Ansvarlighed ▷ Tag et ansvarligt lån hos KasseKreditten - læs mere her ✓

Ansvarlighed

Seriøs hjælp og vejledning til online lån

Kassekreditten er din mulighed for at tage et lån inden for ansvarlige og seriøse rammer. Du kan her læse mere om, hvordan vi arbejder og forholder os til lånebranchen på en ansvarlig og velovervejet måde.

Vi sætter en ære i at behandle vores kunder med ansvarlighed. På den måde gør vi vores yderste for, at du skal være tryg ved os, og vi håber at du kan mærke vores ansvarlighed gennem hele processen.

 

Kassekreditten.dk opfordrer lånetagere til

Vi går altid efter at give vores kunder kompetent og brugbar information. Vi hjælper altid vores kunder med gode råd ud fra et synspunkt om ansvarlighed og gennemsigtighed i alle faser af vores arbejde. Så det er ligegyldigt om du allerede er kunde, eller om du overvejer at blive det, vi står klar med seriøs rådgivning til dig, det er bare med at kontakte os direkte, eller læse videre her på siden.

Når vi taler om ansvarlighed og rådgivning, er der to ting vi går meget op i.

  • Vi opfordrer dig, til IKKE at optage et lån, hvis der er nogen tvivl om, hvorvidt du kan betale tilbage.
  • Vi opfordrer dig, til IKKE at lave langtidslån gennem os, da der findes billigere alternativer.

Når vi taler om, at vi gerne vil være gennemsigtige overfor vores nuværende og potentielle kunder; opfordrer vi alle kunder til, at rate os på eksempelvis Trustpilot. På den måde skaber vi en mere autentisk og ærlig omtale af Kassekreditten, og vi gør det for at du kan føle dig mere sikker og tryg ved os, og stole på vores ansvarlighed overfor dig som låntager.

 

Ordentlige rammer for dit lån

Før du tager et lån, foretager vi altid en kreditvurdering af dig som potentielle kunde hos Kassekreditten. Dette er for at sikre, at du har de bedst mulige forhold for tilbagebetaling af dit lån. Hos os kan du ansøge om lån fra 3.000 - 15.000 kr.

Udover de lånevilkår du allerede har læst om, har vi samtidig fastsat følgende lånevilkår, som du skal opfylde for at kunne låne hos Kassekreditten:

  • En aldersgrænse på minimum 21 år (og myndig).
  • Dansk statsborger og dansk folkeregisteradresse.
  • Ingen registrering hos RKI Experian eller i Debitorregistret.
  • Give tilladelse til eSKAT, så vi kan hente din årsopgørelse samt lønsedler.

 

Når du har et lån hos Kassekreditten

Når du er kunde hos os, får du en profil på vores hjemmeside, hvor du kan se dine fakturaer og anden relevant information omkring dit lån. Du har her mulighed for at nedbringe din kredit, ligesom du selv kan rette dine personlige oplysninger.

Husk at holde telefonnummer og e-mail opdateret, så vi kan sende dig information omkring dit lån, så du for eksempel slipper for rykkergebyrer. Det er også vigtigt, at du sørger for at dine bankinformationer og kreditkortoplysninger altid er opdaterede. På den måde viser du ansvarlighed overfor din egen lånesituation, og du har styr på den.

Hvis du har spørgsmål om dit lån eller andet om KasseKreditten, sidder vi klar alle hverdage fra 9.00-17.00 på telefon 7170 1060 eller send os en mail på info@kassekreditten.dk. Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt.