BILLIG LÅN ▷ Straksudbetaling ▷ Lån op til 15.000,- ▷ Ansøg her

Billig lån

Billig lån i 2020

Står du og mangler billig lån, så er du landet det helt rette sted. Kassekreditten.dk er en 100 % danskdrevet virksomhed, som tilbyder lån online, og som følger den danske lovgivning på området. Hvis du sammenligner os med andre låneudbydere online, så vil du opdage, at vi er blandt de billigste på markedet. Dog går vi ikke på kompromis med sikkerheden, da vi ved, at økonomi er et ekstra følsomt sted hos private.
Hos Kassekreditten opererer vi med hurtige svarfrister. Vi ved, at du kan have brug for et lån nu og her, og derfor mener vi også, at det skal være hurtigt for dig at udfylde en ansøgningen. Du kan udfylde en låneansøgning her hos os, hvorefter vi foretager en kreditvurdering. Når denne er lavet, giver vi dig besked, om du kan få et lån eller ej. 

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Find de billigste lån online til det du har brug for

Når nu du er nået så langt, som du er nu, og er endt på denne side, så er du allerede godt på vej til at finde billige lån. Du har nok søgt efter billige lån, og er endt på denne side, eller også er du blevet anbefalet Kassekreditten? Uanset hvad, så er du havnet det helt rigtige sted. For står du og mangler penge lige nu og her, så kan Kassekreditten hjælpe dig. Vi tilbyder billige lån til alle, der har brug for det. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores ansøgningsformular, og så har du penge på kontoen inden for få minutter, såfremt at du bliver godkendt. Det vigtigste for os, er at du får penge, til det du har brug for. Så når du har besluttet dig for, hvad du skal bruge pengene på, og hvor mange penge du skal låne, så er det bare med at komme i gang. Du er kun nogle få klik fra lidt ekstra penge på kontoen med et hurtig lån!

Hvorfor tage et billigt lån?

Står du med en stor regning fra tandlægen, fordi du har fået lavet en visdomstand. Er din telefon gået i stykker, og skal du investere i en ny med det samme. Er din hund blevet syg og skal til dyrelægen. Skal bilen til reparation. Eller er der sket noget helt femte. Da kan du have brug for et lån, som kan redde dig i en uventet situation. Det kan også være, at du længe har drømt om at få en campingvogn eller nye vinduer i huset. Da kan et billigt lån også være aktuelt for dig.

Find billige lån der hjælper dig videreBillige Lån Online hos Kassekreditten

Når du leder efter billige lån, kan det være anstrengende, altid at skulle redegøre for hvad du skal bruge pengene på. Det beder vi dig aldrig om hos Kassekreditten. Hos os er det vigtigste bare, at du får brugt pengene, lige som du gerne vil.
Der kan være mange grunde til at skulle bruge ekstra penge. Det kan være alt lige fra penge til en ferie, indskud til lejlighed eller penge til opstart af en iværksættervirksomhed. Det er dine drømme - og det eneste vi kan hjælpe med, er at stille midler til rådighed i form af et lån. Og det gør vi hjertens gerne. Det eneste vi fraråder er, at du ikke tager et lån, for at betale for et andet. Men derudover vil vi ikke blande os. Det skal være nemt at komme videre, og vi hjælper.

Find det billigste lån online

Når du skal finde det billigste lån online, er der flere ting du bør være opmærksom på. Du bør være opmærksom på følgende omkostninger, som har indflydelse på, hvor dyrt det bliver for dig at optage lånet:

 • Oprettelsesgebyr
 • Renter
 • ÅOP

Selvom du finder et lån uden oprettelses/stiftelsesgebyr, og det virker tiltalende for dig, bør du altid tjekke hvad renten på lånet er. Der kan være stor forskel på hvad de forskellige låneudbydere har af renter. Der er ikke nogen universal rente på markedet. Det betyder, at låneudbyderne selv kan vælge størrelsen på deres rente. Der er stor forskel på låneomkostningerne på et lån der har en rente på 12%, og et lån hvor renten ligger på 15%. Derudover bør du altid være opmærksom på lånets ÅOP. "ÅOP" er de årlige omkostninger i procent, som du skal betale på lånet. Hav derfor altid øje for lånets ÅOP.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Billig lån - Vælg kun billige lån fra ansvarlige udbydere

Vælger du at låne penge af Kassekreditten, tager du et ansvarligt valg som låntager. Du finder i Kassekreditten, en af Danmarks bedste og mest ansvarsfulde låneudbydere. Vi arbejder sammen med NemID, som sørger for at dine personoplysninger er beskyttet. Og så sørger vi for, at du kan låne lige præcis så mange penge, som din økonomi lægger op til. Derfor beder vi dig om, at give os adgang til din årsopgørelse, når du søger om lån. Det gør vi, fordi vi gerne vil være sikker på, at vi ikke låner dig mere, end din økonomi kan tåle. Samtidig gør vi det også, for at sikre os, at hvis din økonomi kan bære det, kan du låne flere penge. Viser det sig, at du er kvalificeret til at låne flere penge, end du har ansøgt om, får du derfor mulighed for at forhøje dit lån. Om du vælger at gøre brug af denne mulighed er selvfølgelig op til dig selv. Men vi gør det alligevel, for at sikre os, at du ved, hvad du går ind til, og hvad dine muligheder er. Når du får pengene, sætter vi dem direkte ind på din NemKonto, og så er det bare op til dig at bruge dem. Vi har desuden lavet en hel side dedikeret til dig der ønsker at låne penge billigt, som måske kan have din interesse.

Det billigste lån - Få en lav månedlig rente

Hvis du låner penge i banken eller hos en anden låneudbyder, skal du betale en månedlig rente, som er de penge du skal betale for at låne penge hos dem. Banker og andre låneudbydere er ikke underlagt en bestemt rente hvilket betyder, at det er op til de enkelte banker og låneudbydere hvad vi vil have af rente på de lån de udbyder. Den helt store fordel hos os er, at vi benytter en lav rente sammenlignet med andre online låneudbydere, så du kan få et billig lån. Desuden er det en fast rente, så du skal ikke bekymre dig om, den vil stige eller falde. Derfor kan du sove trygt om natten i forhold til at vide, hvad du skylder. Renten på lån ligger på 12,5% her hos os.
Hvad der dog kan variere er selve beløbet, hvis du betaler mere eller mindre den ene måned. Husk på at jo mere du betaler af, jo mindre renteafkast skal du også betale. Derfor er det en fordel for dig at betale så meget af, så hurtigt som muligt. Ellers er der en minimumsgrænse, som er 12,5% af det beløb, du låner, som skal betales hver måned.

Find det billigste lån online

I toppen af denne side kan du finde vores låneberegner. I låneberegneren kan du finde informationer om det specifikke lånebeløb du ønsker. Derudover kan du finde informationer omkring lånets ÅOP (de årlige omkostninger i procent), minimumsbetalingen per måned, hvilke samlede kreditomkostninger du har og hvor meget du skal betale tilbage. Derudover kan du se renten på lånet, og hvad det samlet set koster dig at stifte et lån hos os.

Vi har samlet alle disse oplysninger til dig, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad det vil sige at låne et bestemt beløb hos os. Vi er nemlig ikke interesseret i, at føre dig bag lyset. I stedet mener vi, at du skal alle oplysningerne skal tydeligt skal fremgå. Så optager du ikke et lån, som du ikke kender vilkårene omkring.

Det indebærer et billigt lån hos Kassekreditten?

En kassekredit er en låneform i banker, hvor du nærmest trækker over på din konto, men hvor beløbet er godkendt at bruge. Du har mulighed for løbende at hæve et bestemt beløb men op til et maksimum beløb.
Hos Kassekreditten udbetaler vi en kredit til dig hvor vi ikke kræver at du tilbagebetaler din hovedstol månedligt men at du betaler de månedlige renter. En kredit hos Kassekreditten ses som en kortvarig låneform, som du her hos os i de fleste tilfælde skal betale igen inden for 12 måneder. Det vil fremgå af vores kreditvurdering til dig. Er du på udkig efter et billigt lån, har renterne stor betydning for hvad det koster dig at tage lånet. Du kan med fordel lægge et budget, så du kan få et større overblik over din økonomiske situation. Så er du også mere sikker på, at du ikke optager et større lån end du i realiteten har brug for, eller har mulighed for at betale tilbage.

Få et billig lån online hos KasseKreditten

Det er næppe gået forbi manges næse, at det meste kommunikation og handel foregår på internettet i dag. Det samme har vi gjort i forbindelse med lånemuligheder. Hos Kassekreditten har vi ønsket at imødekomme borgernes adfærd bedst muligt ved at tilbyde ydelser, der hvor de er. Og det er for mange online. Vi mener, at det bør være nemt og tilgængeligt. Lån penge hjemmefra direkte fra din computer eller telefon. Du kender måske online lån som SMS lån, kviklån, forbrugslån, mobillån eller hurtig lån. Kært barn har mange navne. Alle disse lån er online lån, som er hurtige og nemme at optage.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Billige lån - Hvor meget kan jeg låne?

Her på Kassekreditten.dk kan du låne forbrugerkreditter på mellem 3.000 og 15.000 kroner , og du kan også låne penge online. Processen foregår således, at du ansøger om et bestemt beløb, hvorefter vi laver en kreditvurdering af dig. Beslutter vi, at bevillige beløbet til dig, får du det hele indsat på din konto. Jo før du betaler tilbage jo bedre, for renten bliver lavere jo færre penge, du skylder.
Godkender vi din forespørgsel, vil vi udbetale det til dig indenfor få minutter. Således er det en meget hurtig proces. Står du og skal bruge pengene nu og her, går der altså ikke længe, før du har pengene på kontoen.
Når du har fået godkendt et billig lån, opretter du en profil her på siden, og så kan du følge med online, hvor meget du har betalt tilbage, hvornår du skal betale næste rentebetaling og så videre. Her kan du også nemt betale penge igen for at nedbringe kreditten. Du kan betale dine afdrag enten via kreditkort eller almindelig bankoverførsel.

Billig lån - Fordele ved at låne penge hos os

Der er flere fordele ved at låne hos os. Disse bliver listet op her:

 • Hurtig udbetaling såfremt lånet bevilliges
 • Få større frihed
 • Undgå bekymringer i forhold til om du kan betale regninger eller udgifter
 • Brug kassekreditten som en økonomisk buffer
 • Høj sikkerhed

Brug dit lån hos Kassekreditten som du vil

Måske står du i en situation, hvor du gerne vil have et lån til for eksempel en rejse, en ny bil eller uforudsete udgifter. Der kan  være mange grunde til at du gerne vil tage et lån. Vi hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed, uden at blande os i hvad du gerne vil brug dit lån til. Du kan altså låne penge til en drømmeferie, en ny telefon eller andre oplevelser. Det er helt op til dig! Vi giver dig en frihed til selv at vælge hvad du vil bruge et lån hos os til. Lån penge hos os og få dine inderste drømme opfyldt.
Hvis formålet med dit lån er at nedbringe dine udgifter, hvilke der er permanente, da er et lån ikke det rette valg. Et lån er mere hensigtsmæssigt på de tidspunkter, hvor du skal bruge noget, som du skal afbetale på, og hvor du ved, at du får pengene senere til det.
Er der ikke udsigt til, at du kan dække det hul, er det ikke en løsning for dig. Her skal du i stedet forsøge at få mere indkomst eller nedbringe dine nuværende udgifter.

Hvordan låner du et billigt lån?

For at få fingrene i billig lån hos os, er processen således:

 • Indtast hvor meget du ønsker at låne
 • Udfyld ansøgning om lån
 • Giv adgang til e-SKAT
 • Underskriv med NemID
 • Få pengene udbetalt

Vi skal gøre dig opmærksom på, at der er et oprettelsesgebyr forbundet med kreditten. Denne skal betales hver gang, du opretter et nyt lån.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Leder du efter et billigste lån? Her er aldersgrænsen for at låne

Når du gerne vil finde det billigste lån på markedet, skal du være opmærksom på, at der hos nogle låneudbydere er en aldersgrænse. For at du kan låne penge hos os, skal du være mindst 21 år gammel. Dertil må du ikke være registreret i RKI (Ribers kredit information) eller Debitor Registret. Vi kræver også, at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. På den måde får vi de bedste vilkår for, at give dig den optimale service, når du er på udkig efter det billigste lån.

Fordele og ulemper ved lån

Der er mange fordele ved at optage et lån hos Kassekreditten:

 • Du får et økonomisk råderum, som giver dig mulighed for at få det, du ønsker nu og her
 • Du kender til renten/minimums betalingen fra start
 • Det tager kun få minutter at ansøge om lånet
 • Du får lynhurtig udbetaling
 • Vi har høj sikkerhed på dine data
 • Du får en fleksibel låneperiode, så du kan betale lånet tilbage når det passer dig
 • Du forpligter dig ikke i forhold til, hvad pengene skal bruges på, som ved en bank for eksempel

Af ulemper er der disse:

 • Du skal betale noget ekstra for at låne i form af renten og oprettelsesgebyr
 • Lån er kun for dig der har råd til det – du skal vide du kan betale tilbage igen

Anmeldelser af Kassekreditten

På Trustpilot har vores kunder været flinke til at give os gode anmeldelser og kvittere med et højt antal stjerner, hvilket vi er meget glade for. For os er din mening vigtig, så vi hele tiden kan forbedre os. Så kom med den uanset om det er ris eller ros. Nogle af vores kunder skriver blandt andet:

Hurtigt og effektivt”, ”Altid god behandling” og ”God oplevelse”. Er du nuværende eller tidligere kunde, er du velkommen til at anmelde os.

Hvem kan tage et billigt lån hos Kassekreditten.dk?

Hvis du er interesseret i at optage et billigt lån hos os, skal du være opmærksom på, at vi har nogle få krav til vores låntagere. Kravene har vi lavet for at sikre vores låntagere bedst muligt, samtidig med at vi gerne vil forhindre dem i at stå i en dårlig situation økonomisk set. Nedenfor har listet de krav vi har til vores låntagere.

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal kunne stille minimal økonomisk sikkerhed
 • Du skal have et dansk telefonnummer og bankkonto
 • Du skal have en folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal give adgang til din e-SKAT
 • Du kan ikke tage et lån hos os, hvis du har et lån hos os i forvejen
 • Du må ikke være registreret i RKI (Ribers kredit information)

Du kan læse mere om vores lånevilkår her. Har du spørgsmål kan du læse vores ofte stillede spørgsmål her.