5 gode apps til din næste ferie: Find de beste apps i 2020 her ✓

5 gode apps til din næste ferie

5 gode apps til din næste ferie

5 gode apps til din næste ferie

Vi har samlet 5 gode apps til dig, som du kan bruge både før og under din ferie.

5 gode apps til en bedre sommerferie

Om du skal på storbyferie, en vildmarkstur eller noget helt tredje, har vi samlet 5 apps til dig, så du kan få mest muligt ud af din næste ferie.
Vi ved, at noget af det bedste ved en ferie er glæden ved de forventninger og forberedelser der er. Brug disse 5 apps og få endnu mere ud af blandt andet din sommerferie.

1. Momondo

Hvis du er på udkig efter et godt værktøj, til at finde og sammenligne forskellige fly og hotelpriser er appen Momondo et godt valg. Momondo sammenligner milliarder af fly- og hotelpriser verden over, så du kan finde den helt rigtige rejse.
Bruger du Momondo i forbindelse med din næste ferie, kan du hurtigt få et overblik over hvilke muligheder du har, og spare tid på at lede efter en ferie.
På Momondo kan du finde en priskalender, der hjælper dig med at finde de bedste priser som passer til dit budget. I priskalenderen estimeres priserne på flybilletter på forskellige datoer. Så kan du se hvilke dage der økonomisk set er bedst for dig at rejse på.

2. Countdown

Tæller du, som så mange andre, også dage ned til din kommende ferie, så er appen Countdown den helt perfekte app. Countdown hjælper dig med at holde styr på dine ferier. Den fortæller dig hvor mange dage, timer, minutter og sekunder der er til din næste ferie. På den måde kan du hele tiden følge med i, hvor lang tid der er til du ligger i sydens sol, står på en alpetop eller måske noget helt andet.

Countdown har mange funktioner. Du kan blandt andet tilføje dit eget baggrundbillede, sætte lydfunktioner og alarmer til og vælge en dato langt ud i fremtiden, som appen skal lave en nedtælling til.

3. The Weather Channel

Når du skal ud at rejse, er det altid rart at forberede sig bedst muligt. Med appen The Weather Channel kan du tjekke vejrudsigten for hele verden. Appen giver dig de bedste muligheder for at få nøjagtige prognoser og lokale vejrvarsler til tiden.
Brug appen og undgå at pakke det forkerte tøj til ferien. The Weather Channel hjælper dig til, at være forberedt på din næste ferie. Hvad end du skal holde ferie i sol eller kulde, er The Weather Channel en app der kan hjælpe dig godt på vej.
Pak, planlæg og klæd dig på efter de rigtige forhold. The Weather Channel indeholder også informationer om vind, tidevand, solopgang, solnedgange, månefaser og pollental. Er du interesseret i at tage en løbetur på din ferie, kan du også oprette en brugertilpasset løbeudsigt, og appen kan fortælle dig hvornår du skal løbe, hvad du skal tage på og hvor langt du skal løbe

4. Postkortet

Hvis du gerne vil sende en hilsen hjem til din familie, kæreste eller venner når du er på ferie, er appen Postkortet den ideelle løsning. Bruger du appen Postkortet kan du lave et personligt postkort med dine helt egne billeder. Hvorfor bruge et upersonligt postkort, når du alligevel tager så mange billeder på din ferie?Det er super nemt at lave dit eget postkort med Postkortet appen. Du skal bare vælge det billede som du ønsker at bruge, skrive en hilsen, tilføje en adresse og betale det med dit kreditkort. Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser: A6, A5 eller A4, og det koster mellem 19 og 29 per postkort.

5. CityMaps2Go

Når du er på ferie, er det rart at kunne finde rundt. CityMaps2Go er den perfekte følgesvend, når du skal finde rundt i en ny by eller endda et helt nyt land.

På CityMaps2Go kan du blandt andet finde forslag til restauranter, seværdigheder, event og meget mere.
Fordelen ved at bruge CityMaps2Go er, at den også kan bruges som offline GPS. Så er du ikke tvunget til at være tilkoblet internet, for at kunne bruge appen og dens GPS.

KasseKreditten hjælper dig til din næste ferie

Vores guide til 5 gode apps du bør downloade i forbindelse med din næste ferie, hvad end det er en sommerferie, vinterferie eller miniferie, klæder dig godt på til din næste ferie.
Står du og mangler penge til din ferie, hvad end du ønsker at opgradere din ferie? Eller mangler du blot nogle få tusinde kroner for at det kan blive en realitet? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos KasseKreditten.dk kan du låne mellem 3.000 og op til 15.000 kroner. Udbetalingen sker allerede indenfor få minutter også selvom det er weekend, såfremt vi godkender din låneansøgning.

Vi gør det muligt for dig, at indfri dine allerstørste feriedrømme.