GRATIS LÅN? ▷ Lån helt trygt og sikkert hos KasseKreditten.dk ✓

Gratis lån

Gratis lån på nettet?

Intet er gratis - heller ikke lån og kassekreditter. Til gengæld har vi hos KasseKreditten lavet en tryg og nem kreditlåneproces, så du ved, hvad du du går ind til. Hele låneansøgningen foregår på nettet, så du undgår unødvendige møder, telefonopkald eller breve. 

Det tager kun 1 minut at ansøge om et lån hos os. Det eneste du skal bruge er dit NemID, som du skal bruge til at underskrive din ansøgning med. Når du har sendt din ansøgning, laver vi en lynhurtig kreditvurdering af dig. Godkender vi dit lån, modtager du allerede pengene inden for få minutter - det bliver ikke nemmere.

Du kan altid kontakte kundeservice, hvis du har brug for hjælp. På den måde mener vi, at kvalitet og tryghed er vigtigere end gratis lån.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvorfor ikke gratis lån online?

Vi prioriterer den gode og trygge oplevelse for dig fremfor smarte salgstricks. Hos Kassekreditten.dk foregår låneprocessen så hurtigt som muligt, da vi kører det hele online. Det gør proceduren langt hurtigere, end hvis du låner via banken.

Når du ansøger, kan vi dermed også garantere, at du står med pengene i hånden inden for få minutter. Det skyldes at vi har straksoverførsel på vores lån. Det er mere end hvad de fleste låneudbydere kan tilbyde dig - der kan du vente op til to hverdage. Vi har prioriteret en så hurtig kreditvurdering, fordi vi prioriterer at have dig i fokus. 

Lån trygt og hurtigtGratis lån? Kassekreditten rådgiver dig!

Kassekreditten.dk er et datterselskab til det 100 % danskejede Finans247 ApS. Vi er registreret hos Finanstilsynet, da vi prioriterer en tryg, nem og sikker låneproces for dig. Det betyder samtidig, at du kun kan oprette én kredit ad gangen hos Kassekreditten. På den måde er du beskyttet som låntager, så du ikke ender med for mange lån og for høje renter. Når kreditten er indfriet igen, har du dog mulighed for at ansøge om en ny kredit. Vi lægger vægt på gennemsigtighed og tryghed, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at rate os på Trustpilot. Vi er meget glade for at se, hvor mange kunder, der har været glade for deres låneaftale og processen omkring den.

Gratis lån - hvad betyder det?

Vi har valgt ikke at tilbyde lån uden renter, men i stedet give dig en fast rente. Så ved du altid, hvad du skal betale, og undgår ubehagelige overraskelser. Uanset kredittens størrelse, ligger renten fast på 12,5 %. Kreditbeløbet starter på 3.000 og op til 15.000 kr. Du bestemmer selv dit månedlige afdrag og lånets løbetid inden for rammen på 12 måneder. Du skal blot overholde den månedlige betaling på 12,5 % (renten). Disse rammer er sat ud fra tanken om, at du har frihed under ansvar til at indfri kreditten og nedbringe den i et tempo, der passer til dig.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Ikke et gratis lån, men et billigt lån på dagen

Om du har fundet en skøn miniferie, drømmer om et ny computer eller har brug for en ny vintergarderobe til familien, så blander vi os ikke. De fleste optager et lån, fordi de har brug for penge nu og her. Om du har brug for luksus eller basale nødvendigheder, er din sag. Vi prioriterer at være en professionel virksomhed, hvor frihed under ansvar er rammen, og hvor vores opgave er at kunne hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Gratis lån vs. banklån vs. online kreditudbydere

Tænk hvis du var på ferie og din bil gik i stykker. Når du er uden for Danmarks grænser, er det ekstra besværligt at skulle optage lån. Om du vælger banken eller et af de “gratis lån” uden renter, er det forbundet med en række skjulte omkostninger og lange processer. Nogle ser du sidst i låneprocessen, nogle opdager du først, når du har skrevet under. Så længe du har dit NemID, kan du hurtigt tage et lån via Kassekreditten.dk. Så kommer dyre mekanikerregninger ikke i vejen for din ferie.

