Top 10 smukkeste feriesteder i verden ▷ Find dem her (2020) ✓

Top 10 smukkeste feriesteder i verden

Top 10 smukkeste feriesteder i verden

Top 10 smukkeste feriesteder i verden

Leder du efter inspiration til din næste ferie eller en ferie i fremtiden, så læs med her. Vi har samlet en top 10 over de smukkeste feriesteder i verden til dig. Listen indeholder alt fra spændende byer, fascinerende naturlandskaber, sandstrande med palmer til oplevelser i verdens metropoler.

 

1. Bilbao

Bilbao ligger i den nordlige del af Spanien og har knap 350.000 indbyggere. Den baskiske by var før i tiden anset for at være en kedelig industriby ved Biscayabugten. Derfor var der ikke mange turister der besøgte byen, men det har senere hen ændret sig. Opførslen af det verdensberømte museum Guggenheim Museum, som er tegnet af Frank O. Gehry, har været med til at få folks øjne op for Bilbao.
Bilbao har i tidens løb opdaget flere nye stjernearkitekter, som har fået lov til at sætte deres præg på byen. Blandt andet har Sir Norman Foster designet metroen i byen, mens arkitekten Santiago Calatrava har designet Zubizuri-broen.
Bilbao er i dag kendt for at være en smuk og gammel by med masser af hyggelige barer og restauranter. Så smuk at vi anser den for at være et af de 10 smukkeste feriesteder i verden.

 

2. Bhutan

FeriestederBhutan er et land i Sydasien, som er beliggende mellem Indien og Kina. Bhutan er omgivet af majestætiske tinder i Himalaya. Man omtaler Bhutan som en skjult skat, hvis lands originalitet er et af de mest velbevaret i verden. Landet var før i tiden præget af buddhisme, som har haft stort betydning for udviklingen i landet. For eksempel blev det først tilladt at have et fjernsyn i år 1999 og mobiltelefoner i år 2004.

I dag er landet blandt andet kendt for sine farverige festivaler. Tusindevis af besøgende kommer også hvert år, for at se Bhutans fascinerende bjerglandskaber, mange dale og templer. Alt dette gør Bhutan til et af de mest uforglemmelige og smukkeste feriesteder i verden.

 

 

3. Bergen

De fleste kender byen Bergen, som er den næststørste by i Norge. Selvom Bergen er en storby, er den alligevel forblevet en landsby og har den dag i dag stadig sporvogne. Byen kendes for at være en storby der har bevaret en lille bys charme. Besøger ud Bergen vil du opleve en hyggelig landsby, som stadig er moderne og kosmopolitisk.
Flere tusinde turister kommer hvert år for at se havnen Vågen som langs Bryggen, har træhuse som stammer helt tilbage fra den hanseatiske tid. Byen anses for at være Norges Kulturelle centrum, og et økonomisk centrum i den fantastiske fjordregion. Udover sine flotte omgivelser er Bergen også kendt for festivalen Grieg i Bergen, som bliver holdt hver fjerne år for at fejre den verdensberømte norske komponisten Edvard Grieg. Bor du i Danmark, kan du ikke mange timers rejse fra at opleve ét af de smukkeste feriesteder.

 

4. St. Lucia

Feriesteder

St. Lucia er en østat i den østlige del af det Caribiske Hav på grænsen til Atlanterhavet. Denne lille caribiske ø bliver også kaldet for ”den skønne Helene”. Overalt i Caribien findes de flotteste strande, men ønsker du at opleve en uberørt strand, så bør du tage til St. Lucia. Øen byder ud over sine ubeskrivelige strande og sit krystalklare vand også på fantastiske naturområder.

På øen findes et stort areal med tæt regnskov og tvillingevulkanerne Gros Piton og Petit Piton. Disse tvillingevulkaner er blevet optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv. Som du nok kan se, er der masser af spændende og smukke områder at opleve på St. Lucia. Vil du gerne opleve nogle af de smukkeste feriesteder i verden, så er St. Lucia helt klart et besøg værd.

 

 

5. Melbourne

Melbourne er en storby der ligger i Australien. Byen er Australiens næststørste by og er hovedstad i delstaten Victoria. I mange år, har Melbourne været på listen over de byer i verden, som man anser for at være bedst at bo i. I Melbourne lever der mange forskellige kulturer og byen har indbyggere fra mere end 150 nationer. Dette har haft betydning for, at byen har et stort udbud inden for gastronomi.
Melbourne bliver ofte omtalt i forbindelse med sport, da mange indbyggere er utrolig sportsinteresserede. Det ses også idet, at byen ligger hus til tennisturneringen Australian Open og Formel 1 væddeløb. Det er altså ikke for sjov, at folk tit forbinder byen med sport – sport er nemlig første prioritet i denne kosmopolitiske storby.

Selvom Melbourne er en storby, kan du i umiddelbar nærhed til byen opleve kænguruer og koalaer i det fri – og det er noget af det smukkeste syn. Leder du efter smukke feriesteder, er Melbourne et godt bud.

