Ansvarlighed | KasseKreditten.dk - Læs om ansvarlighed i forhold til at optage lån
stars
stars
stars
stars
stars

Ansvarlighed

Seriøs rådgivning om lån

Kassekreditten.dk er din mulighed for lån inden for ansvarlige og seriøse rammer. Læs mere om, hvordan vi arbejder og forholder os til lånebranchen på en ansvarsbevidst og velovervejet måde.

Markedsføring af KasseKreditten.dk

Vi går altid efter at give vores kunder kompetent og brugbar information. Om du allerede er kunde, eller om du overvejer at blive det, står vi klar med seriøs rådgivning til dig.

Det gør vi bl.a. ved:

  • Ikke at opfordre til lån, hvis der er tvivl om, hvorvidt du kan betale tilbage.
  • Ikke at lave langtidslån.

Samtidig opfordrer vi alle kunder til at rate os på eksempelvis Trustpilot. Sådan skaber vi en mere autentisk og ærlig omtale af KasseKreditten.dk.

Ordentlige rammer for dit lån

Vi foretager altid en kreditvurdering af dig som kunde, om du er eksisterende eller ny. Dette for at sikre, at du har de bedst mulige forhold for tilbagebetaling af lånet. Du kan ansøge om kreditter fra 3.000 – 15.000 kr.

Vi har samtidig fastsat følgende lånevilkår, som du skal opfylde for at kunne låne:

  • En aldersgrænse på minimum 21 år (og myndig).
  • Dansk statsborger og dansk folkeregisteradresse.
  • Ingen aktive lån hos KasseKreditten.dk eller MiniFinans.dk.
  • Ingen registrering hos RKI Experian eller i Debitorregistret.
  • Give tilladelse til e-skat, så vi kan hente en årsopgørelse samt lønsedler.

Ud over ovenstående betingelser kan du første gang du låner låne op til 4.000,00 kr. Ved succesfuldt tilbagebetalt lån stiger din maksimale beløbsgrænse til 12.000,00 kr. Dette er vores maksimale lånebeløb.

Når du har en kredit hos KasseKreditten.dk

Du får en profil på vores hjemmeside, hvor du kan se dine fakturaer og anden relevant information omkring dit lån. Du har her mulighed at hæve og nedbringe din kredit, ligesom du selv kan rette dine personlige oplysninger.

Husk at hold telefonnummer og e-mail opdateret, så vi kan sende dig information omkring dit lån, så du for eksempel slipper for rykkergebyrer.

 

Har du spørgsmål om dit lån eller andet om KasseKreditten.dk, står vi klar alle hverdage fra 9.00-17.00 på telefon 7170 1060 eller send os en mail på info@kassekreditten.dk. Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt.