Kviklån uden fast løbetid - Kassekreditten.dk

Kviklån meget hurtigt

Kviklån hos KasseKreditten

Har du brug for et kviklån? Hos os kan du få en kredit med de samme fordele som et kviklån tilbyder, samtidig med at vores kredit er mere fleksibel og billigere end et kviklån. Du kan låne op til 15.000 kr. og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan ansøge om første gang du låner. Ansøgningen er lige så hurtig som du kender den fra kviklån - det tager 1 minut og du får svar på din ansøgning med det samme. Det eneste du skal bruge er dit NemID og 1 minut. Bliver du godkendt udbetaler vi din kredit senest næste hverdag.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.10.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %169,50
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250
 • Samlede kreditomkostninger: kr.15.495
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.25.495
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad er et kviklån?

Før du tager et kviklån, skal du naturligvis være 100% klar over, hvad et kviklån er. Et kviklån er en hurtig og smertefri måde at låne penge på. Måden det foregår på er, at du finder en låneudbyder som f.eks. Kassekreditten, og så vurderer du, hvad de tilbyder af: beløb, løbetid og renter. Hvis du kan lide hvad du ser, og det matcher overens med din ønsker og behov, kan du ansøge om et kviklån hos Kassekreditten.

Med et lån hos KasseKreditten behøver du ikke at stille garanti i form af hus eller bil. Du vil få pengene udbetalt efter 1 hverdag efter vi har kreditvurderet dig, og godkendt din låneansøgningen. Et lån hos KasseKreditten er til dig, der har brug for et ekstra økonomisk råderum i en periode. Vi blander os ikke, hvad du vælger at bruge pengene på. Det kan være du skal ud på en længere rejse, eller måske skal du flytte i drømmeboligen. Ligegyldigt hvad du vælger, at bruge pengene på, så kan et kviklån realisere de små drømme du har i hverdagen. Overordnet set, findes kviklån findes i alle størrelser og omfang. Der findes udbydere der tilbyder lån helt ned til 500 kr i 5 dage, hvis du lige mangler lidt ekstra i slutningen af måneden. Og der findes også dem der tilbyder lån og  kviklån helt op til flere tusind kroner. Det vigtigtiste når du tager et kviklån er altså at du ikke låner mere end du har råd til, også selvom du bliver fristet af at låne et højere beløb.

Kviklån hos KasseKreditten

Det er super nemt at lån hos Kassekreditten. Du skal blot indtaste dit navn, CPR-nummer og alder og så vil du blive kreditvurderet med det samme. Når du er kreditvurderet og du modtager vores låneaftale, er der en 48 timers venteperiode. Når den obligatoriske periode er overstået, kan du bekræfte lånet og Kassekreditten vil udbetale lånet hurtigst muligt.

Generelt er kravene for at optage et kviklån minimale. Hos Kassekreditten skal du opfylde nogle få kriterier for at få bevilget dit kviklån.

 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering i punkt 3 beskrevet i vores lånevilkår

Hvorfor tage et kviklån

Et kviklån er en god mulighed for dig, der har en hverdagsdrøm, eller er inde i en måned eller to, hvor rådighedsbeløbet er lidt lavere end normalt. Det er måske fordi bilen har været på værksted, eller der er kommer nye og flere udgifter til børnene, eller også har du haft prioriteret dig og din partner, og givet jer selv en forlænget weekend et hyggeligt sted. Disse ting kan du fx få for et lån på 5.000 kr. Mulighederne er altså mange, det gælder bare om at gribe dem. Et kviklån er altså til dig, der gerne vil nyde livet i fulde åndedræt, men som der lige mangler et økonomisk åndehul.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvad er fordelen ved et kviklån?

Fordelen ved at ansøge om et kviklån er, at du får svar med det samme, da der ikke er samme hieraki og bureaukrati hos KasseKreditten som der er i et traditionelt låneinstitut.

Hos Kassekreditten er der ikke den venteperiode, hvor du venter på svar fra bankrådgiver. Ej heller vil der være en situation, hvor du skal spørge din bankrådgiver om et nyt lån, hvis vedkommende tidligere har sagt nej. Med et lån igennem KasseKreditten skal du kun udfylde vores låneformular, så  får du svaret på din låneansøgning kort efter. Den eneste virkelige ventetid er de 48 timer, hvor du skal dobbeltbekræfte din låneaftale efter 48 timer. Når det er sket, sender vi lånet til udbetaling. Desuden har du mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed for dit lån.

