🏅 KVIKLÅN ▷ Lån op til 15.000,- ▷ Straksudbetaling ▷ Ansøg her

Kviklån

Kviklån til dig i 2020

Har du brug for et lån? Hos os kan du få en kredit med de samme fordele som et kviklån tilbyder, samtidig med at vores kredit er mere fleksibel og billigere.
Du kan låne op til 15.000 kroner og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan ansøge om første gang du låner. Ansøgningen er nem og hurtig - det tager 1 minut og du får svar på din ansøgning med det samme. Det eneste du skal bruge er dit NemID og 1 minut. Bliver du godkendt udbetaler vi din kredit inden for få minutter.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad er et kviklån?

Før du tager et kviklån, skal du naturligvis være 100% klar over, hvad det er. Det er en hurtig og smertefri måde at låne penge på. Måden det foregår på er, at du finder en låneudbyder, og så vurderer du, hvad de tilbyder af: beløb, løbetid og renter. Hvis du kan lide hvad du ser, og det matcher overens med din ønsker og behov, kan du ansøge hos os.

Oprindeligt startede kviklån som en mindre lån i udviklingslande, som havde til hensigt at hjælpe mindre erhvervsdrivende med at udvikle deres forretninger til noget større. Tanken om disse små og hurtige lån spredtes som ringe i vandet i det meste af verden, så alle kan benytte sig af dette lån. Og de har også fundet til Danmark.

Tag et kviklån hos os i år 2020!

Med et lån hos os behøver du ikke at stille garanti i form af hus eller bil. Du vil få pengene udbetalt efter få minutter, efter vi har kreditvurderet dig, og godkendt din låneansøgningen. Et lån hos os er til dig, der har brug for et ekstra økonomisk råderum i en periode. Vi blander os ikke, hvad du vælger at bruge pengene på. Det kan være du skal ud på en længere rejse, eller måske skal du flytte i drømmeboligen. Ligegyldigt hvad du vælger, at bruge pengene på, så kan et kviklån realisere de små drømme du har i hverdagen. Overordnet set, findes kviklån findes i alle størrelser og omfang. Der findes udbydere der tilbyder lån helt ned til 500 kroner i 5 dage, hvis du lige mangler lidt ekstra i slutningen af måneden. Og der findes også dem der tilbyder lån og  kviklån helt op til flere tusind kroner. Det vigtigste når du tager et kviklån er altså at du ikke låner mere end du har råd til, også selvom du bliver fristet af at låne et højere beløb.

Kviklån fra Kassekreditten.dk

Hvorfor tage et kviklån

Hos os har vi en god mulighed for dig, der har en hverdagsdrøm, eller er inde i en måned eller to, hvor rådighedsbeløbet er lidt lavere end normalt. Det er måske fordi bilen har været på værksted, eller der er kommer nye og flere udgifter til børnene, eller også har du haft prioriteret dig og din partner, og givet jer selv en forlænget weekend et hyggeligt sted. Disse ting kan du for eksempel få for et lån på 5.000 kroner. Mulighederne er altså mange, det gælder bare om at gribe dem. Et kviklån er altså til dig, der gerne vil nyde livet i fulde åndedræt, men som der lige mangler et økonomisk råderum. 

Vi tilbyder et sikkert kviklån

Idéen med det hurtige lån afspejler også tidens digitalisering. For du kan både søge om lån og tilbagebetale lånet via din smartphone. På den måde er kviklån meget tilgængeligt.

Den helt store fordel ved at betale en fast rente hos os er, at du kan være sikker på, at dine personlige data ikke kommer ud til enhver. Vi gemmer dine oplysninger, så ingen kan få adgang til disse. Derudover skal du anvende NemID hos os til at underskrive din låneaftale med. Vi samarbejder nemlig med NemID, som er en af de sikreste former for digitale underskrifter. Med dit NemID foretager vi en validering, som sikrer, at dit NemID og dit CPR-nummer stemmer overens, således der ikke er andre, der kan låne i dit navn.

Find et billigt kviklån

Der findes mange forskellige låntyper på markedet. Du kender måske et lån som et smslån, et forbrugslån, et mobillån, eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne som man siger. Når du skal på udkig efter dit lån, hvad end det er i banken eller hos en online låneudbyder, bør du være særligt opmærksom på følgende omkostninger på lånet: 

 • Oprettelsesgebyr
 • Renter
 • ÅOP

Lån uden oprettelses/stiftelsesgebyr kan virke tiltalende, men du bør altid tjekke lånets rente inden du bliver for glad. Der er forskel på hvad de forskellige låneudbydere tilbyder af renter på deres lån - der er ikke nogen universal rente på markedet. Derfor kan låneudbydere selv vælge den rente de vil tilbyde deres lånetagere. Der er stor forskel på låneomkostningerne på et lån der har en rente på 12%, og et lån hvor renten ligger på 15%. Når du har tjekket de to første faktorer efter, bør du være opmærksom på lånets ÅOP. "ÅOP" er de årlige omkostninger i procent, som du skal betale på lånet. Hvad det kommer til at koste dig at have lånet, kan du altså se på lånets ÅOP.

