der passer til din brug af data og taletid.

2. Vælg det abonnement, der matcher dine behov – også uden for mobilen

Dit mobilabonnement kan også spare dig penge – uden at have noget at gøre med dit mobilbrug. Mange teleselskaber har et væld af ekstra ydelser indbygget i abonnement. Det vil sige, at du ofte vil kunne få en billigere månedlig pris på en af de streamingtjenester, du i forvejen har.

Mange af teleselskaberne har desuden rabatter og andre tilbudsløsning, som du kan bruge af, når du har et abonnement hos dem. De færreste af os besøger regelmæssigt vores mobilselskabs hjemmeside for slavisk at undersøge om, de har fået nye aftaler eller tilbud. Men hvis pengepungen kniber, kan det være smart, lige at give dem et ekstra tjek. Du kan nemlig spare en del penge på at tilkøbe ydelser, du i forvejen bruger, til en markant lavere pris.

Visse teleselskaber har også deres egne rabatklubber, såsom Oister+. Det betyder, at du også vil kunne spare penge på fysiske produkter eller endda også oplevelser, såsom ture i Tivoli.

Alt sammen er tilgængeligt udelukkende, fordi du har et mobilabonnement hos en bestemt udbyder.

3. Køb en billigere, måske brugt, mobil

I sidste ende er selve mobilen også en stor investering. Men går din egen i stykker eller er du simpelthen nødt til at købe en ny, kan du også overveje at dykke ned i genbrugskasserne. Du får også betalt dit kviklån hurtigere af, hvis du har tænkt dig om, og valgt en billig mobil.

Du kan for eksempel sagtens finde en brugt iPhone, der stadig fungerer som ny. Der er endda også ofte brugte eksemplarer på de nyeste modeller.

I dag betyder brugt ikke nødvendigvis “slidt”. Mange mennesker skifter ofte mobiltelefoner langt oftere, end det egentlig er nødvendigt.

Har du brug for et lån?

Der kan i hverdagen være mange udgifter, så de små besparelser er en stor hjælp for mange danskere. Har du dog brug for luft i økonomien kan et forbrugslån give det ekstra, som gør tingene lidt lettere. På Kassekreditten kan du læse mere om vilkår og dine muligheder, så du kan opnå mere frihed i din hverdag.