 

6. Extremadura

FeriestederByen Extremadura ligger i den vestlige del af Spanien, og består af to provinser: Cáceres (i nord) og Badajoz (i syd). Selvom byen betragtes som Spaniens fattiggård, er Extremadura helt sikkert et besøg værd. Meget af landskabet i byen er dækket af de såkaldte ”dehesas” som er græsgange omgivet er stenege. Dette ligner nærmest indhegninger med spredte træer i området, hvor der lever halvvilde svin som elsker at spise stenegenes agern og de urter der vokser rundt omkring i området.
Extremaduras natur er imponerende, og er blandt andet kendt for sine smukke bjergkæder som rejser sig fra sletterne. Omkring Extremaduras ligger en masse småbyer. Heriblandt den historiske by Guadalupe. I Guadalupe findes det kloster hvor den opdagelsesrejsende Christopher Columbus bad før han rejste ud i verden og indledte sin ekspedition. Der er mange feriesteder i verden at vælge mellem, men du vil ikke fortryde en rejse til Extremadura.

 

7. New York

New York eller The City of New York er en glitrende metropol, som også bliver kaldt for byen der aldrig sover, the Big Apple og Gotham. Kært barn har mange navne. New York er den mest folkerige by i USA, som er beliggende på den sydøstlige spids af staten New York. I mere end et århundrede, har New York været af de mest førende centre forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt. Byen ligger kun en halv times spadseretur fra bydelen Brooklyn, som er et meget velbesøgt område. Ifølge den verdensberømte Woody Allen, er Brooklyn New Yorks sande hjerte.

New York er et af de smukkeste feriesteder i verden, fordi byen blandt andet har Frihedsgudinden, Wall Street, Central Park, Empire State Building og World Trade Center. Alle disse seværdigheder gør byen til noget helt specielt. Byen er derudover kendt for sin skyline af skyskrabere og som et sted der har mange forskellige kulturelle retninger er opstået. Heriblandt abstrakt ekspressionisme i malerkunst og hiphop-kulturen inden for musik. Er du til storbysferie er New York et godt bud, hvis du samtidig gerne vil opleve et af de smukkeste feriesteder i verden.

 

8. Colombia

Feriesteder

Colombia hedder officielt Republikken Colombia, og er et land i det nordvestlige Sydamerika. Colombia er i mange år blevet betragtet som et land uegnet for turister, fordi både narkotikakarteller og mord har domineret overskrifterne verden over. Det er dog fortid, og der er sket meget i det sydamerikanske land. Nu advarsler udenrigsministeriet ikke længere mod at rejse til Colombia.

I Colombia finder du fantastiske strande og andesbjerge. Især udflugter til Andesbjergene er et stort hit, da områderne rige på udforsknings muligheder. Du kan også opleve smukke småbyer tilbage fra kolonialtiden, eller følge nobelpristageren i litteratur Gabriel Marquez´ fodspor. Rejs til Colombia og oplev et af de smukkeste feriesteder i verden.

 

9. Alaska

Alaska er USA’s største delstat. Selvom arealet er næsten 2,5 gange større en Texas, er indbyggertallet kun lige under 700.000 og altså tyndt befolket i forhold til mange andre delstater. Rejser du til Alaska skal du ikke være bange for, at det er overrendt af turister. Der er nemlig ikke mange turister i Alaska i forhold til hvor stort et område det dækker over.

Alaska har mange smukke naturområder. Du kan blandt andet opleve ødemarker, vild natur, samtidig med at der er rig mulighed for at fiske og se blandt andet grizzly-bjørne. Vil du på skiudflugter eller ture med hundeslæde i Alaska, skal du rejse mellem februar og april måned. Herefter er der helt op til 30 grader. Alt dette er blandt andet grunden til, at Alaska er et af de smukkeste feriesteder i verden.

 

 

10. Tanzania

FeriestederTanzania hedder officielt Den Forenede Republik Tanzania og ligger ved Afrikas østkyst. Leder du efter et oplevelsesrigt feriested, er en rejse til Tanzania uden tvivl pengene værd. Her kan du blandt andet tage en tur til Mount Kilimanjaro, der er det højeste bjerg i Afrika, en safari i Ngorongo krateret i udkanten af Serengeti eller til nationalparkerne Lake Manyara, Tarangiere og Arusha.

Tanzania er en af de mest fascinerende destinationer på det afrikanske kontinent. Afrika har som bekendt et rigt dyreliv. Udover at du kan se flokke af zebraer og gnuer, kan du også opleve rovdyr såsom løver og leoparder der ligger på lur. Du kan blandt andet opleve Ngorongo-krateret, også kaldt for menneskehedens vugger, som er et naturområde med mange vilde dyr. Området danner de smukkeste rammer for en safari med stor mulighed for at se mange forskellige dyrearter. Alt dette gør Tanzania til et af de mest attraktive og smukke feriesteder i verden.

 

 

Få råd til at besøge de 10 smukkeste feriesteder

10 smukkeste feriesteder

Vi er vel alle en smule rejse- og eventyrlysten. Derfor har vi samlet listen over de 10 smukkeste feriesteder i verden, så du kan få inspiration til din næste uforglemmelige rejse.
Står du i en situation hvor du gerne vil på ferie, men ikke har penge på kontoen til at kunne gøre det til en realitet? Så er der hjælp at hente. Hos KasseKreditten.dk kan du låne til lige hvad du har lyst til. Mangler du penge til at indfri dine allerstørste feriedrømme, så kan det lade sig gøre hos os.

Mangler du for eksempel penge til flybilletter, hotelværelse, lommepenge eller noget helt fjerde, tilbyder vi lån mellem 3.000 og op til 15.000. Lån penge hos KasseKreditten, og få råd til at opleve et (eller flere) af de 10 smukkeste feriesteder i verden. Når du tager et lån hos os, kan du være sikker på at få pengene indenfor få minutter. Via vores straksoverførsel, vil du kunne få penge i alle ugens 7 dage også selvom det er weekend.