Hvad er fordelen ved et kviklån?

Fordelen ved at ansøge om et lån er, at du får svar med det samme, da der ikke er samme hieraki og bureaukrati hos os som der er i et traditionelt låneinstitut. Vi har ikke den venteperiode, hvor du venter på svar fra bankrådgiver. Ej heller vil der være en situation, hvor du skal spørge din bankrådgiver om et nyt lån, hvis vedkommende tidligere har sagt nej. Med et lån igennem os skal du kun udfylde vores låneformular, så får du svaret på din låneansøgning kort efter. Når det er sket, sender vi lånet til udbetaling. Desuden har du mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed for dit lån.

Hvem er kviklån for?

Et lån fra os er egentligt til for alle, da de fleste kan nikke genkendende til situationen, hvor man står og mangler lidt ekstra i hverdagen. Men det er mest til dig, der enten har et arbejde, eller er i mellem jobs, men som mangler lidt ekstra til for eksempel ferien.
Som sagt kan de fleste tage et lån gennem os, men vi vil selvfølgelig ikke anbefale det til alle og enhver:

 • Vi vil ikke anbefale, at du tager et lån, hvis du udelukkende lever på offentlige ydelser såsom dagpenge eller kontanthjælp.
 • Vi anbefaler at din primære indkomst er højere end den kredit du ønsker at tage. Alternativt skal der her foreligge dokumentation for, at anden indtægt er på vej, før at vi kan kreditvurdere dig.
 • Vi anbefaler dig absolut ikke, at du anvender et lån til at afbetale på anden gæld. Da gældssætningen ved et kviklån er alt for dyr. Står du i denne situation skal du kontakte din bank, eller få hjælp andet steds.

Find det bedste lån for dig

Når du skal ud og låne penge, er det vigtigt at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål. Det må godt være lidt kritiske spørgsmål, så du bliver helt afklaret med at tage et lån. De spørgsmål du skal stille dig selv, og de overvejelser du skal gøre dig er "hvor stort et lån har jeg brug for" og "hvor lang tid har jeg brug for pengene"

 

Hvor stort et lån har du brug for

Selvfølgelig det mest centrale spørgsmål og afgørende for hvilken type lån du skal søge. Ligger beløbet under flere tusinde krone, har du den første grund til, at tage en kredit, men hvis beløbet du vil låne er over 15.000 kroner, bør du søge andre låneudbydere, eller tale med din bank. Vi er én af dem der kan tilbyde større lånebeløb, og derved også længere låneperiode. Den slag lån og kredit som vi tilbyder i modsætning til andre virksomheder, er altså en slags lån, hvor du låner et større beløb, men betaler det tilbage over en længere periode.

 

Hvor lang tid har du brug for pengene?

Det er ingen hemmelighed at det ikke er gratis at låne penge. Et lån hos os vil typisk forløber sig over 12 måneder, og er derfor ikke et kortvarigt lån, der skal tilbagebetales over én gang. Vi skal altså ses som din økonomiske buffer i en given periode; måske til indretning, eller måske på dit livs rejse, hvor oplevelserne står på række for at blive oplevet. Lån penge hos os, og få råd til en ny sofa, en ny computer eller noget helt tredje. Selvom vores model er designet til, at det er et relativt langvarigt lån, så kan du tilbagebetale din kredit når du vil, hvis du eksempelvis kommer til penge udover din normale indtægt.

Har du fået tænkt godt over de to ovenstående spørgsmål, bør du være klar til, at ansøge om et lån hos os.

Hvor gammel skal man være?

Det er et bredt segment af den danske befolkning der tager lån, og hvad de tager det til stiller vi ikke spørgsmål ved. De fleste kviklån kan optages helt ned til 19 år, men mange har omvendt også en høj aldersgrænse på 25 år. Dette skyldes de unge er højere risiko når de optager et lån, da de ofte kun er på SU og intet job har. Hos os er vores aldersgrænse sat til 21 år, da vi mener det er en ansvarlig alder at kunne optage et lån i.

