Hurtigt lån med hurtig udbetaling - KasseKreditten.dk

Hurtig lån

Hurtig lån hos Kassekreditten.dk

Har du brug for et hurtigt lån?  Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Kassekreditten.dk, har du mulighed for at få et hurtig lån fra 3.000 til 15.000 kr. på få minutter. Når du låner hos os, er det nemt, hurtigt og sikkert. Vi stiller ingen krav til at du kan stille økonomisk sikkerhed for dit lån hos os. Det eneste du skal bruge for at tage et hurtig lån hos os er dit NemID. Når vi har godkendt dig til din ønskede kredit, overfører vi pengene til din konto. Vi har gjort det super hurtigt og nemt at låne penge hos os fordi vi kan kreditvurdere dig hurtigere end din bank. Du udfylder en kort ansøgningsformular og underskriver din låneaftale med dit NemID. 

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.10.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %169,50
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250
 • Samlede kreditomkostninger: kr.15.495
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.25.495
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hurtig lån online

Hos kassekreditten.dk foregår hele låneansøgningen online. Derfor er vores låneproces hurtigere, end hvis du skulle tage et banklån. Når du ansøger om en kassekredit, kan vi garantere at det er en hurtig måde få et lån på. Hvis du ansøger en hverdag, får du udbetalt din kassekredit dagen efter. Så hurtig er vores kreditvurdering, og det er stadig med udelukkende med dig i fokus. Grunden til at det ofte er en lidt mere langsommelig proces at låne via din bank end online er, at bankerne ofte vil vide, hvad du skal bruge kreditten til.

Hurtig lån online på nettet

Hele låneansøgningen om et hurtig lån fra Kassekreditten.dk foregår på nettet, og du skal altså hverken til nogle møder, have telefonopkald eller sende breve frem og tilbage med din bank. Vi har strømlinet og gjort processen så simpel som vi kan, for at gøre ansøgningen nemmest for dig.

Lån sikkert og nemt

Kassekreditten.dk er et datterselskab af det danske selskab Finans 247 ApS, der er registreret hos Finanstilsynet. Vi går rigtigt meget op i, at det er trygt, nemt og sikkert for dig at låne hos os. Derfor kan du også kun have én kassekredit hos os af gangen. Det er for at beskytte dig som låntager. Når du har overholdt din låneaftale, så kan du ansøge om at få en ny kassekredit hos os. Derudover må du ikke have et lån hos Finans 247 datterselskab MiniFinans.

For at give vores nye og potentielle kunder den bedst mulige opfattelse af os, opfordrer vi  altid vores kunder til at gå ind og rate os på Trustpilot. Her kan man se, at brugerne er glade for de låneaftaler de får hos KasseKreditten.

Hurtig lån og kredit

Da vi ikke er et traditionelt hurtig lån, har vi også et relativt højt mindstebeløb du kan låne. Alle vores kreditter starter altså fra 3.000 og derefter er det maksimale beløb du kan ansøge om 15.000 kr. Med vores låneform binder du dig ikke til, at skulle tilbagebetale det fulde beløb indenfor x antal måneder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage på din kassekredit, så længe du overholder de faste månedlige betalinger, som er renten på 12,5 %

Når du tager et hurtig lån hos os, får du en ret lang løbetid, og derved også frihed under ansvar til at betale gælden, og eller nedbringe den løbende, såfremt du har eller får mulighed for det.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hurtig lån på dagen

Der er mange grunde til, at man gerne vil tage et hurtig lån nu her. Måske er du lige flyttet ind i drømmeboligen, og vil gerne have en økonomisk buffer til at indrette det som du vil? Eller også er du taget afsted på en drømmerejse. Ligegyldigt hvad, så er det vigtigt at man nyder livet, men selvfølgelig på en fornuftig og ansvarlig måde.

De fleste årsager til at tage et hurtig lån er altså fordi man har brug for penge nu og her. Det har vi naturligvis sympati for, og derfor arbejder vi også hurtigt for at kunne efterkomme og opfylde din låneansøgning.

Hurtig lån vs banklån

Forestil dig, at du er ude og rejse, og du får en unik mulighed for at opleve noget ekstraordinært og få en oplevelse for livet. Så er det super ærgerligt at stå i en situation, hvor du føler du ikke har råd til det. Derfor har vi lavet kassekreditten.dk, så du kan komme til at nyde alle oplevelser, og have pengene på din konto en dag efter du har ansøgt.

