LÅN udenom din bank? - KasseKreditten.dk rådgiver dig (2019) ✓

Kan du tage et lån udenom banken?

Kan du tage et lån udenom banken?

Kan du tage et lån udenom banken?

Det er de færreste der lever et helt liv, uden at låne penge på noget tidspunkt. Med tiden er der kommet flere og flere måder du kan låne penge på. Få svar på alle dine spørgsmål lige her og bliv klogere på hvilke former for lån du kan optage.

 

Kan du få et lån uden om banken?

De seneste år er antallet af lån steget markant. Det skyldes blandt andet, at der er kommet mange flere låneudbydere på markedet, og at det er blevet meget nemmere at låne penge. I dag behøver du ikke gå i banken for at låne penge. Der findes mange andre pengeinstitutioner og online låneudbydere der tilbyder lån til både private og virksomheder. Du kan derfor sagtens optage et lån uden om banken. Mange online låneudbydere tilbyder et såkaldt forbrugslån, som kan bruges på lige det forbrugeren ønsker. Det kan være til  uforudsete udgifter, eller blot til noget den enkelte låntager står og mangler eller gerne vil anskaffe sig. Denne form for lån spænder fra lånebeløb på få tusinde kroner til flere hundrede tusinde. Dette afhænger af den enkelte låntagers ønske og de vilkår som låneudbyderen tilbyder sine låntagere.

 

Hvordan er det at låne udenom banken?

Når du låner udenom banken, vil du opleve en langt hurtigere og nemmere låneproces. Det skyldes, at hvis du skal låne penge igennem banken, så skal du til møder med din bankrådgiver. Sammen skal i gennemgå din økonomiske situation, hvor du også skal forklare hvad du gerne vil låne penge til. Tager du et lån udenom banken, kan du nøjes med at ansøge om et lån online. De fleste låneudbydere skal bruge få oplysninger omkring der, for at kunne svare på din ansøgning. Det sker altså nemt og hurtigt i forhold til hvis du skulle tage et lån i banken. Samtidig blander de fleste online låneudbydere sig ikke i, hvad der ligger til grund for lånet. Du får dermed en større frihed til selv at vælge, hvad du vil bruge pengene til.

 

Før du låner

Før du låner, er det selvfølgelig altid en god idé at have lavet en opsparing. Du bør enten fast eller løbende sætte penge ind på en opsparingskonto. Dermed er du sikret, hvis der pludselig skulle komme uforudsete udgifter, da din opsparing kan hjælpe dig det første stykke af vejen rent økonomisk. Engang imellem står vi dog i situationer, hvor pengene på opsparingskontoen ikke er nok. Det ser man oftest i situationer, hvor man gerne vil købe en bil eller et hus. Men når indkomsten ikke række, og der kommer en uforudset tandlægeregning, eller vaskemaskinen går i stykker, så kan opsparingen måske ikke slå til. Man må derfor være nødsaget til at optage et lån. Når du skal låne til de ting, så kan det være en fordel at tage et lån udenom banken. De fleste banker skal nemlig vide hvad du skal bruge lånet til, samtidig med at låneprocessen er lang og besværlig.

 

Læg et budget inden du låner

Vi vil altid opfordre dig til, at tænke dig godt om inden du optager et lån. Inden da bør du lægge et budget, så du har et større overblik over din økonomiske situation. Derved har du også mindre tilbøjelighed til at låne mere end hvad du rent faktisk har brug for, eller har mulighed for at betale tilbage. Et budget kan give dig et overblik de indtægter og udgifter du har, og dermed også hvilket overskud eller underskud du har på bankkontoen.

Vi har lavet nogle retningslinjer til dig, som du kan skal huske når du lægger et budget:

  • Vær realistisk
  • Tag højde for uforudsete udgifter
  • Inkluder forsikringer
  • Læg penge til side til andre ting såsom gaver og sommerferie
  • Lav en opsparingskonto (så er du sikret hvis der opstår uforudsete udgifter)

Tag et lån udenom banken

Kassekreditten.dk er blot én af de online låneudbydere der er på markedet, hvor du kan låne udenom din egen bank. Vores lånemuligheder er derved designet til, at du skal have mulighed for at kunne finansiere de små udgifter. Dem der alligevel fylder i din daglige økonomi. Fordelen ved at tage et lån udenom banken hos KasseKreditten er, at vi for det første ikke stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge lånet til. Det eneste vi er interesseret i at vide er, at du kan betale dit lån tilbage indenfor dets løbetid.

Hos os kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner til lige det du står og mangler. Måske mangler du penge til en ny bil, eller til en mindre renovering i hjemmet. Det kan blive muligt med et lån hos KasseKreditten. Lån penge hos os, og lad dine drømme blive til virkelighed. Hvis dit lån bliver godkendt, så vil vi overfører pengene straks til din konto og indenfor få minutter vil du have pengene.