🏅 FORBRUGSLÅN ▷ Lån op til 20.000,- ▷ Straksudbetaling ▷ Ansøg her

Forbrugslån

Forbrugslån på få minutter i 2020

KasseKreditten.dk tilbyder forbrugslån til voksne over 21 år. Hos os kan du tage et forbrugslån eller en kredit som du ønsker, og dermed få lidt ekstra albuerum i din økonomi. Du kan ansøge om lån fra 3.000 kroner og helt op til 15.000 kroner på få minutter. Vi kræver næsten ingen dokumentation, og du behøver ikke at stille sikkerhed for dit forbrugslån. Det eneste du skal bruge er dit NemID, så overfører vi din kredit til din Nemkonto, såfremt at du er godkendt.

Det har aldrig været nemmere at låne penge online. Hos os vælger du først størrelsen på dit forbrugslån, hvorefter du udfylder en kort ansøgningsformular og underskriver låneaftalen med dit NemID. Hvis du bliver godkendt, udbetaler pengene med det samme.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad er et forbrugslån?

I brede munde, har forbrugslån ofte en negativ karakter. Et sådan lån kan også for nogle være kendt som et SMS lån, kviklån eller måske mobillån. Mange tænker automatisk på dårlig økonomi og RKI når de hører forbrugslån, men virkeligheden er mange gange en anden. Fordi man har taget et forbrugslån, betyder det ikke nødvendigvis, at man samtidig har foden inde i en negativ økonomisk spiral. Selvfølgelig skal man være opmærksom på, at et forbrugslån ofte er en lånstørrelse der har en relativt høj rente sammenlignet med traditionelle lån, men dermed er det ikke sagt, at et forbrugslån er den første sten der ligges i en økonomisk ruin.

Et forbrugslån er et begreb der er nærmest selvforklarende, og så alligevel ikke. Et forbrugslån er på mange måder et paraplybegreb der favner vidt og bredt. Et forbrugslån er lidt firkantet stillet op, en låntype, hvor låntager låner et vidst beløb, for at anvende beløbet til privat forbrug. Der hvor forbrugslån så kan blive et begreb af lidt mere flydende karakter, er når man så prøver at gå ind og definere, hvad et forbrug for den enkelte familie eller husstand er.

Forbrugslån hos Kassekreditten.dk

Hvad er forbrug?

Forbrug er et paraplybegreb, det vil sige at det favner vidt og bredt, og når et ord har så mange betydninger, kan det netop være svært at definere helt præcist: hvad forbrug er. De fleste, når de taler om forbrug, inddeler forbrug i 3 niveauer for at indsnævre begrebet lidt: Højt, almindeligt og lavt forbrug.

Men her kommer der dog allerede ydeligere udfordringer, for højt, almindeligt og lavt forbrug er alle sammen vurderinger der tilhører den enkelte. Derfor når der i almindelige munde tales om forbrug, så taler man oftest udfra gennemsnitlige tal og analyser foretaget af institutioner som f.eks. Danmarks Statistik.

Lad os tage et eksempel på en klassisk forbrugskategori som shopping. Her vil nogen mene at det er helt normalt at gå ud og bruge 4.000 kroner månedligt på shopping, mens en anden synes det er helt absurd. Hvis vedkommende der bruger 4.000 kroner på shopping, har en indkomst og økonomi der kan bære at man bruger 4.000 kroner på shoppingforbrug. Så kan det være almindeligt for den første person, men ualmindeligt for den anden.

Hvad bruges et forbrugslån til?

Det er forståligt nok meget forskelligt, hvordan folk vælger at anvende deres forbrugslån. Nogle vil gerne have fat i det nyeste elektronik, men andre bruger pengene på kørekort. Da forbrugslån også kommer i mange forskellige økonomiske størrelser, bliver det svært at generalisere, hvad der er kendetegnende for forbrugslån taget gennem KasseKreditten.