Sådan ansøger du om et lån

Lånebeløb hos os ligger i intervallet mellem 3.000 og 15.000 kr. For at låne hos os skal du følge disse trin:

 • Skriv dit lånebeløb
 • Udfyld låneansøgning
 • Giv adgang til dine oplysninger via e-SKAT
 • Underskriv låneaftalen med NemID
 • Få udbetalt pengene inden for få minutter

Vi foretager en individuel kreditvurdering af din økonomiske situation, som gøres via e-SKAT. Vi ser på forholdet mellem indkomst og udgifter samt din seneste årsopgørelse.

Træk dit kviklån fra i SKAT

På trods af at vores rente er lavere end de fleste, så kan du spare endnu mere. Hvad, mange ikke ved, er, at du kan trække renter fra i skat. Det forholder sig således, at renter er skattepligtige, som betyder, at du skal betale skat af indtjente rentepenge, som du muligvis får i banken for eksempel. Men det betyder samtidig, at du også får et fradrag i SKAT ved betaling af renter.

Ved at trække det fra i SKAT, betyder det faktisk, at du med vores faste rente på 12,5% kan sænke renten til omkring 8,3% per måned. Altså du kan spare en tredjedel af renterne ved at udnytte dit skattefradrag. Derfor vil det, med den sikkerhed der er ved at tage et lån med renter, være en endnu større fordel end ved kviklån.

Såfremt vi bevilliger en kredit til dig, kan det fra den dato, du underskriver låneaftalen, blive udbetalt straks, så kan du få pengene inden for få minutter.

Bedste kviklån hos os

Det er super nemt at låne igennem os. Du skal blot indtaste dit navn, CPR-nummer og alder og så vil du blive kreditvurderet med det samme. Når vi har lavet en kreditvurdering af dig, får du svar på din låneansøgning. Godkender vi din ansøgning, udbetaler vi lånet til din NemKonto inden for 1 minut.

Generelt er kravene for at optage et lån minimale. Hos KasseKreditten skal du opfylde følgemde kriterier for at få bevilget et kviklån.

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal kunne stille minimal sikkerhed
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering i punkt 3 beskrevet i vores lånevilkår

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån med dit NemID

NemID bruges i dag hos langt de fleste låneudbydere til at underskrive låneaftalen med, hvilket også er tilfældet for KasseKreditten. Dit NemID er med til at to trins identificere lånetageren, så vi er sikre på det er den rigtige person der modtager lånet. Yderlige gavner det også dig som lånetager, da du ikke skal ned i banken og underskrive et fysisk dokument. Alt kan altså klares nu online og med NemID.  At underskive dit nye kviklån med NemID er altså både for din og vores sikkerhed, og så gør det hele låneprocessen meget nemmere!

Hvad koster det at tage et lån?

En ting du skal ligge mærke til når du låner er den årlige omkostning i procent. Denne er markant højere på kviklån, men den er ikke udtænkt med kviklån i tankerne. Når man overvejer at tage et lån med en løbetid på under 45 dage, så vil den årlige omkostning i procent være markant højere end ved almindelige lån der har en løbetid på et år eller længere. Den årlige omkostning i procent er ikke altså ikke udtænkt til at være et værktøj, hvorpå du skal sammenligne kviklån, eller lån generelt der har løbetid kortere end et år. Det skyldes at den akkumulerer renten ud fra debitorrenten, som er den faste rentesats man betaler. Derfor vil ÅOP altid være markant højere og misvisende for den reelle årlige omkostning.
De faktiske låneomkostninger i kroner og øre kan derfor være lavere ved et kviklån, hvis man kun har behov for pengene i kortere tid.

Hvad koster en kredit?

5.1 Oprettelsesgebyr
Når du opretter en kredit hos os skal du betale to forskellige omkostninger. Oprettelsesgebyret er på 495 kroner og dækker oprettelsen af din kredit. Denne omkostning skal betales hver gang der oprettes en ny kredit. Oprettelsesgebyret bliver tillagt hovedstolen og skal betales sammen med denne, ved kredittens forfald.

5.2 Minimumsbetaling
Minimumsbetalingen udgør en rentebetaling af din udestående kredit på 12,5%. Har du eksempelvis en kredit på 4.000 kroner skal du betale 500 kroner pr måned i rente, for at opretholde din kredit. Minimumsbetalingen dækker alene den månedlige renteomkostning og betalingen nedbringer derved ikke kreditten. Såfremt du betaler mere end din månedlige minimumsbetaling, vil det resterende beløb afdrage på eventuelle gebyrer og herefter på kreditten.

