Kassekredit - lån penge nemt, sikkert og hurtigt | Kassekreditten.dk

Lån penge online - få en kassekredit i dag

 • Få svar på din ansøgning om kassekredit på 1 minut
 • Udbetaling til din bankkonto indenfor 1 hverdag
 • Lån penge med lav månedlig rente
ANSØG OM DIN KREDIT NU GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED
3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.10.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %319,7
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250
 • Samlede kreditomkostninger: kr.15.495
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.25.495
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud og indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
NemID logo
Nemkonto logo

Ansøg om din kassekredit nu Ansøg nu

Kassekreditten - Lån penge online let og sikkert

Lånebeløb

Vælg hvor meget du ønsker at låne

Ansøgning

Udfyld din låneansøgningen

Økonomi

Giv adgang til eSkat til din kreditvurdering

Underskrift

Underskriv din låneaftale med NemID

Udbetaling

Dit lån udbetales senest næste hverdag

En kassekredit giver dig mange fordele,
når du vil låne penge online

Kassekredit op til 15.000 kr

Hos os får du et 100% dansk online lån i form af en kredit op til 15.000 kr. Det eneste du skal bruge for at låne penge online hos os er dit NemID.

Kassekredit med ubegrænset løbetid

Vi kræver ikke, at du tilbagebetaler din kassekredit over en bestemt periode. Det eneste du skal betale er dine månedlige renter på kassekreditten.

 Nemt og hurtigt kontantlån

Vi tilbyder et hurtigt lån uden sikkerhed og dokumentation, og du kan tilmed låne fra mobilen, hvilket kendes som mobillån eller sms lån.

 Lån med høj kundetilfredshed

Vi går meget op i kundetilfredshed. Du kan altid følge med i, hvad vores kunder synes om vores minilån på Trustpilot i kategorien for privatlån.

 Billigt lån med lav rente

Hvis du har brug for et mikrolån til en lav rente, kan vi tilbyde en af markedets laveste månedlige renter på online kredit på 12,5%.

 Fordelene fra kviklån

Med vores kredit får du alle fordelene du kender fra kviklån og hurtige forbrugslån, samt mere fleksibilitet i betalingen.

Lån penge online: Sådan hjælper vi dig til den rigtige kassekredit

Kassekreditten tilbyder forbrugerkreditter på mellem 3.000 kr. og 15.000 kr., samt at du kan låne penge online. Du ansøger om det beløb du har brug for, og Kassekreditten foretager derefter en individuel kreditvurdering. Såfremt vi kan bevilge dig kreditten, bliver den hele herefter udbetalt direkte til din konto. Hos KasseKreditten er det nemt og sikkert at låne penge online, og vi sørger for, at det sker under ansvarlige forhold.

For at få bevilget en kredit eller få mulighed for, at låne penge online hos KasseKreditten, skal du minimum være fyldt 21 år, du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret, og du skal give os adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Disse krav gør, at vi kan give dig den bedst mulige service, når du vil låne penge online, eller ansøge om en forbrugerkredit. Du kan læse mere her på siden om vores lånevilkår, men dette er dog de tre vigtigste vilkår, du skal opfylde som ansøger.

Kassekreditten er en dansk kreditgiver under firmaet Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er et dansk selskab, der er registreret hos Finanstilsynet som låneudbyder. Det er derfor sikkert, at ansøge om et lån online hos KasseKreditten.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er en låntype vi tilbyder. Det er nærmere bestemt en type lån, hvor du har mulighed for løbende, at hæve et variabelt beløb op til et aftalt maksimum. En kassekredit kan altså lidt forklares som et "godkendt overtræk". Når du optager en kassekredit, gør du det formentligt fordi du er i en situation, hvor dit økonomiske råderum er lidt mindre på grund af udgifter. Her kan en kassekredit være den rigtige løsning, da der er lavere renter på et sådan lån, fremfor et løbende overtræk.

Det vil altså sige at Kassekreditten kan bevillige dig en kredit på mellem 3.000 og 15.000 kr. Når du har gennemgået en kreditvurdering. En kassekredit kan altså give dig lidt ekstra økonomisk råderum for en begrænset periode. Så hvis du altså står overfor en lille renovering af dit hjem, eller du skal behandles hos tandlægen, så kan en kassekredit være løsningen for dig. Vi kommer ikke til at blande os i, hvad du bruger pengene på, det eneste vi er interesseret i er, at du ikke låner mere end du har råd til at afdrage, når du stopper din kassekredit.

 

Fordele ved lån af penge med en kassekredit

Der er flere fordele ved at du opretter en kassekredit.

 • Én af dem er, at du ikke skal bekymre dig om, at du ikke kan betale en regning eller en udgift.

