KØREKORT 2019 ▷ Står du og mangler et kørekort? KasseKreditten.dk ✓

Få råd til et nyt kørekort

Få råd til et nyt kørekort

Få råd til et nyt kørekort

Står du og mangler penge til et kørekort? Vi har samlet de vigtigste informationer til dig. Læs med her og bliv klogere. 88% af den danske befolkning over 18 år har et kørekort. Det giver en stor frihed, da du selv bestemmer og kan være herre over hvordan du vil fragtes fra A til B. Derfor er de fleste også afhængige af at køre i bil, fordi det tager en byrde fra dem i hverdagen. Tager du et kørekort, slipper du både for at være afhængig af offentlig transport, eller at venner, familie og bekendte skal køre dig.

 

Få et kørekort – slip for offentlig transport

Vi ved alle hvor irriterende og tidskrævende det kan være at være afhængig af offentlig transport. Af samme grund investerer mange mennesker i et kørekort, så de selv kan planlægge deres hverdag og daglige gøremål. Når du investerer i et kørekort, har du lavet en livsinvestering, da kørekortet gælder i mange år frem. Derfor kan det være en god beslutning.

Med kørekortet kan du også spare meget tid, samtidig med at du slipper for, at skulle stå og vente på bussen eller toget. Du kan selv bestemme hvornår du vil køre, og du er ikke påvirket af de forsinkelser der ofte er, når man bruger offentlig transport. Du er derved heller ikke påvirket af de færre afgange der er på den offentlige transport i aftentimerne, weekender og helligdage.

 

 

Få mere frihed i hverdagen

Slut med at være afhængig af andre? Et kørekort kan give dig en frihed, som du har svært ved at slippe igen. Med kørekortet, slipper du for at være afhængig af andre. Du skal ikke længere gå, cykle eller bruge offentlig transport, fordi du kan køre på arbejde, til familiefrokost og til studiet.

Der er mange der gerne vil have et kørekort, men som ikke har råd til det. Derfor ser de sig nødsaget til at låne penge, fordi de ikke har andre muligheder. Modsat mange andre forbrugslån, kan et lån til at investere i et kørekort være en fornuftig beslutning. Dette skyldes at et kørekort er en investering, som du på længere sigt kan tjene ind igen. Du kan nemlig spare penge i hverdagen, da visse strækninger kan være utrolig dyre med offentlig transport. Drømmer du om at kunne køre selv, og få en større frihed i dagligdagen? Så er et lån hos KasseKreditten en god løsning. Vi vil ikke stå i vejen for dine drømme.

 

Sådan fungerer forløbet når du skal have et kørekort

Skal du have et kørekort, skal du igennem et længere forløb. Når du skal tage et kørekort, skal du igennem en lovpakke, som hos de fleste køreskoler består af lovens minimumskrav til teori- og køreundervisning.
Lovpakken er inkluderet i den pris du har givet for dit kørekort. Du skal igennem følgende for at kunne få dit kørekort:

 • 29 lektioner teori
 • 4 intro-lektioner på lukket bane
 • 16 lektioner på de almindelige veje med en kørelærer ved din side
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)

 

Udgifter udover lovpakken

Udover at du skal betale for selve lovpakken, er der ofte en del andre udgifter forbundet med at tage et kørekort. Disse er for det meste ikke inkluderet i køreskolernes lovpakker. Det kan have betydning for, hvor meget du i sidste ende skal betale for at tage kørekortet. Ikke alle kan nøjes med de køretimer der er i lovpakken, samtidig med at det ikke er alle der består deres teori- eller køreprøve ved deres første forsøg.

Når du skal have et kørekort, bør du derfor være opmærksom på, om disse udgifter er med i lovpakken:

 • Teoribog og CD
 • Teoriprøve og hvad koster en eventuel ny prøve
 • Obligatorisk førstehjælpskursus
 • Lægeattest
 • Ekstra kørelektioner
 • Køreprøve og hvad koster en eventuel ny prøve
 • Berammelsesgebyr (bestilling af køreprøve)
 • Kørelektioner i forbindelse med selve køreprøven

 

Hvad koster et kørekort?

Der kan være stor forskel i prisen på kørekort, alt efter hvilken køreskole/ kørelære du vælger. Derfor vil vi råde dig til, at undersøge hvilke kørekorttilbud der er på markedet og sammenligne de forskellige tilbud hinanden. Du kan finde flere informationer om dette på køreskolernes hjemmesider, eller ved at spørge din omgangskreds efter deres erfaringer.

Gennemsnitsprisen for et kørekort ligger på 15.500 kroner. Dette er dog afhængig blandt andet af hvad der er inkluderet i prisen på dit kørekort.

 

Hvornår kan man tage et kørekort?

 • Hvis du gerne vil tage et kørekort, må tidligst begynde kørsel 3 måneder før du fylder 17 år
 • Derudover må du tidligst gå til teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år
 • Den dag du skal tage din køreprøve, skal du være fyldt 17 år

 

Få råd til at købe eller forny dit kørekort

Står du i en situation, hvor du godt kunne tænke dig at tage et kørekort, men ikke har råd til det, er der hjælp at hente!
Hos KasseKreditten kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner med en fast lav rente og ikke nok med det, så overfører vi også pengene straks, så de kan være på din konto indenfor få minutter. Hvad end du har haft et før, eller gerne vil erhverve et helt nyt, kan du låne pengene hos os. Vi er interesseret i at indfri dine ønsker og gøre dine drømme muligt. Vi synes at livet er for kort til at gå på kompromis. Lån penge hos os, og lad dine drømme om et kørekort blive til virkelighed.