Dette er der to årsager til, for det første fordi vores lån spænder fra 3.000 til 15.000 kroner og for det andet fordi vi ikke blander os i, hvad pengene skal anvendes til når du ansøger om et lån fra os. Du vælger selv lånebeløbet, så hvis du har brug for at låne 10.000 kroner, så vælger du det beløb i vores låneberegner. Det vigtigste for os er at man tilbagebetaler sit lån. Hvis dit lån hos KasseKreditten.dk ikke bliver tilbagebetalt rettidigt, påløber der rente og gebyrer, så hold derfor øje med dit lån, og påbegynd hellere din tilbagebetaling for tidligt end for sent.

Kassekredittens forbrugslån - ingen grund til at skamme sig

Forbrugslån har i mange år været et "fy-ord" i økonomiske sammenhænge, det er på mange måder udskammende, og folk kan følge sig stigmatiseret, hvis de bekender overfor venner og familie, at de har taget et forbrugslån. Mange får negative associationer når de hører om andre der har taget forbrugslån, men virkeligheden er egentligt en anden. Selvfølgelig er der nogle, der ikke kan finde ud af at styre deres økonomi og deres kredit. Det er oftest dem vi ser ende i RKI, altså registret for dårlige betalere.

Lån penge hos KasseKreditten.dk, hvor vi indhenter en del oplysninger som vi anvender til at kreditvurdere dig, i denne proces finder vi blandt andet ud af om du er registreret i RKI. Hvis det er tilfældet vil vi afslå din ansøgning om et forbrugslån hos os. Når du er ikke længere er registreret i RKI, er du selvfølgelig velkommen til at ansøge om et forbrugslån igen hos KasseKreditten.dk. Vi sætter en ære i at, du låner hos et ansvarsfuldt firma, og vi mener ikke at man skal skamme sig, over at tage et hurtig lån eller SMS lån, hvis man har mulighed for at realisere en hverdagsdrøm.

Få et forbrugslån - sådan gør du

Når du skal ansøge om et forbrugslån hos os, skal du først vælge det lånebeløb som du interesseret i. Vi tilbyder lån fra 3.000 og op til 15.000 kroner. Når du har valgt lånebeløbet, skal du udfylde felterne: navn, e-mail og telefonnummer i vores ansøgningsformular og underskrive din ansøgning med NemID.
Herefter laver vi en kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger du har givet os adgang til via din e-SKAT. Inden for få minutter vender vi tilbage med et svar på din ansøgning. Godkender vi din ansøgning skal du underskrive lånekontrakten. Godkender vi ikke din ansøgning, får du information om dette. Det kan skyldes at lånebeløbet er for højt. Er det tilfældet vil vi informere dig om, hvilket beløb vi i stedet kan tilbyde dig.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Fordele ved at tage et forbrugslån hos KasseKreditten.dk

Der er flere fordele forbundet ved, at man tager et lån online, og derved også udenom sin bank. For det første får du pengene hurtigere end ved en ansøgning i din bank. For det andet, så stiller vi ingen kritiske, personlige eller nærgående spørgsmål til dig som låneansøger. Hos os stifter du et nyt økonomisk forhold, og vi går langt for, at relationen mellem ansøgere og os skal være så god som muligt. Hos os får du altså en neutral grund du kan tage et forbrugslån hos, og du kan slappe helt af, da vi behandler alle dine oplysninger 100% fortroligt.

Ulempe ved at tage et forbrugslån

Der er dog også en enkelt ulempe ved at ansøge om et forbrugslån online. Én af dem er at du ikke kan få en dialog med en personlig rådgiver. I din bank har du nemlig en personlig bankrådgiver der har- eller kan få indsigt i din økonomi, og derved give dig professionel rådgivning. Når du gerne vil tage et lån online, kræver det altså ansvarlighed og et godt kendskab til sin egen økonomi. For man står som udgangspunkt lidt mere alene med et online lån, end med et lån i banken. Derudover skal du heller ikke argumentere for, hvad du skal bruge pengene til, det er nemlig din private sag, der ikke vedkommer KasseKreditten.dk

Et forbrugslån til en fast rente

Hos KasseKreditten.dk får du et forbrugslån i form af en kredit. Alle beløb har et oprettelsesgebyr på 495 kroner. Derudover er der en fast månedlig rente på 12,5 % på alle vores lånebeløb. Det vil sige, at du skal ikke tænke over, at renten stiger, hvis du ansøger om et højere lån. Renten er den samme ligegyldigt hvad. Ansøger du om et lån hos os på 15.000 kroner, er det dog muligt at du får afslag på dette, da vi kreditvurderer dig til et lavere beløb. Dette vil vi give dig besked om, hvis det er tilfældet, og du vil derefter få tilbedt en lavere kredit som du så selv bestemmer om du vil modtage eller ej.

