Er du i pengemangel? Lån 15.000 kr hos KasseKreditten ✓

Lån 15.000

Lån 15.000 kr

Mangler du 15.000 kr lige nu og her? Leder du efter en låneudbyder, der er ansvarlig og har høj sikkerhed? Så er du havnet det helt rigtige sted. Kassekreditten yder danske lån, i samarbejde med NemID. Vi garanterer at du har penge på din konto på få minutter. Det er både nemt, hurtigt og sikkert. Så hvis du er i penge bekneb, så hjælper Kassekreditten dig videre. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor Kassekreditten er en god løsning for dig. Lån 15.000 kr i dag.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån 15.000 kr med ansvar

Der findes mange forskellige lån på markedet og du kender måske en kassekredit som et kviklån, smslån, forbrugslån, mobillån eller et hurtig lån. Når du overvejer at optage et hvilket som helst lån, er det en god ide at overveje nogle enkelte ting. Blandt andet skal du overveje, hvad du vil bruge pengene til. Hvordan du udnytter pengene bedst. Men også hvornår du har råd til at betale pengene tilbage. Det er altid en god ide at være ansvarlig når man låner penge. Det er vigtigt at have overblik over din egen økonomi, så du ikke belåner dig mere, end din økonomi kan tåle.

Vi anbefaler aldrig, at man tager lån, for at betale et andet lån af. Du skal derfor nøje overveje, hvordan dette lån kan hjælpe dig og din økonomi videre lige her og nu - men også på længere sigt. Når du har fået styr på disse ting, så skal du til at finde en ansvarlig låneudbyder. Lån 15.000 kr hos en ansvarlig låneudbyder som KasseKreditten.

Lån 15.000 kr hos en ansvarlig udbyder

Lige så vigtigt som det er for dig, at du har styr på din egen økonomi, lige så vigtigt er det, at din låneudbyder er ansvarlig. Hvis du vælger en låneudbyder, med meget høje renter, eller for højt oprettelsesgebyr, risikerer du at lånet bliver voldsomt dyrt.

Samtidig skal du være opmærksom på at virksomheden har danske rødder. Finder du en låneudbyder med danske rødder, sikre du dig, at det er en virksomhed, der ligger under for den danske lovgivning. Den danske lovgivning er striks når det kommer til online lån, og du er dermed sikret gode vilkår. Dog er det også en meget god ide at se, om ikke virksomheden også har nogle samarbejdspartnere, der er velansete. Disse samarbejdspartnere kan være alt fra NemID, Visa eller NemKonto. Hvis der er styr på dette, kan du være sikker på at låne udbyderen har gode lånevilkår.

Lån 15.000 kr hos KasseKreditten - Nemt og sikkert

Lån 15.000 kr hos Kassekreditten - det gode lån

Tager du et lån hos Kassekreditten, kan du være sikker på at vi tænker på dig og dine vilkår. Vi er en låneudbyder der har rødder i Danmark, der arbejder under den danske lovgivning. Samtidig arbejder vi sammen med NemID for at sikre at der er styr på dine personoplysninger, og at der ikke sker misbrug.

Vi går meget op i at vores kunder er glade og tilfredse, og derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre os. Det er vigtigt for os at det hele skal være gennemsigtigt, og derfor kan du hele tiden se hvor meget du skal betale i renter. Hvor meget du skal betale i oprettelsesgebyrer, og hvad dit lån koster generelt.

Hos Kassekreditten har vi lave renter og et lavt oprettelsesgebyr.

Lån 15.000 kroner nemt, hurtigt og sikkert

Vi går også op i at det hele skal være nemt. Lige fra låne formularen, til lånet er betalt tilbage. Vi udbyder lån mellem 3.000 til 15.000 kr, og du kan låne fra dag til dag. Det eneste vi har brug for, er at du skriver under med dit NemID og at du giver os adgang til din e-SKAT. Grunden til at vi har brug for adgang til din e-skat, er for at kunne vurderer hvor meget du kan låne. Viser det sig, at du kan låne flere penge, end dem du har søgt, så inviterer vi dig til at forhøje dit lån. Om du tager tilbuddet er helt op til dig selv, men vi vil i hvert fald gerne hjælpe dig.
Når først du har udfyldt låneansøgningen, så får du en bekræftelse inden for få sekunder. Derefter står pengene på din NemKonto inden for 2 minutter. Når du tager lånet hos os, får du samtidig adgang til din helt egen konto på vores hjemmeside. Her kan du følge dit lån, se hvor langt du er med din betaling, og samtidig betale tilbage tidligere hvis du har lyst. Dette kan du gøre både via kontooverførsel eller med dit visa. Det er også her, du kan finde informationer omkring forlængelse af dit lån, og om det kan svare sig for dig.

