HURTIGE PENGE i 2020 ▷ Læs om KasseKredittens lån lige her ✓

Hurtige penge

Hurtige penge

Vi kan alle sammen stå i den situation, at vi mangler hurtige penge. Vi vil selvfølgelig gerne gøre det på den ansvarlige måde, så vi ved at det hele foregår rigtigt. Det kan være meget svært at skaffe hurtige penge. Specielt hvis du gerne vil have de hurtige penge.

Her kan Kassekreditten hjælpe dig. Vi yder danske lån på mellem 3.000 kr til 15.000 kr. Det eneste du skal gøre er, at udfylde et ansøgningsskema, og så har du penge på kontoen efter få minutter. Det har aldrig været nemmere at skaffe hurtige penge.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Få hurtige penge på den bedste måde

Når du er på udkig efter hurtige penge, kan det tit være svært at finde en vej. Det er sjældent, at vi kan få forskud på vores lån, og det kan være svært at låne penge af familie og venner. Derfor kan et online lån være en løsning. Det kan endda være en rigtig god løsning, for dig der har brug for pengene nu. Det eneste du skal være opmærksom på, er at du vælger en god låneudbyder.

Der findes mange lånetilbud på internettet, og det kan være svært at skelne de gode fra de dårlige. Heldigvis er du havnet på Kassekredittens hjemmeside. Kassekreditten tilbyder et af Danmarks bedste online lån, og vi arbejder hele tiden for, at I skal føle jer glade og trygge.

Har du brug for hurtige penge nu?

Hvis du står og skal bruge penge nu, og helst senest i morgen, kan Kassekreditten hjælpe dig. Der kan være mange grunde til at søge hurtige penge, og Kassekreditten vil aldrig stille dig spørgsmål om hvorfor. Vi ved, at alle vores kunder er både ansvarlige og kloge mennesker, der tænker sig om, inden de låner penge. Derfor er det eneste vi har brug for, at du giver os adgang til din årsopgørelse. Og den eneste grund til at vi beder om den, er for at vi bedst muligt kan vejlede dig i dit lån. Viser det sig, ud fra din årsopgørelse, at du er kvalificeret til et større lån, end du har ansøgt, sender vi dig en besked, hvor vi giver dig mulighed for at forhøje dit lån. Om du bruger muligheden eller ej, er helt op til dig, men vi vil gerne sikre os, at du ved, hvilke muligheder du har. Når du har ansøgt, står pengene på din konto allerede få minutter efter du har ansøgt. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at få penge på kontoen.

Kassekreditten hjælper dig til hurtige penge

Kassekreditten tilbyder et dansk lån, i samarbejde med NemID. På den måde sikre vi dig, at dine personoplysninger aldrig bliver misbrugt, og at ingen kan tage lån i dit navn. Samtidig giver vi dig adgang til din egen bruger på vores hjemmeside. Her kan du følge dit lån, og se hvordan renterne rasler ned, som du gradvist betaler dit lån af. Et lån hos Kassekreditten er fleksibelt, og det er derfor helt op til dig selv hvornår du vil betale det tilbage. Det eneste du skal gøre, er at betale minimumsbetalingen hver måned.

Gå ind på din egen side, og bestem hvordan du gerne vil betale af. Her kan du vælge imellem flere forskellige løsninger, hvoraf den ene er, ganske enkelt at betale med dit dankort. Det er både nemt og hurtigt.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Når hurtige penge er den bedste løsning

Nogle gange står man bare og mangler penge - NU! Og som beskrevet ovenfor, kan et online lån være den bedste vej ud. Hvis du vælger at låne penge hos Kassekreditten, har du taget et ansvarligt valg som låntager. Du har valgt en ansvarlig låneudbyder, der arbejder 100% for kunderne. Hos Kassekreditten er det vigtigt for os, at I føler jer trygge ved at tage lån hos os.

Samtidig skal det være let og overskueligt at låne pengene. Det må aldrig være besværligt at komme videre med sin økonomi, og det er, med dette mantra vi arbejder. Det skal samtidig være nemt at overskue, hvad du skal betale, og hvad lånet kommer til at koste dig. Derfor er det meget tydeligt, både når du tager lånet, og når du betaler tilbage, hvad renten ligger på, og hvad du skal betale. Gennemsigtighed er key, og det er vigtigt, at I kan gennemskue vores produkt. Hvis du vil vide mere om dine fordele, kan du trykke her, og komme videre til vores lånevilkår.

Få hurtige penge til det du står og mangler

Hos Kassekreditten er vi stolte af at kunne sige, at vi leverer lån til tusindvis af glade danskere. Vi får gode tilbagemeldinger, og vi er en af de bedst anmeldte låneudbydere i Danmark. Det kan vi være, fordi vi arbejder hårdt for at gøre os fortjent til det. Vi forsøger hele tiden at forbedre os, og vi gør, alt hvad vi kan, for at dit online lån skal være en god oplevelse.

Det er nemt og hurtigt at låne, så du kan få hurtige penge

Det eneste du skal gøre, er:

 1. Udfyld låneformularen - udfyld med dine oplysninger, dit CPR-nummer, hvor mange penge du gerne vil låne, samt dine kontaktinformationer.
 2. Giv os adgang til e-SKAT, så kan vi vurderer, om du er kvalificeret til et større lån, end du har søgt.
 3. Underskriv med NemID. Så er alt sikkerheden på plads!
 4. Modtag pengene!

Lettere bliver det ikke. Fire nemme trin og så har du penge på din konto. Det er bare at komme i gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kassekreditten, og hjælpe dig videre med din økonomi.

Kom direkte til ansøgningsformularen.