MINIFERIE eller WEEKENDTUR 2018 ? ▷ KasseKreditten gør det muligt ✔

Få råd til en miniferie eller weekendtur

Få råd til en miniferie eller weekendtur

Få råd til en miniferie eller weekendtur

Har du brug for at komme væk fra den travle og kedelige hverdag? Tag en miniferie med kæresten, veninderne eller måske med mor og far?

Det er svært at nyde det danske vejr for tiden. Selvom at det burde være forår, så siger temperaturen desværre noget andet. Rigtig mange danskere tager en miniferie når det kolde og dårlige vejr banker på. Det kan du også! En miniferie til et varmere sted, eller måske bare for at komme væk fra de vante hverdags-omgivelser.

Vi ønsker alle at tage en lang og dyr ferie, væk fra Danmark. Men som kompromis, så er en forlænget weekendtur, også kendt som en miniferie, heller ikke dårligt for sjælen.

Tyrkiet, Barcelona, Berlin, London, Sydfrankrig, eller måske noget helt andet? Det er efterhånden blevet meget billigt, at rejse indenfor EU, så der er da ingen grund til, at du ikke også skal udnytte og nyde dette. Planlæg en miniferie allerede i dag.

Find billige billetter til din miniferie

Det er rigtig klogt, at se sig omkring efter billige flybilletter, og måske endda et billigt hotel. Det er op til dig selv at prioritere dine rejseforhold til din miniferie. Men det er ikke dumt at starte med hjemmesider som Trivago og Momondo.

Det er også blevet meget populært at kigge sig om efter afbudsrejser. Med et tilbud på en afbudsrejse, behøver du ikke at holde dig til en miniferie. Mange afbudsrejser er f.eks. en helt uge eller måske endda to. Det er ofte her, at du kan finde rigtig gode tilbud, men det kræver selvfølgelig også, at du er en meget spontan person.

Det kan i hvert fald være en god ide at spare på flybilletterne og hotellet, specielt hvis rejsen ikke er for lang. En billigere flybillet giver mere plads til at have det sjovt, når du er ankommet til din destination.

 

Bedre karma med en miniferie

Det kan også være at du har lyst til at overraske én du holder af. De fortjener det helt sikkert!

Hvad enten du planlægger at tage afsted, eller måske give en weekendtur eller miniferie i gave, så kan vi hjælpe dig. Hos KasseKreditten.dk kan du tage en online kassekredit, og dermed ikke ødelægge din økonomi, men tværtimod, fortsætte som du efterlod den - Når altså du kommer hjem til Danmark igen.

Hos KasseKreditten kan du tage få en kredit op til 15.000 kroner. Det kan man få rigtig meget ferie for i 2018.

 

Læs KasseKredittens lånevilkår HER, og hvis du stadig er i tvivl, så kan du læse vores mest stillede spørgsmål lige HER

Lige meget hvad du vælger, så håber vi, at du kommer godt igennem det kolde vejr.