LÅN ONLINE hos KasseKreditten - Nemt, hurtigt og sikkert ✓

Lån online

Lån online hos en af markedets bedste udbydere!

Der kan være mange grunde til at tage et lån online! En af dem er, at vi ikke blander os i hvorfor du vil låne penge. En anden er, at det går meget hurtigere end at skulle ned i banken og have et møde omkring det. Hvorfor så lige Kassekreditten.dk? Fordi vi yder danske lån online i høj kvalitet! Det betyder at du kan låne nemt, trygt og sikkert allerede i dag!

Vi skiller os nemlig ud fra mængden, og det er der flere grunde til. Her har vi lavet en handy guide til dig, der er interesseret i at tage et lån online.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån online - Hvornår når får jeg svar på min låneansøgning?

Lån online - Nemt og sikkert - KasseKreditten.dk

Når du har udfyldt dine personlige og finansielle oplysninger er det bare at læne dig tilbage og tælle til ti. Længere går der nemlig ikke før du har dit svar i hånden.

Kreditvurderingen bliver nemlig foretaget automatisk, så der går ikke længere end ti sekunder før det hele er klaret. Så nemt er det at søge lån online hos KasseKreditten!

Du kender måske denne type hurtige lån som et kviklån, mobillån, smslån eller et forbrugslån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er at de er online lån der er hurtige at optage.

Lån online - Hvornår modtager du pengene?

Pengene modtager du inden for 1 hverdag efter at du har ansøgt om kassekredit og er blevet godkendt. Dog kan det ske at der går lidt længere tid hvis du ansøger i weekenden, da ansøgningsprocessen sker i arbejdsugen.

Lån penge hos KasseKreditten og få hurtig udbetaling

Når du låner penge hos KasseKreditten.dk vil du opleve en kort og nem låneproces. Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular. Når du har udfyldt og godkendt den, laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Inden for få minutter vil du få svar på din ansøgning. Som du kan se har vi gjort det så nemt og hurtigt som muligt for dig. Lån penge hos KasseKreditten og slip for at spilde tiden på en lang og besværlig låneproces.

Lån online - Hvor bliver pengene betalt ind?

Når din kassekredit er blevet godkendt overfører vi beløbet til din Nem-konto inden for 1 hverdag. Vi benytter denne konto da den er forbundet med dit NemID, som du bruger når du ansøger om din kassekredit.

 

Hvor stor kredit kan du få?

Hos kassekreditten.dk kan du ansøge om kredit fra 3.000-15.000 kr. Så tænkt på et tal der matcher det beløb som du skal bruge for at gøre dine drømme til virkelighed.
Ligesom med de fleste lån online kommer det bevilgede beløb an på den kreditvurdering vi foretager inden du kan låne.

Lån online - Hvordan foregår kreditvurderingen?

Størrelsen af beløbet du kan få i kredit hos kassekreditten.dk afhænger af hvordan dine faste indtægter og udgifter ser ud.
Som udgangspunkt bruger vi dine lønsedler, din årsopgørelse, samt dine månedlige udgifter for at regne os frem til din kreditscore. Når du har delt den information med os, klarer vores automatiske system resten. Bare læn dig tilbage og læg planer for hvad du skal bruge pengene på!

Lån online til det du har brug for!Lån online hos KasseKreditten - Nemt og sikkert!

Vi blander os overhovedet ikke i hvad det skal gå til når du sender en ansøgning om lån online.

Der er mange grunde til at tage lån online - en af dem er at du ikke skal retfærdiggøre dine valg.

Når dit lån er godkendt er det derfor helt op til dig selv hvad du bruger pengene på.

Det kan være du har brug for nyt tøj eller et indskud til en bil – det er ikke vores sag!

Skal du stille sikkerhed for lånet?

Nej. En af de mange fordele ved at tage et lån online er nemlig at der ingen sikkerhed skal stilles. Det vil sige at vi hverken er interesserede i dit hjem, bil eller båd som garanti. Vi stoler nemlig på at vores kunder betaler deres kredit tilbage.

Hvad koster det at få et lån online hos Kassekreditten.dk?

Du har måske forbehold for at tage lån online. Det kan være at du har læst om de tit tårnhøje renter der er forbundet med den slags lån. Dette er oftest grundet i af mange lån online er lavet til en hurtig udbetaling og hurtig afbetaling. Det kommer sig af at udbyderen skal dække sine omkostninger for administration.

På Kassekreditten.dk har vi valgt en anden tilgangsmetode. Her får du nemlig stadig lånet udbetalt ligeså hurtigt men har længere tid til at betale tilbage i. Derfor har vi kunnet holde renten på små 12.5%, hvilket jo ikke er mere end en almindelig kassekredit – deraf navnet!

Hvad med afbetaling?

Lånet skal jo betales tilbage igen, men i modsætning til de fleste andre lån online har du hele 12 måneder. Du behøver selvfølgelig ikke benytte dig af alle 12 måneder, og kan betale din kredit tilbage før låneperioden er ovre. Det eneste krav er at du som minimum betaler 12.5% i renter af den kredit du har tilbage hver måned. Første gang du låner hos os koster det 495 kr. i oprettelsesgebyr så vi kan få dig registreret som kunde.

Selve betalingen sker gennem din netbank og beløbet overfører du til vores konto. Husk at bruge dit CPR nummer som reference så vi ved det er fra dig!

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Er der en aldersgrænse for lån online?

Ifølge dansk lovgivning skal du være fyldt 18 år for at kunne ansøge om lån online, uanset hvor du låner. Mange steder tilbyder lån til dem over 18, selvom de oftest kun har SU eller ufaglært løn som deres indkomst.

Vi har valgt 21 år som minimumsalderen, da vi mener at det er en alder hvor mange har større indkomst.

Kan du have flere lån online på samme tid?

Ikke hos Kassekreditten.dk. Når du ansøger om lån online foretager vi en kreditvurdering for at se hvad vi kan tilbyde. Da vi er en del af Finans 247 kan du ikke låne hos Minifinans.dk når du har en kredit hos Kassekreditten.dk. Når din ansøgning er blevet gennemgået og kreditvurderingen er blevet foretaget er det desværre ikke muligt at forhøje kreditten yderligere. Din økonomiske situation kan måske ændre sig, som at du for eksempel får et nyt job eller en lønforhøjelse. I dette tilfælde kan vi revidere din ansøgning og forhøje det beløb som vi kan låne ud til dig. Klar til at udfylde en ansøgning? Kom direkte igang, og gå til vores ansøgningsformular her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto dagen efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.