NYT HURTIG LÅN i 2020 - Lån op til 15.000 kr., se mere her

Hurtig lån

Ta' et hurtig lån hos Kassekreditten i 2020

Har du brug for et hurtig lån?  Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Kassekreditten, har du mulighed for at få et hurtig lån fra 3.000 til 15.000 kroner på få minutter. Når du låner hos os, er det nemt, hurtigt og sikkert. Vi stiller ingen krav til at du kan stille økonomisk sikkerhed for dit lån hos os.

Det eneste du skal bruge for at tage et hurtig lån hos os er dit NemID. Når vi har godkendt dig til dit ønskede lån, overfører vi pengene til din konto. Vi har gjort det super hurtig og nemt at låne penge hos os, fordi vi kan kreditvurdere dig hurtigere end din bank. Du udfylder en kort ansøgningsformular og underskriver din låneaftale med dit NemID. Derefter modtager du dit hurtig lån inden for få minutter.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat
Et hurtigt lån hos Kassekreditten.dk

Ta' et hurtigt lån online

Hos KasseKreditten.dk foregår hele vores låneproces online. Derfor er vores låneproces hurtigere, end hvis du skulle tage et banklån. Når du ansøger om en kredit hos os, kan vi garantere dig for, at det er en hurtig måde at få et lån på. Så snart du har sendt din ansøgning, laver vi en lynhurtig kreditvurdering af dig. Godkender vi din ansøgning, vil pengene allerede blive udbetalt til dig, så de er tilgængelige på din konto inden for få minutter. Så hurtig er vores kreditvurdering, og det er stadig udelukkende med dig i fokus.

Grunden til at det ofte er en langsommelig proces, at låne via din bank end online er, at bankerne ofte vil vide, hvad du skal bruge kreditten til. Hos KasseKreditten blander vi os ikke i hvad du vil bruge lånet til. Det mener vi, skal være helt op til dig!

Undgå at stille økonomisk sikkerhed for lånet

Vi beder dig ikke stille sikkerhed for dit hurtig lån, og du skal ikke stå skoleret overfor en bankrådgiver. Du kan bruge pengene til hvad som helst. Så længe du sørger for at være ansvarlig og betale lånet tilbage rettidigt. Hos KasseKreditten kan du nemt og bekvemt få et hurtig lån, så du kan komme hurtigt videre, og fortsætte med din privatøkonomi efter dine ønsker. Få din gratis kreditvurdering i ansøgningsformularen i toppen af siden. Her kan du se hvor meget vi kan tilbyde dig. Hvad ønsker du at bruge pengene på?

Hurtig lån online på nettet

Hele låneansøgningen om et hurtig lån fra KasseKreditten foregår på nettet, og du skal altså hverken til nogle møder, have telefonopkald eller sende breve frem og tilbage med din bank. Vi har strømlinet og gjort processen så simpel som vi kan, for at gøre ansøgningen nemmest for dig.
Du kan til enhver tid klikke ind på KasseKredittens hjemmeside og gennemlæse vores lånevilkår. Dette er stærkt anbefalelsesværdigt, når du vil optage et lån. Hvis du gør dette, så undgår du at have nogen tvivl omkring vilkårene for dit lån. Du kan derfor optage et lån på et velinformeret grundlag, og du vil have fuld forståelse for omstændighederne. Skynd dig at tage dit online lån. Gå direkte til vores ansøgningsformular her.
Når du låner penge hos KasseKreditten skal du udfylde et ansøgningsskema. Dette ansøgningsskema inkluderer diverse basale informationer omkring navn, bopæl og lignende. Dertil skal du give adgang til information omkring lønsedler og årsopgørelse via e-SKAT. Det er nemlig på baggrund af disse informationer, at din ansøgning kan accepteres.

Lån sikkert og nemt

KasseKreditten er et datterselskab af det danske selskab Finans 247 ApS, der er registreret hos Finanstilsynet. Vi går rigtigt meget op i, at det er trygt, nemt og sikkert for dig at låne hos os. Derfor kan du også kun have én kredit hos os af gangen. Det er for at beskytte dig som låntager. Når du har overholdt din låneaftale, så kan du ansøge om at få en ny kredit hos Kassekreditten.
For at give vores nye og potentielle kunder den bedst mulige opfattelse af os, opfordrer vi  altid vores kunder til at gå ind og rate os på Trustpilot. Her kan man se, at brugerne er glade for de låneaftaler de får hos KasseKreditten.

