Er der langt til lønningsdag? Lad os hjælpe dig i 2020 - Læs mere

Lønningsdag

For lang tid til næste lønningsdag? Lån penge hos KasseKreditten

Hvis der er lidt for længe til den næste lønningsdag, så kan du altid låne penge til dét, som du har lyst til lige nu. Dette gøres sikkert, trygt og hurtigt igennem KasseKreditten. KasseKreditten tilbyder helt sikre lån fra hovedkvarteret i Danmark, og her specialiserer vi os i særdeleshed i at levere en sikker og praktisk service. Derfor behøver du ikke nødvendigvis at vente på næste lønningsdag – søg i stedet om optagelsen af et lån hos Kassekreditten, hvis behovet ikke kan udskydes.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Danskbaseret lån til optagelse før næste lønningsdag

Hvis du har et akut behov for at optage et lån, så er det altid en mulighed at søge om dette hos KasseKreditten. Ansøgningsprocessen er hurtig, godkendelsesprocessen er hurtigere og kort tid efter vil du få en udbetaling af det lånte beløb. Det er hele nemt – men det er også sikkert.

Kassekreditten er nemlig et dansk firma, og du har derfor ekstra grund til at have tiltro til os. Vi forstår sikkerhedsbehovet ved sensitive oplysninger som CPR-numre og NemID konti. Derfor prioriterer vi dette som noget af det højeste, så der ikke opstår problemer ved optagelsen af lån.

Hurtig ansøgning om optagelse af lån

Der findes mange lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, forbrugslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage.

Når du har finansielle mangler, og lønningsdagen er langt væk, så kan det være vigtigt hurtigt at få processeret lånet. Derfor kan vi hos KasseKreditten.dk tilbyde en særdeles hurtig ansøgningsproces. Når du har indtastet de nødvendige informationer, så går der reelt set kun omtrent 10 sekunder, før ansøgningen processeres. Derfor kan du efter relativt kort tid have klar besked omkring dit kommende lån.

Lønningsdag for langt væk? KasseKreditten hjælper dig!

Smuthul med skattefradrag ved rentebetaling

Vi vil gerne rådgive vores kunder til at optage det bedst mulige lån. Dertil vil også gerne vejlede i den mest lukrative måde at afbetale dette lån. Derfor anbefaler vi blandt andet skattefradrag ved rentebetaling. Rentebetalinger er nemlig skattepligtige, og dette kan man drage fordel af, når man skal afbetale et lån. Når man tjener penge på renter, skal disse beskattes. Omvendt får man derfor skattefradrag, når man betaler negativ kapitalindkomst, som altså er renteudgifter.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Endelige rentesatser efter skattefradrag

Derfor er det reelt set muligt at komme ned på en meget mindre rentebetaling, end man først antager. Når man har en renteudgift på 12,5% hver måned, så kan man med rentefradraget skære en tredjedel af. Derfor kan det straks betale sig at optage et lån før næste lønningsdag.

Pludselige udgifter før lønningsdag

Det er helt forståeligt, at der kan opstå diverse uforudsete udgifter. Disse rammer ikke altid på fornuftige tidspunkter, som eksempelvis ligger lige ved udbetaling af lønnen. Derfor har vi stor forståelse for behovet for optagelse af lån på alle tidspunkter af måneden, og det er altid en mulighed at ansøge om et lån før lønningsdag. Det kan oftest være at foretrække, fremfor at skulle betale et væld af rykkergebyrer og ekstra afgifter ved sen betaling. Tag forskud på lønningsdag og ansøg allerede i dag.

Højt vurderet service på Trustpilot

Kundetilfredshed er en basal bundlinje, som altid skal være i orden. Vi lever af vores kunder, og vi leverer derfor en ideel service, så vores kunder er tilfredse. Derfor behøver du ikke at være betænkelig, når lønningsdag er langt væk og du vil optage et lån. Du kan eventuelt først anskue vores vurderinger under kategorien privatlån på Trustpilot. Her viser vores kundetilfredshed sig i særdeleshed.

Lave procenter på mikrolån

Hvis lønningsdag ligger et stykke ude i fremtiden, og du derfor vælger at optage et mikrolån, så kan du gøre dette ganske trygt. Her finder du nemlig hos Kassekreditten en af markedets bedste rentesatser. Den er så lav som 12,5% på mikrolån, og lønningsdag behøver derfor ikke være så hastigt tiltrængt.

