NY MOBIL 2019 ▷ Alt der er værd at vide ved køb af ny mobil!✓

Guide til valg af ny mobil

Guide til valg af ny mobil

Guide til valg af ny mobil

De moderne mobiltelefoner skal helst være så tynde som muligt og besidde en stor glasskærm. Mobiltelefonen er en genstand, der ofte er offer for slag og slid. Det kan så være, at du er nået til det punkt, hvor din telefon har fået så mange knubs, at du ønsker en ny. Det kan også bare være, at mobilen er blevet så gammel, at du har lyst til en hurtig og ny mobil igen. Det kan dog være svært at finde rundt i telefonuniverset. Du kan stå med valget imellem iPhone eller Android? Skal du tage den hurtigste, eller en der er lidt langsommere? Den store udgave eller den mindre udgave? Vi vil meget gerne hjælpe dig, med at finde den bedste telefon for dig. Derfor har vi lavet en guide til dig, så du netop kan få hjælp med dette.

 

 

GUIDE: 11 tips til valg af ny mobil

Vi har her lavet en guide til, hvad du skal beslutte dig for, når du vil købe en ny mobil. Læs med og bliv klogere på din næste mobil.

 

1. Ønskede styresystem på ny mobil

Vi moderne mennesker er meget glade for vaner, og det er oftest disse vaner, der afgør vores beslutninger. Det ved mobilen, som flest mennesker er bevidste omkring, er hvilket styresystem de ønsker. Der er to førende styresystemer på det telefoniske marked. Det ene hedder Android, og det er det mest brugte styresystem over flere forskellige mærker. Det andet hedder iOS, hvilket du kun finder på Apple produkter. Vælger du et iOS styresystemet, vil du få et mere lukket system end Android. Det gør at Android brugere, har mulighed for at ændre flere ting ved telefonens styresystem. Android har i lang tid været kendt, som et mere indviklet styresystem at gøre brug af. Det er på grund af, at hvis du vil opnå det fulde potentiale af dit brug af dette styresystem, skal du sætte dig ind i ret meget. Dog er dette styresystem, blevet ligeså let anvendeligt for den almene bruger.

 

2 Android og iOS udvikling

iOS har taget nogle funktioner i anvendelse, som der i forvejen fandtes i Androids styresystem. Det har gjort iPhonen en del mere interessant og sjov at bruge for alle brugertyper. iPhonen er lavet om til, ikke at være det letteste system for nye mobil brugere. Men nogenlunde på samme brugervenlige niveau som Android. Begge styresystemer er utrolig gode, og der vil altid være forskellige meninger angående de forskellige styresystemer. De fleste vil alligevel opleve, at begge systemer er meget udviklede, og indeholder en masse funktioner, som man ikke har behov for.

 

3. Få det rigtige design

Designet på mobiler er meget forskellige. Hos næsten alle mærker plejer de dog at følge hinanden i udseende. Der er mange faktorer, der bestemmer mobilens design. For det første kan vi se på bagsiden af mobilen. Der plejer overfladen enten at være dækket af glas, aluminium eller plastik. Kendetegnet ved glas og aluminium er at de begge er ret dyre, hvorimod plastik er billigere. Glas har et utrolig pænt design, men bliver hurtigt dækket af fingeraftryk. De er samtidig glatte at holde på, og de er dyre at reparere hvis glasset revner. Aluminium har ofte også et flot design, og er en del mere modtagelig imod slag. Dog er antennenetværket ikke lige så godt, som hvis det kun er glas. Plastik ser ikke så godt ud som de to øvrige, og er ikke ligeså eksklusivt. Derimod er det billigere og har en god holdbarhed.

 

4. Hvilken størrelse skal en ny mobil have for dig?

En telefons størrelse er meget vigtig for dig, da det afhænger meget fra person til person, hvad der passer bedst. Du skal tænke dig om, hvor du har tænkt dig at have mobilen henne. Du kan for eksempel have den i bukselommen, tasken, jakken eller et helt fjerde sted? Derudover er det også vigtigt at finde ud af, hvor stor du føler den skal være, når du har den i hånden. Det er blevet meget populært med de større mobiler. Man får mere ud af videoer, fotos, spil og i det hele taget er alt sjovere og mere levende at se på. Dog kan en lille mobil også være rigeligt til nogle. Du skal bare være sikker på, at dine behov bliver opfyldt, ved den mobilstørrelse du har i tankerne.

 

5. Hastighed på mobilen

Det vigtigste ved at kunne beslutte sig for hastigheden på en ny mobil, er at finde ud af, hvad man vil bruge den til. Ønsker du at bruge din mobil til at spille på den, eller gøre brug af meget hardwarekrævende ting? Så skal du nok lede efter de nyeste topmodeller. Deres processorer gør spillet/hardwarekrævende ting meget hurtigere, levende og flydende for dig. Disse telefoner er hurtigere, men i simplere applikationer vil det ikke betyde meget for dig. Vi anbefaler, at have mindst 2GB RAM på din iPhone og 3GB på Android.

Bruger du din mobil til lettere applikationer som opkald, sociale medier, SMS og browsing er det ikke nødvendigt med de nyeste. Der kan du stadig gøre brug af de såkaldte ’mellemklasses modeller’, uden at du vil få specielle hastighedsproblemer. I dette tilfælde skal iPhone mindst have 1GB RAM og Android skal have 2GB.