Hurtige lån

Da vi ikke er et traditionelt hurtig lån, har vi også et relativt højt mindstebeløb du kan låne. Alle vores lån starter altså fra 3.000 og derefter er det maksimale beløb du kan ansøge om 15.000 kroner. Med vores låneform binder du dig ikke til, at skulle tilbagebetale det fulde beløb indenfor x antal måneder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage på dit lån hos Kassekreditten, så længe du overholder de faste månedlige betalinger. Når du tager et hurtig lån hos os, får du en ret lang løbetid, og dermed også frihed under ansvar til at betale gælden, og eller nedbringe den løbende, såfremt du har eller får mulighed for det.

 

Hvornår er et lån en dårlig idé?

Hvis du derimod kan se dig selv i disse forbehold, så bør du ikke optage et lån. Det vil blot resultere i en negativ spiral for dig som låntager, og det er derfor stærkt frarådet, at du optager et lån:

 • Du har tvivl omkring din evne til at kunne indfri lånet
 • Lånets formål er ikke reelle behov
 • Lånet skal afbetale et andet lån

Vi tilskynder dig derfor i højeste grad til ikke at låne penge, hvis du kan kende dig selv i dette.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hurtig lån uden sikkerhed - Lån nu og her

Der er mange grunde til, at man gerne vil tage et hurtig lån nu her. Måske er du lige flyttet ind i drømmeboligen, og vil gerne have en økonomisk buffer til at indrette det som du vil? Eller også er du taget afsted på en drømmerejse. Ligegyldigt om du gerne vil købe en ny sofa eller en miniferie sydpå, så er det vigtigt at man nyder livet, men selvfølgelig på en fornuftig og ansvarlig måde. De fleste årsager til at tage et hurtig lån er altså fordi man har brug for penge nu og her. Det har vi naturligvis sympati for, og derfor arbejder vi også hurtigt for at kunne efterkomme og opfylde din låneansøgning.

Hurtig lån vs banklån

Forestil dig, at du er ude og rejse, og du får en unik mulighed for at opleve noget ekstraordinært og få en oplevelse for livet. Så er det super ærgerligt at stå i en situation, hvor du føler du ikke har råd til det. Derfor har vi lavet KasseKreditten.dk, så du kan komme til at nyde alle oplevelser, og straks have pengene på din konto. Det kan være rigtigt bøvlet at tage et hurtig lån, hvis du er i udlandet. Når du er udenfor Danmarks grænser bliver det altså kun endnu mere vanskeligt at få lov til at låne, da du skal telefonisk igennem til banken. Før du er kommet det, er oplevelserne og mulighederne måske forpasset for dig. Så længe du har dit NemID med ude og rejse, kan du få tage et hurtig lån hos KasseKreditten.

Hurtige lån til studerende og unge

Som studerende kan økonomien være ekstra stram. Det mest almindelige lån man tager som studerende er det klassiske SU-lån. Her kan KasseKreditten dog være en erstatning forstået på den måde, at du ikke gældsætter dig for 3.000 kroner hver måned i de år du studerer. Mange unge oplever at skulle betale af på en betydelig studiegæld når de er færdige, fordi lånet er blevet en "sovepude" for dem. Det er ikke tilfældet med et hurtig lån fra KasseKreditten.dk. Her får du nemlig et fleksibel lån, hvor du selv bestemmer, om du udelukkende vil afdrage på de månedlige renter, eller om du også vil afdrage på det lånte beløb. Med et SU-lån er du bundet til at skulle påbegynde din tilbagebetaling sent, og beløbet og renterne vil derfor være høje.

Hurtig lån uden sikkerhed på dine præmisser

Der kan være mange grunde til ikke at kunne eller ville stille sikkerhed ved et hurtig lån. For det første er det ikke alle der har hus eller bil at stille som sikkerhed - slet ikke unge. For det andet ikke alle lån hvor det giver mening at stille sikkerhed da beløbet er for lille. Hvis du for eksempel kun skal låne et par tusinde, giver det ikke mening at skulle stille sikkerhed.
Derfor er det godt at der findes alternativer som ikke bare er nemmere, men har langt færre krav. Hos KasseKreditten kan du finde hurtigt lån uden sikkerhed. Her låner vi ud til dem der har brug for lidt mere på kontoen, men ikke kan eller vil stille sikkerhed. Det er fordi vores virksomhed bygger på tillid - vi stoler på at vores kunder betaler deres lån tilbage som aftalt. Vi sikrer os også på andre måder, som for eksempel ved at lave en grundig kreditvurdering af vores kunder. Samtidig sikrer vi også dig som kunde, ved at benytte os af din digitale signatur der hedder NemID.

