MINILÅN PÅ 2 MINUTTER ➞ KasseKreditten.dk ▷ Sikre danske lån ✔

Minilån

Minilån hos Kassekreditten.dk

Hos KasseKreditten.dk tilbyder vi minilån i form af en kredit på 3.000 kr. til 15.000 kr. Med et minilån fra os, har du mulighed for at dække mindre udgifter i dit budget så som en ferie, tandlægeregning eller et køb af elektronik. Det tager kun 1 minut at ansøge om et minilån hos os og vi udbetaler pengene senest næste hverdag. Det eneste du skal bruge er dit NemID. Så snart du har ansøgt, vil du blive godkendt til et bestemt kreditbeløb. Hvis du ikke har udnyttet din kredit fuldt ud, har du altid mulighed for at trække endnu et minilån ud af din kredit.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Tag et minilån, og få mere overskud

Der findes mange lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, mobillån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage. Hos Kassekreditten.dk kan du få et lån, der minder om et klassisk minilån. Når du tager et lån fra Kassekreditten.dk kan du få en økonomisk buffer i hverdagen, og derved realisere lidt flere af de små hverdagsdrømme vi alle render rundt med i maven. Med et minilån i form af et lån fra Kassekreditten.dk, får du et lån der minder om en klassisk kassekredit hos en bank. Det vil sige, at du bestemmer selv, hvornår du har brug for din kassekredit, og du betaler kun de faste månedlige renter på 12,5 %. Vores rente er fast, ligegyldigt om du vælger at tage et minilån på 3.000 kr. eller om du hellere vil ansøge om et minilån på 15.000 kr.

Få din gratis kreditvurdering i ansøgningsformularen, og se hvor meget vi kan tilbyde dig.

Hvordan får jeg et minilån hos jer?

Vi har gjort det rigtigt nemt, hurtigt og overskueligt at tage et minilån hos kassekreditten.dk. Det tager ikke mere end et par dage fra du har ansøgt, til du har pengene. Vi kreditvurderer dig med det samme vi modtager din ansøgning, og vi godkender dig hurtigt, når vi har fået indhentet de oplysninger vi behøver for at kunne kreditvurdere dig til det beløb og minilån du ansøger om.

Skal der stilles sikkerhed ved et minilån?

I modsætning til når du ansøger om et lån i en bank, så ønsker vi ikke at du skal stille nogen form for sikkerhed i form af hus, lejlighed eller bil. Dette er fordi vores lånebeløb er i en størrelsesorden, hvor alle mennesker med en indkomst, kan tilbagebetale det lånte beløb. Vi sørger nemlig for, at du ikke låner mere end, hvad du med din nuværende indkomst har mulighed for at tilbagebetale. Den eneste økonomiske sikkerhed du altså skal stille, er at du har en fast indkomst. Når vi taler indkomst, indgår også offentlige ydelser såsom SU, dagpenge og kontanthjælp.

Få det rigtige minilån for dig

Hos kassekreditten spænder vores lånebeløb fra 3.000-15.000 kr. Så hvad enten du har brug for et lille beløb fordi du skal igennem et tandlæge forløb. Eller du har behov for en lidt større kassekredit fordi du skal flytte, og du vil gerne have lidt ekstra til møbler. Så er et minilån fra kassekreditten.dk det rigtige sted at søge. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på, vi er bare dem du låner pengene af.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvilke fordele er der ved et minilån

Når du tager et minilån, så låner du altså ikke mange penge på én gang. Dette er selvfølgelig en fordel, fordi du derved kan blive gældfri relativt hurtigt. Så længe du ikke låner mere, end hvad du vil kunne tilbagebetale i din nuværende økonomiske situation, så bør der ikke være problemer. Er du eksempelvis på dagpenge eller kontanthjælp, og du får et arbejde i samme periode som du har et minilån, i form af en kassekredit, hos os. Så kan du afdrage mere på dit minilån fordi dit rådighedsbeløb er blevet højere.

Minilån vs banklån

Hvis du tidligere har prøvet at låne penge i banken ved du hvor hård en proces det kan være. Vi mener det skal være nemt at låne penge, og samtidig blander vi os ikke i hvad du skal bruge dine lånte penge på.

