Gældssanering eller en anden udvej? ▷ Lån penge hos KasseKreditten ✓

Gældssanering

Gældssanering, eller en anden vej ud? Lån penge online!

Render du rundt i en stresset hverdag med en gældssanering om hjørnet? Svinger din økonomi mere end den burde, og har du brug for et økonomisk pust på din konto? Hvis du står i en presset situation og mangler hurtige penge til din økonomi, så er vi hos Kassekreditten dine foretrukne samarbejdspartnere.

Med Kassekreditten kan du få styr på din økonomi, og hvis du har brug for en gældssanering, så yder vi de absolut bedste lån i Danmark med den højeste sikkerhed. Vi tilbyder lånegaranti og hurtig service. Alt hvad du skal bruge.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån let penge til det, du har brug for

Gældssanering, rod og ustabilitet i økonomien er ubehageligt og stressende. Lån mellem 3.000 kr. til 15.000 kr. i form af en kredit hos Kassekreditten. Det betyder, at du gradvist betaler af i en given løbeperiode til en given rente. Det er sådan, du opretholder et lån hos os. Hos mange låneudbydere opdager du hurtigt, at minimumsbeløbet for et lån er utrolig højt, men det er ikke tilfældet hos Kassekreditten. Hos os kan du nemlig også låne til de små ting i hverdagen.

Betal tilbage, når det passer dig

Med et lån fra Kassekreditten ser vi gerne, at du har så meget frihed i tilbagebetalingsperioden som muligt. Det giver den største frihed til at afbetale, når det passer dig og din økonomi bedst. Derfor har vi en fleksibel låneperiode, hvor du blot skal sørge for at betale din minimumsbetaling hver måned. Du er altid velkommen til at indfri lånet når som helst, hvis du pludselig får luft i økonomien. Ellers betaler du af på lånet, når det passer dig.

Du får en lav rente hos osGældssanering eller kassekredit? Kassekreditten.dk hjælper DIG

Renten på et lån er centralt, når det kommer til at vælge mellem lånevirksomheder. Kassekreditten har ingen butikker eller filialer. Vi klarer alt online, og det betyder også, at vi har mulighed for at tilbyde en lavere rente end de fleste. Vi har en fast rente på 12,5 %, og det er uanset lånets størrelse. Den samme rente gælder både for 3.000. kr. og 15.000 kr. - og det imellem.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Vi kræver ikke, at du stiller sikkerhed

Vi sætter ikke et krav om, at du stiller nogen form for sikkerhed. Vi sikrer os kun om, at du er dig, og om du kan tilbagebetale lånet. Men du behøver ikke stille sikkerhed i form af hus, bil, båd eller andet.

Lån via NemID

Det har aldrig været nemmere at låne penge online. Det er nemlig noget, vi går meget op i hos Kassekreditten. Vi bruger NemID til at hente dine oplysninger, så alt foregår korrekt og hurtigt. Ansøgningen hos os tager kun 1 minut foran din computer eller smartphone.

Smart individuel kreditvurdering

Du sparer tid, når du vælger at låne hos Kassekreditten. Vi foretager en individuel og automatisk kreditvurdering af din økonomi, når du har ansøgt på vores hjemmeside. Der vil gå op til 10 sekunder, og du har svar på, hvor stort et beløb, vi kan tilbyde dig. Det er utrolig nemt. Her kigger vi på din indkomst, skatteopgørelser og offentlige udgifter.

Hvem kan låne hos Kassekreditten?

Du kan låne hos Kassekreditten, såfremt du er myndig og er fyldt 21 år. Unge mennesker har en større risiko for at havne i gæld, og statistikker viser, at økonomisk ansvarlighed går hånd i hånd med erfaring. Derfor synes vi, at det er fornuftigt, at man skal være fyldt 21 år. Du må heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret, og så skal vi have adgang til din e-Skat. Så kan vi tilbyde dig den bedste mulige service.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Gældssanering? Vi ved, du har brug for pengene nu!

Gældssanering står om hjørnet, og vi ved godt, at du ikke ønsker at havne i RKI. RKI er et register for dårlige betalere, så hvis det presser på med økonomien, og du har brug for et ekstra rådighedsbeløb om måneden for at undgå gældssanering og RKI, så hjælper vi dig gerne hos Kassekreditten. Såfremt du er godkendt til at låne, så kan du regne med, at pengene ryger til udbetaling allerede dagen efter.

Pengene kommer direkte ind på din NemKonto

Vi sørger for, at dine penge bliver udbetalt på din NemKonto. Det gør vi af sikkerhedsmæssige årsager, så det er ikke muligt at få udbetalt pengene på nogen anden måde hos Kassekreditten. Det er sikrest, hurtigst og nemmest for dig.

Lån med tryghed hos Kassekreditten - vi har en stor kundetilfredshedGældssanering? Eller Kviklån? Kassekreditten.dk

Vi går meget op i, hvad vores kunder tænker om os. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at få en god og fair behandling hos Kassekreditten. Vi forstår vigtigheden i at passe på personlige oplysninger.

Derfor opbevares disse krypteret og med stor omhu. Det skal være trygt at låne penge online. Vi foretager en PID/RID-validering, og matcher dit CPR-nummer med din NemID. På den måde sikrer vi dig bedst som privatperson.

Hvad bruger de fleste kunder hos Kassekreditten pengene på?

Et lån hos Kassekreditten er perfekt i mange situationer. Vi bekymrer os ikke om, hvad du bruger pengene på, så snart du har lånt dem. Så er de dine. Nogle af fordelene ved et lån hos Kassekreditten er bl.a. følgende:

 • Du kan betale en uventet afgift eller regning
 • Du kan forblive venner med din bank og lave overtræk uden store strafgebyrer
 • Få lidt større råderum på kontoen i hverdagen
 • Du har ekstra penge til en rejse, en højtid eller en mindre investering

Læs her, inden du låner

Vi anbefaler, at du overvejer dine næste lån grundigt, så du er helt indforstået med lånets formål. Vi har ingen interesse i, at du kommer ud i økonomiske problemer, så det er vigtigt med overblik. Når det så er sagt, så glæder vi os til at hjælpe dig med dine drømme.

 

Tjek vores lånevilkår, og kontakt os for en snak

På vores hjemmeside har vi en gennemskuelig og let læselig liste over lånevilkår. Vi synes, det er vigtigt, at det er nemt at forstå, hvad man siger ja til i et lån. Derfor har vi opdelt vilkårene i segmenter, så du hele tiden har overblik over situationen.

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os med opklarende spørgsmål. Det gør du enten på mail på vores kundeservicemail eller på telefon 71 70 10 60. Ellers kan du komme direkte videre til vores ansøgningsskema her. Kom godt i gang med dit lån nu!

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?
Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?
Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto inden for få minutter efter, du har godkendt dit lån. 

Hvem bliver godkendt?
For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.