Hvem er kviklån for?

Et kviklån fra KasseKreditten er egentligt til for alle, da de fleste kan nikke genkendende til situationen, hvor man står og mangler lidt ekstra i hverdagen. Men det er mest til dig, der enten har et arbejde, eller er i mellem jobs, men som mangler lidt ekstra til for eksempel ferien.

Som sagt kan de fleste tage et kviklån gennem Kassekreditten.dk, men vi vil selvfølgelig ikke anbefale det til alle og enhver:

 • Vi vil ikke anbefale, at du tager et kviklån, hvis du udelukkende lever på offentlige ydelser såsom dagpenge eller kontanthjælp.
 • Vi anbefaler at din primære indkomst er højere end det kviklån du ønsker at tage. Alternativt skal der her foreligge dokumentation for, at anden indtægt er på vej, før KasseKreditten kan kreditvurdere dig.
 • Vi anbefaler dig absolut ikke, at du anvender et kviklån til at afbetale på anden gæld. Da gældssætningen ved et kviklån er alt for dyr. Står du i denne situation skal du kontakte din bank, eller få hjælp en anden vej rundt.

Find det bedste lån for dig

Når du skal ud og låne penge, er det vigtigt at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål. Det må godt være lidt kritiske spørgsmål, så du bliver helt afklaret med at tage et lån. De spørgsmål du skal stille dig selv, og de overvejelser du skal gøre dig er:

Hvor stort et lån har du brug for
Selvfølgelig det mest centrale spørgsmål og afgørende for hvilken type lån du skal søge. Ligger beløbet under flere tusinde krone, har du den første grund til, at tage et kviklån, men hvis beløbet du vil låne er over 15.000 kr, bør du søge andre låneudbydere, eller tale med din bank. KasseKreditten er én af dem der kan tilbyde større lånebeløb, og derved også længere låneperiode. Den slag lån og kredit som KasseKreditten tilbyder i modsætning til andre virksomheder, er altså en slags lån, hvor du låner et større beløb, men betaler det tilbage over en længere periode.

Hvor lang tid har du brug for pengene?
Det er ingen hemmelighed at det ikke er gratis at låne penge. Et lån hos KasseKreditten vil typisk forløber sig over nogle måneder, og er derfor ikke et kortvarigt lån, der skal tilbagebetales over én gang. KasseKreditten skal altså ses som din økonomiske buffer i en given periode; måske til indretning, eller måske på dit livs rejse, hvor oplevelserne står på række for at blive oplevet. Selvom vores model er designet til, at det er et relativt langvarigt lån, så kan du tilbagebetale din kredit når du vil, hvis du eksempelvis kommer til penge udover din normale indtægt.

Har du fået tænkt godt over de to ovenstående spørgsmål, bør du være klar til, at ansøge om et lån hos KasseKreditten.

Alder

Det er et bredt segment af den danske befolkning der tager kviklån, og hvad de tager det til stiller vi ikke spørgsmål ved. De fleste kviklån kan optages helt ned til 19 år, men mange har omvendt også en høj aldersgrænse på 25 år. Dette skyldes de unge er højere risiko når de optager et kviklån, da de ofte kun er på SU og intet job har. Hos KasseKreditten er vores aldersgrænse sat til 21 år, da vi mener det er en ansvarlig alder at kunne optage et lån i.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån og Nem-ID

Nem-ID bruges i dag hos langt de fleste låneudbydere til at underskrive låneaftalen med, hvilket også er tilfældet for KasseKreditten. Dit Nem-ID er med til at to trins identificere låne tageren, så vi er sikre på det er den rigtige person der modtager lånet. Yderlige gavner det også dig som lånetager, da du ikke skal ned i banken og underskrive et fysisk dokument. Alt kan altså klares nu online og med Nem-ID.  At underskive dit kviklån med Nem-ID er altså både for din sikkerhed og nemheds skyld.

Lån og Årlig Omkostning i Procent (ÅOP)

En ting du skal ligge mærke til når du låner er den årlige omkostning i procent. Denne er markant højere på kviklån, men den er ikke udtænkt med kviklån i tankerne. Når man overvejer at tage et lån med en løbetid på under 45 dage, et såkaldt kviklån, så vil den årlige omkostning i procent være markant højere end ved almindelige lån der har en løbetid på et år eller længere. Den årlige omkostning i procent er ikke altså ikke udtænkt til at være et værktøj, hvorpå du skal sammenligne kviklån, eller lån generelt der har løbetid kortere end et år. Det skyldes at den akkumulerer renten ud fra debitorrenten, som er den faste rentesats man betaler på et kviklån. Derfor vil ÅOP altid være markant højere på et kviklån og misvisende for den reelle årlige omkostning. De faktiske låneomkostninger i kroner og øre kan derfor være lavere ved et kviklån, hvis man kun har behov for pengene i kortere tid.

