Lån penge nemt, hurtigt og sikkert! ▷ KasseKreditten.dk

Lån penge til det du ønsker!

Lån penge
til det du ønsker!

Ansøg på 1 minut

Straksudbetaling - alle dage

3.000 kr. 15.000 kr.
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.

Få et ordentligt lån

- Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til

 • Få svar på din ansøgning inden for 2 minutter
 • Straksudbetaling alle ugens dage
 • Lav månedlig rente
 • Brug pengene som du vil - du bestemmer
laan-layout
Få et ordentligt lån - Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til
3.000 kr.| | | | | | 15.000 kr.|
 • Månedlig ydelse* : kr.686,88
 • Fast Debitorrente: %150,00
 • ÅOP: %328,35
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • *Bemærk! Da der ikke afdrages på hovedstol, skal hovedstol tilbagebetales på det sidste aftalte afdrag i henhold til gældende lånebetingelser. Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Priseksemplet forudsætter at hovedstol udnyttes fuldt ud og at hovedstol inkl. tilgået/tilskrevet renter indfries efter 12 mdr. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på 12 mdr. Oprettelsesgebyr: 495,00 kr. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

KÅRET TIL ÅRETS LÅN 2018 AF MONEYLENDER.DK

Ansøg om din kassekredit nu Ansøg nu

Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image

Kassekreditten - Lån penge online let og sikkert

step1

Ansøgning

Vælg beløb og udfyld din ansøgning

step3

Økonomi

Giv adgang til e-SKAT til din kreditvurdering

step4

Underskrift

Underskriv din låneaftale med NemID

step5

Udbetaling

Dit lån straksudbetales med det samme

KENDT FRA

En kredit hos Kassekreditten giver dig mange fordele
lån penge online når du vil

Kredit op til 15.000 kr

Hos os får du et 100% dansk online lån i form af en kredit op til 15.000 kr. Det eneste du skal bruge for at låne penge online hos Kassekreditten er dit NemID.

 

Lån penge med høj kundetilfredshed

Vi går højt op i kundetilfredshed. Følg med i hvad vores kunder synes om vores minilån på Trustpilot i kategorien for privatlån.

Kredit med ubegrænset løbetid

Vi kræver ikke, at du tilbagebetaler din kredit hos Kassekreditten over en bestemt periode. Det eneste du skal betale er dine månedlige renter på kreditten.

Billigt lån med lav rente

Hvis du har brug for et mikrolån til en lav rente, kan vi tilbyde en af markedets laveste månedlige renter på online kredit på 12,5%.

Nemt og hurtigt kontantlån

Vi tilbyder et hurtigt lån uden sikkerhed og dokumentation, og du kan tilmed låne fra mobilen, hvilket kendes som mobillån eller sms lån.

 

Fordelene fra kviklån

Med vores kredit får du alle fordelene du kender fra kviklån og hurtige forbrugslån, samt mere fleksibilitet i betalingen.

Hvad siger vores kunder?

Lån penge online: Sådan hjælper vi dig til det rigtige lån hos Kassekreditten

Kassekreditten tilbyder forbrugerkreditter på mellem 3.000 kr. og 15.000 kr., samt at du kan låne penge online. Du ansøger om det beløb du har brug for, og Kassekreditten foretager derefter en individuel kreditvurdering. Såfremt vi kan bevilge dig kreditten, bliver den hele herefter udbetalt direkte til din konto. Lån penge online hos Kassekreditten - det er nemt og sikkert at låne penge online, og vi sørger for, at det sker under ansvarlige forhold.

For at få bevilget en kredit eller få mulighed for, at låne penge online hos Kassekreditten, skal du minimum være fyldt 21 år, du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret, og du skal give os adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Disse krav gør, at vi kan give dig den bedst mulige service, når du vil låne penge online, eller ansøge om en forbrugerkredit. Du kan læse mere her på siden om vores lånevilkår, men dette er dog de tre vigtigste vilkår, du skal opfylde som ansøger. Opfylder du vores krav, så lån penge allerede i dag.

