KREDITLÅN ▷ Få et hurtigt kreditlån hos KasseKreditten lige her ✓

Kreditlån

KasseKreditten hjælper dig med et kreditlån

Et kreditlån hos KasseKreditten er en god mulighed til dig, der leder efter lidt ekstra penge. Overvejer du at optage en kassekredit i en bank eller bare en kredit hos en online udbyder? Så er du havnet det helt rigtige sted. Kassekreditten tilbyder dig et af Danmarks bedste kreditlån, med gode lånevilkår og lave renter. Et kreditlån hos Kassekreditten kan derfor være en hurtig vej ud af dit penge bekneb, og en let måde for dig, at komme videre med dine drømme.

Det eneste du skal gøre for at få et kreditlån, er at udfylde låneformularen her på siden, skrive under med dit NemID, og så har du penge på kontoen allerede inden for få minutter. Læs videre neden for, og find ud af hvordan et kreditlån hos Kassekreditten, kan være den bedste løsning for dig.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Kreditlån til dig og det du har brug for

Vi kender det alle sammen. Situationen hvor vi har brug for lidt ekstra penge og gerne hurtigt. Det kan være til alt mellem himmel og jord. Uanset hvad du skal bruge penge på, står Kassekreditten klar til at hjælpe dig. Hos Kassekreditten blander vi os aldrig i, hvad du skal bruge pengene til. Det eneste vi går op i er, at du får penge til det du har brug for. Så længe du kommer i mål med det du har brug for.

 

Find det bedste kreditlån

Når du har fundet et lån, der ikke kommer til at koste dig alt for mange penge, er det tid til at kigge på andre ting. Noget du skal være opmærksom på, er blandt andet at der er god sikkerhed omkring lånet. Det kan du være sikker på, for eksempel ved at sikre dig at lånet er dansk baseret. Det vil sige at lånet er underlagt danske regler, der gør at der er større sikkerhed omkring lånet. Derudover er det en god ide, at tjekke at låneudbyderen har samarbejde med nogle velkendte og troværdige samarbejdspartnere. Når du ved det, er det oftest et tegn på, at virksomhederne har god ansvarlighed og passer på dine personlige informationer.

Kreditlån - Det skal du være opmærksom på

Når du leder efter et godt tilbud på et kreditlån, er der visse ting du skal holde øje med. For eksempel er det vigtigt, at du finder en kredit, hvor der ikke bliver krævet for høje renter. Renterne kan blive en enormt dyr omkostning på online lån, og det kan sagtens mere end fordoble dine udgifter.

Derudover skal du også holde øje med, at der ikke bliver krævet et for højt oprettelsesgebyr. Oprettelsesgebyret varierer meget fra lån til lån, og det kan også sagtens blive en stor omkostning i forbindelse med dit lån.

KreditlånFå kreditlån hos KasseKreditten

Hos Kassekreditten tilbyder vi kreditlån, med høj sikkerhed, nemt og hurtigt. Du kender måske et kreditlån som et smslån, forbrugslån, hurtig lån, kviklån eller et mobillån. Vi er et dansk baseret lån, der samarbejder med NemID for at passe på dine personoplysninger. Vi har samtidig et lavt oprettelsesgebyr, og vores renter er lave. Hos os betaler du af på dit lån i 12 måneder som standard. Du kan altid vælge at betale tilbage hurtigere, hvis du har lyst til det. Samtidig har du adgang til din egen profil på Kassekreditten, hvor du kan følge din afbetaling. På den måde har du hele tiden overblik over dit lån. Det hele skal være letgennemskueligt og nemt for dig at forstå.

Hos Kassekreditten går vi meget op i at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor arbejder vi hårdt fo,r at du hele tiden kan se hvad dit lån koster dig. Vælger du at betale lånet tilbage hurtigere, kan du gøre det nemt og hurtigt, via din profil og ved hjælp af dit dankort. Lettere bliver det ikke.

Få dit kreditlån hos Kassekreditten nu!

Her gennemgår vi kort, hvordan du ansøger om et lån hos Kassekreditten. Det er nemt, og kræver kun 4 trin, for at du kan få pengene på din konto.

