ONLINE LÅN her og nu nemt & hurtigt (2019) ▷ KasseKreditten.dk ✓

Online lån

Online lån hurtigt og nemt

Hos KasseKreditten kan du tage et online lån hurtigt, hvor det stadig er nemt og sikkert for dig som ansøger.

Kassekreditten tilbyder online lån i form af en kredit, hvor du kan ansøge om et beløb fra 3.000-15.000 kr. Hos os er der altså ikke en bestemt låneperiode, da du egentligt selv bestemmer, hvor lang tid du vil anvende dit online lån hos os. Det eneste du skal være opmærksom på, er at betale din månedlige minimumsbetaling. Læs med her og bliver klogere på vores lån.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån op til 15.000 kr

Der findes mange online lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, forbrugslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage.

Hos Kassekreditten er vores online lån som sagt skruet sammen på en sådan måde, så de fungerer som en kredit. Det vil sige at du tager et online lån, der så ikke har en direkte løbetid. Derimod betaler du hver måned renter til beløbet. De renter er betaling for at opretholde dit online lån hos os. Du kan låne lige fra kr. 3.000 og helt op til 15.000 kr. hos os. Låneperioden bestemmer du som sagt selv, dog skal du huske at betale minimumsbetalingen hver måned. Husk på, at det er en god idé, kun at låne de penge, du rent faktisk har brug for, så sikrer du dig, at du ikke stifter en unødvendig gæld.

Lav rente på online lån

Da vi ikke har nogen filialer eller butikker, men derimod klarer det hele online, kan vi tilbyde en lavere rente end mange andre låneudbydere. Hvis du alligevel gerne vil sammenligne vores lånevilkår med andre, er det ÅOP der er det vigtigste sammenligningsgrundlag. Vores rente ligger fast på 12,5% uanset lånets størrelse. Du kan altid ansøge om at hæve dit online lån hos os, hvis du har behov for det. Vi kreditvurderer dig således en gang til, og hvis vi kan godkende din ansøgning, får du lov til at hæve din kredit.

Få et online lån, uden at stille sikkerhed

Hos os skal du ikke stille sikkerhed til dit lån, udover at du skal kunne bevise det rent faktisk er dig der låner hos os. Det gør du via dit NemID. Derudover er der dog ingen ydeligere sikkerhed du skal stille i form af hus eller andet når du vil låne hos os. Hos kassekreditten låner du altså på helt neutral grund. Når vi kreditvurderer dig, så ser vi udelukkende på, om du har en dokumenteret indkomst, for har du det, har du også mulighed for at tilbagebetale dit beløb til os.

Fordele ved at tage et online lån hos Kassekreditten

Der findes en del forskellige fordele ved online lån, sammenlignet med mere traditionelle lån i banker. Nedenunder, har vi listet en række af de gode fordele op herunder, men også en enkel ulempe.

 • Gennemgå din ansøgningen hurtigt
 • Ansøg hvor du vil, og når du vil
 • Du skal stille et minimum af sikkerhed for dit lån
 • Brug pengene på lige, hvad du vil
 • Du har oftest større chance for at få et "ja" til en kredit hos os, end en kassekredit hos din bank
 • Det eneste minus er; at renten på vores lån kan være højere end hos de traditionelle pengeinstitutter

Faktorer der afgør prisen på online lån

Når du skal finde ud af, hvilket online lån der passer bedst til dig og dine behov, så er der forskellige faktorer der afgør, hvor dyrt eller billigt lånet er sammenlignet med hos andre låneudbydere, dermed hvad der er det bedste lån for dig. To af de vigtigste faktorer er: lånebeløb og låneperiode. Dem vil vi forklare lidt mere længere nede.

Lånebeløb

Det beløb du gerne vil låne online er selvfølgelig nok den væsentligeste faktor. Det er ikke alle steder, der tilbyder de samme lånebeløb, derfor kan du nogen steder opleve, at du ikke kan låne dit minimumsbeløb. Enten fordi låneudbyderen ikke har så højt et beløb, eller også fordi de ikke har så små lånebeløb.

Når du tager et online lån, vil beløbets størrelse påvirke renten på lånet hos mange låneudbydere. Det er dog ikke tilfældet hos kassekreditten.dk da vi har en fast rente på 12,5%,. Renten bliver altså ikke højere, hvis du ansøger om et online lån på 15.000 kr. Men du forpligter dig til at betale 12,5 % rente månedligt for at kunne opretholde dit online lån hos os.

Låneperiode

Hos os bestemmer du helt selv din låneperiode, som udgangspunkt er vores lånemodel dog designet til, at du har din kredit i en vis periode. Hvis du har taget et online lån, og du pludseligt kommer til penge af den ene eller anden årsag, så kan du vælge at tilbagebetale din kredit med det samme hos Kassekreditten. Det vigtigste for os er dog, at du som låntager selv har friheden til, at bestemme hvornår og hvor meget du vil tilbagebetale dit online lån hos os. Online lån hos KasseKreditten - Nemt og sikkert

Før du tager et online lån

Det er en seriøs ting at låne penge, ligegyldigt om du tager et lån hos os, eller hos din bank er der overvejelser du skal gøre dig. Der kan for nogen være en tryghed i at låne hos en bank, da de har et umiddelbart overblik over din økonomiske historie. Men mange har ikke lyst til at indvie banken, når det kommer til at realisere en hverdagsdrøm. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit online lån hos os til. Der er bare nogle ting du skal være afklaret med, og have styr på inden du låner.

 

Lav et budget

Et af de bedste værktøj der findes til at få overblik over ens økonomi, er ved at lave et gammeldags budget. Her får du et overblik over din indkomst, dine udgifter og derved også dit rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb er det beløb du har til at kunne afvikle gæld med. Så derfor er det godt at du kender det før du låner. Når du kender det, så anbefaler vi dig, at du ikke tager et lån, der overskrider dit rådighedsbeløb. Hellere at du tager et lidt lavere online lån, end at du tager et for stort lån du ikke kan afdrage på.

Et budget giver dig altså et overblik, og med det vil du klart kunne se, om du har mulighed for at betale dit online lån tilbage til os. Har du ikke mulighed for at kunne tilbagebetale vores mindste lånebeløb på 3.000 kroner, vil det ikke være en god idé at tage et lån.

Er online lån en god idé?

Et online lån er en god mulighed for dig, der mangler penge lige nu. Der er flere måder, hvor du kan undgå at tage et online lån. En af mulighederne her er at lave en opsparingskonto til de uforudsete udgifter og dine hverdagsdrømme. Engang imellem kan du dog blive mødt af en mulighed der er for stor at misse, og derfor kan du få brug for at supplere din opsparing med et online lån. Det er ikke muligt for alle, at spare et fast beløb hver måned, men mange bække små, kan gøre at du alligevel får sparet lidt op. Du kan spare i din hverdag ved at lave indkøbslister, så du undgår impulskøb, brug kontanter fremfor dankort, så du ved at du kan har et vist beløb i din pung når du handler. Derudover findes der efterhånden mange apps som DBA, Tradono, Reshopper osv. Her kan du købe brugt og spare penge.

Nogle gange, så er et online lån en god løsning for at få lidt ekstra penge på kontoen. Men som sagt kræver det, at du har styr på din daglige økonomi, og at du ved, hvor du kan evt kan spare penge

ANSØG OM DIN KREDIT NU

NemID godkendelse ved online lån

Kassekreditten anvender NemID som en del af låneansøgningen. Dit NemID sikrer, at vi kan indhente de rigtige oplysninger på dig, og det gør vores låneproces hurtigere. Så hvis du ikke har et NemID er det ikke muligt for os, at give dig et online lån.

Det er ikke noget nyt, at man skal benytte sit NemID for at ansøge om et lån. Det kan godt virke irriterende for noget, at skulle finde nøglekortet frem. Men i sidste ende, så er dit NemID både en sikkerhed for dig, og en sikkerhed for os.

Kan man tage et online lån trods RKI

RKI er et register for dårlige betalere, så hvis du står i RKI, kan vi desværre ikke tilbyde dig et online lån i form af en kredit hos Kassekreditten. Det vil være uansvarligt både for os og dig. Når du er registreret som dårlig betaler er det fordi du har misligholdt lån eller gæld hos andre.

Er du i RKI, tilbyder vi desværre ikke online lån, eller nogle andre typer af lån til dig. Den primære årsag til dette er, at det ville være uansvarligt for både dig og os. Når man står registreret i RKI er det typisk fordi man har flere misligholdte lån, og så vil det sjældent være en god idé at optage endnu et lån. Her anbefales det istedet for, at man søger professionel rådgivning til at få bugt med sin gæld.

Gammel nok til online lån?

Hos os skal du minimum være 21 år, for at kunne tage et online lån. Vi har sat denne aldergrænse, da erfaringer og statistikker viser, at helt unge mennesker ofte har problemer med at tilbagetale lån. Når man er blevet ældre, så har man oftest en bedre økonomisk sans, og man har derfor en større ansvarlighed overfor sin økonomi. Der er altså forskel på at være myndig og voksen til at tage et online lån, og det at være voksen og moden nok til at tage et online lån.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar om online lån

Der er tit mange spørgsmål i forbindelse med optagelse af online lån. Vi har forsøgt at besvare de mest spurgte, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du vil have uddybet.

Hvordan ansøger jeg om et online lån?

Hele vores ansøgnings- og låneproces foregår på denne side. Du kan på vores forside lege lidt med vores låneberegner, så du får en idé om, hvad det koster er at tage et online lån hos os. Når du har udfyldt din låneansøgning, får du automatisk svar på den.

Hvornår er pengene på min konto?

Vores system registrerer hurtigt, når en ny bruger har udfyldt- og ansøgt om en kredit hos Kassekreditten. Vi kigger straks din ansøgning igennem, og du får svar på, om vi kan godkende dig til den ønskede kredit. Så snart du er godkendt, så kan du have pengene på din konto allerede inden for få minutter.

Kan jeg fortryde et online lån?

Du har naturligvis fuld returret på et online lån. Denne samme ret har du når du køber tøj, eller lignende online. Du har 2 ugers fuld returret på dit lån. Såfremt du ikke har valgt at benytte dig af din kredit.