Få et af de hurtigste lån på markedet hos os

Hos KasseKreditten har vi gjort alt for, at lave så kort en låneproces som overhovedet muligt. Det betyder for dig, at du kun skal bruge 1 minut på at ansøge om et hurtig lån hos os. Når du har sendt ansøgning, laver vi en lynhurtig kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger vi har indhentet omkring dig via din e-SKAT.  Kreditvurderingen sker på baggrund af din seneste årsopgørelse og dine lønsedler. Selve processen tager kun få minutter, og det er en fordel for dig, hvis du gerne vil slippe for en tidskrævende proces, og gerne vil låne penge nu og her. Som du kan se, er det både utroligt hurtigt og nemt at optage et lån hos os.

Hvad menes med sikkerhed?

Når en kreditor tilbyder lån til en kunde løber de den risiko at kunden ikke kan betale tilbage. Det er jo selvfølgelig en kedelig situation at være i, hvorfor mange kreditorer kræver sikkerhed for lånet. En sikkerhed er noget som kan sælges for at dække lånets værdi i tilfælde af at det ikke betales tilbage. Oftest er en sikkerhed et hus, en bil, en båd, smykker, eller noget andet der har høj værdi. Når du stiller sikkerhed for et lån er renten oftest ret lav, da din kreditor ved at pengene kommer tilbage. Der er meget papirarbejde involveret i at skulle stille sikkerhed for et lån, hvilket er en af de mange grunde til, at mange personer søger et hurtig lån uden sikkerhed. Det er en af grundene til at en ansøgning hos banken tager så meget længere end hvis du søger online.

Hurtig lån uden sikkerhed

Hos KasseKreditten, er det altså muligt at tage et hurtig lån, uden at skulle still sikkerhed i form af ejendom eller andet. Derfor er denne type lån blandt andet velegnet til dig, der er nyuddannet. Det er de færreste der er nyuddannede der har lejlighed eller bil, det er først noget man skal til at have efter endt studier. Samtidig står man overfor en endnu en økonomisk omvæltning, da man går fra studieliv og studieøkonomi til voksenliv og voksenøkonomi.

Der, hvor man tidligere fik rabatter, betaler man nu fuld pris, og det kræver lidt måneder at tilpasse sig denne situation. Man kan altså her tage et hurtig lån hos KasseKreditten, og få den økonomiske buffer, der gør at man får ro i sin nye økonomiske situation.
Leder du efter hurtig lån uden renter? Så skal du passe på med at blive lokket i en dyr fælde, med skjulte gebyrer og ekstra høje renter efter den "gratis" prøvetid. Leder du efter det bedste hurtig lån, så er du allerede på den bedste hjemmeside! KasseKreditten tilbyder hurtige lån med NemID, hvor du kan få udbetalt penge med det samme.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Få det hurtigste lån - Sådan ansøger du

Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du først vælge et lånebeløb mellem 3.000 og 15.000 kroner. Øverst på siden finder du en boks, hvor du kan vælge et lånebeløb. Her kan du også finde yderligere informationer omkring, hvad det specifikke lånebeløb vil koste dig. Når du har valgt et lånebeløb, skal du trykke på det grønne felt "Ansøg om kredit". Herefter skal du udfylde tre felter: CPR-nummer, telefonnummer og e-mailadresse. Når du har udfyldt dine oplysninger, skal du acceptere vores betingelser og lånevilkår og give os tilladelse til at indhente generelle økonomiske oplysninger omkring dig. Når du har udfyldt og sendt ansøgningen, laver vi en hurtig kreditvurdering og du vil straks få svar på din ansøgning.

