Ofte stillede spørgsmål om at tage et lån fra KasseKreditten.dk

Ofte stillede spørgsmål

ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg pengene?

KasseKreditten laver nu straksoverførsel 2 gange om dagen på alle bankdage. Det betyder at du har pengene på kontoen samme dag, hvis du ansøger inden kl. 16.00 på hverdage.

Hvis du ansøger efter kl. 16.00, og dagen efter er en bankdag, så har du pengene næste morgen.

Ansøger du i weekenden, så har du pengene mandag morgen.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos Kassekreditten.dk vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier giver dig et kreditbeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt og du vælger selvfølgelig selv hvor meget af det der skal udbetales til din konto.

 

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Kassekreditten.dk tilbyder kreditter uden sikkerhed. Dvs. At du ikke behøver eje fast ejendom, bil eller lignende for at låne penge hos os.

 

Kan jeg have flere kreditter på samme tid?

Nej, du kan kun have én kredit hos Kassekreditten.dk. For at kunne få et lån må du heller ikke have noget udestående til Finans 247 ApS’ andet låneprodukt: MiniFinans.dk.

 

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

Kassekreditten.dk foretager en automatisk kreditvurdering mens du venter foran din computer eller smartphone. Så snart du har trykket på ”Ansøg” får du svar inden for 10 sekunder. Herefter bliver kreditten sendt til udbetaling.

 

Hvad er en minimumsbetaling?

Minimumsbetalingen er den månedlige rentebetaling for at opretholde din kredit hos Kassekreditten.dk. Minimumsbetalingen udgør 12,5% af lånebeløbet og skal betales hver måned. Såfremt du ikke betaler minimumsbetalingen forfalder hele din kredit til betaling.

 

Hvad koster det at låne hos Kassekreditten?

Kassekreditten.dk har en månedlig rente på 12,5%. Det betyder at for hver måned du har en aktiv kredit betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten. Det kalder vi for minimumsbetalingen. 

En kredit hos Kassekreditten.dk koster 495 kr. i oprettelse første gang.

 

Hvad kan jeg låne til?

Hos Kassekreditten.dk stiller vi ikke spørgsmål til hvad pengene skal bruges på. Du bestemmer helt selv hvor meget du vil bruge af kreditten, samt hvornår den skal betales tilbage. Alle kreditter skal dog være fuldt tilbagebetalt efter 12 måneder.

 

Kan jeg nedbringe min kredit?

Hvis du har lidt ekstra penge på kontoen har du mulighed for at nedbringe din kredit. Fordelen ved at nedbringe kreditten løbende er, at du kan dele betalingerne op i mindre dele, som du selv kan styre efter hvor mange penge du har på kontoen.

 

Kan jeg forhøje min kredit?

På nuværende tidspunkt kan du desværre ikke forhøje din kredit.

 

Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?

Hvis nogen har optaget et lån hos Kassekreditten.dk i dit navn og NemID skal du anmelde det til politiet. Kassekreditten.dk og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Vær opmærksom på, at du stadig hæfter for lånet.

 

Jeg har ikke modtaget en sms-kode, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget en sms-kode, så har du muligvis indtastet et forkert telefonnummer. Ring til os for at få det rettet, så du kan gennemføre din ansøgning.

 

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

Du skal være fyldt 21 år for at låne hos os.

Kan jeg slette min profil?
Personoplysningerne registreres hos Finans 247 ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kassekreditten.dk
Kan jeg lave et delvist afdrag på min kredit?

Hvis du vil lave et delvist afdrag på din kredit, skal du overføre beløbet til vores konto via din netbank. Vores registrerings- og kontonummer er: 7134 - 0001042621. Husk at skrive dit CPR-nummer i teksteltet til modtager, ellers kan vi ikke se at beløbet skal benyttes til at afbetale din kredit.

Hvilken konto bliver min kredit udbetalt til?

Af sikkerhedsmæssige årsager udbetaler vi altid din kredit til din NemKonto. Det er derfor ikke muligt at få udbetalt kreditten til en anden konto.

 

Hvordan betaler jeg min kredit?

Den nemmeste måde at betale din kredit på er via din profilside. Når du betaler her, modtager vi også din betaling med det samme. Du har også mulighed for at betale via din netbank til vores konto 7134-0001042621. Husk at skrive dit CPR-nummer i tekstfeltet til modtager, da vi ellers ikke kan se at betalingen kommer fra dig.

Hvor kort og hvor længe kan jeg låne?

Du kan låne lige så kort og længe du ønsker, uanset om det er én dag, uge, måned eller år og du betaler kun for den tid du låner. Vi anbefaler, at du låner så kort en periode som muligt. Husk at oprettelsesgebyret vil blive pålagt uanset hvor længe du låner.

 

Kan jeg ændre min betalingsdato?

Det er desværre ikke muligt. Din betalingsdato vil altid være samme dato, som du optog lånet de efterfølgende måneder. Låner du fx d. 7/1, vil du have betalingsdato d 7/2, 7/3 o.s.v.

Hvordan lægger jeg budget?

Download vores gratis budgetskabelon, og udfyld med dine egne informationer. Så kan du få det bedste overblik over alle dine indkomster og udgifter, samt et samlet billede af dit månedlige rådighedsbeløb. Vi anbefaler at lægge et budget over din privatøkonomi, så du er bedst muligt udrustet til at vurdere om et lån hos KasseKreditten er noget for dig. Vi anbefaler ikke at tage et lån, for at betale et andet lån ud.

Download “Kassekredittens GRATIS Budget Skabelon” Budget-skema-Kassekreditten.xlsx – Downloadet 1785 gange – 47 KB

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

71 70 10 60

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage