KVIK LÅN? ▷ Det bedste kvik lån 2018 ▷ Se Kassekredittens tilbud ✓

Kvik lån

Få et kvik lån hos KasseKreditten

Leder du lige nu efter det bedste kvik lån i Danmark? Så behøver du ikke lede længere. KasseKreditten er en erfaren og troværdig låneudbyder, som leverer den bedste service i Danmark, når det kommer til optagelsen af lån. Denne korte guide vil kortlægge lige præcis hvorfor, Kassekreditten kan være den ideelle låneudbyder for dig. Hvis du sætter pris på lave renter, hurtig processering og komplet sikkerhed, så er Kassekredittens kvik lån perfekt for dig.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Kvik lån - få landets bedste renter

Du kender måske et kvik lån som et smslån, forbrugslån, mobillån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Når du tager et kvik lån hos os, får du et lån med et af Danmarks bedste rentesatser. Rentesatsen på Kassekredittens lån er 12,5%, hvilket du skal lede længe for at kunne overgå. Når du tager et hurtigt online lån som vores, er formålet at låne et beløb henover en kort periode. Beløbet skal altså gerne være tilbagebetalt inden for en forholdvis kort periode, før at denne type lån kan svare sig.

Kvik lån med landet bedste renter - forbedringer

Vi forsøger at opretholde en vis gennemsigtighed hos Kassekreditten, så du ved lige præcis, hvad du går ind til. Dette betyder blandt andet, at vi gerne vil fortælle dig om muligheden for at få endnu lavere rente på dit kvik lån. Dette sker igennem skattefradrag. Renter er skattepligtige, hvorfor du betaler skat af indtjente rentepenge. Omvendt får du også skattefradrag, når du betaler renter – dette kaldes en negativ kapitalindkomst.

Kvik lån og det reelle skattefradrag

Når du derfor optager et kvik lån hos Kassekreditten til 12,5% i renter, så kan du reducere renterne til 8,3% per måned. Dette er muligt, da man kan tage en tredjedel af renterne i skattefradrag. Derfor kan Danmarks bedste kvik lån blive endnu billigere, hvis man udnytter skattefradragene til sit eget bedste.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Kvik lån - KasseKreditten samarbejder med NemID

Vi sørger for at opretholde en høj sikkerhedsstandard under hele låneprocessen. Derfor behøver du slet ikke at frygte for dine sensitive oplysninger eller dine økonomiske midler. Kassekreditten samarbejder med NemID, hvorfor NemID autorisering ses i alle dele af processen. Når du ansøger om et kvik lån, skal denne ansøgning godkendes via NemID. Når dit kvik lån udbetales, så sker dette til din Nem konto. Dette sikrer dig hele låneprocessen igennem.

Kvik lån - hvordan ansøger jeg?

Når du skal optage et kvik lån, starter du først og fremmest med at skulle ansøge om dette. Ansøgningsprocessen til optagelsen af et lån er ganske simpel, og den kan færdiggøres uden besvær. Det kræver visse sensitive informationer, som bruges til at udregne det endelige lånebeløb. Der er her tale om informationer omkring lønsedler og skatteindbetalinger til SKAT.

Kvik lån med rekordhurtig godkendelse

Når du har underskrevet ansøgningen med NemID, så bevæger du dig videre til næste skridt, som omhandler godkendelsen. Denne proces foregår ganske automatisk, og det tager omtrent ti sekunder. På baggrund af de indtastede oplysninger bliver din ansøgning processeret, og dette vil resultere i et endeligt godkendt lån.

Kvik lån til udbetaling

Hos Kassekreditten prioriterer vi fleksibilitet og praktikalitet, således at vi kan levere Danmarks bedste kvik lån. Derfor sørger vi også for at opretholde rimeligt konstante udbetalinger, så du aldrig behøver at vente særligt længe på dine lånte penge. Hos Kassekreditten udbetaler vi kvik lån i alle hverdage. Dette finder sted klokken 12.00, og du kan derfor maksimalt ende med at skulle vente til næste hverdag, alt efter hvornår du har ansøgt om lånet.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Kvik lån med mulig ubetaling i dag

Når du søger om et kvik lån hos Kassekreditten, har du reelt set mulighed for at få udbetalt det pengene allerede i dag. Når udbetalingerne finder sted klokken 12.00 i hverdagene, så kan du – hvis du får godkendt lånet før klokken 12.00 – få udbetalt samme dag. Derfor varierer ventetiden i mellem få dage og få minutter. Dette er alt sammen med til at understrege Kassekredittens ekspertise inden for lån.

Kvik lån uden spørgsmålstegn

Vi prioriterer også frihed særdeles højt. Når du derfor optager et kvik lån hos os, så stiller vi ingen spørgsmålstegn til formålet med dit lån. Der bliver omvendt stillet spørgsmålstegn ved lånets formål, når du optager det i en bank, hvorfor Kassekreditten tilbyder en større frihed. Men denne frihed bør også nydes under ansvar.

Danmark bedste kvik lån? Se KasseKreditten.dkKvik lån - ansvarlighed når du optager et lån

Der skal selvfølgelig også følge ansvar med denne personlige frihed, således at det bliver frihed under ansvar. Derfor har vi visse tommelfingerregler, som du bør følge, når du optager et lån.

 • Man bør altid kunne se en mulighed i den nærmeste fremtid for at indfri lånet
 • Man bør aldrig optage et lån, som man ikke har mulighed for at tilbagebetale
 • Man bør aldrig optage et lån med formålet at tilbagebetale et andet lån
 • Man bør aldrig optage et lån for at finansiere forbrug, der reelt ikke er nødvendigt

Hvis du derfor mener, at du overholder disse tommelfingerregler, så kan du se dig selv som klar til at optage et kvik lån.

Gennemsigtighed hos Kassekreditten

Vi nævnte det også tidligere – vi søger at sørge for en vis gennemsigtighed hos Kassekreditten. Derfor vil vi også understrege, at vores specialområde hos Kassekreditten er mikrolån, kvik lån og mobillån – kært barn har mange navne. Kassekreditten specialiserer sig i kortløbende lån, som hurtigt betales tilbage. Derfor kan du reelt set finde lån med længere løbetider hos andre låneudbydere, hvor forholdene vil være bedre.

Kvik lån hos KasseKreditten - gode anmeldelser på Trustpilot

Du behøver selvfølgelig ikke blot at tage vores eget ord for gode varer. Du kan altid tjekke Trustpilot og finde Kassekreditten, særdeles under kvik lån og mikrolån, som er Kassekredittens specialiteter. Her kan du finde alskens vurdering fra tidligere kunder. Dertil opfordrer vi alle vores kunder at give en anmeldelse på Trustpilot, således at der kommer vurderinger fra alle typer af kunder.

Kvik lån - her er din vejledning

Hvis du til dels har besluttet dig for at optage et kvik lån, så kan du altid kontakte Kassekreditten omkring vejledning indenfor dette. Vi rådgiver og vejleder dig gladelig, og du forpligter dig ikke til at optage dit lån lige præcis hos os, når du kontakter os. Derfor kan du altid tage kontakt for at få afklaret, hvor du egentligt vil optage dit kvik lån.

Vi kontaktes altid både på mailadressen info@kassekreditten.dk eller telefonisk 71 70 10 60.

Hvis du er klar til at tage et lån hos Kassekreditten, så skynd dig direkte videre til vores ansøgningsformular her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto dagen efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.