Gave til en konfirmand ▷ Læs mere her om gode ideer i 2020

Hvad giver man konfirmanden i gave?

Hvad giver man konfirmanden i gave?

Hvad giver man konfirmanden i gave?

Skal du til en konfirmation hos en du holder af? Og mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gave? Så er der hjælp at hente. Læs med her og få inspiration til konfirmandens gave.

 

Hvad skal man give konfirmanden i gave?

Det er ligemeget om du er forælder, ven eller familie til konfirmanden. Presset for at give en gave, der bliver husket, er højere end nogensinde. De fleste bliver jo kun konfirmeret én gang. Mange føler derfor, at det er vigtigt at give en “ordentlig” gave. Det kan derfor være en udfordring den helt rigtige gave. Selvfølgelig er det op til dig selv, hvad du synes er passende.
De fleste konfirmander ønsker sig penge, hvilket jo er den lette gave at give. Det er kedeligt at give penge i en konvolut, selvom man kan pakke den sjovt ind. Derfor har vi samlet nogle gaveidéer til dig, som du kan give til en kommende konfirmand.

 

 

Gave til konfirmand

Selvom de fleste konfirmander ønsker sig penge, er der også andre gaver der tit går igen hos konfirmander. Disse gaver er for eksempel: gavekort, smykker, ure, telefoner, iPads, cykler og bærbar computere. Nogle af gaverne er selvfølgelig i et høj prisleje, men ofte er de dyreste gaver fra forældrene, eller hvis konfirmandens gæster slår sig sammen og køber en fælles gave.
Kan du ikke finde nogle ting på ønskelisten som du vil give konfirmanden, kan du altid kontakte konfirmandens forældre og spørge om der er andre ting som konfirmanden mangler, ønsker sig eller godt kunne bruge.

 

Giv en gave der betyder noget

Når man skal give en gave til en konfirmand, vil man som tæt familie gerne give en god og mindeværdig gave. Hvis det er tilfældet, kan være en god ide at give en gave der betyder noget for konfirmanden, eller som kan holde i mange år. Det behøver ikke at være dyrt - det kan sagtens være noget personligt. Noget som du og konfirmanden har sammen.
Det er blevet mere og mere populært at købe oplevelser til konfirmanden, fordi det skaber gode minder som konfirmanden kan kigge tilbage på. Lige meget hvad, kan man som gæst til en konfirmation have lyst til, at give en mere spændende gave end et par sko eller penge i en konvolut.

Derfor har vi lavet en liste over forskellige sjove gaver du kan give konfirmanden. Find listen neden for.

 

Sjove gaver til konfirmanden

Hvem har ikke lyst til at give konfirmanden en helt speciel gave? Der findes mange gavekort til diverse oplevelser, som du kan købe og give konfirmanden i gave. Én ting er sikker; giver du konfirmanden en sjov, speciel og mindeværdig gave, vil konfirmanden huske gaven i mange år frem.

 • Bridgewalking
 • Luftballon oplevelse
 • Helikoptertur
 • Rejser, weekendture eller spaophold
 • Svæveflyvning eller kitesurfing
 • Undervandsjagt eller dykning
 • Bodyflight

 

Find en gave der passer til budgettet

En gave til konfirmanden kan for mange løbe op i mange penge. Hvert år overgåes gennemsnitsbeløbet på gaver til konfirmanden i centrum. Et godt råd er, at tænke sig rigtig godt og længe om, i forhold til den gave du gerne vil give konfirmanden Hvad end du er tæt familiemedlem, venner af familien eller bekendt. Det er vigtigt, at du finder en balance mellem hvad konfirmanden ønsker sig, og hvad du gerne vil bruge på gaven.
Se konfirmandens ønske liste igennem, og finder du ikke noget du vil give konfirmanden, kan du læse videre og få inspiration til den næste konfirmationsgave.

 

Konfirmationsgaver til ham og hende

Mangler du inspiration til gaver der kunne være interessant at give konfirmanden, kan du se vores liste over konfirmationsgaver til hende og ham:

Konfirmationsgaver til hende 

 • Makeup, parfume og neglelak
 • Biograftur for 2
 • Hårprodukter
 • Glattejern, krøllejern og hårtørre
 • Taske og solbriller
 • Smykkeskrin

Konfirmationsgaver til ham 

 • Sportsudtryr
 • Biograftur for 2
 • CS:Go (træningsdag til gameren)
 • Spil til Xbox eller PlayStation og konsol
 • Pung, tøj og parfume
 • Håndvægte

 

Har du brug for økonomisk hjælp?

Overvejer du at give konfirmanden penge i konfirmationsgave? Så kan det være klogt at forventningsafstemme med andre gæster. Overvej og undersøg hvad der er passende at give, og find derefter det passende beløb at give i gave. Om du planlægger at give et pengebeløb, et gavekort eller et smykke, kan du finde støtte til det gennem en online kredit hos KasseKreditten. På den måde har du stadig mulighed for at give konfirmanden den gave, som han/hun ønsker sig.

Måske er det slet ikke gaven der er problemet. Står du for at planlægge og holde selve konfirmationsfesten, så er du velkommen til at læse vores gode råd her. Hvis du står og mangler økonomisk hjælp til gaven eller festen, så står KasseKreditten klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder lån mellem 3.000 og 15.000 kroner til lige det du står og mangler. Såfremt dit lån bliver godkendt, så kan vi lave en straksoverførsel til dig, dette betyder at du vil få pengene på din konto indenfor få minutter. Dette kan ske alle ugens 7 dage også selvom det er weekend.