Hvis du holder dette sammen med det nævnte omkring skattefradrag, så kan du faktisk få dit mikrolån helt ned på 8,3% i renter. Dette er altså noget af det bedste, du kan finde på markedet.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Ansøg om en kredit hos Kassekreditten indtil næste lønningsdag

Hvis der er et stykke tid til næste lønningsdag, så kan du let ende med et behov for et forstørret økonomisk råderum. Her er det i særdeleshed en kreditudbyder som Kassekreditten, som kan hjælpe dig med dine behov. En kredit er en måde at optage en form for økonomisk råderum, som du kan tage af. Derfor kan du hæve disse penge, hvis du har behov for det, og det er en ideel måde at holde mulighederne åbne, når lønningsdag er ude i fremtiden.

Kassekredittens høje maksimalkredit

Hos Kassekreditten kan vi prale af at have en høj øvre grænse for vores kreditlån. Faktisk kan du optage en kredit på helt op til 15.000 kroner. Dette hjælper dig med sikkerhed til at nå trygt frem til lønningsdag igen. Denne kredit på 15.000 kroner er en af markedets højeste, og du vil hos andre låneudbydere sagtens kunne finde mange krav. Disse krav kan eksempelvis omhandle at være tidligere kunde, før man kan optage en maksimal kredit. Disse problemer finder du ikke hos Kassekreditten.

Kassekredittens løbetid

Det er vigtigt at understrege, at vores kredit primært er rettet mod at give et økonomisk råderum i en afgrænset periode, hvilket eksempelvis er indtil næste lønningsdag. Derfor har vores kredit en fleksibel løbeperiode. Vi giver nemlig fuld frihed til at afbetale din kredit hos Kassekreditten så hurtigt, som det er dig muligt - det eneste vi kræver er, at du betaler din minimumsbetaling hver måned.

Ingen sikkerhedsstillelse

Vi forstår godt besværet ved at have for lidt penge i en afgrænset periode. Derfor skal du ikke stille sikkerhed, hvis du blot har et behov for ekstra økonomisk råderum til næste lønningsdag. Du kan derfor roligt ansøge om optagelsen af et lån, selvom du ikke har en ejendom eller bil, som du kan stille sikkerhed ved. Dette skal gerne hjælpe dig med at nå frem til næste lønningsdag.

 

Fornuftige tommelfingerregler ved lånLån penge før næste lønningsdag hos KasseKreditten

Selvom der er lang tid til lønningsdag, så anbefaler vi altid, at man følger diverse tommelfingerregler, når man vil optage et lån. Dette er med til at sikre dig som lånoptager, så du kan blive gældfri igen snarest. Hvis du kan nikke genkende til disse forbehold, så kan du trygt optage et lån:

 • Lånets formål er primært en uforudset udgift, der skal betales
 • Pengene er dig i hænde igen – eventuelt ved lønningsdag – så lånet kan afdrages
 • Kassekredittens lånevilkår er opfyldt

 

Tvivlsomme forhold ved lån

Der er også andre tidspunkter, hvor man hellere bør vente til lønningsdag og spinke og spare. Hvis du kan nikke genkende til disse forbehold, så bør du undgå at optage et lån for din egen sikkerheds skyld:

 • Du har en vis tvivl omkring din mulighed for at indfri lånet
 • Lånet vil gå til forbrug, der strengt taget ikke er nødvendigt
 • Lånet skal bruges til at afbetale et andet lån

Vejledning igennem Kassekredittens fagfolk

Vi er et hold af fagfolk, som står klar til at rådgive dig hos Kassekreditten. Derfor behøver du ikke at frygte, hvis du har tvivlsspørgsmål, eller hvis du vil have noget afklaret. Vi vejleder og rådgiver dig hjertens gerne, så du opnår de bedste forhold for dine lån, og så du hurtigst muligt kan blive gældfri igen.

Vi kontaktes på vores mailadresse info@kassekreditten.dk eller på telefonnummeret 71 70 10 60. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej med at optage et fornuftigt lån.

Hvis du er klar til at tage dit online lån hos Kassekreditten, så skynd dig direkte videre til vores ansøgningsformular her.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto få minutter efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage, i weekender og på helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.