 • Trin 1: Du udfylder ansøgningsformularen

Først skal du vælge dit ønskede kreditbeløb, som du vil ansøge om. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger som CPR-nummer og kontaktinformationer. Det er vigtigt du angiver korrekte kontaktoplysninger, så vi kan kommunikere med dig om din kredit. Fremadrettet, vil du via din profil kunne holde alt dit stamdata opdateret. Kreditten udbetales direkte til din NemKonto.

 • Trin 2: Giv os adgang til din e-SKAT

For at kunne få bevilget en kredit hos Kassekreditten, er det et krav at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. Her henter vi informationer om løn –eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af informationerne fra e-SKAT, og andre relevante kreditoplysninger beslutter vi din kreditramme. Såfremt vi ikke kan give dig din ønskede kredit, vil vi muligvis foreslå et lavere beløb som vi kan godkende dig til.

 • Trin 3: Underskriv med NemID

Efter din kreditvurdering, skal du godkende din kredit ved at signere en kreditaftale med NemID. Kassekreditten benytter altid NemID til at signere kreditaftaler, så vi er sikre på at der ikke er andre der optager lån i dit navn.

 • Trin 4: Modtag pengene 

Så snart du har underskrevet din kreditaftale med NemID, sender vi det fulde kreditbeløb til udbetaling. Alle kreditter bliver udbetalt med straksoverførsel. Det betyder, at du får pengene på din konto inden for få minutter.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Aldersgrænse for vores låntagere

Vi vil gerne sikre os, at vores låntagere har bedst mulige vilkår, når de optager et lån hos os. Derfor har vi lavet nogle lånevilkår for, at vi sikrer de bedste vilkår for måde dig og os. For at optage et lån hos os, skal du være fyldt 21 år, og kunne stille en minimal sikkerhed for det lån du tager.

Ifølge vores erfaringer er personer over 21 år mere ansvarsfulde, og har mere styr på deres økonomi. Når du er fyldt 21 år, er der også større sandsynlighed for at du er flyttet hjemmefra og står på egne ben. Dette krav har vi lavet, fordi vi ikke ønsker at sætte vores låntagere i en mulig dårlig økonomisk situation.

Få kreditlån nem og hurtigt her

Det er både nemt og utrolig simpelt at få en kredit hos Kassekreditten - og der er intet der stopper dig. Vi tilbyder nemme og hurtige lån, så du slipper for at spilde din tid på en lang og besværlig låneproces. Vi har skræddersyet en låneproces, der tager højde for vores låntagere og ønsket om, at låneprocessen er så hurtig og simpel som mulig. Derfor har vi fraskåret alle unødvendige og tidskrævende processer, så du kan nemt kan ansøge og hurtigt kan få svar på din ansøgning.

Vores låneproces er langt hurtigere end den låneproces du vil opleve, hvis du for eksempel optager et lån i banken. Det bliver altså ikke nemmere for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kassekredittens fordelagtige lånevilkår

Vi ønsker ikke at vores låntagere bliver sat i en mulig dårlig økonomisk situation. Derfor har vi lavet nogle lånevilkår, som tager højde for vores låntageres behov, men som samtidig er med til at sikre dem og deres økonomi. Neden for kan du se de krav vi har til vores låntagere:

 • Du skal minimum være 21 år gammel
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en dansk bankkonto, som vi kan overføre lånet til
 • Du skal have et dansk telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig hvis det skulle blive nødvendigt
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse, så vi kan sende dig relevant information
 • Du skal have en folkeregisteradresse
 • Du skal give os adgang til din e-SKAT, så vi kan lave en kort kreditvurdering af dig
 • Du må ikke have mere end ét lån hos os ad gangen

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?
Vi laver en automatisk kreditvurdering af dig, når du har udfyldt og sendt din ansøgningsformular. Selve ansøgningen får du svar på inden for få minutter. Når lånet er godkendt udbetaler vi pengene, så de er på din konto inden for få minutter.

Kan jeg have flere lån på samme tid?
Vi kan desværre ikke tilbyde dig flere lån hos os på samme tid. Når du har afdraget færdigt på et lån, er du velkommen til at optage et nyt lån hos os.

Hvad koster det at låne hos KasseKreditten.dk?
Det koster 495 kroner i oprettelsesgebyr at optage et lån hos os. Derudover har vi en fast lav månedlig rente på 12,5%, som er det beløb som du betaler for at have optaget lånet.Renten ligger vi oveni det lån, som du skal afdrager på hver måned.