MINILÅN ▷ Lån op til 15.000,- ▷ [ Straksudbetaling på få minutter ] 2019

Minilån

Få et minilån hos KasseKreditten

Er du på udkig efter et minilån? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos KasseKreditten tilbyder vi minilån i form af en kredit på 3.000 til 15.000 kroner.

Med et minilån hos os, har du mulighed for at dække mindre udgifter i dit budget såsom en ferie, en tandlægeregning eller køb af elektronik. Det tager kun 1 minut at ansøge om et minilån hos os, og det eneste du skal bruge er dit NemID. Det skal du bruge til at underskrive ansøgningen med. Når du har sendt ansøgningen, laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Godkender vi dit lån, udbetaler vi pengene med det samme - det bliver ikke nemmere.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Hvad er et minilån?

Et minilån er et lån som så mange andre, det er bare et lån i et mindre beløb. Hos KasseKreditten kan du låne helt ned til 3.000 kroner. Et minilån er ofte et lån på få tusinde kroner, som en låntager ofte mangler til for eksempel at dække sine uforudset udgifter, betaling af regninger eller til at købe en vare der er kommet på tilbud. Mulighederne er mange.

 

Få mere overskud med et minilån

Der findes mange lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, mobillån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage. Hos KasseKreditten kan du få et lån, der minder om et klassisk minilån. Når du tager et lån hos os, kan du få en økonomisk buffer i hverdagen, og derved realisere lidt flere af de små hverdagsdrømme vi alle render rundt.

 

Minilån hos Kassekreditten.dk

Få et minilån her og nu

Med et minilån får du et lån der er anderledes end det klassiske banklån, der hedder kassekredit. Kassekreditten rente er fast, ligegyldigt om du vælger at tage et minilån på 3.000 kroner eller om du hellere vil ansøge om et minilån på 15.000 kroner. Den månedlige rente ligger på 12,5%, som også er din minimumsbetaling. Mangler du et lån nu og her, er et lån hos KasseKreditten den rigtige løsning. 

 

Hvordan optager jeg et minilån?

Vi har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at tage et minilån hos KasseKreditten. Det tager ikke mere end en dag fra du ansøger om et lån, til du har pengene tilgængelig på din konto.Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular, og få minutter fra vi har modtaget din ansøgning, til du får svar på den. For dig betyder det, at du ikke skal igennem en lang og besværlig låneproces. Det eneste det kræver er, at vi godkender det lånebeløb du har ansøgt om. Vi laver en kreditvurdering dig, så snart vi modtager din ansøgning. Kreditvurderingen bliver lavet på baggrund af de oplysninger, som vi indhenter om dig via din e-SKAT. Det hele foregår automatisk på vores online portal. 

Skal jeg stille sikkerhed ved et minilån?

Der er stor forskel på at tage et lån hos KasseKreditten og hos banken. I modsætning til når du ansøger om et lån i en bank, ønsker vi ikke at du skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Dette skyldes, at vores lånebeløb er i en størrelsesorden som alle personer med en middel indkomst kan være mere til.

Vi sørger for, at du ikke låner mere end hvad du med din nuværende indkomst har mulighed for at tilbagebetale. Den eneste økonomiske sikkerhed du skal stille, er at du har en fast indkomst. Når vi taler indkomst, indgår også offentlige ydelser såsom SU, dagpenge og kontanthjælp. Det er en sikkerhed for dig, så du ikke ender i en mulig dårlig økonomisk situation. Er du på udkig efter et billigt minilån uden sikkerhed, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Få et minilån du kan bruge som du vil

Hos KasseKreditten spænder vores lånebeløb fra 3.000 til 15.000 kroner. Måske har du brug for et mindre beløb, fordi du skal igennem et tandlægeforløb. Det kan også være, at du har behov for en større kredit, fordi du skal flytte og skal købe nye møbler. 

Vi ønsker ikke at blande os i hvad grunden er til, at du gerne vil optage et minilån. Derfor stiller vi ikke spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på. Det skal være helt op til dig. Låner du for eksempel penge hos banken, skal du forklare hvad du vil bruge pengene til. Det bryder vi os ikke om. Hos KasseKreditten skal du have friheden til selv at vælge. Derudover mener vi også, at det er en privat sag for dig som vi ikke har krav på at vide mere om.

Hvilke fordele er der ved et minilån?

Når du tager et minilån, låner du ikke mange penge på én gang. Dette er selvfølgelig en fordel, fordi du derved kan blive gældfri relativt hurtigt. Så længe du ikke låner mere, end hvad du kan betale tilbage i din nuværende økonomiske situation, så bør der ikke være problemer. Hvis du eksempelvis er på dagpenge eller kontanthjælp, og du får et arbejde i samme periode som du har et minilån, i form af en kredit, hos Kassekreditten. Så kan du afdrage mere på dit minilån, fordi dit rådighedsbeløb er blevet større. Fordelen ved et minilån hos KasseKreditten er også, at det er nemt og hurtigt at optage. Det er en fordel for dig, hvis du står og mangler penge nu og her.

Minilån vs banklån

Hvis du tidligere har prøvet at låne penge i banken, ved du hvor lang en proces det kan være. Vi mener, at det skal være nemt at låne penge. Låner du penge i banken skal du stille økonomisk sikkerhed for det lån du optager. Låner du i stedet hos os, slipper du for at stille økonomisk sikkerhed for lånet.

For dig betyder det også, at du har større chance for at blive godkendt til lånet, da du ikke skal have noget af større værdi, som du skal stille sikkerhed i. Når du låner penge i banken, skal du til møder med din bankrådgiver, hvor I sammen skal gennemgå din økonomiske situation. Optager du et lån hos os, foregår hele låneprocessen online. Det er langt nemmere og mindre tidskrævende, end den låneproces du vil opleve når du skal optage et lån i banken.

Minilån vs forbrugslån - Læg et budget

Den eneste forskel på et minilån og et forbrugslån er typisk lånebeløbet. Vi anbefaler altid, at du kun låner til det du har brug for. Låner du et lavt beløb og en hurtig låneperiode, vil renten også være lavere. Det er altid en god ide at lægge et budget før du optager et lån. Lægger du et budget over dine indtægter og udgifter, kan du hurtigt se hvad du har til rådighed efter alle dine udgifter er betalt. På den måde har du også et større indblik i, hvad du i realiteten har brug for at låne. Så slipper du også for at låne for meget, eller låne mere end du har mulighed for at betale tilbage.

Tag et sikkert minilån

Når det kommer til at optage et minilån online, er det vigtigt at du undersøger virksomheder og det de tilbyder. KasseKreditten er et 100% dansk firma, der er dedikeret til at yde optimal service til danskerne. Udenlandske låneudbydere kræver ikke samme niveau af personlig dokumentation som vi gøre. Derfor er vores sikkerhedsniveau i top.  

Der findes låneudbydere på nettet, som tilbyder det første lån gratis. Det er selvfølgelig fristende, at man kan låne gratis, men oftest er der en bagside af medaljen. Det er derfor godt at kigge på låneudbyderne med kritiske briller. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er dét det nok også. Husk derudover at læse betingelserne grundigt, hvis du støder på nogen der tilbyder minilån gratis.

Hvad er renten på et minilån?

Hos KasseKreditten har vi en fast lav rente på vores lån, som ikke ændrer sig uanset lånets størrelse. Renten er på 12,5 %, og beløbet du skal betale er, hvad du har trukket fra din kredit fra måned til måned. Med andre ord: hvis du har trukket 500 kroner på din kredit en måned, så er det 12,5 % af 500 kroner du skal tilbagebetale. Hvis du næste måned bruger 2.500 kroner af din kredit, er det 12,5 % af 2.500 kroner du skal betale. Det er hvad vi kalder for minimumsbetaling.  

