Lån penge nemt og hurtigt hos KasseKreditten.dk (2018) ✓

Lån penge

Lån penge nemt, hurtigt og sikkert hos KasseKreditten

Er du på udkig efter et lån, er du kommet til det rigtige sted. Hos KasseKreditten tilbyder vi lån mellem 3.000 og 15.000 kroner. Lån penge hos os og undgå at skulle igennem en lang og besværlig låneproces. Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular, som skal underskrives med NemID.

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Få penge på kontoen til lige det du står og mangler

Måske vil du gerne optage et lån fordi der pludselig er opstået uforudsete udgifter, som du ikke har mulighed for at betale. Det kan også være, at du gerne vil låne penge til lidt selvforkælelse i form af  for eksempel en ferie. Måske vil du gerne købe nye møbler til din lejlighed, en ny computer, nyt tøj eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.
Lån penge hos KasseKreditten til lige det du står og mangler. Lige gyldigt hvad grunden er til at du gerne vil optage et lån, kan det lade sig gøre hos os. Vi blander os ikke i, hvad du vil bruge dit lån til. Vi mener nemlig, at du skal have friheden til at vælge hvad du vil bruge pengene på.

Lån penge nu og her

Lån penge hos os og få pengene udbetalt inden for 1 hverdag. Når du ansøger om et lån hos os, går der kun 1 hverdag fra du ansøger om et lån til du modtager pengene på din bankkonto. Det eneste det kræver er, at din låneansøgning bliver godkendt.
Vi har gjort låneprocessen hos os så kort som overhovedet muligt. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan ansøge om et lån hos os og få svar på din ansøgning. Låner du penge i banken skal du igennem en lang og besværlig låneproces, hvor du skal til møde med din bankrådgiver. Sammen skal I gennemgå din økonomiske situation. Her skal du forklare hvordan du vil betale lånet tilbage, og hvad du vil bruge pengene til. Låner du i stedet penge hos os, får du hurtigt penge på kontoen, og slipper for at vente til næste lønningsdag.

Sådan ansøger du om et lån

Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du først vælge det beløb du ønsker at låne. Du kan låne mellem 3.000 og 15.000 kroner. Når du har valgt lånebeløbet, skal du udfylde en kort ansøgningsformular, hvor du skal skrive dit CPR-nummer, dit telefonnummer og din e-mail adresse.
Herefter skal du underskrive din ansøgning med dit NemID. Når du har underskrevet din ansøgning, laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Det tager kun få minutter fra vi laver en kreditvurdering af dig, til du får svar på din ansøgning.
Godkender vi din låneansøgning, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID. Herefter går der op til 1 hverdag før du modtager pengene på din konto.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån penge hos KasseKredittenAnsøg om et lån online

Der findes mange låntyper på markedet inden for online lån. Du kender dem måske som et smslån, kviklån, forbrugslån, mobillån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for alle lån er, at de er nemme og hurtige at optage.
Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du bruge vores online platform. Hele låneprocessen foregår online. Det betyder også, at du når og hvor som helst kan ansøge om en kredit hos os.

Hvis du ansøger om et lån uden for kundeservice åbningstider, behandler de din kontooverførsel så snart kundeservice møder ind næstkommende hverdag. Det kræver dog ikke at kundeservice har åbent, før du kan få din ansøgning godkendt. Det sker automatisk i vores system når du har sendt din ansøgning.

Lån uden at stille økonomisk sikkerhed

Lån penge hos os og slip for at skulle stille økonomisk sikkerhed for det lån, du optager hos os. Når du skal stille økonomisk sikkerhed, skal du stille sikkerhed i eksempelvis dit hus, din bil eller andet af større værdi.
Låner du penge hos banken kræver de, at du stiller økonomisk sikkerhed for det lån du optager hos dem. Det betyder også, at der er mindre sandsynlighed for, at banken låner dig penge. På samme måde er der større sandsynlighed for, at vi låner dig penge, fordi at vi ikke kræver at du skal stille økonomisk sikkerhed for det lån, som du optager hos os.

