Lån 6000 kroner hos anmelderroste KasseKreditten ▷ Lån hurtigt og nemt ✓

Lån 6000

Lån 6000 kroner hos KasseKreditten nemt og hurtigt

Har du en drøm, som du ønsker, der skal gå i opfyldelse, men mangler du penge til det lige nu? Så kan du få hjælp til finansieringen med et lån på 6.000 kroner hos KasseKreditten. Hver dag hjælper vi danskere med at få drømme til virkelighed eller give dem ro i sindet, hvis der er en periode med mange regninger, som de ikke havde set komme.
Du har nok prøvet det med, at der er ekstra regninger en måned, som giver dig helt uro i maven, fordi du bekymrer dig om, om økonomien nu kan række denne måned. Det giver søvnbesvær, og du bruger meget energi på det. Undgå bekymringer og stå ud af sengen veludhvilet og med et smil på læben ved at tage et lån på 6.000 kroner. Med et lån kan du få løst problemerne nu og her og afdrage på det løbende, som er mere overskueligt for mange.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån 6000 kroner - Slip for begrænsninger

Det er ikke hr. hvem som helst, som får at vide, hvad du skal bruge dine penge på. Og mange danskere er også kede af at skulle dele det med banken, fordi det egentlig ikke vedkommer dem. Det kan nemlig være en følsom og privat sag at låne penge. Synes du ikke, at det vedrører en låneudbyder, så kan du vælge KasseKreditten. Vi graver ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Vi ser derimod på det relevante i denne sammenhæng; nemlig din økonomi.

 

Lån 6000 kroner hos KasseKreditten - Kreditvurdering

Vores kreditvurdering indbefatter, at vi ud fra dine økonomiske oplysninger vurderer, om du kan tilbagebetale en kredit inden for en bestemt tidsperiode. Vi ser på:

 • Løn / øvrige offentlige udbetalinger
 • Seneste årsopgørelse
 • Faste omkostninger

KasseKreditten tager et blik på forholdet mellem omkostninger og indtægter for at vurdere tilbagebetalingsmulighederne hos dig. Spørger du om et lån på 6.000 kroner, så kan du ikke helt regne med, at du kan låne netop det beløb. Måske vi tilbyder dig selve lånebeløbet, eller mere eller mindre ud fra vores vurdering af din kreditværdighed.

Lån 6000 kroner - Sådan ansøger du

Du er velkommen til at sende en låneansøgning afsted til os, men måske er det rart at vide, hvilke forudsætninger der er, for at du kan låne penge hos os, og hvad vi vurderer på. Som nævnt tager vi et kig på din økonomi. Følgende er gældende for at få bevilliget en kredit:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og adresse
 • En aktiv e-mail
 • Dansk mobilnummer
 • En bankkonto i et dansk pengeinstitut
 • Tillad adgang til din e-SKAT samt have en årsopgørelse

Derudover skal du opfylde krav, som vi har i vores kreditvurdering, hvilket du kan læse mere om i næste punkt.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån mere end 6000 kroner hurtigt

Har du et ønske om at låne enten mere eller mindre end et lån på 6.000 kroner, så kan det lade sig gøre her hos os. Vi tilbyder lån i størrelsesordenen: 3.000-15.000 kroner. Er du ude efter et endnu højere beløb, kan vi desværre ikke klare to kreditter på en gang. Dog kan du kombinere et lån med os med en anden låneudbyder, hvis du gerne vil låne hos os.
Vi er meget bevidste om, at flowet i den danske hverdag går hurtigt i dag. Det skal især gerne gå hurtigt, når vi tager mobilen frem og vil søge efter noget eller købe noget. Og hvis du vil købe noget på tilbud, men ikke har pengene nu, så kan du få et hurtigt lån online hos os. For det første er det nemt at søge om lånet, for det andet skal du ikke stille sikkerhed hos os eller berette om, hvad lånet skal bruges til. Det gør processen ultrakort, og du kan have pengene næste hverdag, fra vi godkender dit lån.

Enkelhed er alfa omega på internettet i dag, ellers gider vi ikke beskæftige os med det. Derfor har vi lavet en enkel løsning til dig, hvor du kan søge om lån på 6.000 kroner eller et andet beløb. Alt du skal gøre er:

 1. Skriv lånebeløb og udfyld en ansøgning
 2. Giv adgang til e-SKAT
 3. Underskriv aftalen med NemID
 4. Få udbetalt pengene inden for 2 minutter fra underskriftsdato

Lån 6000 kroner online hos KasseKreditten

Der er mange låneudbydere på markedet der tilbyder online lån. Du kender måske disse lån som et hurtig lån, SMS lån, forbrugslån, kviklån eller et mobillån. Kært barn har mange navne. Er du opmærksom i din søgning vil du opleve at der er stor forskel på hvad renten og omkostningerne er på de forskellige lån. Når du er på udkig efter et lån, skal du altså sørge for at se om låneudbyderen har en fast eller variable rente - det har nemlig stor betydning for dit lån.

Lån penge hos KasseKreditten hvor du kan få et hurtigt og nemt online lån, som har en fast lav rente over hele låneperioden.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån 6000 kroner med høj sikkerhed

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi samarbejder med NemID, som er den sikreste løsning inden for underskriftsform og login online. Med et NemID sikrer du, at du er den, du udgiver dig for at være. Vi validerer CPR-nummer og NemID, så vi er sikre på, at disse to matcher.
Derudover er der meget medieomtale omkring persondata i skrivende stund, som er vigtigt for mange internetbrugere, hvilket er forståeligt. Man ønsker ikke at få delt og misbrugt sine oplysninger. Det har vi naturligvis også tænkt over. Så for at undgå dette, laver vi en kryptering af dine oplysninger, så du ikke risikerer, at oplysningerne havner i de forkerte hænder.

Lån 6000 kroner med en fast rente

Lån 6000 kroner til en fast rente. Derfor bliver du ikke overrasket over, hvad det koster for dig at låne hos os. Det vil det gøre ved en variabel rente. Med en fast rente får mange ro i sindet, når det kommer til økonomi. Renten for alle lånebeløb hos KasseKreditten er på 12,5%. Du skal betale 12,5% af kreditten hver måned. Hvis du sørger for at overholde tidsfristerne, vil der ikke komme uforudsete udgifter. Du kan se tidsfristerne på din profil på KasseKreditten.dk, som du får, hvis du får lov at låne.

Lån 6000 kroner hos anmelderroste KasseKredittenLån 6000 kroner hos KasseKreditten

Hvis du klikker ind på anmelder-sitet Trustpilot.dk, vil du se, at vi får fuldt hus af stjerner, som vi er meget taknemlige for. Vores kunder er det vigtigste for os og særligt feedbacken om, hvordan vi kan forbedre os, og hvad vi gør godt, er vigtigt. Vores kunder skriver blandt andet:

 • ”Nemt”
 • ”Positiv behandling. Hurtigt svar”
 • ”Super god service og hurtig betjening”
 • ”Perfekt”

Vi sætter meget pris på, at du vil bruge tid på at give os en anmeldelse. Så du er selvfølgelig også velkommen til at ytre din mening som kunde på Trustpilot.dk.