Fortrydelsesret på et minilån

Når du bestiller eller køber online noget online, har du for det meste 14 dages fortrydelsesret. Det samme har du hos KasseKreditten, hvor du op til 14 dage efter du har godkendt lånet, kan fortryde det. Når du har gennemført vores ansøgningsproces, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet. Hvis du accepterer det, har du fortsat 14 dage, hvor du kan fortryde dit lån.

Minilån selvom jeg er i RKI?

Hvis du er registreret i RKI (Ribers kredit information), er det ikke muligt at optage et lån hos os. Vi synes ikke det er ansvarligt af os, da det er vigtigt for os, at du ikke stifter mere gæld end du har mulighed for at afvikle. Når du er registreret i RKI sender det et signal om, at du tidligere ikke har betalt til en kreditor, og vi ønsker derfor ikke at du optager et lån, for at afbetale et andet. Det vil kun gøre din situation værre at optage gæld for at betale gæld. Vi opfordrer dig i stedet til, at nedbringe din gæld. Når du ikke længere er registreret i RKI, kan du ansøge om et lån på lige fod med alle andre.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvem er Kassekreditten.dk?

Vi er en dansk låneudbyder, der udelukkende låner penge ud til private online. Det vil sige, at vi har en virksomhedsadresse og en fysisk placering i centrum af København. Dog kan du ikke komme ind til os, trække et nummer og gå hen til skranke, som nede hos banken. Hos os foregår låneprocessen online, og derfor er det hurtigere at få et minilån gennem os end hos din bank. For at kunne tage et minilån hos Kassekreditten har vi nogle formelle krav, som du som låntager skal opfylde for at kunne tage et lån hos os. Du skal:

 • Have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Have en aktiv e-mail adresse og et dansk mobiltelefonnummer
 • Opfylde kravene omkring kreditvurdering i punkt 3
 • Have en dansk bankkonto
 • Give os adgang til e-SKAT 

Er der fortrydelsesret på et minilån?

Med al handel der foregår online har du 14 dages fuld fortrydelsesret. Du kan altså fortryde dit “køb” af et minilån hos KasseKreditten i 14 dage, forudsat at du ikke har anvendt din kredit i de 14 dage. Selvom du har modtaget beløbet på din konto, kan du fortryde lånet hos os, og vi trækker pengene tilbage fra din konto.

Bruger KasseKreditten NemID?

Ja, NemID er et meget vigtig led af vores ansøgningsproces. Det sikrer os nemlig, at vi ved hvem du er. Samtidig giver det også dig en sikkerhed for, at vi tager dine personlige oplysninger seriøst, og vi varetager dine personlige oplysninger fortroligt. Det vil samtidig også sige, at vi ikke kontakter din bank for at fortælle dem, at du har taget et minilån hos os. Leder du efter et minilån? Se hvor meget vi kan tilbyde dig, samt priser og lånevilkår i toppen af siden. Du kan altid ansøge om et minilån.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Neden for har vi lavet en liste over de spørgsmål vi ofte får fra vores låntagere:

Hvilke krav er der?
For at optage et minilån hos KasseKreditten er der nøjagtigt samme krav, som hvis du skulle optage et kviklån. Du skal være minimum 21 år, have en dansk bankkonto, en folkeregisteradresse og må ikke være registreret i RKI. Derudover skal du kunne stille minimal sikkerhed, have en aktiv e-mail adresse og give os adgang til din e-SKAT.

Bruger I NemID?
Ja, vi bruger NemID som led af låneansøgningen. Det sikrer os, at vi ved hvem du er, og giver samtidig også dig en sikkerhed for, at vi tager dine personlige oplysninger seriøst. Vi deler ikke dine oplysninger med andre, og din bank vil for eksempel heller ikke vide, at du har et lån hos os.

Hvad er en minimumsbetaling?
Minimumsbetalingen er den månedlige rentebetaling for at opretholde din kredit hos KasseKreditten. Minimumsbetalingen udgør 12,5% af lånebeløbet og skal betales hver måned. Såfremt du ikke betaler minimumsbetalingen, forfalder hele din kredit til betaling.