KREDITLÅN? KasseKreditten.dk ▷ Hurtigt kreditlån ▷ NEMT & SIKKERT

Kreditlån

Kreditlån

Et kreditlån hos KasseKreditten er en god mulighed til dig, der leder efter lidt ekstra penge. Overvejer du at optage kassekredit? Så er du havnet det helt rigtige sted. Kassekreditten tilbyder dig et af Danmarks bedste kreditlån, med gode lånevilkår og lave renter. Et kreditlån hos Kassekreditten kan derfor være en hurtig vej ud af dit penge bekneb, og en let måde for dig, at komme videre med dine drømme. Det eneste du skal gøre for at få et kreditlån, er at udfylde låneformularen her på siden, skrive under med dit NemID, og så har du penge på kontoen allerede i morgen. Læs videre nedenfor, og find ud af hvordan et kreditlån hos Kassekreditten kan være den bedste løsning for dig.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Kreditlån til dig og det du har brug for

Vi kender det alle sammen. Situationen hvor vi har brug for lidt ekstra penge, og gerne hurtigt. Det kan være til alt mellem himmel og jord, og uanset hvad du skal bruge penge på, står Kassekreditten klar til at hjælpe dig. Hos Kassekreditten blander vi os aldrig i, hvad du skal bruge pengene til, det eneste vi går op i, er at du får penge til det du har brug for. Så længe du kommer i mål med det du har brug for.

Find det bedste kreditlån

Kreditlån hos KasseKreditten er nemt og sikkert! Ansøg nuNår du leder efter et godt tilbud på et kreditlån, er der visse ting du skal holde for øje. For eksempel er det vigtigt at du finder en kassekredit, hvor der ikke bliver krævet for høje renter. Renterne kan blive en enormt dyr omkostning på online lån, og det kan sagtens mere end fordoble dine udgifter.

Derudover skal du også holde øje med, at der ikke bliver krævet et for højt oprettelsesgebyr. Oprettelsesgebyret varierer meget fra lån til lån, og det kan også sagtens blive en stor omkostning i forbindelse med dit lån.

Når du har fundet et lån, der ikke kommer til at koste dig alt for mange penge, er det tid til at kigge på andre ting. Noget du skal være opmærksom på, er blandt andet at der er god sikkerhed omkring lånet. Det kan du være sikker på, for eksempel ved at sikre dig at lånet er dansk baseret. Det vil sige at lånet er underlagt danske regler, der gør at der er større sikkerhed omkring lånet. Derudover er det en god ide, at tjekke at låneudbyderen har samarbejde med nogle velkendte og troværdige samarbejdspartnere. Når du ved det, er det oftest et tegn på, at virksomhederne har god ansvarlighed og passer på dine personlige informationer.

Få kreditlån med KasseKreditten

Hos Kassekreditten tilbyder vi dig kreditlån, med høj sikkerhed, sikkert og nemt. Du kender måske et kreditlån som et smslån, forbrugslån, hurtig lån, kviklån eller et mobillån. Vi er et dansk baseret lån, der samarbejder med NemID for at passe på dine personoplysninger. Vi har samtidig et lavt oprettelsesgebyr, og vores renter er lave. Hos os betaler du af på dit lån i 12 måneder som standard. Du kan altid vælge at betale tilbage hurtigere, hvis du har lyst til det, og samtidig har du adgang til din egen profil på Kassekreditten, hvor du kan følge din afbetaling. På den måde har du hele tiden overblik over dit lån. Det hele skal være letgennemskueligt og nemt for dig at forstå.

Hos Kassekreditten går vi meget op i at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor arbejder vi hårdt for at du hele tiden kan se hvad dit lån koster dig. Vælger du at betale lånet tilbage hurtigere, kan du gøre det nemt og hurtigt, via din profil og ved hjælp af dit dankort. Lettere bliver det ikke.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Få dit kreditlån hos Kassekreditten - Nu!

Her gennemgås kort hvordan du ansøger om et lån hos Kassekreditten. Det er nemt, og kræver kun 4 trin, for at du kan få pengene på din konto.

 • Trin 1: Du udfylder ansøgningsformularen

Først skal du vælge dit ønskede kreditbeløb, som du vil ansøge om. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger som CPR-nummer og kontaktinformationer. Det er vigtigt du angiver korrekte kontaktoplysninger, så vi kan kommunikere med dig om din kredit. Fremadrettet, vil du via din profil kunne holde alt dit stamdata opdateret. Kreditten udbetales direkte til din NemKonto.

 • Trin 2: Giv os adgang til din e-SKAT

For at kunne få bevilget en kredit hos Kassekreditten, er det et krav at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Her henter vi informationer om løn –eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af informationerne fra e-skat, sammen med andre relevante kreditoplysninger beslutter vi din kreditramme. Såfremt vi ikke kan give dig din ønskede kredit, vil vi muligvis foreslå et lavere beløb som vi kan godkende dig til.

 • Trin 3: Underskriv med NemID

Efter din kreditvurdering, skal du godkende din kredit ved at signere en kreditaftale med NemID. Kassekreditten benytter altid NemID til at signere kreditaftaler, så vi er sikre på at der ikke er andre der optager lån i dit navn.

 • Trin 4: Modtag pengene 

Så snart du har underskrevet din kreditaftale med NemID sender vi det fulde kreditbeløb til udbetaling. Alle kreditter bliver udbetalt kl. 12 på hverdage, og er på din konto samme dag, hvis du ansøger inden kl. 12. Ansøger du efter kl. 12 har du pengene den først kommende hverdag. Bemærk at der ikke bliver udbetalt kreditter i weekender, samt på helligdage. Har du ansøgt på i en weekend eller på en helligdag, vil dine penge blive udbetalt den førstkommende hverdag til din NemKonto.

Få kreditlån nem og hurtigt her

Det er altså nemt og utrolig simpelt at låne få en kredit hos Kassekreditten, og der er intet der stopper dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Du kan gå direkte til ansøgningsformularen her.