LÅN ONLINE hos KasseKreditten - Nemt, hurtigt og sikkert ✓

Lån online

Lån online hos en af markedets bedste udbydere: KasseKreditten

Der kan være mange grunde til at tage et lån online hos os. En af dem er, at vi ikke blander os i hvad du skal bruge pengene til. En anden er, at det går meget hurtigere end at skulle ned i banken og have et møde omkring det. Hvorfor så lige KasseKreditten? Fordi vi yder danske lån online i høj kvalitet!

Det betyder, at du kan låne nemt, trygt og sikkert allerede i dag. Vi skiller os nemlig ud fra mængden, og det er der flere grunde til. Her har vi lavet en handy guide til dig, der er interesseret i at tage et lån online. Læs med her, og bliv klogere på dit kommende online lån.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328.35
 • ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.686,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.8.242,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.13.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån online - Hvornår når får jeg svar på min låneansøgning?

Når du har udfyldt vores låneansøgning og godkendt den med dit NemID, skal du blot læne dig tilbage, mens vi klarer renten for dig. Når du har udfyldt og sendt din ansøgning, får den svar på den inden for få minutter. I mellemtiden laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Kreditvurderingen bliver foretaget automatisk, så du som låntager ikke er afhængig af, at vores medarbejdere kan håndtere din ansøgning. Det er altså både nemt og hurtigt at ansøge om et lån online hos KasseKreditten. Du kender måske denne type hurtige lån som et kviklån, mobillån, smslån eller et forbrugslån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er online lån der er hurtige at optage.

Lån online - Hvornår modtager du pengene?

Så snart du har underskrevet din kreditaftale med NemID, sender vi det fulde kreditbeløb til udbetaling. Pengene bliver udbetalt inden for få minutter, efter at du har ansøgt om en kredit og er blevet godkendt.

Lån penge hos KasseKreditten og få hurtig udbetaling

Når du låner penge hos KasseKreditten.dk, vil du opleve en kort og nem låneproces. Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular. Når du har udfyldt og godkendt den, laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Inden for få minutter vil du få svar på din ansøgning. Som du kan se har vi gjort det så nemt og hurtigt som muligt for dig. Lån penge hos KasseKreditten og slip for at spilde tiden på en lang og besværlig låneproces.

Lån online - Hvor stor kredit kan du få?

Hos kassekreditten.dk kan du ansøge om kredit fra 3.000 til 15.000 kroner. Med et beløb inden for disse rammer, kan du alligevel få dine drømme til at blive til virkelighed. Ligesom med de fleste lån online kommer det bevilgede beløb an på, den kreditvurdering vi foretager inden du kan låne. Kreditvurdereingen sker på baggrund af de oplysninger, vi indhenter omkring dig via e-SKAT. Det er din årsopgørelse og dine seneste 3 lønsedler, da de indikerer hvilken økonomi du har, og hvor meget du har mulighed for at afbetale på dit lån.
Når din kredit er blevet godkendt hos Kassekreditten, overfører vi straks beløbet, så de er til rådiginden på din NemKonto inden for få minutter. Vi benytter denne konto, da den er forbundet med dit NemID, som du bruger når du ansøger om din kredit. Det er en mere sikker måde for dig, at låne dig penge på.

Lån online - Hvordan foregår kreditvurderingen?

Størrelsen af beløbet du kan få i kredit hos KasseKreditten.dk afhænger af hvordan dine faste indtægter og udgifter ser ud.
Som udgangspunkt bruger vi dine lønsedler, din årsopgørelse, samt dine månedlige udgifter for at regne os frem til din kreditscore. Når du har delt den information med os, klarer vores automatiske system resten. Bare læn dig tilbage og læg planer for hvad du skal bruge pengene på!

Lån online til det du har brug for!

Vi blander os ikke i, hvad det lån du tager skal gå til når du sender en ansøgning. Der er mange grunde til at tage et lån online. En af dem er at du ikke skal retfærdiggøre dine valg. Når dit lån er godkendt, er det helt op til dig hvad du bruger pengene på. Det kan være du har brug for nyt tøj, en ferie sydpå eller et indskud til en ny bil - det er ikke vores sag! Vi mener nemlig, at du selv skal have friheden til at vælge hvordan du bruger dine penge.