Kassekreditten er en dansk kreditgiver under firmaet Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er et dansk selskab, der er registreret hos Finanstilsynet som låneudbyder, og ejer desuden også Minifinans.dk. Det er derfor sikkert, at ansøge om et lån online hos Kassekreditten.

Hvad er en kredit hos Kassekreditten?

Vores kredit er ikke en kassekredit i den traditionelle form, som hos bankerne, men vi tilbyder i stedet en ny låntype i form af en online kredit, der både er nem, sikker og hurtig at få ind på kontoen. Det er nærmere bestemt en type lån, hvor du har mulighed for løbende, at hæve et variabelt beløb op til et aftalt maksimum. En kredit hos Kassekreditten kan altså lidt forklares som et "godkendt overtræk". Når du optager en kredit, gør du det formentligt fordi du er i en situation, hvor dit økonomiske råderum er lidt mindre på grund af udgifter. Her kan Kassekredittens kredit være den rigtige løsning, da der er lavere renter på et sådan lån, fremfor et løbende overtræk.

Det vil altså sige at Kassekreditten kan bevillige dig en kredit på mellem 3.000 og 15.000 kr. Når du har gennemgået en kreditvurdering. En kredit hos Kassekreditten kan altså give dig lidt ekstra økonomisk råderum for en begrænset periode. Så hvis du altså står overfor en lille renovering af dit hjem, eller du skal behandles hos tandlægen, så lån penge i form af Kassekredittens kredit, da det kan være den bedste løsning for dig. Vi kommer ikke til at blande os i, hvad du bruger pengene på, det eneste vi er interesseret i er, at du ikke låner mere end du har råd til at afdrage, når du stopper din kredit. Vores kredit kan ofte være en nemmere og hurtigere løsning, end når du vil optage en kassekredit hos bankerne, eller andre låneudbydere der tilbyder kassekreditter.

Sammenlign Kassekreditten.dk med andre

Kassekreditten.dk arbejder på at blive din foretrukne låneudbyder i Danmark. Hvis du har behov for at sammenligne vores lån med andre, kan du altid besøge Moneezy.com eller Moneylender.dk. Så lån penge nu eller se deres kviklån oversigt.

Fordele - Lån penge med en kredit hos Kassekreditten

Der er flere fordele ved at du opretter en kredit.

 • Én af dem er, at du ikke skal bekymre dig om, at du ikke kan betale en regning eller en udgift.

 • En anden fordel er at en kredit fra Kassekreditten kan være en økonomisk buffer i tilfælde af uforudsete udgifter eller store regninger.

 • Du kan overtrække kontoen uden at få dyre strafgebyrer eller blive uvenner med sin bankrådgiver.

 • Du har et helt klart beløb du kan anvende udover dit rådighedsbeløb. Med et almindeligt overtræk kan du miste overblikket, her er Kassekreditten et bedre alternativ til overtrækket.

Der er selvfølgelig også ting du skal være klar over, når du tager en kredit hos Kassekreditten, ligesom med en traditionel kassekredit hos din bank. Der foreløber naturligvis renter på lånet, og hos os er der et oprettelsesgebyr du også skal betale. Men i modsætning til en kassekredit i banken, forpligter du dig på ingen måder overfor os i forhold til, hvad du vælger at bruge pengene på. Det er helt op til dig selv, det eneste vi beder dig om er, at du læser grundigt på tingene, så du er 100% klar over, hvad det er for en aftale du laver.

Hvordan opretter du din kredit hos Kassekreditten?

Hos Kassekreditten.dk er det meget nemt at oprette en kredit. Vi er nemlig specialiseret i, at lave kortsigtede låneaftaler for private. Når du tager et kortsigtet lån, er det vigtigt at du har et mål for, hvad pengene skal bruges til. Det er nemlig både ærgerligt og dumt, at tage et lån bare for at tage et lån. Synes du, at du mangler pengene altid, så skal du hellere se dig om efter muligheder for større indkomst, eller nedbringelse af dine faste udgifter. Lån penge efter at du har set dig om for disse.

 

Lån penge hurtigt, nemt og sikkert!

