Black Friday | Kassekreditten

Black Friday

Hvordan opretter du et lån?

Hos KasseKreditten.dk kan du nemt oprette et lån på helt op til 15.000 kroner. Det eneste du skal gøre er at følge disse steps:

✓  Vælg et lånebeløb mellem 3.000-15.000 kr.

✓ Udfyld ansøgningsformularen - det tager kun få minutter

✓ Giv adgang til dine oplysninger via e-SKAT

✓ Underskriv lånekontrakten med dit NemID

✓ Herefter sender vi pengene til straksoverførsel

Rent praktisk for at kunne få godkendt en kredit hos KasseKreditten, skal du give os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. På e-SKAT henter vi informationer om løn, eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse.
På baggrund af disse informationer, sammen med andre relevante kreditoplysninger, beslutter vi din kreditramme - altså hvor meget du kan låne hos os. Når du har oprettet en profil hos KasseKreditten, kan du følge med i dit lån. Du kan også kontakte os hvis du har brug for hjælp og spørgsmål i forbindelse med eksempelvis din afbetaling.

 

Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til

Vi er specialiseret i at lave kortsigtede låneaftaler, der er skræddersyet til vores lånetager. Så står du og mangler penge på din konto, er vi klar til at hjælpe dig. Hvad enten du mangler penge til regningerne, et nyt TV, en rejse eller noget helt fjerde, kan det lade sig gøre med et lån hos KasseKreditten. Vi låner penge til danskerne hver dag, og det kan vi blive ved med set ud fra de positive anmeldelser, som vi får fra vores lånetagere. På Trustpilot.dk giver de os respons som: ”Nemt og effektivt”, ”hurtig service” og ”god betjening og hurtig udbetaling”.

Øverst på siden kan du se hvilke lånetilbud vi kan tilbyde dig. Ønsker du at ansøge om et lån hos os, kan du helt uforpligtende udfylde vores ansøgningsformular. Herefter vender vi straks tilbage med det lån, som vi kan tilbyde lige netop dig. Ansøg nu og få allerede pengene udbetalt inden for få minutter - God fornøjelse!

 

ANSØG HER