Lån online hos KasseKreditten.dkFå dit lån på nettet

Hele vores låneproces foregår på nettet. Det vil sige, at du hverken skal til nogle møder eller have telefonopkald med din bankrådgiver eller skal sende breve frem og tilbage med din bank. Vi har strømlinet og gjort processen så simpel som mulig, for at gøre ansøgningen nemmest for dig. Du kan til enhver tid klikke ind på vores hjemmeside og ansøge om et lån. Hvis du er på udkig efter et lån er det rart for dig, at du kan ansøge om lånet lige når det passer dig. Ansøg om et online lån hos os, det eneste du skal gøre er at udfylde vores ansøgningsformular.
Ansøgningsformularen inkluderer diverse basale informationer såsom CPR-nummer, telefonnummer og e-mailadresse. Dertil skal du give adgang til information omkring lønsedler og årsopgørelse via din e-SKAT. Det er nemlig på baggrund af disse informationer, at din ansøgning kan accepteres.

Skal du stille sikkerhed for lånet?

Nej. En af de mange fordele ved at tage et lån online er nemlig at der ingen sikkerhed skal stilles. Det vil sige at vi hverken er interesserede i dit hjem, bil eller båd som garanti. Vi stoler nemlig på at vores kunder betaler deres kredit tilbage.

 

Hvad koster det at få et lån online hos KasseKreditten?

Du har måske forbehold for at tage lån online. Det kan være at du har læst om de tit tårnhøje renter der er forbundet med den slags lån. Dette er oftest grundet i at mange lån online er lavet til en hurtig udbetaling og hurtig afbetaling. Det kommer sig af at udbyderen skal dække sine omkostninger for administration.

Hos KasseKreditten har vi valgt en anden tilgangsmetode. Her får du nemlig stadig lånet udbetalt ligeså hurtigt men har længere tid til at betale tilbage i. Derfor har Kassekreditten kunnet holde renten på små 12.5%, hvilket jo ikke er mere end en almindelig kassekreditudbyder!

Hvad med afbetaling?

Lånet skal jo betales tilbage igen, men i modsætning til de fleste andre lån online har du hele 12 måneder. Du behøver selvfølgelig ikke benytte dig af alle 12 måneder, og kan betale din kredit tilbage før låneperioden er ovre. Det eneste krav er at du som minimum betaler 12.5% i renter af den kredit du har tilbage hver måned. Første gang du låner hos os koster det 495 kroner i oprettelsesgebyr så vi kan få dig registreret som kunde.

Selve betalingen sker gennem din netbank og beløbet overfører du til vores konto. Husk at bruge dit CPR-nummer som reference så vi ved det er fra dig!

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvornår er lån på nettet en dårlig idé?

Når du skal optage et lån, er det vigtigt at du tænker dig godt om inden du tager den endelige beslutning. Det kan du gøre ved blandt andet at lægge et budget, så du kan få et godt overblik over din økonomiske situation. Bliver du bevidst om dine indtægter og udgifter, kan du med større sikkerhed vide, hvor meget du i realiteten har behov for at låne.
Hvis du har et af disse forbehold, bør du ikke optage et lån:

 • Du har tvivl omkring din evne til at kunne indfri lånet
 • Lånets formål er ikke et reelt behov
 • Lånet skal afbetale et andet lån

Tager du et lån og står i et af ovenstående situationer, vil det blot resultere i en negativ spiral for dig som låneoptager. Det er derfor stærkt frarådet, at du optager et lån på disse præmisser. Vi anbefaler i stedet, at du ikke låner penge hvis du kan kende dig selv i et af ovenstående scenarier.

Er der en aldersgrænse for lån online?

Ifølge dansk lovgivning skal du være fyldt 18 år for at kunne ansøge om lån online, uanset hvor du låner. Mange steder tilbyder lån til dem over 18, selvom de oftest kun har SU eller ufaglært løn som deres indkomst. Vi har valgt 21 år som minimumsalderen, da vi mener at det er en alder hvor mange har større indkomst.

Kan du have flere lån online på samme tid?

Ikke hos KasseKreditten.dk. Når du ansøger om lån online foretager vi en kreditvurdering for at se hvad vi kan tilbyde. Når din ansøgning er blevet gennemgået og kreditvurderingen er blevet foretaget, kan du stadig forhøje dit lån i lånets løbeperiode. Det kræver blot at du bliver vurderet til et højere lån i en ny kreditvurdering.
Din økonomiske situation kan måske ændre sig, som at du for eksempel får et nyt job eller en lønforhøjelse. I dette tilfælde kan vi revidere din ansøgning og forhøje det beløb som vi kan låne ud til dig. Klar til at udfylde en ansøgning? Kom direkte igang, og gå til vores ansøgningsformular her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Ofte stillede spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?
Hos KasseKreditten prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?
Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto inden for få minutter efter, du har godkendt dit lån.

KasseKredittens lånevilkår

For at blive godkendt hos KasseKreditten skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.