Tag et forbrugslån hos Kassekreditten.dk - Det er nemt, hurtigt og sikkert

Forbrugslån

Forbrugslån på 1 minut

Hos Kassekreditten.dk tilbyder vi lån til voksne fra 21 år og opefter. Hos os kan du tage et forbrugslån eller kassekredit om man vil, og med det få lidt ekstra albuerum i din økonomi. Du kan ansøge om lån fra 3.000 kr. og helt op til 15.000 kr. på få minutter. Vi kræver næsten ingen dokumentation, og du behøver ikke at stille sikkerhed for dit forbrugslån. Det eneste du skal bruge er dit NemID, så overfører vi din kredit til din konto. Det har aldrig været nemmere at låne penge online. Hos os  vælger du først størrelsen på din kredit, hvorefter du udfylder en kort ansøgningsformular og underskriver låneaftalen med dit NemID. Hvis du bliver godkendt, udbetaler vi kreditten senest næste hverdag. 

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
  • Samlet kreditbeløb: kr.10.000
  • Fast Debitorrente: %150
  • ÅOP: %169,50
  • Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250
  • Samlede kreditomkostninger: kr.15.495
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.25.495
  • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad er et forbrugslån?

I brede munde, har forbrugslån ofte en negativ karakter. Mange tænker automatisk på dåirlg økonomi og RKI når de hører forbrugslån, men virkeligheden er mange gange en anden. Fordi man har taget et forbrugslån, betyder det ikke nødvendigvis, at man samtidig har foden inde i en negativ økonomisk spiral. Selvfølgelig skal man være opmærksom på, at et forbrugslån ofte er en lånstørrelse der har en relativt høj rente sammenlignet med traditionelle lån, men dermed er det ikke sagt, at et forbrugslån er den første sten der ligges i en økonomisk ruin.

Et forbrugslån er et begreb der er nærmest selvforklarende, og så alligevel ikke. Et forbrugslån er på mange måder et paraplybegreb der favner vidt og bredt. Et forbrugslån er lidt firkantet stillet op, en låntype, hvor låntager låner et vidst beløb, for at anvende beløbet til privat forbrug. Der hvor forbrugslån så kan blive et begreb af lidt mere flydende karakter, er når man så prøver at gå ind og definere, hvad et forbrug for den enkelte familie eller husstand er.

Hvad er forbrug?

Forbrug er et paraplybegreb, det vil sige at det favner vidt og bredt, og når et ord har så mange betydninger, kan det netop være svært at definere helt præcist: hvad forbrug er. De fleste, når de taler om forbrug, inddeler forbrug i 3 niveauer for at indsnævre begrebet lidt: Højt, almindeligt og lavt forbrug. 

Men her kommer der dog allerede ydeligere udfordringer, for højt, almindeligt og lavt forbrug er alle sammen vurderinger der tilhører den enkelte. Derfor når der i almindelige munde tales om forbrug, så taler man oftest udfra gennemsnitlige tal og analyser foretaget af institutioner som f.eks. Danmarks Statistik. 

Lad os tage et eksempel på en klassisk forbrugskategori som shopping. Her vil nogen mene at det er helt normalt at gå ud og bruge 4.000 kr. månedligt på shopping, mens en anden synes det er helt absurd. Hvis vedkommende der bruger 4.000 kr. på shopping, har en indkomst og økonomi der kan bære at man bruger 4.000 kr. på shoppingforbrug. Så kan det være almindeligt for den første person, men ualmindeligt for den anden. 

Hvad bruges et forbrugslån til?

Det er forståligt nok meget forskelligt, hvad folk vælger at anvende deres forbrugslån lån. Nogle vil gerne have fat i det nyeste elektronik, men andre bruger pengene på kørekort. Da forbrugslån også kommer i mange forskellige økonomiske størrelser, bliver det svært at generalisere, hvad der er kendetegnende for forbrugslån taget gennem Kassekreditten.dk. Dette er der to årsager til, for det første fordi vores lån spænder fra 3.000-15.000 kr. og for det andet fordi vi ikke blander os i, hvad pengene skal anvendes til når du ansøger om et forbrugslån fra os. Du vælger selv lånebeløbet, så hvis du har brug for at låne 10.000 kr., så vælger du det beløb i vores låneberegner. Det vigtigste for os er at man tilbagebetaler sit lån. Hvis dit forbrugslån hos Kassekreditten.dk ikke bliver tilbagebetalt rettidigt, påløber der rente og gebyrer, så hold derfor godt øje med dit lån, og påbegynd hellere din tilbagebetaling for tidligt end for sent.