Hvad betyder et gratis lån

Når økonomien er stram, kan man let lokkes til et hurtigt lån, der “næsten” er gratis. Lånefirmaerne, der udbyder gratis lån, gør det som en del af en markedsføringsstrategi. Du låner pengene gratis første gang, men det vil dog koste en del ved næste lån. Du skal derfor ikke blot tjekke “det samlede tilbagebetalingsbeløb”, men også de services og fremtidige omkostninger der vil være, hvis du bliver kunde i pågældende virksomhed. Alle lån er gæld, så det er vigtigt, at processen fra ansøgning til indfrielse er så problemfri og serviceorienteret som muligt.

Lån uden sikkerhed

Hos Kassekreditten.dk har vi givet dig muligheden for hurtigt at optage lån uden at skulle stille sikkerhed. At “stille sikkerhed” betyder, at du bruger ejendom eller lignende som pant for dit lån. De færreste med en ustabil indtægt, nyuddannede eller unge mennesker, kan opfylde den slags krav. Samtidig er det også den gruppe, der kan have mest brug for et lån.

Når man går fra studieliv og en billig tilværelse, kan det være svært at omstille sig til en “voksenøkonomi” med færre rabatter og flere udgifter. Her kan et gratis lån være attraktivt. Der skal du dog være opmærksom på, at der kan være skjulte udgifter. Derudover kan lån nr. to ved samme virksomhed, kan være markant dyrere, end hvis du vælger en virksomhed som Kassekreditten.dk, der har fast rente.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Fordele ved gratis lån

Et online lån er din hurtige vej til penge, når hverdagen brænder på og bliver dyrere end beregnet. Det er en nem måde at få lidt luft i økonomien, når du har brug for lidt ekstra. Der er dog altid ulemper forbundet ved at låne penge i form af renter og gebyrer. Derudover kræver et lån selvfølgelig, at du i fremtiden har penge til at indfri dit lån. Særligt kræver det, at det ikke tager dig alt for lang tid at indfri lånet, da renterne kan gøre, at dit midlertidige lån varer lidt længere end beregnet.

Det ideelle er selvfølgelig altid at undgå udgiften eller spare op. Idealet hænger dog ikke altid sammen med virkeligheden. Så når hverdagen banker på, er det vigtigste dog, at du vælger det lån, der giver dig mest tryghed - og det er ikke nødvendigvis et gratis lån.

Ulemper ved et gratis lån

Det er temmelig åbenlyst, hvorfor et gratis lån er attraktivt. Hvis du allerede ved, at du kunne for brug for et lignende lån i fremtiden, er et fast forrentet lån dog en bedre idé. Du undgår ubehagelige, dyre overraskelser, som der ville kunne komme ved et fremtidigt lån. Samtidig sikrer du dig selv en lettere vej til at blive godkendt til en højere kredit ved næste lån. Bl.a. fordi du allerede har vist, at du indfrier til tiden. Derudover ligger det Kassekreditten.dk på sinde at være en gennemsigtig virksomhed, som ikke overrasker ubehageligt. Du har en dansk kundeservice og mulighed for at få en grundig vejledning både via vores Ofte stillede spørgsmål, men også via telefon.

Gør det så billigt (og trygt) som muligtGratis lån? Kassekreditten rådgiver!

Hvis du vil sikre dig selv mod fremtidige ubehagelige overraskelser, er den bedste idé at lægge et budget. Det kan hurtigt give dig et overblik over indtægter og udgifter. Samtidig giver det dig et indblik i, hvor meget du betaler af hver måned, og hvad du så har til rådighed. Du bliver også mere sikker på, hvad du behøver at låne, og hvornår du kan indfri dit lån, så du ikke har det længere end nødvendigt.

Hurtigt, godt eller gratis lån

For at kunne give dig den bedste service så hurtigt som muligt, har vi investeret i en stærk teknologi og dansk kundeservice. Derudover benytter vi NemID, så sikkerheden omkring dine personlige data er så god som muligt. Ikke alle låneudbydere benytter NemID og her anbefaler vi kraftigt, at du ikke optager lån. Ved at bruge NemID bliver du beskyttet mod identitetstyveri og anden form for misbrug. Det mener vi er alle pengene værd.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto få minutter efter, du har godkendt dit lån. 

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.