🏅 MIKROLÅN ▷ Lån op til 15.000,- ▷ Straksudbetaling ▷ Ansøg her

Mikrolån

Hvad er et mikrolån?

Et mikrolån er en type lån, der er meget lig, eller stort set ens med de klassiske kviklån, minilån osv. Det er altså bare en anden betegnelse, og ikke et andet lån der har en anden rente. Hos KasseKreditten, kan man på den ene side godt sige at vi udbyder mikrolån, og på den anden side gør vi ikke. Der hvor KasseKreditten.dk kan minde om et mikrolån, er ved at vi tilbyder et lån over en kort periode. Vores mikrolån er i den forstand en kredit, du kan tage og derved have en økonomisk buffer for en kort periode. Med et mikrolån skal du altså ikke finansiere en udbetaling på en bil eller anvende det som indskud til en lejlighed. Et mikrolån skal anvendes til de små ting i hverdagen, eller anvendes i en måned, hvor der er flere arrangementer end normalt.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
  • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
  • Fast Debitorrente: %150
  • ÅOP: %352.07
  • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
  • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
  • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Mikrolån online

Hos Kassekreditten.dk kan du nemt, hurtigt og sikkert tage et mikrolån på et mindre beløb. Banklån kaldes ofte en kassekredit hvorimod Kassekredittens kaldes en "kredit". Det vil sige, at hos os er der ikke en fast låneperiode, så du hverken binder dig eller forpligter dig til, at skulle tilbagebetale beløbet indenfor et vidst antal måneder. Din låneperiode har du altså kontrol og medbestemmelse over, det er din frihed når du låner penge hos Kassekreditten.dk.

Det er en bred misforståelse, at man kun låner penge til hus og bil. Det er selvfølgelig de mest udbredte lån, men de er dermed ikke de eneste lån der bliver taget. Mange gange kan man stå i en situation, hvor man har behov for en økonomisk buffer i hverdage, måske er skal til at tage kørekort til bil eller motorcykel? eller måske skal du ud og rejse? Der er mange hverdagssituationer, hvor et mikrolån kan være en god mulighed for, at få udlevet nogle drømme og ønsker.

Hvor lavt et mikrolån kan jeg få?

Hos kassekreditten.dk har kært barn mange navne, om du vælger at kalde din kredit for: forbrugslån, kviklån, smslån, mobillån eller hurtig lån, eller hvad du nu vil, det er op til dig. Vores lån ændrer sig ikke af den grund, og det vil sige, at du kan ansøge om en kredit fra 3.000 kr-15.000 kr. og derefter bestemmer du selv, hvad pengene skal gå til; om det er til lidt forbrug, eller en mini investering i form af kørekort. Lån penge hos os i dit helt eget - vi blander os ikke i, hvad pengene bruges på.

Vores laveste lånesats er som sagt 3.000 kr der er den laveste kredit du kan ansøge om at få. 3.000 kr. lyder måske ikke af så meget, men i et stramt budget, kan det være en god økonomisk stødpude, da det har en størrelse, hvor du kan bruge det til eksempelvis en tandlæge regning, men det er ikke en lånstørrelse, hvor du skal tænke over at blive forgældet i måneder.

Hurtigt mikrolån

Når du optager et mikrolån hos kassekreditten.dk, gør vi vores bedste for at behandle din låneansøgning så hurtigt som muligt. Du får svar på din ansøgning med det samme, og du vil få pengene på din NemKonto inden for 2 minutter, efter vi har godkendt din ansøgning.

Vi har selvfølgelig forståelse for, at selvom det er et mindre beløb man ansøger om, kan det sagtens være kritisk, at man får pengene på kontoen så hurtigt som muligt. Derfor behandler vi også vores låneansøgninger så snart de kommer ind, så du ikke skal vente for længe på at modtage dit mikrolån fra kassekreditten.dk

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Mikrolån uden sikkerhed

Da det er så små beløb vi låner ved mikrolån, er det meget minimalt, hvor meget sikkerhed du skal stille. De fleste der optager et mikrolån, er fordi de har brugt lidt for mange penge i starten af måneden, og derfor har svært ved at få budgettet til at holde sammen i slutningen af måneden - der er sjældent problemer med at betale lånet tilbage.

Mikrolån som 21-årig

Er du over 21 år, kan du frit ansøge om lån på vores hjemmeside. Vi kan desværre ikke tilbyde lån til 18-årige, 19-årige eller 20-årige, da vi tidligere har haft dårlig erfaring med denne aldersgruppe. Man er sjældent klar til at kunne håndtere et lån, i den aldersgruppe, uanset hvor stor en indkomst man har fra job, SU eller andet.

Få et mikrolån hos KasseKreditten.dkLøbetid på lånet

Når du vælger et mikrolån på et mindre beløb, er det nemmere at kunne vælge en kort løbetid. Det betyder, at du kan have lånet ude af verdenen indenfor maks en måneds tid.

På grund af det lille beløb, vil du nemt kunne betale beløbet tilbage, når der kommer penge på kontoen igen - og du vil undgå at skulle bekymre dig om rykkere og andet.

Hvad med et mikrolån i en bank?

Du kan naturligvis altid tage fat i din bank, for at blive klogere på dine lånemuligheder der. Men fordelen ved, at du tager et mikrolån hos kassekreditten.dk istedet for hos din bank, er blandt andet: Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge dit mikrolån til, og vi udbetaler pengene hurtigere end din bank gør. Vi kan nemlig kreditvurdere dig hurtigere end de kan. Samtidig har vi ikke nogen holdning til dig som låner, og så længe vi ikke kan se dig registreret i RKI, og vi kan se du har en indkomst, så er der ikke nogen umiddelbar forhindring i forhold til, at du kan få et mikrolån hos os.

Mikrolån trods RKI

Vi tilbyder desværre ikke mikrolån, hvis du er registreret i RKI. Vi gør dette for at sikre både os selv og dig, som låntager. Står man i RKI er det typisk fordi man allerede har flere ubetalte lån, og her vil et nyt lån sjældent gøre noget godt for sin finaniselle situation. Samtidig er der en meget lav sandsynlighed for at vi vil få vores penge tilbage, og derfor vil det hverken være en god idé for dig eller os.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Er et lånet gratis?

Der findes ikke et gratis lån, men der er naturligvis forskelligheder hos de mikrolån de forskellige udbydere tilbyder. Hos kassekreditten.dk har vi eksempelvis et lille oprettelsesgebyr, men vi tilbyder dig tilgengæld en fast månedlig rente på dit lån på 12,5 %, denne rente er den samme er uanset dit størrelsen på dit mikrolån.

Der er flere låneselskaber der tilbyder gratis mikrolån, hvor man altså ikke har et oprettelsesgebyr. Det kan også være fint nok, men som udgangspunkt har disse mikrolån en relativt høj rente, især på ÅOP niveau. Det vil derved også sige, at hvis du tager et mikrolån, og så ikke får det tilbagebetalt til tiden, så kan det blive et meget dyrt lån. Så nej, der er ingen mikrolån der er gratis, for der vil være ting som oprettelsesgebyrer og renter, der spiller ind på lånets samlede pris.

Har du brug for hjælp?

Det er vigtigt for os, at du er 100 % tryg ved at ansøge om et lån hos os. Derfor gør vi også alt for at tilbyde dig den bedste kundeservice. Det vil sige, at brænder du alligevel inde med spørgsmål i forhold til at tage et lån hos os, så sidder vi klar på kontoret, klar til at tage telefonen og hjælpe dig.