 

Hvad er løbetiden på et forbrugslån?

Udover en fast rente, så har vi ikke en fast løbetid. Det vil sige, at du principielt set kan tilbagebetale din kredit på eksempelvis 3.000 kroner allerede næste gang du får løn. Eller du kan vælge at lave et system for dig selv, hvor du tilbagebetaler lidt efter lidt. Det er i bund og grund op til dig selv, så længe du betaler de månedlige omkostninger for dit lån, og der er renten på 12,5 %.

Et forbrugslån kan realisere en hverdags drøm

 

Det er vigtigt at man fylder sit liv op med gode oplevelser. Det gør man bla. ved at man engang imellem opfylder en hverdagsdrøm, eller måske endda en livsdrøm. En hverdags drøm kan være ting som f.eks. en ny sofa, en miniferie for dig selv eller med gode venner, eller noget helt tredje. Faktum er bare, at det nogle gange er de små ting, der giver dig ekstra energi i hverdagen. Her vil KasseKreditten gerne give dig muligheden for at få friheden til at realisere både store og små hverdagsdrømme.

 

Leder du efter en forbrugslån oversigt?

Det er ikke et tilfælde at du finder KasseKreditten på næsten alle danske sammenligningssider. Vi er anbefalet på grund af vores troværdighed og 5 stjerner på Trustpilot.

Hvis du står og mangler penge til en ny sofa eller andet til hjemmet her og nu, kan det lade sig gøre. Måske har du været på udkig efter en ny sofa i lang tid, men har ikke haft pengene til den. Måske er dit gamle spisebord gået i stykker, og de kunne godt tænke dig at investere i et nyt, som desuden også er mere moderne. Vi kan gøre disse drømme til virkelighed. Alt hvad du skal gøre, er at udfylde en ansøgningsformular. Det tager kun 1 minut at udfylde ansøgningsformularen. Ansøger du om et lån hos KasseKreditten i dag, overfører vi straks pengene til din konto, hvis vi godkender dit lån. På kun få minutter kan det altså lade sig gøre for dig, at indfri de drømme du har.

Med vores forbrugslån, har du alle muligheder, og det er derfor kun dig selv der bestemmer, hvad pengene skal gå til. Alle muligheder er i spil med et forbrugslån fra Kassekreditten.dk, så hold dig ikke tilbage. Det er hurtigt, nemt og 100 % sikkert at ansøge. Hvad er forskellen på et forbrugslån i egen bank og hos os? Du kan måske også blive tilbudt et forbrugslån hos Nordea, Danske Bank, Jyske Bank osv., men måske er de nye forbrugslån i Danmark en bedre mulighed for dig?

Udforsk vores forbrugslån beregner i toppen af siden, og lær mere om priser og vilkår, og få samtidigt din gratis og uforpligtende kreditvurdering, så du kan se hvor meget du kan låne hos os.

Få de bedste lånevilkår hos KasseKreditten

Som hos alle andre låneudbydere, har vi nogle krav til vores låntagere. Vi har sat ovenstående krav for at sikre, at du som låntagere ikke ender i en mulig dårlig økonomisk situation. Du kan se vores lånevilkår nedenfor:

 • Du skal være minimum 21 år
 • Du skal kunne stille en minimal sikkerhed for lånet
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktive e-mail adresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til din årsopgørelse via din e-SKAT
 • Du må ikke have mere end ét lån hos os af gangen

Vil du vide mere kan du læse vores lånevilkår her. Har du spørgsmål, kan du også læse væres ofte stillede spørgsmål her.