Mini lån til en lettere hverdag? ▷ Lån hos KasseKreditten nu og her ✓

Mini lån

Mangler du et mini lån til en lettere hverdag? Tjek Kassekreditten.dk

Du finder i realiteten nok markedets bedste mini lån hos Kassekreditten. Disse kan være en brugbar hjælp i hverdagen, og dette i særdeleshed når man støder på uforudsete udgifter. Vi kan desværre alle stå i denne situation, hvor vi skal betale regninger, vi ikke havde medregnet i vores budget. Her er en god idé at optage et mini lån, så man ikke kommer i problemer hos sin bank, når man foretager et overtræk. Et mini lån er et ganske letforståeligt koncept, som du her vil introduceres til.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Mini lån med kort løbeperiode

Et mini lån er et hurtigt og nemt lån at optage. Der findes mange lignende lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, forbrugslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne.
Når du optager et mini lån, så er det først og fremmest ikke et lån, som skal afbetales over en længere periode. Det er mest lukrativt at optage et mini lån, hvis man kan betale det tilbage kort tid efter – måske efter et par lønperioder. Dette sparer dig penge for afbetaling af renter, og du kan hurtigst muligt blive økonomisk uafhængig og gældfri igen.

Kassekredittens mini lån med lave renter

Når du vælger at optage et mini lån, så bør du gøre dette hos Kassekreditten. Kassekreditten specialiserer sig nemlig i disse mini lån, og det er her, at vi tilbyder de bedste vilkår. Rentesatsen på et mini lån fra Kassekreditten ligger på 12,5%, og det bliver stort set ikke billigere, hvis du søger dette lån i Danmark. Derfor kan de uforudsete udgifter sagtens betales med lidt hjælp fra Kassekreditten.

Yderligere reduktion til renterne på mini lån

Der er også stor gevinst at hente ved at have forståelse for, hvad man kan få skattefradrag for. Herunder ligger nemlig rentebetalinger. Når du skal betale af på et lån, så betaler du renteudgifter hver måned. Dette kaldes en negativ kapitalindkomst, og den berettiger dig til en vis form for skattefradrag. Derfor kan du reelt set nedbringe din månedlige rentebetaling, når du medregner skattefradraget.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Mini lån med skattefradrag

Kassekreditten tilbyder som ovennævnt mini lån med rentesatsen på 12,5%. Når du dog også medregner skattefradraget, så kan du trække en vis mængde af dette beløb fra. Der er tale om en tredjedel af rentebetalingen. Det bringer dig altså ned til 8,3%, som er den rente, du betaler af beløbet. Det er helt essentielt at have forståelse for disse økonomiske smuthuller, da de kan hjælpe dig med at blive gældfri hurtigt igen.

Få mini lån hos KasseKreditten.dkGennemsigtighed i forhold til langtidslån

Omvendt vil vi også gerne understrege, at vi forsøger at fremme gennemsigtighed her hos Kassekreditten. Derfor vil vi gerne fortælle ganske ærligt om de lån, vi tilbyder. Kassekreditten specialiserer sig ikke i langtidslån, men derimod i mini lån. Dog tilbyder Kassekreditten begge typer af lån. Hvis du vil have de bedste forhold for mini lån, så bør du låne hos Kassekreditten. Hvis du søger langtidslån, så kan du være bedre tjent med at låne andetsteds fra.

Kassekreditten i stedet for mini lån?

Der er en vis forskel mellem Kassekreditten og mini lån. Når du optager et mini lån, så låner du et bestemt beløb på én gang. En kredit giver dig derimod et økonomisk råderum, hvor du kan låne af et bestemt kreditbeløb, som du er blevet tildelt. Hvis du derfor er løbet ind i en uforudset udgift, så bør du optage et mini lån for at betale dette. Hvis du derimod har økonomiske problemer en periode, så er kassekreditten et bedre bud til dine problemer.

Løbeperiode på Kassekredittens kredit

Når du optager en kredit fra kassekreditten, så har du en løbeperiode på 12 måneder. Dette betyder, at dit lån skal være tilbagebetalt ved udgangen af disse 12 måneder. Du kan derimod sagtens indbetale det tidligere, men du må ikke indbetale det senere. Du kan derfor sagtens indfri dit lån efter få måneder, hvis du pludselig har pengene til dette.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Stor sikkerhed på mini lån

Der skal ikke herske nogen tvivl omkring sikkerhedsforanstaltningerne for mini lån hos Kassekreditten. Først og fremmest er der sikkerhedsforanstaltninger imod identitetstyveri, som er noget af det mest basale. Her foretager Kassekreditten en PID/RID validering, når man ansøger om et lån. Dette sørger for at sammenligne NemID og CPR-nummer. Hvis disse ikke matcher, så kan man ikke optage et lån. Dette er for at sikre, at der ikke optages lån i andres navne end ens eget.

Kassekredittens samarbejde med NemID

NemID er faktisk en vigtig del af hele låneprocessen, når du har med Kassekreditten at gøre. Allerede når du underskriver din ansøgning til lånet, så gør du dette igennem NemID. Når du senere står overfor udbetalingen af dit optagede lån, så skal du søge ind på din Nem konto for at finde beløbet. Alt dette er en del af vores mange sikkerhedsforanstaltninger, som skal sikre, at alt forløber gnidnings- og problemfrit.

Godkendelsesproces på få sekunder

Når du har udfyldt din ansøgning til et mini lån, så skal du ikke vente i lange perioder på at få svar på denne ansøgning. Faktisk er der nærmere tale om sekunder. Det tager gennemsnitligt ti sekunder for Kassekredittens automatiske processering at udarbejde et tilbud om et lån. Derfor kan mini lån stort set ikke findes hurtigere i Danmark, end når du låner fra Kassekreditten.

Tilladelse til e-skat ved mini lån

Når du udfylder din ansøgning om et mini lån, så skal du give tilladelse til, at Kassekreditten henter oplysninger fra e-skat. Her er der tale om information omhandlende årsopgørelser og lønsedler. Det er på denne minimale basis af information, at Kassekreditten udarbejder godkendelsen af lånet. Det er en ganske simpel tilgang hertil, da du blandt andet ikke behøver at stille sikkerhed for lånet.

Ingen sikkerhedsstillelse ved optagelse af lån

Når man stiller sikkerhed for et lån, så er det en afart pantsætning af ejendom. Du kan eksempelvis stille sikkerhed i din ejendom eller bil, og hvis du ikke betaler lånet, så kan låneudbyder opkræve denne ejendom og sælge den. Dette skal du slet ikke overveje, når du ansøger om lån hos Kassekreditten. Her har vi nemlig intet behov for, at du stiller sikkerhed. Lån penge hos os og sikre dig maksimal frihed til at optage et lån, når du føler et behov for det.

De rigtige rammer for dit lån

Der er visse vilkår, man skal opfylde, når man ansøger om et lån hos Kassekreditten. Disse omhandler blandt andet, at:

 • Du er minimum 21 år og myndig
 • Du er dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse
 • Du ingen aktive lån har hos Kassekreditten allerede
 • Du ikke er registreret i RKI eller debitorregisteret

Når du opfylder disse behov, så kan du altid søge om at optage et lån.

Kom hurtigt i gang med dit lån - gå til vore ansøgningsformular her!

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto dagen efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.

Hvem bliver godkendt?

For at blive godkendt hos Kassekreditten.dk skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til E-Skat og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering, som vi har beskrevet i pkt. 3 under lånevilkår.