Ofte stillede spørgsmål om at tage et lån fra KasseKreditten.dk

Ofte stillede spørgsmål

ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg pengene?

KasseKreditten laver nu straksoverførsel med det samme! Det betyder:
- Du får pengene på kontoen indenfor få minutter, når du har underskrevet din låneaftale.
- Du får udbetalt pengene på din NemKonto 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage.
- Du får også udbetalt pengene i weekenden og på helligdage.

Hvordan betaler jeg min kredit?

Den nemmeste måde at betale din kredit på er via din profilside. Når du betaler her, modtager vi også din betaling med det samme. Du har også mulighed for at betale via din netbank til vores konto 7134-0001042621. Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, da vi ellers ikke kan se at betalingen kommer fra dig.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos KasseKreditten vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier giver dig et kreditbeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt. Du vælger selvfølgelig selv hvor meget af det der skal udbetales til din konto.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

KasseKreditten tilbyder kreditter uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke behøver eje fast ejendom, bil eller lignende for at låne penge hos os.

Kan jeg have flere kreditter på samme tid?

Nej, du kan kun have én kredit hos KasseKreditten på nuværende tidspunkt.

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

KasseKreditten foretager en automatisk kreditvurdering af dig. Så snart du har trykket ”ansøg” får du svar på din ansøgning. Herefter bliver kreditten sendt til straksudbetaling.

Hvad er en minimumsbetaling?

Minimumsbetalingen er den månedlige rentebetaling for at opretholde din kredit hos KasseKreditten. Minimumsbetalingen udgør 12,5% af lånebeløbet og skal betales hver måned. Såfremt du ikke betaler minimumsbetalingen, forfalder hele din kredit til betaling.

Hvad koster det at låne hos Kassekreditten?

KasseKreditten har en månedlig rente på 12,5%. Det betyder, at for hver måned du har en aktiv kredit betaler du 12,5% af det beløb, der er trukket på kreditten. Det kalder vi for minimumsbetalingen.

En kredit hos KasseKreditten koster 495 kr. i oprettelse,  dette dækker din oprettelse af din kredit. Denne omkostning skal betales hver gang der oprettes en ny kredit.

Hvad kan jeg låne til?

Hos KasseKreditten blander vi os ikke i, hvad du bruger pengene til. Du kan låne til lige det du står og mangler. Tilbagebetalingen er du også selv herre over, så længe du sørger for at betale din minimumsbetaling hver måned.

Kan jeg nedbringe min kredit?

Hvis du har lidt ekstra penge på kontoen, har du mulighed for at nedbringe din kredit. Fordelen ved at nedbringe kreditten løbende er, at du kan dele betalingerne op i mindre dele, som du selv kan styre efter hvor mange penge du har på kontoen.

Kan jeg forhøje min kredit?

Du kan på din profil se om har du muligheden for at forhøje din kredit. Log ind her

 

Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?

Hvis nogen har optaget et lån hos KasseKreditten i dit navn og NemID, skal du anmelde det til politiet. KasseKreditten og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Vær opmærksom på, at du stadig hæfter for lånet.

Jeg har ikke modtaget en sms-kode, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget en sms-kode, så har du muligvis indtastet et forkert telefonnummer. Ring til os for at få det rettet, så du kan gennemføre din ansøgning.

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

Du skal være fyldt 21 år for at låne hos os.

Kan jeg slette min profil?

Personoplysningerne registreres hos Finans 247 ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kassekreditten.dk

Kan jeg lave et delvist afdrag på min kredit?

Hvis du vil lave et delvist afdrag på din kredit, skal du overføre beløbet til vores konto via din netbank. Vores registrerings- og kontonummer er: 7134 - 0001042621. Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, ellers kan vi ikke se at beløbet skal benyttes til at afbetale din kredit.

Hvad er ÅOP?

De årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dette er de samlede omkostninger udtrykt i procent pr. år af det samlede kreditbeløb. ÅOP anføres for at hjælpe Dem med at sammenligne forskellige tilbud.

Hvilken konto bliver min kredit udbetalt til?

Af sikkerhedsmæssige årsager udbetaler vi altid din kredit til din NemKonto. Det er derfor ikke muligt at få udbetalt kreditten til en anden konto.

Hvor kort og hvor længe kan jeg låne?

Du kan låne lige så kort og længe du ønsker, uanset om det er én dag, uge, måned eller år og du betaler kun for den tid du låner. Vi anbefaler, at du låner så kort en periode som muligt. Husk at oprettelsesgebyret vil blive pålagt uanset hvor længe du låner.

Kan jeg ændre min betalingsdato?

Det er desværre ikke muligt. Din betalingsdato vil altid være samme dato, som du optog lånet de efterfølgende måneder. Låner du fx d. 7/1, vil du have betalingsdato d 7/2, 7/3 o.s.v.

Hvordan lægger jeg budget?
Download vores gratis budgetskabelon, og udfyld med dine egne informationer. Så kan du få det bedste overblik over alle dine indkomster og udgifter, samt et samlet billede af dit månedlige rådighedsbeløb. Vi anbefaler at lægge et budget over din privatøkonomi, så du er bedst muligt udrustet til at vurdere om et lån hos KasseKreditten er noget for dig. Vi anbefaler ikke at tage et lån, for at betale et andet lån ud.

Download “Kassekredittens GRATIS Budget Skabelon” Budget-skema-Kassekreditten.xlsx – Downloaded 4636 times – 47 KB

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

71 70 10 60

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage