BILLIGE REJSEMÅL ▷ Find de 5 billigste rejsmål i 2020 lige her ✓

5 billige rejsemål

5 billige rejsemål

5 billige rejsemål

Er du på udkig efter billige rejsemål, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har samlet en liste over gode og billige rejsemål, som du bør tage til i 2020. Læs med her og find ud af hvor du kan få mest for dine penge.

 

Gode og billige rejsemål

Hvis du gerne vil have dine penge til at række længere når du skal på ferie, så er det en god ide at holde øje med de forskellige destinationer. Dette gælder både i forhold til hvad du skal give for hotel og flybilletter, men også hvad det koster at leve det på det rejsemål du har i tankerne. For hvad nytter det at finde en billig flybillet, hvis det er dyrt at overnatte eller leve på destinationen.
Vi har samlet nogle gode og billigere rejsemål til dig. Bliv klogere og find inspiration neden for. 

Polen

Vil du gerne ud at rejse og samtidig passe på din pengepung, så er Polen et godt sted at tage på ferie. Polen er et forholdsvist underbesøgt rejsemål, som også er billigt at rejse til. Udgifter til for eksempel overnatning, offentlig transport og mad og drikke er utrolig billigt i Polen. Det er for eksempel billigere at tage til storbyen Krakow i Polen i forhold til eksempelvis Prag eller Berlin.
Polen har en spændende historie, som helt klart er et besøg værd hvis du rejser dertil. Derudover er Polen et rejsemål, som er interessant for mange forskellige mennesker. Polen byder nemlig på både storbyferie, ferie ved stranden eller en ferie hvor du skal stå på ski.
Flybilletterne til Polen er billige. I højsæsonen kan du flyve mellem København og Polen til 1.000 kroner tur/retur. Uden for højsæsonen kan du på samme rute få retur billetter helt ned til 500 kroner.

Storbritannien

Det engelske pund er faldet markant i værdi, og det betyder at det er blevet en del billigere at rejse på ferie til Storbritannien. Det ser ud til, at Storbritannien vil forblive et budgetvenligt rejsemål det næste stykke tid. Rejser du udenfor skoleferierne (såsom påske og juli og august måned) er der især penge at spare.
Vil du gerne finde billige rejsemål i Storbritannien, bør du ikke tage til London, da det er en del pebret at leve i London. I stedet bør du for eksempel tage til Edinburgh, Cornwall, Bath, York eller Devon, hvor du kan få en del mere for pengene.

Der er mange muligheder og områder at vælge mellem. Du kan også tage til Skotland, som er både et charmerende og naturskønt land.

Flybilletterne er billige. Du kan rejse til Storbritannien tur/retur for helt ned til 300 kroner.

Prag

Prag er en af Europas mest populære storbyer og er hovedstaden i Tjekkiet. Udover at byen er let og billig at komme til, har byen også meget at byde på. Prags gader er både hyggelige og smukke. Du kan opleve deres historiske og velbevarede bygninger fra Middelalderen, deres populære ølstuer og se deres flotte og imponerende kirker.

Selvom rejsemålet er forholdsvis populært, er priserne i Prag overraskende lave sammenlignet med andre storbyer.

Rejser du uden for højsæsonen kan du flyve tur/retur for cirka 600 kroner og skal blot betale omkring 90 kroner per overnatning. Dette billige rejsemål er altså ideelt, hvis du gerne vil have noget for din penge.

Ungarn

Rejser du til Ungarn er hovedstaden Budapest et must see. Det er både billigt at bo i byen og komme dertil. Selvom byen ikke er lige så billig som den var før i tiden, vil du stadig have penge tilbage efter at have besøgt rejsemålet.
Det billige rejsemål byder både på områder hvor du kan vandre, svømme og sejle. Ungarn har altså meget at byde på, og har lidt til hver en smag. Et måltid i Budapest koster cirka 25 danske kroner, mens en togbillet koster 13 kroner.
De små landsbyer omkring Budapest er smukke og derfra kan du tage til Balantonsøen i Transdanubia i det vestlige Ungarn. Søen er den største i Europa og er et populært udflugtsmål for familier.

Det koster cirka 150 kroner for et hotelværelse per nat, derudover kan du få flybilletter tur/retur til under 500 kroner. Er du på udkig efter et billigt rejsemål, er Ungarn helt klart ét af de steder du bør tage til.