Få et lån til en lav rente

Er du opmærksom i din søgning efter et lån, vil du opleve at der er stor forskel på hvad renten og omkostningerne er på de forskellige lån. Når du er på udkig efter et lån, skal du sørge for, at se om låneudbyderen har en fast eller variable rente - det har nemlig stor betydning for dit lån.
Vi tilbyder en fast rente på 12,5% på vores lån. For dig betyder det, at du igennem hele låneperioden har den samme rente på dit lån. Låner du hos en låneudbyder der har en variable rente, er du ikke sikker på om renten pludselig stiger. Stiger renten på dit lån, vil omkostningerne på dit lån naturligvis blive højere, og det betyder at du har færre penge at gøre med hver måned.

Din sikkerhed er i top

Vi er en låneudbyder der har stort fokus på vores låntageres sikkerhed. Man hører ofte om folk der er ude for identitetstyveri og ender i en dårlig økonomisk situation. Det har vi prøvet at undgå hos KasseKreditten. For os er det vigtigt, at din sikkerhed er i top. Derfor bruger vi NemID som digital underskrift på vores lån.
Det betyder, at du skal underskrive din låneansøgning og låneaftale med dit NemID. På den måde kan vi sikre os, at der ikke er andre end dig selv, som har mulighed for at optage et lån i dit navn. Vi vil gøre alt for, at der ikke er nogle der misbruger din identitet og dine private oplysninger.
Derfor sørger vi også for, at dit lån ender det rigtige sted. Dit lån være tilkoblet din NemKonto. Godkender vi dit lån, overfører vi pengene direkte til din NemKonto.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lav et budget inden du låner penge

Vi vil altid opfordre dig til at lægge et budget inden du optager et lån. På den måde kan du få et overblik over din økonomiske situation. Lægger du et budget kan du sikre dig, at du ikke låner mere end hvad du i princippet har behov for, eller har mulighed for at betale tilbage. Du skal sørge for at være opmærksom på følgende når du laver et budget:

 • Være realistisk med hvad du sætter af til de forskellige poster (sæt hellere mere af end mindre)
 • Tag højde for uforudsete udgifter (så er du sikret hvis uheldet skulle være ude)
 • Inkludere forsikringer, frisør, tandlæge osv. (på den måde undgår du at blive ruineret en måned)

 

Hvor meget kan jeg låne?

Hos KasseKreditten.dk kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner, til en fast lav rente til lige det du står og mangler. Vi har en fast rente på 12,5%, som skal lægges oveni lånebeløbet. Renten er den procentdel det koster dig at optage et lån hos os. Lige gyldigt hvor du vil låne penge, skal du betale en rente på dit lån. Vores rente er fast igennem hele låneperioden. Det er en fordel for dig, da du derved ikke skal være bange for at renten pludselig stiger i din afdragsperiode.

Vi har ingen skjule gebyrer eller renter. Når du ansøger om et lån hos os, kan du se i vores låneberegner hvad det koster at optage lånet og hvor meget du skal tilbagebetale i renter. Det er vigtigt for os, at du får alle de nødvendige oplysninger, inden du tager lånet. Vi ønsker nemlig at du skal være klædt så godt på som overhovedet muligt, når du optager et lån hos os.

Fordelagtige lånevilkår

Når du skal låne penge, hvad end det er i banken eller hos en online låneudbyder, vil der altid være nogle lånevilkår, som du som lånetager skal forhold dig til. Lånevilkårene er til for både at sikre dig som låntager, men også for at vi som låneudbyder har ansvarlige låntagere. For at kunne tage et lån hos os, skal du opfylde følgende:

 • Være fyldt 21 år
 • Have et dansk CPR-nummer og en folkeregisteradresse
 • Eje en dansk bankkonto
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Give adgang til din e-SKAT
 • Ikke have mere end 1 lån hos os ad gangen

Lån penge trods RKI - er det muligt?

Det er de færreste låneudbydere som er interesseret i at låne til personer der er registeret i RKI (Ribers kredit information). Personer der er registeret i RKI anses som dårlige betalere, fordi de har et eller flere misligholdte lån. Vi tilbyder ikke lån til personer der er registeret i RKI. Hvis du er registeret i RKI, opfordrer vi dig i stedet til at nedbringe din gæld, så du kan komme ud af RKI. Når du er ude af RKI registeret, er du velkommen til at ansøge om et lån hos os på lige fod med alle andre.