Hvad koster en kassekredit?

5.1 Oprettelsesgebyr

Når du opretter en kredit hos Kassekreditten.dk skal du betale to forskellige omkostninger. Oprettelsesgebyret er på 495 kr. og dækker oprettelsen af din kredit. Denne omkostning skal betales hver gang der oprettes en ny kredit. Oprettelsesgebyret bliver tillagt hovedstolen og skal betales sammen med denne, ved kredittens forfald.

5.2 Minimumsbetaling

Minimumsbetalingen udgør en rentebetaling af din udestående kredit på 12,5%. Har du eksempelvis en kredit på 4.000 kr. skal du betale 500 kr. pr måned i rente, for at opretholde din kredit. Minimumsbetalingen dækker alene den månedlige renteomkostning og betalingen nedbringer derved ikke kreditten. Såfremt du betaler mere end din månedlige minimumsbetaling, vil det resterende beløb afdrage på eventuelle gebyrer og herefter på kreditten.

5.3 Yderligere gebyrer og renter

I overensstemmelse med rentelovens regler for rykkerskrivelser og inkassovarsler, opkræver Kassekreditten.dk gebyrer ved eventuelt manglende betaling

Ved misligholdelse af din kreditaftale, er du pligtig til at betale de omkostninger der vil være ved en eventuelt inddrivelse af det udestående afdrag. Læs mere om proceduren ved eventuel misligholdelse under pkt 9 - Misligholdelse og misbrug.

Når du søger om en kassekredit, bliver du oplyst om hvor stort lånebeløbet er, hvor høj renten er og hvornår det skal udbetales. Efter du er blevet kreditvurderet af KasseKreditten vil du modtage dit lånetilbud på e-mail, dette får du 48 timer til at godkende. Såsnart du har godkendt dit tilbud fra din profil hos KasseKreditten profil bliver dit lån sendt til udbetaling som straksoverførsel indenfor 1 hverdag.

Hvornår bliver kassekreditten udbetalt?

Dit lån fra KasseKreditten, bliver udbetalt hverdage enten kl. 9, 14 eller 17. Vær dog her opmærksom på, at den første januar 2017, trådte der en ny lov i kræft, hvor alle der ansøger om et lån online, skal vente 48 timer. De to døgn er din lovmæssige  "tænkepause" altså et par dage, hvor du kan blive helt sikker på, at det stadig er en god idé, at tage et lån hos KasseKreditten.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvad siger loven om kviklån?

I Danmark har vi aftalefrihed. Det vil sige at private og virksomheder frit kan indgå kviklån som de ønsker. Det vil altså sige at her har forbrugeren så selv ansvar for at træffe et velovervejet valg, når vedkommende ønsker et kviklån eller en anden form for online lån. KasseKreditten har ansvar i forhold til, at vi skal udøve ansvarlig långivning, når vi udbyder lån. Hertil er vi også forpligtiget, til via kreditaftaleloven, at vurdere potentielle låntager, og deres midler til at optage lån og betale lånet tilbage. Her vil flere låneudbydere, blandt andet KasseKreditten kræve, at du ikke er noteret i Debitor registeret eller RKI, samt at du kan underskrive din kviklån- eller anden låneaftale med dit personlige NemID. Generelt er det sådan at desto højere beløbet er, desto større er risici er der for låneudbyderen og der kan derfor stilles flere kreditscoringskrav.

Hvad siger loven om kviklån?

I Danmark har vi aftalefrihed. Det vil sige at private og virksomheder frit kan indgå kviklån som de ønsker. Det vil altså sige at her har forbrugeren så selv ansvar for at træffe et velovervejet valg, når vedkommende ønsker et kviklån eller en anden form for online lån. KasseKreditten har ansvar i forhold til, at vi skal udøve ansvarlig långivning, når vi udbyder lån. Hertil er vi også forpligtiget, til via kreditaftaleloven, at vurdere potentielle låntager, og deres midler til at optage lån og betale lånet tilbage. Her vil flere låneudbydere, blandt andet KasseKreditten kræve, at du ikke er noteret i Debitor registeret eller RKI, samt at du kan underskrive din kviklån- eller anden låneaftale med dit personlige NemID. Generelt er det sådan at desto højere beløbet er, desto større er risici er der for låneudbyderen og der kan derfor stilles flere kreditscoringskrav.

