Lån med NemID ▷ LÅN PENGE sikkert hos Kassekreditten ✓

Lån med NemID

Lån med NemID hos Kassekreditten

Der er blevet skrevet meget i nyhederne omkring hurtige lån. De går under mange forskellige navne, som for eksempel kviklån, sms lån, eller mikro-lån. Fordi markedet er så populært er der mange udbydere af mange slags lån. Derfor kan det hurtigt blive svært at finde ud hvad hvordan man holder sig sikker når man låner online. Lån med NemID for at være tryg og sikker!

Vi har her på Kassekreditten.dk fundet de ting man skal huske at holde udkig efter. Vi vil nemlig gerne sørge for at du får en god oplevelse, når du ansøger om lån med NemID online.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån med NemID - Fordele

NemID er din digitale signatur som alle danske borgere har adgang til. Det er den du bruger når du skal ind på offentlige hjemmesider som SKAT og SU eller din netbank.

NemID er knyttet til dine personlige oplysninger er det anset for at være den mest sikre måde du kan foretage ting online på. NemID gør nemlig at man kan være sikker på at du er hvem du siger du er.

LÅN MED NemID - KasseKredittenLån med NemID

Online lån med NemID er blevet utroligt populære, fordi det er en sikker måde og ansøge om lån på – og så gør det også hele processen meget hurtigere end før! De fleste online lån bruger NemID som digital underskrift på deres lån. Der er mange forskellige lån på markedet. Du kender måske online lån som et smslån, kviklån, forbrugslån, kredit, mobillån eller et hurtig lån.

Når du tager et lån med NemID skal du bruge et NemID kort med nøglekoder. Så er det bare at underskrive dit lån med koden – så har du pengene på din konto indenfor kort tid.

Husk at have den seneste version af Java installeret på din computer for at kunne benytte dig af NemID. Den seneste version kan downloades fra java.com i tilfælde af at du har en forældet version.

Renter og omkostninger på lån med NemID

Hvad enten du låner online eller inde i banken, skal du selvfølgelig altid huske at holde øje med renten. Desværre er det ikke altid så gennemskueligt! Du skal nemlig også se efter eventuelle ekstra gebyrer, og ikke alle udbydere er lige transparente. Der kan derfor være yderligere omkostninger gemt i låneaftalen. Hvor man for i tiden skulle være mest på mærkerne når det gjaldt renter, er det i dag mere det der hedder ÅOP man skal holde udkig efter.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Tilbagebetaling på lån med NemID

Når mange danskere tager lån med NemID sker det tit at låneperioden er meget kort. Hvis der så skulle komme en uventet udgift i mellemtiden, kan det ske at det bliver svært at betale tilbage til tiden.
Hos Kassekreditten.dk er det sådan at låneperioden er på op til et helt år. Lån penge hos os og få rigelig tid til at betale lånet tilbage – også selvom nogle måneder er sværere end andre! Tilbagebetaling sker simpelthen ved at du overfører penge via din netbank til vores konto, som du finder i din låneaftale. Den reference du bruger, så vi ved at det er dig pengene kommer fra, er dit CPR-nummer.

Husk budgettet!

Selvom der er en lang løbetid på vores lån er det selvfølgelig stadig vigtigt at du laver et realistisk budget. Så har du til dagen og vejen, og kan nyde tilværelsen. Et godt tip til budgettering er at lave en ’buffer’. Det vil sige penge du ikke regner med at bruge, men alligevel holder som en reserve hvis nu uheldet skulle være ude.
En fejl mange begår er at lave et budget og så glemme alt om det bagefter. Det er derfor praktisk at opdatere sit budget regelmæssigt, så du har styr på hvad der er tilbage i kassen.

Lånehajer

Næsten uanset ens økonomiske situation er det muligt at finde et sted der vil låne dig penge. Dog skal man huske at prisen (dvs. renter og gebyrer) bliver derefter.
Det kan være at du allerede i økonomiske vanskeligheder, såsom at være registreret i RKI. Så kan det ikke anbefales at tage yderligere lån for at betale et andet af – selvom det kan være fristende!

Kassekreditten.dk yder sikre lån med NemID

For at undgå lånehajer er det derfor bedre at du låner et sted som hos Kassekreditten.dk. Vi har nemlig din online sikkerhed som vores højeste prioritet. Vi foretager en grundig kreditvurdering af vores kunder. Ved at bruge NemID kan vi være sikre på at ingen andre bruger din identitet til svindel. Skulle det alligevel ske at nogen får fat på dit NemID og misbruger det, skal det meldes til politiet. Kassekreditten.dk vil så samarbejde med dem for at opklare hvad der er sket.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Krav for at tage lån med NemID

De fleste steder kræver at du som lånetager et fyldt mindst 18 år. Det er fordi at man selvfølgelig skal være myndig for at kunne tage et lån, ligesom i banken. Hos Kassekreditten.dk har vi valgt at sætte minimumsalderen til 21 år. Vi mener at de fleste på det tidspunkt i deres liv har en rimelig indkomst - hvad enten det er gennem arbejde eller SU.

Tag et lån med NemID hos dansk virksomhed

Kassekreditten.dk er en dansk virksomhed der er registreret ved Finanstilsynet. Vi er derudover medlem af Dansk Kredit Råd, så du kan være sikker når du låner hos os.
Vores moderselskab Finans 247 ApS er også 100% dansk. Du kan altid få fat på vores kundeservice, eller skrive til vores hovedkontor i København.

God kundeservice

Har du nogle spørgsmål vedrørende dit lån med NemID er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Det gælder også hvis du oplever nogle problemer med din ansøgning på vores hjemmeside.
Vi kan nås alle hverdage fra 9-17 på telefon 71 70 10 60. Alternativt kan du også sende en e-mail til os på info@kassekreditten.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Høj kvalitet

Kassekreditten er stolte af at tilbyde lån og en kredit af den højeste kvalitet. Det vil sige at vi altid er her for dig hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dit lån hos os. Hvis du er klar til at tage dit onlinelån, kan du komme direkte til vores låneformular her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto inden for 2 minutter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.