Lån til studerende ▷ KasseKreditten tilbyder lån mellem 3.000-15.000 kr ✓

Lån til studerende

Få hurtig lån til studerende hos Kassekreditten

Der kan ofte være en masse udgifter forbundet med at være studerende. Bøger, studieture, udflugter, materialer mm. løber hurtigt op i en bekostelig sum, som det er de færreste på SU, der har på lommen lige her og nu. Men nogle gange skal pengene på bordet meget hurtigt. Måske har dit gamle hakkebræt af en bærbare måtte kapitulere, og nu står du uden computer, og din bacheloropgave skal afleveres om et par måneder. Det er en rimelig akut situation at stå i som studerende, og det er noget, der desværre ikke kan udskydes eller nås at spare sammen til. Så er det godt, at du som studerende kan låne penge hos Kassekreditten.dk til en ny computer allerede inden for 2 minutter.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
  • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
  • Fast Debitorrente: %150
  • ÅOP: %352.07
  • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
  • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
  • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån til studerende - Ha’ pengene på din konto inden for få minutter

Der er mange låneudbydere på markedet der tilbyder online lån. Du kender måske disse lån som et hurtig lån, SMS lån, forbrugslån, kviklån eller et mobillån. Kært barn har mange navne.

Det er de færreste studerende, der lige fra den ene dag til den anden kan hive 5.000 kroner op af lommen til at spendere på en ny computer. De fleste ville nok ønske at de kunne og tænker, at det er utopi, men det kan de studerende faktisk godt, hvis de låner pengene hos Kassekreditten.dk. Her får du nemlig pengene allerede inden for 2 minutter. Når du er blevet godkendt, så sættes pengene direkte ind på din konto, så du kan gå ud og købe dig en ny computer. Og det er vigtigt til studiet. Så lån til studerende er godt givet ud.

Få et lån til studerende

Om du er direktør, pædagog eller studerende er sådan set underordnet, når du låner penge hos Kassekreditten.dk. Vi anser det som værende en privat sag at låne penge. Vi har grundlæggende tiltro til, at vores kunder er deres ansvar bevidst. Det er også derfor, at vi kun har nogle få retningslinjer, der skal indfries for at kunne låne penge hos os.

Men er du for eksempel studerende, skal du for det første være fyldt 21 år for at kunne blive godkendt til et lån hos os. Dernæst må du ikke være registreret i hverken RKI eller i Debitor Registret.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån til uddannelse - Sådan foregår kreditvurderingen

Når du har fundet ud af hvor mange penge, du gerne vil låne til din uddannelse, så sender du en ansøgning af sted til os. Den bliver vurderet med det samme med udgangspunkt i de skatteoplysninger, som du har givet tilladelse til, at vi må få indsigt i. Når vi kan se, at du er over 21 år gammel, og ikke er registreret hos hverken RKI eller Debitor Registret, så ser vi dine skatte- og kreditoplysninger igennem. Derefter afgører vi, hvor mange penge du kan få lov til at låne. Du kan låne mellem 3.000-15.000 kr. til en lav månedlig lav rente på 12,5%.

Lån til studerende - Sådan foregår kreditvurderingen

Du skal give os tilladelse til, at vi kan tilgå til dine skatteoplysninger gennem e-SKAT. Det bruger vi til at hente oplysninger som årsopgørelse, løn og offentlige udbetalinger. Der bliver også kigget på andre relevante kreditoplysninger. Når disse informationer er hentet, så danner det grundlag for, hvor meget du kan få i kredit hos os. Med andre ord: hvor mange penge du kan få lov til at låne til vores lave rente.

Sommetider vurderer vi, at vi ikke kan låne dig den mængde penge hos, som du ønsker. Ofte vil vi så foreslå et lavere beløb, som du kan få godkendt af os. Derefter kan du så vurdere, om du vil tage imod vores forslag. Du kan, når du har oprettet en profil på vores hjemmeside, bl.a. følge med i dit lån, og få hjælp og vejledning i forbindelse med dine afbetalinger.

Lån til studerendeLån til studerende - Så meget kan du låne

Sammenlignet med andre tilsvarende kviklån, så ligger renten lavt hos Kassekreditten.dk. Den månedlige rente er på kun 12,5%. Du kan låne mellem 3.000 og 15.000 kroner til lige netop det, som du ønsker - også til en ny computer!

Alt efter hvor mange penge du beslutter, at du vil låne, så vil det beløb, du skal tilbagebetale hver måned naturligvis også variere. Udover den faste rente, som betales hver måned, så er der også et oprettelsesgebyr på 495 kroner, som kun betales den første gang, du låner penge hos Kassekreditten.dk. Uanset hvor mange penge du låner, så koster oprettelsen altid det samme. Lån penge hos KasseKreditten hvor du kan få et hurtigt og nemt online lån, som har en fast lav rente over hele låneperioden.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån til studerende - Låneeksempel

Du står og skal akut ud og have en ny computer for at kunne følge med i skolen, og også for at kunne få skrevet og afleveret dine opgaver til tiden. Derfor vil du gere låne 5.000 kroner hos Kassekreditten.dk

Der er en fast årlig debitorrente på 150%. Det kan lyde af meget, men når den deles op på hver måned, så er det de 12,5%, som også er nævnt ovenfor. For dette lån på de 5.000 kroner, er der en minimumsbetaling pr. måned, der ligger på 625 kr. Årligt er det 7.500 kroner. Til det beløb lægges de 495 kroner i oprettelsesgebyr. Det giver 7.995 kroner, som er det, der kaldes lånets samlede kreditomkostninger. Til dette beløb lægges selve lånet, der skal tilbagebetales. Lånet er her 5.000 kroner. Det samlede tilbagebetalingsbeløb er derfor 12.995 kroner.

Få et sikkert lån til studerende

For at kunne godkende dig til et lån, har vi brug for nogle af dine personlige oplysninger, så som skatteoplysninger og andre relevante kreditoplysninger. Når vi behandler dine oplysninger, så laver vi det, der kaldes en PID/RID validering. Det betyder i bund og grund, at vi sikrer, at du er den, du siger, du er. Det gøres ved, at dit CPR-nummer bliver krydsrefereret med dit Nem-ID. Vi opbevarer altid alle dine personlige oplysninger krypteret, for på den måde at sikre dit privatliv. Alle disse sikkerhedsforanstaltninger er til for at sikre både dig og os, når du skal tilbagebetale dit lån.

Lån til studerende - Her er vores anbefalinger

Hvad du vælger at bruge dine penge til, vedkommer faktisk ikke os. Det vi dog er interesseret i er, at du ikke låner bare for at låne, og at du er i stand til at kunne tilbagebetale pengene gennem de månedlige afdrag. Derfor opfordrer vi til, at du ved præcis, hvad du vil bruge de penge til, som du låner, inden du låner dem.

Når du låner penge, så lån altid kun til dig selv og dine behov og ikke til andres. Det er dig som låneoptageren, der er juridisk ansvarlig for tilbagebetalingen.

Vi er her for dig

Hvis du oplever at have nogle spørgsmål omkring vores lån, eller hvis du har brug for en snak med en af vores medarbejdere, så er det selvfølgelig muligt.

Vi sidder klar ved telefonerne i hverdagene fra 9.00 til 17.00 på 71 70 10 60. Du er også altid velkommen til at smide en mail af sted til os på info@kassekreditten.dk, og så svarer vi så hurtigt som muligt. Vores kunders ve og vel er alfa og omega for os, så vi står altid klar til at hjælpe.