 

6. Størrelse af lagerplads på en ny mobil til dig?

De fleste modeller kan bestilles med forskellige størrelses Gigabyte. Her er det igen vigtigt at vide, hvad du ønsker at bruge din mobil til. Hvis du ønsker en mobil, der skal indeholde store applikationer og spil, tage mange videoer og billeder eller downloade musik? Så er det vigtigt at have rigeligt med lagerplads. Vi vil anbefale at have et minimum på 32GB måske endda mere, hvis du gør utrolig meget brug af disse ting. Ønsker du derimod at få applikationer og bruge telefonen til almindelig brug, som ikke kræver så meget plads, kan du sagtens nøjes med 16GB. Videoer kræver rimelig meget plads, så dem kan du  ikke få for mange af. Derimod kan du stadig have mange billeder liggende på din mobil.

 

7. Batteri

Der findes ikke noget mere irriterende end at have en mobil, hvor batteriet ikke kan holde én hel dag. De nye topmodeller fra de førende mærker kan ofte godt holde batteri til én hel dag. Hvis man nu gør nonstop brug af sin mobil, skal man kigge efter mobilens batteri og dens mulighed for at sætte en strømbesparingsfunktion på. Hvis det ikke er nok til at du kan nå at komme hjem og oplade den hver dag, kan du investere i en power bank. Det er blevet et populært tilbehør til sin mobil. Med denne kan du nemlig lade op på farten. Men de nye topmodeller plejer dog, at kunne holde til mere end én dag.

 

8. Er kameraet en vigtig funktion til en ny mobil til dig?

Det der udgør en stor del af forskellen på de helt dyre mobiler, og dem der ligger i mellemklassen er kameraet. De helt gode kameraer er et dyrt tilbehør at sætte på en mobil. Det er derfor vigtigt, at hvis du ønsker gode muligheder for at kunne tage gode billeder og videoer, at have en af de nye topmodeller. Her er kvaliteten af billederne blevet utrolig gode. Der er nogle af de nye topmodeller, der selvfølgelig er bedre end andre. Så hvis dette er en meget vigtig funktion for dig, vil vi anbefale at læse kundeanmeldelserne på kameraet.

 

9. Pris

Mobiler er blevet en rigtig dyr genstand i løbet af årene, og de kategorier man kan sætte dem ind i er: budgetmodellerne, mellemmodellerne og topmodellerne. Topmodellerne ville ligge til en pris på over 3.000 kroner. Mellemmodellerne ville ligge til en budgetpris imellem 2.000 til 2.999 kroner. Budgetmodellerne vil ligge i en prisklasse imellem 500 og 1.999 kroner. Det er åbenlyst, at det er billigst at betale en mobil med det fulde beløb på en gang. Derimod har mange teleselskaber lavet et tilbud, så at du får en mobil samt et abonnement. Det smarte ved dette er at du ofte kan dele dine betalinger op over lang tid. Du kan ofte dele det op over to år, så du ikke behøver at tømme kortet på en gang, men derimod skære det ud i små bider. Du skal dog være opmærksom på, hvilket abonnement du kunne tænke dig i forhold til SMS, taletid og data.

 

10. Øvrige funktioner der kan være gode for dig i en ny mobil?

Der findes en masse funktioner, der kan være overflødige eller nyttige for dig. Hvis du ofte er udendørs og skal kunne bruge din mobil på alle tidspunkter, kan du købe en vandtæt mobil. Du kan også vælge at få en mobil, der er bygget til at være mere holdbar end andre. Denne type mobil vil ofte være god for dig, der arbejder i en fysisk krævende branche. Det kan også være at du både har en arbejds- og hverdagsmobil? Så kan du vælge at købe en mobil, der besidder muligheden for at have op til 2 simkort i. Dermed er du fri for, at skulle have to mobiler på dig ad gangen, og i stedet bare skifte bruger på mobilen.

 

11. Se mobilen i virkeligheden

Der er mange mobilreklamer i fjernsynet, og det kan give dig det helt forkerte indtryk af, hvordan mobilen rent faktisk er i virkeligheden. Der er ofte mange redigeringer i sådan en reklame, og svært helt at bedømme hvordan den i realiteten er. Du får et meget bedre indtryk af hele mobilen som skærm, størrelse, byggekvalitet og styresystem, hvis du tager ned i butikken og prøver dig frem. Du kan altid lade være med at købe den i butikken, men du har derimod fået følelsen af mobilen. Husk kun at købe en mobil til dit behov, da det vil være dumt at bruge en masse unødvendige penge.

 

Har du ikke økonomien til at investere i en ny mobil?

Du vil måske gerne have en ny mobil, men ved ikke hvor du skal få pengene fra? Kassekreditten vil meget gerne hjælpe dig på din vej til en ny mobil. Når du tager et mobillån uden sikkerhed hos Kassekreditten, spørger vi aldrig ind til årsagen til lånet. Du kan nemt og hurtigt få din helt egen kredit hos Kassekreditten, det tager kun ét minut at ansøge. Du finder den gratis og uforpligtende ansøgning. Du kan låne alt imellem 3.000 og 15.000 kroner og når du har accepteret dit lån, laver vi en straksoverførsel og så vil du have pengene indenfor få minutter.

 

Yderligere spørgsmål?

Hos Kassekreditten vil vi altid meget gerne besvare dine spørgsmål. Du kan finde vores ofte stillede spørgsmål og lånevilkår øverst på denne side. Har du yderlige spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte vores kundeservice over mail på: info@kassekreditten.dk. Hvis du derimod mere ønsker at stille spørgsmålene over telefon, kan du kontakte vores kundeservice mandag-fredag kl. 9-17 på: +45 71 70 10 60.

Vi vil altid gerne hjælpe dig økonomisk, når du ønsker noget specielt. Du kan tage et lån til en ny mobil, eller lige hvad du har lyst til. Det kan få dig bedre igennem en tid, hvor du virkelig står og mangler noget. Vi glæder os meget til at høre mere fra dig og starte et godt samarbejde.