Om KasseKreditten.dk - Læs om KasseKreditten.dk og Finans 247 (2019)

Om KasseKreditten.dk

Om Kassekreditten.dk

Kassekreditten.dk er en 100% dansk låneudbyder, der tilbyder kreditter fra 3.000 til 15.000 kr. til personer med dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. Kassekreditten.dk foretager individuel kreditvurdering af alle ansøgere inden lånet udbetales, så vi sikrer ansvarlighed under hele låneprocessen.

Hos KasseKreditten går vi meget op i, at vi låner ansvarligt og forsvarligt til vores kunder. Det er vigtigt for os, at du ikke låner mere end du kan betale tilbage indenfor lånets løbetid. Netop derfor foretager vi individuelle kreditvurderinger, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

Hvem kan låne hos KasseKreditten?

Når du vil låne hos KasseKreditten, skal du opfylde visse krav. Disse krav er til for din skyld. Der er nemlig forskel på at være gammel nok til at låne, og voksen nok til at låne. Derfor skal du være fyldt 21 år, før du må låne hos KasseKreditten, for så har du klaret de første år af voksenlivet, og har fået en selvstændig økonomi. Kan du med andre ord klare dig selv, og har du styr på ting som løn, faste udgifter og dit rådighedsbeløb, skal du ikke være bange for at låne et beløb gennem KasseKreditten. Dine evner til at tilbagebetale et lån afhænger nemlig af, hvor godt du kender din  økonomi.
KasseKreditten er til for alle over 21 år, du kan være studerende eller have et arbejde, men ligegyldigt hvad, kan alle komme til, at stå i en situation, hvor de har brug for et større økonomisk råderum, og det hjælper KasseKreditten dig med at få.

KasseKreditten hjælper dig, der måske står og mangler lidt ekstra luft i din økonomi for en kort periode. Det kan være, at du får et spontant tilbud om, at komme på en drømmerejse med din bedste ven, men at du lige mangler til flybilletterne der skal købes her og nu. I en sådan situation er KasseKreditten det rigtige sted for dig at søge om et lån online. Vi ønsker netop at give dig muligheden, for at leve livet fuldt ud, så længe det sker på en økonomisk ansvarlig måde.

Hvem står bag KasseKreditten?

Kassekreditten.dk er et brand under Finans 247 ApS, som er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 48, stk. 1.
Finans 247 ApS er også medlem af Dansk Kredit Råd. Så hos os, får du den sikrest mulige låneaftale.

Noget af det bedste ved os er altså, at vi er et 100% dansk firma, og vores moderselskab Finans 247 ApS er også 100% dansk. Nok er vi et nyt firma, men vi har masser af erfarne og rutinerede kræfter i firmaet. Det blandet med, at vi har fundet energiske og dygtige unge mennesker, gør at vi har det ideelle hold bag KasseKreditten. Det hold står samtidig også bag dig som kunde, og det vil være der, til at komme med gode råd og vejledning, i din tid som kunde.

Har du spørgsmål til lån, tilbagebetaling eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte Kassekreditten.dk på info@kassekreditten.dk eller ved at ringe 71 70 10 60. Vi taler meget gerne med dig om din situation, og hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig.

Hos Kassekreditten.dk går vi meget op i vores kunder og deres evne til at betale lånet tilbage. Vi anbefaler derfor, at vores kredit bruges som en kortsigtet fleksibel kredit, til at få dækket dit lånebehov indtil du har penge på kontoen igen. Vi anbefaler ikke, at du gældsætter dig langvarigt med en sådan kredit, da der her findes billigere og bedre alternativer.

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

71 70 10 60

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage

VIRKSOMHEDS- OG BANKOPLYSNINGER:

Adresse Kristianiagade 1, 2100 København Ø
CVR-nummer38143824
Registrerings- og kontonummer:9070 - 1630715489

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Gør dine drømme til virkelighed