Kontantlån fra KasseKreditten.dk ▷ Få LYNHURTIG udbetaling lige her ✓

Kontantlån

Kontantlån til voksne

Hos Kassekreditten.dk tilbyder vi lån til voksne over 21 år. Det gør vi fordi vi synes det skal være nemt og bekvemt, at kunne tage et kontantlån på en ansvarsfuld måde. Der har i mange år været statistik der peger på, at flere og flere unge under 21 år ender som dårlige betalere. Det er ikke en statistik vi vil bidrage til, og derfor skal du være over 21 år for at kunne ansøge om et kontantlån hos Kassekreditten.dk.

Vi går meget op i, at vores lån giver dig muligheder for at realisere store som små drømme i din hverdag. Derfor er vores kontantlån anderledes end det klassisk designede banklån som hedder kassekredit. Vælg dit beløb - eller din kredit om du vil - med vores låneberegner til højre.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Få et kontantlån, uden at stille sikkerhed

De lånebeløb vi tilbyder hos Kassekreditten.dk er af en størrelse, hvor vi ikke har behov for, at du stiller økonomisk sikkerhed på nogen måde. Det vil sige at vi er ligeglade med, at du ikke har et hus eller lejlighed, eller på anden vis har ejerskab over noget. Den eneste sikkerhed vi leder efter hos dig er at vi kan se du har en indkomst.

Hvad er fordelen ved et kontantlån? 

Fordelene ved et kontantlån hos os er, at du får kontanter på din bankkonto i de fleste tilfælde dagen efter. Her skal der dog tages højde for, at vi ikke udbetaler kontantlån i weekenden eller på helligdage. Hos Kassekreditten.dk kan du låne fra 3.000-15.000. Vores rente er fast, og den ligger på 12,5 %, så du skal ikke være nervøs for, at du med et kontantlån på 15.000 kr. får en højere rente end ved et kontantlån på 3.000 kr.

Hos Kassekreditten er du selv med til at bestemme, hvor længe du vil opretholde din kredit i form af dit kontantlån.

Modtag dit kontantlån fra Kassekreditten.dk

Én af de helt væsentligste fordele ved et kontantlån fra Kassekreditten.dk er at det er en hurtig proces fra vi har modtaget din låneansøgning, til vi kreditvurderer dig og til du har pengene på din konto. Du kender måske denne type lån som et smslån, mobillån, kviklån, forbrugslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne.

Når du tager en kredit hos os, modtager du naturligvis ikke pengene kontant, da vi ikke forventer at du skal dukke op på vores adresse. Istedet overfører vi pengene til dig med det samme, så de er tilgængelige på din konto inden for få minutter. Det er altså ligegyldigt om du bor i København, Bornholm eller Nordjylland, fordi hele processen foregår som den gør, så overfører vi pengene til din konto.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvad er renten på kontantlån? 

Der er ikke en universel rente på online kontantlån, det vil sige at det er op til de enkelte låneinstitutioner der fastsætter renten. Hos Kassekreditten.dk er vores rente fast på 12,5 % månedlig. Renten betaler du af dit lånte beløb hver måned, det vil sige at hvis du har taget et lån på 7.000 kr. hos os, så er det 12,5 % af de 7.000 du skal betale for at opretholde din kredit hos os. Betaler du mere end det, så afdrager du på din kredit, og det samlede beløb for tilbagebetaling den følgende måned vil blive mindre.

Kontantlån med fast rente - fordeleTag et kontantlån i dag - Kassekreditten

 

Med en fast rente, skal du ikke tænke over, om renten pludselig ændrer sig, der er store fordele at hente ved at have en fast rente på sit lån, da det giver et godt overblik når du skal tilbagebetale lånet. En fast rente er især godt til dig, der har en mellemstor indkomst, for du vil være sikker på, at du kan tilbagebetale dine faste renter. 

Hvad er et lån med variabel rente?

Et kontantlån med en variabel rente betyder meget enkelt at renten kan ændre sig. Den kan både stige og falde, og derved er der altså både en potentiel risiko ved kontantlån med variabel rente, og der er potentielle gevinster ved lån med variabel rente. Er du førstegangslåner, så er et lån med fast rente den bedste løsning for dig, da det giver en ro til lånet, du skal ikke være nervøs for, at der lige pludseligt kommer en rentestigning på x % der påvirker din tilbagebetaling negativt. 

Kontantlån trods RKI?

Hvis du står i registeret for dårlige betalere, altså RKI. Så kan du desværre ikke få lov til at få et kontantlån hos os. Det er der flere årsager til; når vi kreditvurderer vi dig, så er målet for os at beregne dine chancer og muligheder for at tilbagebetale dit lån til os. Derudover vil vi gerne passe på, at dem der gerne vil tage et kontantlån hos os, ikke ender i en negativ lånespiral, hvor man låner penge for at betale andre lån ud.

Det er vigtigt for os, at låneprocessen sker på en fornuftig og ansvarlig måde hele processen igennem, og derfor har vi som sagt den regel, at vi ikke vil udgive kontantlån til personer der er registreret i RKI. Er det tilfældet for dig, så anbefaler vi dig istedet for, at du får noget økonomisk rådgivning til at komme af med din gæld på.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvem kan tage et kontantlån?

For at blive godkendt til et kontantlån af Kassekreditten.dk, så er der nogle overordnede ting der skal være i orden, før du kan ansøge om et lån.

 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering i pkt. 3 i henhold til vores lånevilkår.

Er ovenstående i orden, jamen så er klar til at kunne ansøge om et kontantlån hos Kassekreditten.dk. Har du nogen spørgsmål i forhold til vores service og lån, så er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden.

Hvem er Kassekreditten.dk?

Vi er et 100 % dansk låneselskab der har adresse i centrum af København. Vi tilhører selskabet Finans247, der også er et 100 % dansk selskab. Kassekreditten.dk har specialiseret sig i, at give voksne over 21 år muligheden for at få en god kredit udenom sin bank. Med vores processer går det hurtigt at blive kreditvurderet, og fordi du selv er med til at bestemme løbetiden på dit lån, så kan vi udbetale pengene til inden for få minutter.