Rent praktisk, så for at kunne få godkendt en kredit hos Kassekreditten, er det et krav at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. På e-skat henter vi informationer om løn –eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af disse informationer fra e-skat, sammen med andre relevante kreditoplysninger beslutter vi din kreditramme, altså hvor meget du kan få i kredit hos os. Hvis tilfældet er, at vi ikke kan give dig din ønskede kredit, vil vi muligvis foreslå et lavere beløb som vi kan godkende dig til, herefter er det op til dig, at vurdere om du vil tage imod vores kreditforslag eller ej. Når du har oprettet din profil hos Kassekreditten kan du følge med i dit lån, og du kan kontakte os for hjælp og spørgsmål for eksempel i forbindelse med afbetaling.

Fordele - Lån penge hos Kassekreditten.dk

Der er mange fordele ved at låne penge hos KasseKreditten. Nogle af dem er listet herunder, men én af de bedste fordele er, at vi er et 100% dansk firma, og derfor udelukkende opererer under den danske lovgivning. Lån penge med sikkerhed!

Lån op til 15.000 kr.

Hos Kassekreditten kan du låne op til 15.000 kr. som en kredit. Det hele forgår nemt og bekvemt via din computer, tablet eller telefon. Du kan låne på farten, eller hjemme fra sofaen. Lånet underskrives med NemID og står på din konto kort tid efter. Vores højeste kreditbeløb er som sagt 15.000 kr, det kan du selvfølgelig godt ansøge om at låne, men det er ikke sikkert vi kan godkende dig, hvis ikke du kan kreditvurderes til det. Såfremt dette er tilfældet, vil vi tilbyde dig en lavere kredit, og så er det op til dig at vurdere om du vil have kreditten eller ej.

 Sikkerheden er høj

Hos Kassekreditten går vi som sagt meget op i sikkerhed, så ingen kan optage lån i dit navn. Vi foretager en såkaldt PID/RID validering, der er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares krypteret, så ingen kan tilkomme dem. Hos Kassekreditten går vi meget op i din sikkerhed som privatperson, og vi forstår, at det er en følsom sag at låne penge. Derfor sikrer vi også altid, at der ikke er nogen der låner penge i et andet navn. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke låner hos Kassekreditten for en andens behov end dit eget. Det vi mener med det er, at du ikke skal låne hos os, for at overføre pengene til en anden. Det er nemlig låntager der er juridisk ansvarlig for at lånet bliver tilbagebetalt rettidigt, så der ikke kommer rentetilskrivninger. Låner du på en andens vegne i dit eget navn, og de ikke overholder deres betalinger, kan du altså hænge på, at de er en dårlig betaler, men det vil alligevel være dig der hæfter juridisk; og derved også dig der vil modtage rykkere fra inkasso, og i værste tilfælde blive registreret som en dårlig betaler hos RKI eller et andet register.

 Betal pengene tilbage, når det passer dig

En kredit hos Kassekreditten løber som udgangspunkt i 12 måneder. Du er selvfølgelig i din ret til, at betale af på kreditten løbende, hvis du har mulighed for det. Det kan være at du får nyt arbejde, eller du får flere timer på dit nuværende, eller noget helt tredje. Hvis du får et større rådighedsbeløb i din daglige økonomi, kan du derved anvende det til at nedbringe din kredit. Det er dog ikke et krav fra vores side af. Det eneste du skal sørge for, er at betale din månedlige rentebetaling. Men vælger du at nedbringe kreditten, bliver din månedlige rentebetaling altså lavere næste gang.

 Hurtigt overblik over din kredit og lån hos Kassekreditten

Lån penge på Kassekreditten, så kan du se status på din kredit, hvor meget du skylder og hvornår din næste minimumsbetaling forfalder. Det er samtidig også herfra du kan nedbringe din kredit. For at gøre det så nemt som muligt for dig, tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan nedbringe din kredit. Vi tilbyder blandt andet, at du kan nedbringe den via dit kreditkort, din Mobile Pay eller ved en almindelig bankoverførsel. Hvis du står i en situation, hvor du måske har tabt din kort, eller pung- og det derfor er spærret. Så kan du altså stadig overføre penge fra din konto ved en almindelig bankoverførsel. Her anvender du bare dit Nem-ID, og så er det fuldstændigt som at betale enhver anden regning du har fået ind af postkassen. Du skal så bare sørge for, at opdatere dit nye kort inde på din profil når du får det, så undgår du at misse en betaling. Lån penge nemt, og afbetal nemt.

