Årsopgørelse 2020. Skal du have penge tilbage i SKAT? Se mere!

Har du tjekket din årsopgørelse?

Har du tjekket din årsopgørelse?

Har du tjekket din årsopgørelse?

Hvert år i midten af marts måned modtager vi danskere en årsopgørelse fra SKAT. En årsopgørelse er en oversigt over, hvor meget vi har betalt i SKAT det seneste år. På oversigten kan vi også få et overblik over, om vi skal have penge tilbage, eller om vi skal betale restskat. Du kender måske følelsen; at sidde spændt og vente på, at årsopgørelsen bliver offentliggjort og tilgængelig på SKAT’s hjemmeside. Årsopgørelsen kan nemlig have stor betydning og indflydelse på, hvordan vores økonomiske situation kommer til at se ud.

 

Sådan fungerer din årsopgørelse

SKAT laver din årsopgørelse ud fra de oplysninger, de har om dine indtægter, fradrag, banklån og andre relevante forhold. De fleste oplysninger indhenter SKAT automatisk. Det kan for eksempel være oplysninger fra din arbejdsgiver, pensionsselskab, bank og din fagforening. Som regel passer de oplysninger som SKAT har, men er det ikke tilfældet, er det dit ansvar at din årsopgørelse er korrekt. Derfor er det altid en god ide, at du tjekker den igennem.

 

Tjek din forskudsopgørelse

Hvert år skal hver fjerde dansker betale penge tilbage i SKAT, mens resten kan juble over at de får penge tilbage. Har du før fået et skattesmæk, kan det være en god ide, at du sætter din trækprocent 1-2 procent op. Så ved du, at du har større chance for at undgå et skattesmæk, og få penge tilbage i SKAT året efter. Din trækprocent kan du ændre på SKATs hjemmeside.

Det er vigtigt, at du sørger for at tjekke din forskudsopgørelse igennem og retter den til, hvis der sker ændringer i dine økonomiske forhold. Du kan se din forskudsopgørelse som
en slags løbende status for indtjeningsåret. Retter du ikke din forskudsopgørelse til, vil de informationer der er opgivet på den, være de informationer SKAT laver din årsopgørelse ud fra.

 

Gode råd til din årsopgørelse

  • Husk at rette din årsopgørelse til, hvis der sker ændringer i din indkomst
  • Har du tidligere betalt penge tilbage i SKAT, kan du med fordel sætte din skatteprocent 1-2 procent op
  • Udnyt de fradrag som du er berettiget til. Det kan for eksempel være kørsels- eller håndværkerfradrag
  • Har du gæld, kan du få fradrag for de renteudgifter du har i forbindelse med gælden

 

Opdater dine oplysninger

Du kan ændre i din forskudsopgørelse i løbet af året og helt frem til den 31. december. Mange ting kan ændre sig i løbet af året. Måske har du fået nyt job, flytter eller bliver gift? Det er alle ting som kan have indflydelse på din indkomst, og dermed også om du skal betale penge tilbage i SKAT eller ej. Ændrer du løbende dine oplysninger, på SKATs hjemmeside, sikrer du at det hele går op i sidste ende.

 

Har du også fået skattesmæk?

Mange danskere får hvert år et skattesmæk og skal betale et større beløb tilbage i restskat, fordi de i løbet af året har betalt for lidt i SKAT. Det er en uheldig situation at stå i, og for mange kan et skattesmæk komme som en stor og negativ overraskelse. Det er de færreste mennesker der regner med, at skulle betale penge tilbage i SKAT. Af samme grund har de færreste mennesker heller ikke budgetteret med at skulle betale restskat. Det kan have en stor og negativ påvirkning på hverdagsøkonomien, hvis man skal budgettere med at betale et større beløb tilbage i restskat.

 

KasseKreditten.dk er løsningen

Har du også modtaget din årsopgørelse fra SKAT, og er den fyldt med røde tal? Så frygt ej. Hos KasseKreditten.dk kan du låne op til 15.000 kroner online. Det tager kun få minutter at ansøge og blive godkendt til en kredit hos Kassekreditten. Du har måske brug for at låne penge til uforudsete udgifter, såsom at skulle betale penge tilbage i skat, eller til at dække udgifterne til en rejse i sommerferien. Lige gyldigt hvad pengene skal bruges på, er det rart at have et økonomisk råderum, hvis du har modtaget en årsopgørelse med negative tal. På den måde kan dine planlagte sommerferiedrømme stadig blive en realitet.

 

Skal din årsopgørelse ikke stå i vejen for dine sommerferieplaner?

Vi har alle brug for noget ferie indimellem. Ønsker du heller ikke, at de røde tal på din årsopgørelse skal påvirke dine drømme for sommerferien? Er dine drømme for sommerferien at rejse til varmere himmelstrøg, eller en tur i sommerhus med hele familien, så kan KasseKreditten.dk tilbyde dig en kredit på mellem 3.000 og 15.000 kroner. Med en kredit hos Kassekreditten, kan vi tage byrden fra din skuldre, og sørge for at du stadig har mulighed for, at indfri dine ønsker for sommerferien. På den måde skal du ikke gå på kompromis med dine planer for sommerferien. Ydermere kan du med en kredit hos Kassekredittenstadig nyde din sommerferie uden at skulle bekymre dig om, om du har penge nok på kontoen.

 

Slip for stress over din årsopgørelse og lån online

Har din årsopgørelse taget pusten fra dig? Og er din økonomiske situation påvirket, fordi du skal betale restskat? Så kan du ansøge om en kredit hos Kassekreditten. Hele vores låneproces foregår online på KasseKreditten.dk. Det tager kun få minutter fra du ansøger om en kredit hos os, til vi har kreditvurderet dig. Er du godkendt til en kredit, vil du modtage beløbet på din konto inden for 1 hverdag. Kassekreditten er nemt og hurtigt, og det bliver ikke lettere for dig.

 

Få et større råderum hos KasseKreditten

Ligegyldigt om det er et større eller mindre beløb du skal betale tilbage i skat, er det rart at have et økonomisk råderum. Hos KasseKreditten.dk kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner til en lav månedlig rente og ikke nok med det, så overfører vi også pengene til dig indenfor få minutter. Det betyder, at du på trods af din tilbagebetaling af restskat, stadig har penge på kontoen til uforudsete udgifter, en rejse eller måske noget helt tredje. Vi står klar til at hjælpe dig og indfri dine ønsker.

Du kan læse mere om KasseKredittens lånevilkår HER.
Har du yderligere spørgsmål, kan du læse vores mest stillede spørgsmål HER.