Det har altså aldrig været nemmere eller mere ansvarligt at låne penge, end det er nu.

Lån 15.000 kroner til lige hvad du vil

De fleste danskere kommer ikke udenom at skulle optage et lån på et eller andet tidspunkt i deres liv. Et lån kan give muligheder. Det kan være med til, at du kan ånde lettet op i en periode og komme på rette spor igen. Hvis du for eksempel er studerende og trænger gevaldigt til at komme på ferie, kan et mindre lån hjælpe dig, så du kan få tankerne væk og komme tilbage topmotiveret til studierne. Det kunne også gælde for en hårdtarbejdende person med fuldtidsjob, som trænger til ferie. De fleste af os oplever at få behov for at låne penge ved:

 • Køb af bil
 • Køb af hus
 • Køb af rejser
 • Uforudsete regninger til tandlæge, bil eller cykel som uventet er gået i stykker

Lån 15.000 kroner - Sådan foregår kreditvurderingen

Det eneste, som vi bedømmer din kreditværdighed ud fra til et lån på 15.000 kr. eller et andet beløb, er din økonomi. Flere banker ønsker, at du skal oplyse dem om, hvad du skal bruge pengene til, som bliver taget med i deres vurdering i forhold til, om de vil tilbyde dig en kredit. Det gør vi som nævnt ikke hos os. Desuden er der også mange banker, som ønsker, at du skal stille sikkerhed i form af noget værdifuldt, du ejer. Det mener vi heller ikke er nødvendigt for et lån på 15000 kr. eller derunder.

Vi ser på din økonomi, som du giver os samtykke til at undersøge, så snart du ansøger om lån hos os. Her skal du nemlig give os adgang til at se din e-Skat igennem. De konkrete økonomiske tal, som vi tager udgangspunkt i, er:

 • Den seneste årsopgørelse
 • Dine indtægter hver måned
 • Faste udgifter hver måned

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån 15.000 kroner - Hvad betyder kreditvurderingen for dig

Søger du om et lån på 15.000 kr., skal du dog vide, at det ikke er sikkert, at du kan få dette beløb, såfremt din økonomi ikke rækker til det. Med det mener vi, at vi ud fra vores analyse ikke er overbeviste om, at du kan tilbagebetale os igen inden for vores tidsramme. Derimod vil vi i mange af disse tilfælde kunne tilbyde dig et lån på mindre end 15.000 kr. Da kan du vælge, om du vil tage i mod det eller gå andre veje.
Vi er en af de sikreste låneudbydere i Danmark, da vi er danskejet og godkendt af Finanstilsynet. Vi samarbejder desuden med NemID, som også er sikkert i forhold til at undgå misbrug af identitet. Og vi krypterer dine oplysninger, så ingen kan tilgå dem. Det får du med her, hvis du låner hos os.

Lån 15.000 kr til dig og det du har brug for

Når du låner penge hos Kassekreditten, kan du låne til alt mellem himmel og jord. Har du brug for penge til en ny computer, en ny sofa eller en miniferie? Skal du bruge penge til nyt tøj eller er det noget helt tredje? Her hos Kassekreditten blander vi os aldrig i hvad i skal bruge pengene til. Vi ved at du bedst selv ved, hvad der er godt. Og vi vil bare gerne hjælpe dig videre med dine drømme. Så skynd dig ind på Kassekreditten og få taget dit lån.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et lån hos Kassekreditten er en god mulighed for dig, så kan du læse mere om vores lånevilkår her. Du kan selvfølgelig også få en gennemført indføring i hvordan du tager lånet i vores sådan gør du guide. Og så kan du komme direkte til vores låneformular her.

Vi glæder os meget til at være en del af dine fremtidige dømme, og vi lover at hjælpe dig godt videre.

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto inden for få minutter, efter du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle ugens 7 dage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.