 

Kassekreditten.dk arbejder på at blive din foretrukne låneudbyder i Danmark. Hvis du har behov for at sammenligne vores lån med andre, kan du altid besøge Moneylender.dk og se deres kviklån oversigt.

Hvad koster det? - Lån penge hos Kassekreditten

Kassekreditten.dk har en månedlig rente på 12,5%, hvilket er et billigt lån sammenlignet med andre online kviklån. Det betyder at for hver måned du har en aktiv kredit betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten. Det kalder vi for minimumsbetalingen. Minimumsbetalingen afhænger jo så naturligvis også af, hvor meget du ønsker at låne. Hos Kassekreditten tilbyder vi kreditter fra 3.000-15.000, så naturligt nok, vil dit fulde tilbagebetalingsbeløb afhænge af, hvor meget du har lånt af os til at starte med. Udover den månedligne rente på 12,5%, koster det en oprettelse af en kredit hos Kassekreditten 495 kr. i oprettelse første gang du låner penge. Det er ligegyldigt, hvor meget du gerne vil låne, så lån penge med et oprettelsesgebyr der er det samme.

Hvor lang tid har jeg min kredit hos Kassekreditten?

Din kredit skal være fuldt tilbagebetalt indenfor 12 måneder. Det vil sige, at når du har modtaget et lån fra Kassekreditten, så har du det i 12 måneder. På de 12 måneder kan der naturligvis nå at ske meget for din økonomi, både positivt og negativt. Ligemeget hvad dog, så har din kredit hos Kassekreditten en maksimal varighed af 12 måneder. Så ændrer din økonomi sig i en positiv retning, i form af nyt job eller lønforhøjelse, så kan du vælge at bruge det beløb til at nedbringe din kredit, ligesom du kan med en traditionel kassekredit i banken. Du kan også vælge at anvende en ydelse som for eksempel feriepenge eller børnepenge til at nedbringe dit lån. Hvordan du nedbringer den er for os ligegyldig, så længe den er tilbagebetalt til fulde, senest 12 måneder efter den blev godkendt. Så lån penge allerede i dag, og betal tilbage efter dit behov.

Kan jeg have flere kreditter hos Kassekreditten?

En ting der ikke er muligt hos Kassekreditten er, at du har flere end én kredit hos os. Din kredit er nemlig tilknyttet din personlige signatur i form af dit CPR-nummer. Derfor er det umuligt at få en ekstra kredit hos os, dog kan du sagtens have en kassekredit et andet sted, og en kredit hos os. Bare pas på din privatøkonomi. Din mulighed for at få en ny kredit hos os er, at du har tilbagebetalt det fulde beløb af din eksisterende kredit. Først dér vil du kunne låne penge igen. Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du igen kreditvurderes af os, men da den proces ikke er langvarig, kan du hurtigt få en kredit hos os igen.

Lån penge hos Kassekreditten – Hvad kan du bruge pengene på?

Med en online kredit hos Kassekreditten.dk, kan du nemt, sikkert og hurtigt låne til dine drømme. Det kan f.eks. være luksusvarer eller ekstra penge til en ferie, men ofte er det en uforudset udgift der venter rundt om hjørnet. Vores kunder bruger pengene meget forskelligt, og det bedste ved vores kredit er, lidt ligesom en traditionel kassekredit i banken, at du selv kan styre hvad du ønsker at låne penge til. Hos os skal du ikke stå skoleret for en bankrådgiver, men vi stoler i stedet på at du er ansvarlig nok til at tilbagebetale lånet rettidigt. Ansøg i dag, og få din gratis kreditvurdering.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Gør dine drømme til virkelighed

 
kundeservice

KUNDESERVICE

71 70 10 60

ELLER SKRIV TIL OS

info@kassekreditten.dk

VORES ÅBNINGSTIDER

Man-Fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer,

noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.

Skriv til os  info@kassekreditten.dk