Lån trods RKI i 2020 - Vi kan guide dig godt på vej. Se mere

Lån trods RKI

Lån trods RKI? Hos KasseKreditten.dk er det ikke muligt at optage et lån, hvis du er registreret i RKI.

Der er så mange lån online, at det næsten er umuligt at navigere i. Kan du tage lån trods RKI? Mange steder låner du penge til en helt urimelig rente, og andre steder skal du stille alverdens sikkerhed.

Hos Kassekreditten tilbyder vi Danmarks måske bedste online lån. Vi har glade kunder, stor sikkerhed og et væld af fordelagtige services. Glem lån trods RKI, og lån i stedet med NemID og pas godt på din økonomi. Hos os får du lånegaranti og hurtig service, så du hurtigt kan give dine drømme vinger. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke klogt at låne trods RKI og derfor vælger vi ikke, at låne ud til personer som står i RKI.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Så meget kan du låne hos Kassekreditten

Der findes mange forskellige lån på markedet. Er du interesseret i et online lån, vil du ofte støde på lånetyper såsom kviklån, forbrugslån, hurtig lån, kredit, smslån eller et mobillån. Kært barn har mange navne. De fleste låneudbydere, samt Kassekreditten.dk, tilbyder ikke disse lån til personer der er registreret i RKI.

Vi går meget op i fleksibilitet, når du låner hos Kassekreditten. Det er ikke optimalt, hvis lånebeløbet til et online lån er alt for højt - eller ikke lavt nok. Det bedste er et lån, du kan få glæde af i din hverdag. Derfor kan du låne mellem 3.000 kr. og 15.000 kroner hos KasseKreditten.dk.

Tilbagebetaling efter din økonomi

Du kan i bund og grund helt selv bestemme, hvor lang tid låneperioden er. Du kan indfri når som helst, hvis du skulle kunne det under løbetiden. Det mener vi, giver dig frihed.

Bange for et dyrt lån? Hos Kassekreditten har vi lave renter

Du skal ikke være bange for et dyrt lån hos KasseKreditten. Vi har ingen filialer eller butikker, så vi klarer alt online. Det sætter os i den position, at vi tilbyder nogle af de bedste lån i Danmark. Mange af vores konkurrenter har højere renter end os. Hos KasseKreditten har vi en fast rente på 12,5 % - og det er ligegyldigt, hvilket beløb du låner.

Ingen sikkerhed fra dig er nødvendig

Vi sikrer os, at du er den, du siger. Men ud over det, så stiller vi ikke mange krav. Vi kræver ikke, at du stiller nogen form for sikkerhed, når du skal låne hos os. Det er ikke nødvendigt, som det er mange andre steder. Vi sørger selvfølgelig for at tjekke, at du har økonomi til at tilbagebetale dine lån på sigt, og at du ikke er registreret i RKI.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Nemme og hurtige lån - vi bruger NemID

Lån penge nemt og hurtigt hos KasseKreditten. Det sørger vi nemlig for. Vi bruger NemID, når vi henter dine oplysninger, så det hele går problemfrit. Selve ansøgningen om et lån hos KasseKreditten er ikke svær. Det eneste, du skal bruge, er dine fingre, en internetforbindelse og din computer eller smartphone. Lån fra din sofa eller på farten - det er lige nemt.

Automatisk kreditvurdering gør det hele problemfrit

Kassekreditten laver en automatisk kreditvurdering af din økonomi, når du har ansøgt på vores hjemmeside. Det er altid en individuel kreditvurdering, så du låner på neutral grund her hos os. Indenfor 10 sekunder får du efterfølgende svar på, hvor stor en kredit du kan låne. Såfremt vi ikke har mulighed for at tilbyde dig den ønskede kredit, så foreslår vi muligvis et mindre beløb til dig. Vi kigger på din indkomst, din seneste skatteopgørelse, dine offentlige udgifter og om du står i RKI.

Lån hos Kassekreditten - Så gammel skal du være

Der er ikke mange krav, når det kommer til at låne penge hos Kassekreditten. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret, og du skal være myndig og fyldt 21 år. Vi tror på, at ansvarlighed kommer med alderen, og den økonomiske ansvarlighed vægter vi højt. Helt unge lånere har større risiko for at havne i gæld, og det ønsker vi ikke, at vores kunder gør.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Ansøg i dag og få pengene inden for 2 minutter

Hvis du ansøger allerede i dag, så sender vi pengene til udbetaling med det samme. Det er rart, når et lån udbetales hurtigt, da det ofte er tendensen, at du har brug for pengene snarest. Det forstår vi udmærket, og derfor sætter vi hurtig og præcis service i højsædet.

Pengene indsættes på din NemKonto

Det kan ikke blive nemmere. Såfremt du er blevet godkendt til et lån, så indsætter vi pengene direkte ind på din NemKonto, så de er let tilgængelige for dig. Det er ikke muligt at få pengene udbetalt på anden vis hos KasseKreditten på grund af sikkerhedsmæssige årsager for låntager og låneudbyder.

Hos Kassekreditten har vi tilfredse kunder

Vi sætter stor pris på kundetilfredshed, og derfor vil vi altid gerne høre fra vores tidligere og nuværende kunder. På Trustpilot er du mere end velkommen til at skrive en anmeldelse, og samtidig kan du også se, hvad andre folk har af oplevelser med os.

Kassekreditten tilbyder de sikreste lån. Vi sørger altid for, at dine personlige oplysninger behandles med den ypperste omhu. Alle personlige oplysninger er opbevaret krypteret, så de ikke kan ses af andre. Derudover foretager vi altid en såkaldt PID/RID-validering. Det indebærer, at vi matcher din NemID med dit CPR-nummer, så der ikke er nogen, der kan låne i dit navn.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Vi blander os ikke i dine penge

Det er dine penge. Det blander vi os ikke i - sådan som det burde være. Herunder er en liste over nogle af de ting, som et lån hos Kassekreditten er helt perfekte til.

 • Du kan overtække din konto, hvis du skal investere i nyt i din tilværelse - fx en ny computer. Her slipper du for dyre strafgebyrer fra banken.
 • Du har mulighed for lidt ekstra store gaver under højtiderne - måske skal din mor alligevel have den nye foodprocessor?
 • Du kan betale en uventet afgift eller regning - dette er en rigtig hyppig grund.
 • Dit rådighedsbeløb er større hver måned. Det bliver nemmere at få pengene til at række.

 

Låner du hos os - Se her

Hvis du overvejer at låne penge hos os, så anbefaler vi, at du læser videre her. Vi går meget op i din økonomi, og det er også grunden til, at du kan låne hos os uden fx at skulle stille sikkerhed. Derfor er det vigtigt, at du overvejer formålet med dit lån grundigt, så du ikke havner i unødvendig gæld.

Hvis du er klar til at optage et lån hos Kassekreditten, så kom hurtigt i gang, og gå direkte til vores ansøgningsformular her.

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto inden for få minutter efter, at du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle ugens 7 dage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.