Kassekreditten.dks forbrugslån - ingen grund til at skamme sig

Forbrugslån har i mange år været et "fy-ord" i økonomiske sammenhænge, det er på mange måder udskammende, og folk kan følge sig stigmatiseret, hvis de bekender overfor venner og familie, at de har taget et forbrugslån. Mange får negative associationer når de hører om andre der har taget forbrugslån, men virkeligheden er egentligt en anden. Selvfølgelig er der nogen, der ikke kan finde ud af styre deres økonomi og deres forbrugslån. Det er oftest dem vi ser ende i RKI, altså registret for dårlige betalere.

Hos Kassekreditten.dk indhenter vi en del oplysninger som vi anvender til at kreditvurdere dig, i denne proces finder vi blandt andet ud af om du er registreret i RKI. Hvis det er tilfældet vil vi afslå din ansøgning om et forbrugslån hos os. Når du er ikke længere er registreret i RKI, er du selvfølgelig velkommen til at ansøge om et forbrugslån igen hos Kassekreditten.dk. Vi sætter en ære i at, du låner hos et ansvarsfuldt firma, og vi mener ikke at man skal skamme sig, over at tage et forbrugslån, hvis man har mulighed for at realisere en hverdagsdrøm.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Fordele ved at tage et forbrugslån hos Kassekreditten.dk 

Der er flere fordele forbundet ved, at man tager et forbrugslån online, og derved også udenom sin bank. For det første får du pengene hurtigere end ved en ansøgning i din bank. For det andet, så stiller vi ingen kritiske, personlige eller nærgående spørgsmål til dig som låneansøger. Hos os stifter du et nyt økonomisk forhold, og vi går langt for, at relationen mellem ansøgere og os skal være så god som muligt. Hos os får du altså en neutral grund du kan tage et forbrugslån hos, og du kan slappe helt af, da vi behandler alle dine oplysninger 100% fortroligt.

Der er dog også en enkelt ulempe ved at ansøge om et forbrugslån online. Én af dem er at du ikke kan få en dialog med en personlig rådgiver. I din bank har du nemlig en personlig bankrådgiver der har- eller kan få indsigt i din økonomi, og derved give dig professionel rådgivning. Når du gerne vil tage et lån online, kræver det altså ansvarlighed og et godt kendskab til sin egen økonomi. For man står som udgangspunkt lidt mere alene med et online lån, end med et lån i banken. Derudover skal du heller ikke argumentere for, hvad du skal bruge dit forbrugslån til, det er nemlig din private sag, der ikke vedkommer Kassekreditten.dk

Et forbrugslån til en fast rente

Hos Kassekreditten.dk får du et forbrugslån i form af en kassekredit. Alle beløb har et oprettelsesgebyr på 495 kr. Derudover er der en fast månedlig rente på 12,5 % på alle vores lånebeløb. Det vil sige, at du skal ikke tænke over, at rente stiger, hvis du ansøger om et højere forbrugslån. Renten er den samme ligegyldigt hvad. Ansøger du om et forbrugslån hos os på 15.000 er det dog muligt at du får afslag på dette, da vi kreditvurderer dig til et lavere beløb. Dette vil vi give dig besked om, hvis det er tilfældet, og du vil derefter få tilbedt en lavere kredit som du så selv bestemmer om du vil modtage eller ej. 

Udover en fast rente, så har vi ikke en fast løbetid (udover at lånet skal være tilbagebetalt indenfor 12 måneder). Det vil sige, at du principielt set kan tilbagebetale din kredit på eksempelvis 3.000 kr. allerede næste gang du får løn. Eller du kan vælge at lave et system for dig selv, hvor du tilbagebetaler lidt efter lidt. Det er i bund og grund op til dig selv, så længe du betaler de månedlige omkostninger for dit forbrugslån der er renten på 12,5 %.

Et forbrugslån kan realisere en hverdagsdrøm

Det er vigtigt at man fylder sit liv op med gode oplevelser. Det gør man bla. ved at man engang imellem opfylder en hverdagsdrøm, eller måske endda en livsdrøm. En hverdagsdrøm kan ting som f.eks. en tatovering, en miniferie for dig selv eller med gode venner, eller noget helt tredje. Faktum er bare, at det nogle gange er de små ting, der giver dig ekstra energi i hverdagen. Her vil Kasskreditten.dk gerne give dig muligheden for at få friheden til at realisere både store og små hverdagsdrømme. Med vores forbrugslån, har du alle muligheder, og det er derfor kun dig selv der bestemmer, hvad pengenge skal gå til. Måske har du længe drømt om at tage et kursus i klatring? Eller måske vil du gerne have flere- eller større tatoveringer? Alle muligheder er i spil med et forbrugslån fra Kassekreditten.dk, så hold dig ikke tilbage. Det er hurtigt, nemt og 100 % sikkert at ansøge.