Minilån vs forbrugslån

Den eneste forskel på et minilån og et forbrugslån, er typisk lånebeløbet. Vi anbefaler altid at du kun låner til det du har brug for. Låner du et lavt beløb og en hurtig låneperiode, vil renten også være lavere.

Få et minilån hos KasseKreditten.dkHvad skal du passe på med, når det kommer til minilån?

Når det kommer til at tage et minilån online, så er det vigtigt at du kigger både på firmaerne, og det de tilbyder. Kassekreditten.dk er stolte af, at vi er et 100 % dansk firma, der er dedikeret til at yde optimal service til danskerne. Udenlandske lånudbydere kræver ikke samme niveau af personlig dokumentation som vi gør, derfor er vores sikkerhedsniveau i top.  

Der findes låneudbydere på nettet, som tilbyder det første lån gratis. Det er selvfølgelig fristende, at man kan låne gratis, men oftest er der en bagside af medaljen. Det er derfor godt at kigge  på firmaerne med kritiske briller, og hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er dét det nok også. Så husk at læse betingelserne grundigt, hvis du støder på nogen der tilbyder minilån gratis.

Hvad er renten på et minilån?

Hos kassekreditten.dk har vi en fast rente, som ikke ændrer sig, uanset lånets størrelse. Den rente er på 12,5 %, og beløbet du skal betale er, hvad du har trukket fra din kassekredit fra måned til måned. Med andre ord, hvis du har trukket 500 kr. på din kassekredit en måned, så er det 12,5 % af 500 kr. du skal tilbagebetale. Hvis du næste måned bruger 2500 kr. af din kassekredit, er det 12,5 % af 2.500 kr. du skal betale. Det er det der er vores minimumsbetaling.  

Minilån selvom jeg er i RKI?

Hvis du desværre er i den situation, at du er listet i RKI, så er det ikke muligt for dig at få et minilån hos kassekreditten.dk Vi synes ikke det er ansvarligt for os som långiver, da det er vigtigt for os, at du ikke stifter mere gæld end du har mulighed for at afvikle. Når du er registreret i RKI, sender det et signal om, at du tidligere ikke har betalt til en kreditor, og vi ønsker derfor ikke at du optager et lån, for at afbetale et andet. Det vil kun gøre din situation værre, at optage gæld for at betale gæld.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Er der fortrydelsesret på et minilån

Med al handel der foregår online har du 14 dages fuld returret, eller fortrydelsesret om du vil. Du kan altså fortryde dit “køb” af et minilån hos kassekreditten i 14 dage, forudsat at du ikke har anvendt din kassekredit i de 14 dage. Så selvom du har modtaget beløbet på din konto, kan du fortryde beløbet/købet hos os, og vi trækker pengene tilbage fra din konto.

Hvem er kassekreditten.dk?

Vi er et 100 % dansk lånesite, der udelukkende låner penge ud til private online. Det vil sige, at vi godt nok har en virksomhedsadresse og en fysisk placering i centrum af København. Men du kan ikke kommer ind til os, trække et nummer, og så komme hen til skrank som nede hos banken. Hos os foregår alle processer online, og derfor er det hurtigere at få et minilån gennem os end via din bank.

Hvilke krav har I til jeres lånere?

For at kunne tage et minilån hos kassekreditten.dk har vi nogle formelle krav du som låntager skal kunne opfylde. Dem kan du læse nedenfor.

 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer
 • Du skal en dansk bankkonto
 • Du skal give adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse
 • Du opfylder kravene omkring kreditvurdering i pkt. 3.

Bruger kassekreditten.dk NemID?

Ja, NemID er et meget vigtig led af vores låneansøgningsproces. Det sikrer os nemlig, at vi ved hvem du er. Samtidig giver det også dig en sikkerhed for, at vi tager dine personlige oplysninger seriøst, og vi varetager dine personlige oplysninger fortroligt. Det vil samtidig også sige, at vi ikke kontakter din bank, for at fortælle dem, at du har taget et minilån hos os.