Covid-19: Brug tiden fornuftigt | Kassekreditten

Covid-19: Brug tiden fornuftigt

Covid-19: Brug tiden fornuftigt

Covid-19: Brug tiden fornuftigt

Mange butikker er stadig åbne:

Mange butikker er lukket grundet corona-virussen og derfor går mange hjemme. Der er dog stadig mange butikker som mærkes positivt, eftersom flere hjemmegående er begyndt på gør-det-selv-arbejde. Byggemarkeder og malerforretninger har travlt også selvom de gør brug af forholdsreglerne, om hvor mange der må samles på et sted. Flere butikker lukker nemlig kun få ind adgangen og dermed holder mængden af kunder nede.

Byggemarked

Idéer til gør-det-selv projekter

Ligesom mange andre, så skal tiden derhjemme bruges på noget fornuftigt. Manger finder tid til en ny hobby eller mere tid til deres nuværende hobby.
Hvis du er en af de berørte, hvor arbejde ikke kan tages med hjem, så kan du begynde på de huslige gør-det-selv projekter. Man kan bruge tiden fornuftigt, ved at f.eks. male, renovere eller ombygge.

Her har du en liste over de arbejdsopgaver folk tager sig af lige nu:

Male
tilbygge
Ombygge
Ny terrasse
Nyt køkken
Havearbejde
og meget mere.

Gør-det-selv projekter

Hvis du er gået i gang med et større husprojekter, så har du sikkert også set, at det ikke er helt billigt. Hos Kassekreditten.dk vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med dine gør-det-selv projekter. Vi kan hjælpe til de små men også de store projekter. Hos os kan du låne fra 3.000 til 15.000 kroner, så snart projektet er færdigt kan du betale lånet tilbage.
Når du låner hos os, vil du kort efter din ansøgning se om du er godkendt. Godkendte lån udbetales indenfor få minutter.