 • En anden fordel er at en kassekredit kan være en økonomisk buffer i tilfælde af uforudsete udgifter eller store regninger.

 • Du kan overtrække kontoen uden at få dyre strafgebyrer eller blive uvenner med sin bankrådgiver.

 • Du har et helt klart beløb du kan anvende udover dit rådighedsbeløb. Med et almindeligt overtræk kan du miste overblikket, her er kassekreditten et bedre alternativ til overtrækket.

Der er selvfølgelig også ting du skal være klar over, når du tager en kassekredit. Der foreløber naturligvis renter på lånet, og hos os er der et oprettelsesgebyr du også skal betale. Men i modsætning til en kassekredit i banken, forpligter du dig på ingen måder overfor os i forhold til, hvad du vælger at bruge pengene på. Det er helt op til dig selv, det eneste vi beder dig om er, at du læser grundigt på tingene, så du er 100% klar over, hvad det er for en aftale du laver.

Kassekreditten lån penge

 

Hvordan opretter du en kassekredit?

Hos Kassekreditten.dk er det meget nemt at oprette en kassekredit. Vi er nemlig specialiseret i, at lave kortsigtede låneaftaler for private. Når du tager et kortsigtet lån, er det vigtigt at du har et mål for, hvad pengene skal bruges til. Det er nemlig både ærgerligt og dumt, at tage et lån bare for at tage et lån. Synes du, at du mangler pengene altid, så skal du hellere se dig om efter muligheder for større indkomst, eller nedbringelse af dine faste udgifter.

Rent praktisk, så for at kunne få godkendt en kredit hos Kassekreditten, er det et krav at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. På e-skat henter vi informationer om løn –eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af disse informationer fra e-skat, sammen med andre relevante kreditoplysninger beslutter vi din kreditramme, altså hvor meget du kan få i kredit hos os. Hvis tilfældet er, at vi ikke kan give dig din ønskede kredit, vil vi muligvis foreslå et lavere beløb som vi kan godkende dig til, herefter er det op til dig, at vurdere om du vil tage imod vores kreditforslag eller ej. Når du har oprettet din profil hos Kassekreditten kan du følge med i dit lån, og du kan kontakte os for hjælp og spørgsmål for eksempel i forbindelse med afbetaling.

 

Fordele ved at låne penge hos Kassekreditten.dk

Der er mange fordele ved at låne hos KasseKreditten. Nogle af dem er listet herunder, men én af de bedste fordele er, at vi er et 100% dansk firma, og derfor udelukkende opererer under den danske lovgivning.

Lån op til 15.000 kr.

Hos Kassekreditten kan du låne op til 15.000 kr. som en kredit. Det hele forgår nemt og bekvemt via din computer, tablet eller telefon. Du kan låne på farten, eller hjemme fra sofaen. Lånet underskrive med NemId og står på din konto kort tid efter. Vores højeste kreditbeløb er som sagt 15.000 kr, det kan du selvfølgelig godt ansøge om at låne, men det er ikk sikkert vi kan godkende dig, hvis ikke du kan kreditvurderes til det. Såfremt dette er tilfældet, vil vi tilbyde dig en lavere kredit, og så er det op til dig at vurdere om du vil have kreditten eller ej.

Sikkerheden er høj 

Hos Kassekreditten går vi som sagt meget op i sikkerhed, så ingen kan optage lån i dit navn. Vi foretager en såkaldt PID/RID validering, der er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares krypteret, så ingen kan tilkomme dem. Hos Kassekreditten går vi meget op i din sikkerhed som privatperson, og vi forstår, at det er en følsom sag at låne penge. Derfor sikrer vi også altid, at der ikke er nogen der låner penge i et andet navn. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke låner hos Kassekreditten for en andens behov end dit eget. Det vi mener med det er, at du ikke skal låne hos os, for at overføre pengene til en anden. Det er nemlig låntager der er juridisk ansvarlig for at at lånet bliver tilbagebetalt rettidigt, så der ikke kommer rentetilskrivninger. Låner du på en andens vegne i dit eget navn, og de ikke overholder deres betalinger, kan du altså hænge på, at de er en dårlig betaler, men det vil alligevel være dig der hæfter juridisk; og derved også dig der vil modtage rykkere fra inkasso, og i værste tilfælde blive registreret som en dårlig betaler hos RKI eller et andet register.