5.3 Yderligere gebyrer og renter
I overensstemmelse med rentelovens regler for rykkerskrivelser og inkassovarsler, opkræver vi gebyrer ved eventuelt manglende betaling

Ved misligholdelse af din kreditaftale, er du pligtig til at betale de omkostninger der vil være ved en eventuelt inddrivelse af det udestående afdrag. Læs mere om proceduren ved eventuel misligholdelse under pkt 9 - Misligholdelse og misbrug.
Når du søger om en kredit hos os, bliver du oplyst om hvor stort lånebeløbet er, hvor høj renten er og hvornår det skal udbetales. Efter du er blevet kreditvurderet af os vil du modtage dit lånetilbud på e-mail. Når du har godkendt dit tilbud fra din profil hos os, bliver dit lån sendt til udbetaling som straksoverførsel indenfor 1 minut.

Få et kviklån til dine drømme

Mange drømmer om et stort bryllup, det perfekte børneværelse, en rejse eller lignende. Men det kan være svært at finde finansieringen til det, når du har behovet. Men hvis du ved, at du får pengene senere, og du kan betale en minimumsbetaling hver måned, så vil et lån kunne gøre dine drømme til virkelighed. Da kan du bestille den rejse til Hawaii nu.

Vi låner penge ud til danskerne hver dag, og det kan vi blive ved med, set ud fra de positive anmeldelser, som vi får fra vores kunder. De giver os respons som: ”Nemt og effektivt”, ”hurtig service” og ”god betjening og hurtig udbetaling”. Vil du tilkendegive din ærlige mening, er du velkommen til det på Trustpilot.dk.

Hvornår bliver lånet udbetalt?

Dit lån fra os, bliver udbetalt alle årets 365 dage. Ansøger du om et lån hos os, kan du få hurtig udbetaling og slippe for at vente i 2 døgn på at dit lån kan blive godkendt. Vi laver en straksoverførsel til din konto, så du kan få pengene indenfor 1 minut.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvad siger loven om kviklån?

I Danmark har vi aftalefrihed. Det vil sige at private og virksomheder frit kan indgå kviklån gratis og som de ønsker. Det vil altså sige at her har forbrugeren så selv ansvar for at træffe et velovervejet valg, når vedkommende ønsker et lån. KasseKreditten har ansvar i forhold til, at vi skal udøve ansvarlig långivning, når vi udbyder lån. Hertil er vi også forpligtiget, til via kreditaftaleloven, at vurdere potentielle låntager, og deres midler til at optage lån og betale lånet tilbage. Her vil flere låneudbydere, blandt andet os kræve, at du ikke er noteret i Debitor registeret eller RKI, samt at du kan underskrive din låneaftale med dit personlige NemID. Generelt er det sådan at desto højere beløbet er, desto større er risici er der for låneudbyderen og der kan derfor stilles flere kreditscoringskrav.

Er der ulemper ved et kviklån?

Som ved alle andre ting, er der selvfølgelig også ulemper ved blandt andet kviklån. lånet er en låneordning designet til at dække de kortsigtede udgifter og altså ikke til permanent gældssætning. Så inden du tager et kviklån eller anden type lån, skal det anbefales at du tænker dig godt om. Kan du ikke vente til den første pga. af nødvendighed eller lignende, kan et lån hos os være det rigtige valg til dig.

En anden ting der er vigtigt at man holder sig for øje er, at der har hersket en tendens til, at man optager et nyt for at betale et eksisterende ud. Oftest har man set dette ved kviklån, da man her oftest skal betale hele lånet tilbage på én gang og med renter. Hos os kan du nedbringe din kredit lidt efter lidt, eller du kan betale det aftalte lånebeløb jævnfør din låneaftale. Det er op til dig, det eneste vi går op i, er at du overholder din aftale.

Tag et sikkert kviklån her

Leder du efter et nyt kviklån i 30 dage eller måske længere tid? Hos os kan du indfri dit lån når det passer dig. Når du tager et lån online fra et sted, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at vi er et privatfirma, og ikke et klassisk låneinstitut som en bank er. Det har selvfølgelig fordele for dig, da ventetiden er så kort som den er, og vi stiller ikke nærgående spørgsmål til, hvad du skal anvende din kredit til.
Hos en bank, har du selvfølgelig et samlet overblik over din økonomi, og derfor kan det være nemt kun at kigge til sin bank, for at låne. Det er der nogen der finder en vis tryghed i. Vi vil dog alle dage gøre vores ypperste for, at du er ligeså tryg ved os, som du er ved din egen bank. Du skal også være opmærksom på, at renterne hos os er anderledes end i din bank. En fejl som flere har begået i historien med online lån er, at tage et kviklån, for at betale af på anden gæld. Det er noget vi vi bestræber os på, at vejlede dig til ikke at gøre. Hvis du oplever problemer med dit lån, opfordrer vi dig til at kontakte os, så hjælper vi dig efter bedste evne.