Det kan være rigtigt bøvlet at tage et hurtig lån, hvis du er i udlandet. Når du er udenfor Danmarks grænser bliver det altså kun endnu mere vanskeligt at få lov til at låne, da du skal telefonisk igennem til banken. Før du er kommet det, er oplevelserne og mulighederne måske forpasset for dig. Så længe du har dit NemID med ude og rejse, kan du få tage et hurtig lån hos KasseKreditten

Hurtigt lån til studerende og unge

Som studerende kan økonomien være ekstra stram. Det mest almindelige lån man tager som studerende er det klassiske SU-lån. Her kan kassekreditten dog være en erstatning forstået på den måde, at du ikke gældsætter dig for 3.000 kr hver måned i de år du studerer. Mange unge oplever at skulle betale af på en betydelig studiegæld når de er færdige, fordi lånet er blevet en "sovepude" for dem. Det er ikke tilfældet med et hurtig lån fra kassekreditten.dk. Her skal du nemlig have tilbagebetalt dit lån indenfor 12 måneder, og du bestemmer selv, om du udelukkende vil afdrage på de månedlige renter, eller om du også vil afdrage på det lånte beløb. Med et SU-lån er du bundet til at skulle påbegynde din tilbagebetaling sent, og beløbet og renterne vil derfor være høje.

Hurtig lån uden sikkerhed

Hos KasseKreditten, er det altså muligt at tage et hurtig lån, uden at skulle still sikkerhed i form af ejendom eller andet. Derfor er denne type lån blandt andet velegnet til dig, der er nyuddannet. Det er de færreste der er nyuddannede der har lejlighed eller bil, det er først noget man skal til at have efter endt studier. Samtidig står man overfor en endnu en økonomisk omvæltning, da man går fra studieliv og studieøkonomi til voksenliv og voksenøkonomi. Der, hvor man tidligere fik rabatter, betaler man nu fuld pris, og det kræver lidt måneder at tilpasse sig denne situation. Man kan altså her tage et hurtig lån hos kassekreditten.dk, og få den økonomiske buffer, der gør at man får ro i sin nye økonomiske situation.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Fordele ved hurtig lån

Den primære fordel ved at tage et hurtig lån, ligger i navnet: det er hurtigt. Hvis du har brug for hurtige penge nu og her, er hurtig lån den bedste mulighed du har. Et hurtigt lån er netop kendtegnet ved, at det er hurtigt at tage, fordi der er skåret tidskrævende mellemled væk. Det er altså en ansøgning, og en kreditvurdering der skal til, og når det er på plads, er du klar til at modtage dit hurtig lån.

Typisk når man vælger et hurtig lån, er det ikke mange penge man har brug for, og derfor er låneprocessen heller ikke så besværlig, da vi ikke behøver noget større baggrundstjek af din økonomi. De lånestørrelser vi tilbyder, er altså nogen, hvor alle kan være med, uden at skulle stille sikkerhed i form af fast ejendom eller tilsvarende.

Ulemper ved hurtig lån

Selvom et hurtig lån er en rigtig god løsning for mange danskere, der mangler lidt luft i økonomien af den ene eller anden årsag. Så er der også altid nogle ulemper forbundet ved at låne penge, de ulemper er primært at man kommer til at betale flere penge tilbage end man låner, da der er renter på tilbagebetalingen.

Så hvis du kan klare dig igennem måneden uden at låne penge, vil det altid være den bedste mulighed, men skal du bruge penge nu og her, kan et hurtig lån en god mulighed. Som sagt er det dog vigtigt, at huske at være opmærksom på tilbagebetalingsbeløbet, da der selvfølgelig vil blive lagt en rente ovenpå.

Læg et budget

En rigtig god idé, hvis du vil undgå, at skulle låne et alt for højt beløb, er at lægge et budget. Hvis du får gjort det, vil du kunne få et bedre overblik over hvor mange penge du har brug for, og måske kan nøjes med 1.500 kr., fremfor 4.000 kr.

Hurtig lån uden NemID

For at vi kan give dig så sikker en service og lån som muligt, benytter vi NemID som led af låneansøgningen, da det giver en øget sikkerhed overfor dine personlige data. Der findes låneudbydere som ikke benytter NemID, og dem anbefaler vi dig, at holde dig langt væk fra, da deres sikkerhed ikke er i top, og da du netop skal anvende dit NemID bliver du ligeledes beskyttet imod identitetstyveri.

Hurtig lån gratis uden renter

Vi tilbyder desværre ikke lån uden renter, men til gengæld er vores rente fast på 12,5 % uanset kredittens størrelse. De 12,5 % af den samlede kredit, er det du som minimum skal betale månedligt på din kassekredit hos os, derfor varierer det fra person til person, hvor høj et månedligt afdrag de skal betale på deres kassekredit hos os, da vi netop tilbyder kassekreditter fra 3.000-15.000 kr.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

 

Hvad er et hurtig lån?

Hos kassekreditten.dk er et hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden, hvor man ikke har råd til at betale, men får penge til at betale lånet tilbage, når der kommer løn på kontoen. Hos os får du pengene allerede efter 1 hverdag, derfor er vi et hurtig lån.

 

Hvor hurtig er udbetalingen?

Vi behandler ansøgninger, og kreditvurderer samme da, det vil sige, at du har pengene på din konto allerede dagen efter du har godkendt dit lån. Vi udbetaler altså alle ugens dage, bortset fra helligdage og i weekenden.

 

Hvem kan få hurtig lån?

For at få et hurtig lån hos kassekreditten.dk 

 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.