Ulemper ved kviklån

Som ved alle andre ting, er der selvfølgelig også ulemper ved blandt andet kviklån. Kviklån er en låneordning designet til at dække de kortsigtede udgifter og altså ikke til permanent gældssætning. Så inden du tager et kviklån eller anden type lån, skal det anbefales at du tænker dig godt om. Kan du ikke vente til den første pga. af nødvendighed eller lignende, kan et lån hos KasseKreditten være det rigtige valg til dig.

En anden ting der er vigtigt at man holder sig for øje er, at der har hersket en tendens til, at man optager et nyt for at betale et eksisterende ud. Oftest har man set dette ved kviklån, da man her oftest skal betale hele lånet tilbage på én gang og med renter. Hos KasseKreditten kan du nedbringe din kredit lidt efter lidt, eller du kan betale det aftalte lånebeløb jævnfør din låneaftale. Det er op til dig, det eneste vi går op i, er at du overholder din aftale.

Når du tager et lån online fra et sted som KasseKreditten skal du selvfølgelig være opmærksom på, at vi er et privatfirma, og ikke et klassisk låneinstitut som en bank er. Det har selvfølgelig fordele for dig, da ventetiden er så kort som den er, og vi stiller ikke nærgående spørgsmål til, hvad du skal anvende din kredit til. Hos en bank, har du selvfølgelig et samlet overblik over din økonomi, og derfor kan det være nemt kun at kigge til sin bank, for at låne. Det er der nogen der finder en vis tryghed i. Vi vil dog alle dage gøre vores ypperste for, at du er ligeså tryg ved os, som du er ved din egen bank. Du skal også være opmærksom på, at renterne hos os er anderledes end i din bank. En fejl som flere har begået i historien med online lån er, at tage et kviklån, for at betale af på anden gæld. Det er noget vi vi bestræber os på, at vejlede dig til ikke at gøre. Hvis oplever problemer med dit lån hos KasseKreditten, opfordrer vi dig til at kontakte os, så hjælper vi dig efter bedste evne.

48-timers reglen:

Fra den første januar 2017 trådte en ny lov i kræft der omhandler kviklån. Reglen medfører at alle der optager et kviklån skal have en betænkningstid på 48 timer.

Denne regel er kommet efter en undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvorefter Folketinget vedtog den nye lov vedrørende kviklån. I en analyse af Kviklån i 2015 fremkom det nemlig, at de fleste bruger kviklån til forbrugsgoder, analysen afdækkede også at de kviklån der primært optages til forbrug, anvendes til finansiering af elektronik.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Gode råd til før du tager et kviklån

Vi vil her give dig nogle gode råd, så din oplevelse med at optage et kviklån bliver så god som muligt.

Først og fremmest skal du være opmærksom på du egen impulsivitet. Vi kender alle situationerne, hvor vi ser noget i en butik, som vi i øjeblikket bare må have. Denne impulsivitet er dog nu begrænset af 48 timers reglen, der sætter en dæmper på de værste og største impulskøb. Der er nemlig flere muligheder for, at man stadig kan få produktet, selvom man får betænkningstid. Du kan eventuelt spørge butikken, om det er muligt at få lagt produktet eller genstanden til side i 48 timer, så du kan tænke dig om. Man skal også overveje, om det man har tænkt sig at købe ikke kan vente til den første, hvor man har fået løn. Hvis det er et godt tilbud, og det er en genstand der er nødvendigt, så kan du sagtens tage et kviklån for at få tilbuddet inden det løber ud.

Vi vil ikke anbefale nogen, at man tager et kviklån for at betale et andet lån ud, dette vil kun medføre en nedadgående spiral. Her kan det i sidste ende resultere i, at man føler behov for at låne blot for at betale renter af på sine andre lån. Ender man i denne situation kan vi kun anbefale, at man får fat i økonomisk rådgivning, der er steder, hvor man kan få gratis økonomisk rådgivning. Til sidst, vil vi heller ikke anbefale, at man låner et beløb større end husstandens samlede indtægt om måneden efter skat.