Hurtigt overblik over din kassekredit og lån

På Kassekreditten kan du se status på din kredit, hvor meget du skylder og hvornår din næste minimumsbetaling forfalder. Det er samtidig også herfra du kan nedbringe din kredit. For at gøre det så nemt som muligt for dig, tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan nedbringe din kredit. Vi tilbyder blandt andet, at du kan nedbringe den via dit kreditkort, din Mobile Pay eller ved en almindelig bankoverførsel. Hvis du står i en situation, hvor du måske har tabt din kort, eller pung- og det derfor er spærret. Så kan du altså stadig overføre penge fra din konto ved en almindelig bankoverførsel. Her anvender du bare dit Nem-ID, og så er det fuldstændigt som at betale enhver anden regning du har fået ind af postkassen. Du skal så bare sørge for, at opdatere dit nye kort inde på din profil når du får det, så undgår du at misse en betaling.

Betal pengene tilbage, når det passer dig

En kredit hos Kassekreditten løber som udgangspunkt i 12 måneder. Du er selvfølgelig i din ret til, at betale af på kreditten løbende, hvis du har mulighed for det. Det kan være at du får nyt arbejde, eller du får flere timer på dit nuværende, eller noget helt tredje. Hvis du får et større rådighedsbeløb i din daglige økonomi, kan du derved anvende det til at nedbringe din kredit. Det er dog ikke et krav fra vores side af. Det eneste du skal sørge for, er at betale din månedlige rentebetaling. Men vælger du at nedbringe kreditten, bliver din månedlige rentebetaling altså lavere næste gang.

Hvad koster lån af penge med en kassekredit?

Kassekreditten.dk har en månedlig rente på 12,5%, hvilket er et billigt lån sammenlignet med andre online kassekreditter. Det betyder at for hver måned du har en aktiv kredit betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten. Det kalder vi for minimumsbetalingen. Minimumsbetalingen afhænger jo så naturligvis også af, hvor meget du ønsker at låne. Hos Kassekreditten tilbyder vi kreditter fra 3.000-15.000, så naturligt nok, vil dit fulde tilbagebetalingsbeløb afhænge af, hvor meget du har lånt af os til at starte med. Udover den månedligne rente på 12,5%, koster det en oprettelse af en kredit hos Kassekreditten 495 kr. i oprettelse første gang du låner. Det er ligegyldigt, hvor meget du gerne vil låne, så er oprettelsesgebyret det samme.

Hvor lang tid har jeg min kassekredit?

Din kassekredit skal være fuldt tilbagebetalt indenfor 12 måneder. Det vil sige, at når du har modtaget et lån fra Kassekreditten, så har du det i 12 måneder. På de 12 måneder kan der naturligvis nå at ske meget for din økonomi, både positivt og negativt. Ligemeget hvad dog, så har din kassekredit hos os en maksimal varighed af 12 måneder. Så ændrer din økonomi sig i en positiv retning, i form af nyt job eller lønforhøjelse, så kan du vælge at bruge det beløb til at nedbringe din kassekredit. Du kan også vælge at anvende en ydelse som for eksempel feriepenge eller børnepenge til at nedbringe din kassekredit. Hvordan du nedbringer den er for os ligegyldig, så længe den er tilbagebetalt til fulde, senest 12 måneder efter den blev godkendt.

Er det muligt at ændre mit kreditbeløb?

Du kan forhøje kredit løbende, hvis du har behov for det. Men vær opmærksom på, at når du forhøjer din kassekredit hos os, ændrer det også på renterne, og dine månedlige afdrag vil altså blive forhøjet. Så derfor bør du kun hæve din kassekredit, hvis du har fået et højere rådighedsbeløb, eller hvis det er strengt nødvendigt. Vi vil ikke opfordre dig til at hæve din kassekredit hos os, hvis du kommer på offentlig ydelse mens du er kunde hos os. Dette opfordrer vi ikke til, da en udbetalt offentlig ydelse som udgangspunkt er lavere end, hvad du får udbetalt som fuldtidsansat. Så selvom at en forhøjet kassekredit kan give dig et ekstra økonomisk råderum, så vil det også blive dyrere for dig i længden.

En ting der ikke er muligt hos Kassekreditten, er at du har flere end én kassekredit hos os. Din kassekredit er nemlig tilknyttet din personlige signatur i form af dit CPR-nummer. Derfor er det umuligt at få en ekstra kassekredit. Din mulighed for at få en ny kassekredit hos os, er at du har tilbagebetalt det fulde beløb af din eksisterende kassekredit, først der vil du kunne låne igen. Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du igen kreditvurderes af os, men da den proces ikke er langvarig, kan du hurtigt få en kassekredit hos os igen.

ANSØG OM DIN KASSEKREDIT NU

Gør dine drømme til virkelighed

 

KUNDESERVICE

71 70 10 60

ELLER SKRIV TIL OS

info@kassekreditten.dk

VORES ÅBNINGSTIDER

Man-Fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer,

noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.

Skriv til os     info@kassekreditten.dk