Hurtig lån uden sikkerhed? ▷ KasseKreditten hjælper dig med råd ✅

Hurtig lån uden sikkerhed

Hurtig lån uden sikkerhed hos Kassekreditten

Du har sikkert set det på nettet når du leder efter lån online: ’Hurtig lån uden sikkerhed’. Det er blevet en af de standarder som danske virksomheder der tilbyder hurtige lån har. Men hvad menes med hurtig lån UDEN sikkerhed? Er sikkerhed på nettet ikke en af de ting man skal holde øje med?

Kassekreditten.dk har lavet en lille handy guide til dig som vil vide mere om at ansøge om et hurtig lån uden sikkerhed – se nedenfor!

 

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad menes med sikkerhed?

Når en kreditor tilbyder lån til en kunde løber de den risiko at kunden ikke kan (eller vil) betale tilbage. Det er jo selvfølgelig en kedelig situation at være i, hvorfor mange kreditorer kræver sikkerhed for lånet. En sikkerhed er noget som kan sælges for at dække lånets værdi i tilfælde af at det ikke betales tilbage.

Oftest er en sikkerhed et hus, en bil, en båd, smykker, eller noget andet der har høj værdi. Når du stiller sikkerhed for et lån er renten oftest ret lav, da din kreditor ved at pengene kommer tilbage. Der er meget papirarbejde involveret i at skulle stille sikkerhed for et lån, hvilket er en af de mange grunde til, at mange personer søger et hurtig lån uden sikkerhed. Det er en af grundene til at en ansøgning hos banken tager så meget længere end hvis du søger online.

 

Hurtig lån uden sikkerhed - på dine præmisser!Hurtig lån uden sikkerhed? Kassekreditten hjælper dig

Der kan være mange grunde til ikke at kunne eller ville stille sikkerhed ved et lån. For det første er det ikke alle der har hus eller bil at stille som sikkerhed – slet ikke unge. For det andet ikke alle lån hvor det giver mening at stille sikkerhed da beløbet er for lille. Hvis du for eksempel kun skal låne et par tusinde, giver det ikke mening at skulle stille sikkerhed.

Derfor er det godt at der findes alternativer som ikke bare er nemmere, men har langt færre krav. Hos Kassekreditten kan du finde hurtigt lån uden sikkerhed. Her låner vi ud til dem der har brug for lidt mere på kontoen, men ikke kan eller vil stille sikkerhed. Det er fordi vores virksomhed bygger på tillid – vi stoler på at vores kunder betaler deres lån tilbage som aftalt. Vi sikrer os også på andre måder, som for eksempel ved at lave en grundig kreditvurdering af vores kunder. Samtidig sikrer vi også dig som kunde, ved at benytte os af din digitale signatur der hedder NemID.

Hurtig lån uden sikkerhed - hvor meget kan du så låne?

Vores lån er selvfølgelig ikke ment som store indskud til hus eller bil – der skulle nok sikkerhed til. Derimod kan du sagtens låne mellem 3.000-15.000 kr. helt uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Dog skal det nævnes at vi ser på dine indtægter og udgifter når vi afgør hvor meget vi kan låne ud. Vi er et firma med integritet der tager ansvar, og ikke vil have at nogen skal havne i en gældsspiral. Skulle din økonomiske situation ændre sig på et senere tidspunkt vil vi meget gerne forhøje din kredit hos os. Det koster 495 kr. i gebyr for at foretage sådan en kreditvurdering, hvilket er værd at tage med i beregningerne.

Hurtig lån uden sikkerhed - hvordan foregår det?

Du kender måske et hurtig lån som et kviklån, smslån, mobillån, eller et forbrugslån. Kært barn har mange navne. Når du skal optage et lån hos os, skal du dele nogle få oplysninger om dig selv og din økonomiske situation, så vi nemt oprette dig i vores system. Alt du skal have ved hånden er dit NemID, dine kontaktoplysninger og så din mobil, tablet eller smartphone.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvor lang tid tager det?

Netop fordi du slipper for at skulle til et møde, fremvise papirer og stille sikkerhed, går det rigtigt stærkt. Selve ansøgningen kan klares på et par minutter, og indenfor nogle sekunder har du svar på din ansøgning. Derefter går der kun to arbejdsdage før pengene er på din konto til din disponering – så nemt er det!

Hurtig lån uden sikkerhed og med lav rente

Selvom mange der tilbyder hurtig lån uden sikkerhed kompenserer for deres risiko med høje renter er vi anderledes. Hos Kassekreditten.dk er du sikker på en fast lav rente på 12,5% om måneden – det vi kalder for minimumsbetaling.

Hvad betyder minimumsbetaling?

En minimumsbetaling er det beløb om du skal betale hver måned for at opretholde et lån hos os. Så hvis du tager et lån på 5.000 kr. skal du altså kun betale de 12,5% tilbage om måneden – som minimum.

Kan du ikke nedbringe din kredit?

Jo selvfølgelig! Hvis du en måned har ekstra overskud kan du betale af på din kredit sammen med minimumsbetalingen. Så har du det mindre at betale renter på måneden efter – så det kan sagtens betale sig!

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvor lang tid har du?

I modsætning til andre steder der tilbyder hurtig lån uden sikkerhed har vi en lang løbetid på vores lån. Ofte vil udbydere gerne være sikre på at de får pengene igen hurtigt, hvilket er hvorfor de har kort løbetid. Vi mener det er bedre at folk har længere tid til at betale tilbage hvis en måned skulle være svær. Derfor har vi besluttet os at løbetiden for lån hos Kassekreditten er på hele 12 måneder!

Opret lån med NemID og slip for at stille sikkerhed

En af grundende til at vi kan gøre det så nemt er at vi kun låner ud til folk der bruger NemID. NemID er, som navnet antyder, rigtigt nemt fordi det er forbundet til din Nem-konto og e-Skat. Det gør processen for at kreditvurdere dig som kunde meget nem og hurtig for os. Det gør også at du kan føle dig sikrere fordi risikoen for at din identitet bliver misbrugt er meget lille.

Topanmeldt danskejet låneudbyderHurtig lån uden sikkerhed? Kassekreditten er her for dig

Hvis du kigger online er det nemt at se hvad danskere synes om Kassekreditten.dk og vores søsterselskab Minifinans.dk. ”Hurtig betjening” og ”fantastisk kundeservice” er gennemgående temaer i anmeldelser på sider om Trustpilot. Det er vi rigtigt stolte af, og håber at du får en ligeså god oplevelse hos Kassekreditten.dk. Vi er et helt og aldeles dansk firma som sætter kvalitet, hastighed og kundeservice i fokus. Hvis du leder efter hurtig lån uden sikkerhed er du derfor nået til rette sted – hvad venter du på?

Kom direkte til vores ansøgningsformular lige her.

Eller læs mere om ofte stillede spørgsmål her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto dagen efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.