Bulgarien

Bulgariens turistbyer ved det Sorte Hav er igen begyndt at lokke turister til. Dette skyldes blandt andet, at det er et betydeligt billigere rejsemål end de andre solrige destinationer som for eksempel Spanien.

Bulgarien har lækre strande og områder der især er populære hos turister. Er du ikke til badeferie og fortrækker du i stedet en storbysferie, kan du besøge hovedstanden Sofia. Sofia er den næstældste by i Europa og du kan derfor finde mange museer og kunstgallerier. Det østlige Bulgarien er det billigeste sted at tage til i Bulgarien.

Lige gyldigt om du vil på badeferie eller storbyferie, er Bulgarien en budgetvenlig destination som har meget at byde på. For eksempel kan du besøge Nesebars antikke by Messembria, som har en del gamle kirker at beundre, og brostensbelagte gader at slentre på. Du kan flyve tur/retur mellem Danmark og Bulgarien til under 600 kroner.

Gode råd til at finde billige rejsemål

 • Vil du gerne ud at rejse, bør du holde øje med kurserne, da de har stor betydning for, hvor mange omkostninger du har i forbindelse med din ferie.
 • Hvis du har mulighed for at bestille din rejse i god tid, er det en god ide. Der er nemlig mange penge at spare hvis du er ude i god tid. De allerbedste og billigste rejser forsvinder allerede i januar. Bestil derfor senest din ferie i januar måned, hvis du vil rejse over sommeren og spare penge.
 • Selvom du finder en billig ferie, kan det være dyrt at leve på det rejsemål du har i tankerne. Tjek derfor op på, hvad der koster at leve på rejsemålet, inden du tager den endelige beslutning.
 • Hvis du har mulighed for det, så er der mange penge at spare ved at rejse uden for højsæsonen. Høj sæsonen er i skolernes sommerferie, efterårsferien, påsken, vinterferien og mellem jul og nytår. Vil du gerne rejse i en sommermåned er juni den billigste sommermåned at rejse i.
 • Mange danskere kører også selv sydpå. Vil du for eksempel rejse til Spanien, Italien, Frankrig eller Østrig, kan du ofte spare penge ved at køre selv.

 

Billige rejsemål i sidste øjeblik

En af de allerbilligste ferietyper er afbudsrejser. En afbrudsrejse kan både være de restpladser som et rejsebureau ikke kan sælge, eller hvis rejsende bliver forhindret i at rejse. Afbudsrejser er især billige, hvis du er klar til at rejse inden for samme dag eller bestiller rejsen få dage inden afrejse. Der er altså mange penge at spare på denne type rejse.
Dog skal du være bevidst om, at du aldrig kan være sikker på, at der kommer en specifik afbudsrejse. Hvis du gerne vil spare penge og vælger en afbudsrejse, så skal du være opmærksom på:

 • Hvornår du skal rejse
 • Prisen på rejsen (hvad er inkluderet)
 • Flytiderne (så du får mest ud af dine feriedage)
 • Hotellet kan være uspecificeret
 • Ikke alle rejser har inkluderet mad og drikke
 • Transfer (transport til hotellet) er ikke altid inkluderet
 • Ud- og indtjekning på hotellet (så du ikke har lang ventetid)
 • Tjek om hotellet er børnevenligt (hvis du rejser med børn)

OBS: Læs altid det med småt når du køber en afbudsrejse.

Få råd til din næste ferie

Vil du gerne ud at rejse, men har ikke penge til din næste ferie? Så er der hjælp at hente.
Hos KasseKreditten.dk kan du låne penge til lige det du står og magler. Måske mangler du penge til flybilletter, lommepenge til din næste ferie, eller til fornøjelser på ferien. Der kan være mange muligheder.
Vi tilbyder lån mellem 3.000 og op til 15.000 kroner. Lån penge hos KasseKreditten og få penge på kontoen allerede indenfor få minutter også selvom det er weekend. Så kan dine feriedrømme alligevel blive til virkelighed.

Valutaomregner

Husk altid at tjekke værdien af den lokale valuta inden du rejser, så du sikrer dig hvordan de lokale priser tager sig ud i danske kroner. Rejse du til et land hvor der betales euro, eller har landet sin egen lokale valuta som man skal tage højde for og veksle til inden afgang?

Du kan f.eks. se alle de aktuelle valutakurser på alverdens forskellige valutaer på valutaomregner.dk, så er du klar til rejsen.