Fordele ved hurtig lån

Den primære fordel ved at tage et hurtig lån, ligger i navnet: det er hurtigt. Du kender måske disse lån som et kviklån, smslån, forbrugslån eller et mobillån. Hvis du har brug for hurtige penge nu og her, er hurtig lån den bedste mulighed du har. Et hurtigt lån er netop kendtegnet ved, at det er hurtigt at tage, fordi der er skåret tidskrævende mellemled væk. Det er altså en ansøgning, og en kreditvurdering der skal til, og når det er på plads, er du klar til at modtage dit hurtig lån.
Typisk når man vælger et hurtig lån, er det ikke mange penge man har brug for, og derfor er låneprocessen heller ikke så besværlig, da vi ikke behøver noget større baggrundstjek af din økonomi. De lånestørrelser vi tilbyder, er altså nogen, hvor alle kan være med, uden at skulle stille sikkerhed i form af fast ejendom eller tilsvarende.

 

Ulemper ved hurtig lån

Selvom et hurtig lån er en rigtig god løsning for mange danskere, der mangler lidt luft i økonomien af den ene eller anden årsag. Så er der også altid nogle ulemper forbundet ved at låne penge, de ulemper er primært at man kommer til at betale flere penge tilbage end man låner, da der er renter på tilbagebetalingen.
Så hvis du kan klare dig igennem måneden uden at låne penge, vil det altid være den bedste mulighed, men skal du bruge penge nu og her, kan et hurtig lån en god mulighed. Som sagt er det dog vigtigt, at huske at være opmærksom på tilbagebetalingsbeløbet, da der selvfølgelig vil blive lagt en rente ovenpå.

Hurtig lån uden sikkerhed - Læg et budget

Hvis du allerede nu ved, at du kommer til at mangle et økonomisk råderum indenfor den nærmeste fremtid, så kan du få en kredit hos Kassekreditten. Dette giver dig et beløb, som du kan foretage hurtige lån fra. Det kan reelt set ses som en måde at foretage et autoriseret overtræk på. Du får derfor godkendt en kredit på et bestemt beløb, men du foretager blot hurtige lån ud af dette beløb efter behov. En rigtig god idé, hvis du vil undgå, at skulle låne et alt for højt beløb, er at lægge et budget. Læg budget og få et bedre overblik over hvor mange penge du har brug for, og måske kan nøjes med 3.000 kroner, fremfor 8.000 kroner.

Hurtig lån med NemID

Du kan tage et lån direkte fra din smartphone. Du kan derfor sagtens ansøge om at optage et hurtig lån fra din telefon. Derefter skal du blot gennemgå den samme proces, som vi har beskrevet ovenover. Hvis du derfor ansøger om et lån hos os, så er du reelt set kun få minutter fra at få udbetalt et lån. Dette er en fleksibel praksis, som vi er glade for at kunne tilbyde.


For at vi kan give dig så sikker en service og lån som muligt, benytter vi NemID som led af låneansøgningen, da det giver en øget sikkerhed overfor dine personlige data. Der findes låneudbydere som ikke benytter NemID, og dem anbefaler vi dig, at holde dig langt væk fra, da deres sikkerhed ikke er i top, og da du netop skal anvende dit NemID bliver du ligeledes beskyttet imod identitetstyveri.

Hurtige lån gratis uden renter

Vi tilbyder desværre ikke lån uden renter, men til gengæld er vores rente fast på 12,5 % uanset kredittens størrelse. De 12,5 % af den samlede kredit, er det du som minimum skal betale månedligt på din kredit hos Kassekreditten, derfor varierer det fra person til person, hvor høj et månedligt afdrag de skal betale på deres kredit hos os, da vi netop tilbyder kreditter fra 3.000 til 15.000 kroner.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Ofte stillede spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Hvad er et hurtig lån?
Hos KasseKreditten er et hurtig lån betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden, hvor man ikke har råd til at betale, men får penge til at betale lånet tilbage, når der kommer løn på kontoen. Hos os får du pengene allerede efter få minutter - derfor er vi et hurtig lån.

Hvor hurtig er udbetalingen?
Vi behandler ansøgninger, og kreditvurderer samme da, det vil sige, at du straks har pengene på din konto.

Hvad betyder minimumsbetaling?
En minimumsbetaling er det beløb om du skal betale hver måned for at opretholde et lån hos os. Så hvis du tager et lån på 5.000 kroner skal du altså kun betale de 12,5% tilbage om måneden - som minimum.

Kan du ikke nedbringe din kredit?
Jo selvfølgelig! Hvis du en måned har ekstra overskud kan du betale af på din kredit sammen med minimumsbetalingen. Så har du det mindre at betale renter på måneden efter, så det kan sagtens betale sig!

Hvem kan få hurtig lån?

For at få et hurtig lån hos KasseKreditten.

 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.