Læg et budget

Inden du optager et lån, er det en god ide at lægge et budget. Lægger du et budget, kan du hurtigt få et større overblik hvilke udgifter og indtægter du har. På den måde kan du blive mere bevidst om hvor du kan spare penge. Har du et overblik over din økonomiske situation, kan du også sikre dig at du låner mere end hvad du har behov for, eller har mulighed for at betale tilbage.

Når du skal lægge et budget er det vigtigt at du tager højde for følgende:

 • Husk at inkludere dit madforbrug i dit budget, ved at lægger et vis beløb til side hver måned, så du er sikker på at have penge til mad i slutningen af måneden. Du kan dele dit faste madbudget op hver uge og på den måde forhindre ulighed i din madfordeling.
 • Det er klogt at inkludere gaver i dit budget. Mange bruger forholdsvis mange penge på gaver til for eksempel fødselsdage, konfirmationer og bryllupsgaver. Ved at medregne gaver i dit budget, kan du fordele udgiften over 12 måneder, så du ikke står og skal bruge mange penge på gaver én måned.
 • Lav en opsparing som du kan overføre penge til hver måned. På den måde er du sikret hvis der pludselig opstår uforudsete udgifter såsom en bilreperation, tandlægeregning, hårde hvidevarer der går i stykker eller noget helt andet. En opsparing er en god sikkerhed for dig, så din økonomiske situation ikke bliver betydelig forringet hvis uheldet skulle være ude.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Gode råd til før du tager et kviklån

Vi vil her give dig nogle gode råd, så din oplevelse med at optage et kviklån bliver så god som muligt.

Først og fremmest skal du være opmærksom på du egen impulsivitet. Vi kender alle situationerne, hvor vi ser noget i en butik, som vi i øjeblikket bare må have. Det er vigtigt at overveje, om det man har tænkt sig at købe ikke kan vente til den første, hvor man har fået løn. Hvis det er et godt tilbud, og det er en genstand der er nødvendigt, så kan du sagtens tage et kviklån for at få tilbuddet inden det løber ud.
Vi vil ikke anbefale nogen, at man tager det billigste kviklån for at betale et andet lån ud, dette vil kun medføre en nedadgående spiral. Her kan det i sidste ende resultere i, at man føler behov for at låne blot for at betale renter af på sine andre lån. Ender man i denne situation kan vi kun anbefale, at man får fat i økonomisk rådgivning, der er steder, hvor man kan få gratis økonomisk rådgivning. Til sidst, vil vi heller ikke anbefale, at man låner et beløb større end husstandens samlede indtægt om måneden efter skat.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor stor en kredit kan jeg få?
Hos KasseKreditten tilbyder vi lån mellem 3.000 og 15.000 kroner og vurderer alle låntagere individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse som vi modtager fra din e-SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier giver dig et kreditbeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt og du vælger selvfølgelig selv hvor meget af det der skal udbetales til din konto. 

Hvor kort og længe kan jeg låne?
Du kan låne lige så kort og længe du ønsker, uanset om det er én dag, uge, måned eller år og du betaler kun for den tid du låner. Vi anbefaler, at du låner så kort en periode som muligt. Husk at oprettelsesgebyret vil blive pålagt uanset hvor længe du låner.

Kan jeg få et kviklån som studerende?
Du kan umiddelbart godt få et kviklån hos os selvom du er på SU. Det betyder også at du sjældent kan låne helt op til 15.000 kroner. på grund af din begrænsede indtægt som studerende, men du kan altid få din gratis og uforpligtende kreditvurdering, så du kan se hvor meget du kan låne. Du ansøger i toppen af siden.

Leder du efter en kviklån oversigt?
Du finder KasseKreditten på stort set alle danske kviklån oversigter og sammenligningssider, og det gør du selvfølgelig på grund af vores troværdighed og 5 stjerner på Trustpilot.

Hvilken konto bliver min kredit overført til? 
Af sikkerhedsmæssige årsager udbetaler vi altid din kredit til din NemKonto. Det er derfor ikke muligt at få udbetalt kreditten til en anden konto. På den måde sikrer vi også, at hvis dine oplysninger skulle blive misbrugt, vil pengene blive overført til din konto. Dermed er du bedre stillet, hvis uheldet skulle være ude.