NYT ONLINELÅN ▷ Lån op til 15.000,- ▷ Start din ansøgning her

Onlinelån

Få et onlinelån hos KasseKreditten

Er du på udkig efter et onlinelån, er du kommet til det rigtige sted. Hos KasseKreditten.dk tilbyder vi lån fra 3.000 og op til 15.000 kroner. Alt hvad du skal bruge er dit NemID, som du skal bruge til at undeskrive din ansøgning med. Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular.

Vi samarbejder med NemID som sikrer en høj sikkerhed for, at dine personlige oplysninger ikke misbruges. Når du har sendt din ansøgning laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Godkender vi din ansøgning, overfører vi kreditbeløbet til din NemKonto, så de er tilgængelige på din konto inden for få minutter.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Onlinelån - Der hvor borgerne er

Det er ingen hemmelighed, at hvis du selv har tid til at kigge op fra mobilen ind i mellem, når du går en tur, at mange, du møder på din vej, har hovedet rettet det samme sted. Mobiltelefonen er en integreret del af vores hverdag, og den fylder meget. Særligt fordi vi er travle og meget på farten. Da har vi fået et øget behov for at kunne komme let til ydelser og services online. Det er der også mange, der har ønsket, når det kommer til lån. Derfor har vi lavet Kassekreditten.

Vi har lavet en enkel låneplatform, som gør det nemt og hurtigt for dig at låne penge. Der er mange fordele ved at låneprocessen foregår online. Først og fremmest er det let for dig, og du bestemmer helt selv hvornår på døgnet du ønsker at ansøge om en kredit. Dernæst er det mindre tidskrævende for dig, da det hele er overstået på få minutter. Du kan altså selv bestemme tid og sted. 

Onlinelån hos topanmeldte Kassekreditten

I dag er der et hav af muligheder for at udnytte internettets store udbud. Du kan få stort set alt det, du ønsker på internettet. Bestil mad hjem, bestil diverse produkter som sportudstyr, tøj og legetøj og lån penge online.

Der findes efterhånden mange låneudbydere, der tilbyder onlinelån. Lån penge hos KasseKreditten, og få et lån til en fast lav rente. Vi har gennem tiden fået gode anmeldelser fra vores kunder, som vi er meget glade for.

Står du med et godt tilbud eller en uforudset regning?

Der er mange låneudbydere på markedet. De tilbyder alle forskellige former for lån. Disse lån kender du måske som et smslån, kviklånmobillån eller et hurtigt lån. Alle lån er et slags forbrugslån, som du kan tage hvis du står og mangler penge nu og her.
Vi har kunder, som kan stå i et byggemarked, eller som har fået et godt tilbud til renovering af hus, som man næsten ikke kan takke nej til. Der mangler bare lige en ting. Hjælp til finansieringen. Da kan du gribe din mobil og smide en ansøgning afsted til os, som kun tager omkring 1 minut at lave. Vi vil svare så hurtigt, det er muligt, og du kan have dit onlinelån på kontoen få minutter efter vi har godkendt lånet. På den måde har vi hjulpet mange kunder gennem tiden, uden tilbuddet er løbet fra dem.

Fast lav rente på dit onlinelån giver dig vished

Hos Kassekreditten opererer vi med en fast, billig rente, som du kan nyde godt af, hvis du ønsker at låne hos os. Fordelen ved en fast rente er, at du ved på forhånd, hvor meget du skal afdrage for onlinelånet hver måned. Vores rente er 12,5%, som er en minimumsbetaling, vi kræver, du betaler hver måned for at låne penge hos os. Da kommer der ingen uforudsete renter, såfremt du betaler rettidigt.
Så hvis du får lov at låne 3.000 kroner, skal du mindst betale 12,5% af det beløb hver måned. Hvis du afdrager på selve kreditten, vil du skulle betale mindre tilbage, da procentsatsen tages af et mindre beløb.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvor højt et onlinelån kan jeg få?

Vi tilbyder mindre onlinelån i intervallet 3.000 til 15.000 kroner. Du kan altså søge om at låne op til 15.000 kroner. Du bør dog vide, at det ikke er sikkert, at du får bevilliget hele beløbet. Vi vurderer, hvor meget vi vil låne til dig, og om vi vil låne ud fra en individuel kreditvurdering. Du kan risikere at få et nej eller et ”mod tilbud”, hvor vi tilbyder dig et mindre beløb. Da kan du beslutte, om du vil tage i mod det eller ikke.

Der er nogle krav for låntager

Vi har nogle krav til dig som låntager. Disse indebærer blandt andet:

 • At du er fyldt 21
 • Du må ikke være i RKI eller Debitor Registreret som dårlig betaler
 • Giv os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT

 

Løbetiden hos KasseKreditten er fleksibel

Det er godt at betale lånet tilbage så tidligt som muligt, for at gøre lånet endnu billigere. Har du ikke mulighed for det, skal du ikke bekymre dig. Du kan vente 1 helt år med at betale pengene tilbage. Vores tidsramme for lånet er 12 måneder. Så du kan enten betale det løbende eller til sidst, og kun nøjes med at betale minimumsbetalingen månedligt.

Derudover kan du udnytte dit skattefradrag når du låner penge. I Danmark kan du trække din gæld fra i SKAT. Det betyder, at du kan reducere renten på 12,5% med en tredjedel. Udnytter du dit skattefradrag ved et lån hos os, kan du i stedet få en rente på 8,3%. Vi indberetter automatisk din gæld til SKAT, så du behøver ikke gøre mere ved det. Vi vil dog altid opfordre dig til, at tjekke op på de oplysninger SKAT har modtaget, så du er sikker på at du for fradrag for dit lån.

Vores kreditvurdering

Når vi skal foretage vores kreditvurdering af dig som låntager, da tager vi udgangspunkt i din økonomiske situation. Vi gennemser din seneste lønseddel eller informationer om offentlige udbetalinger, hvis det er tilfældet. Derudover tager vi et kig på dine faste, månedlige udgifter. Da kan vi få et overblik over indkomst og udgifter, så vi kan se, om du har mulighed for at betale os tilbage igen.
Hvad, du bruger dine penge på, bekymrer vi os ikke om.
Vi ser blot på fakta i din økonomi. Her håndterer man det typisk anderledes i et pengeinstitut, hvor pengeinstituttet ønsker mere viden om, hvad pengene skal bruges til. Hos os kan du således have mere private forhold, hvis det er et ønske fra din side.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lån kun en kredit ad gangen

Kassekreditten tilbyder ikke flere kreditter på en gang. Det gør vi ikke, for af sikkerhedsmæssige årsager. KasseKreditten er som nævnt koblet op på dit NemID og CPR-nummer, hvormed vi ikke kan udstede mere end én kredit. Dog er der gode muligheder for at få endnu en kredit hos Kassekreditten. Vi vurderer dig igen ved en potentiel ny kreditvurdering, men denne vil ikke være langvarig, da du er kendt i vores system.

Låneprocessen i grove træk

Det er meget enkelt at få et onlinelån penge hos os. Du skal:

 • Vælge et kreditbeløb du ønsker
 • Udfylde oplysninger i låneansøgningen
 • Vi foretager en kreditvurdering
 • Godkendes du som låner, sender vi en låneaftale
 • Underskriv låneaftalen med NemID
 • Straksudbetaling til din NemKonto

Hold øje med dit onlinelån

Når du får et lån hos os, skal du oprette en profil på Kassekreditten.dk. På denne kan du holde øje med, hvor meget du har betalt tilbage, hvornår du skal betale næste rentebetaling og lignende. Det er nemt tilbagebetale kreditten og betale rente her. Vi anvender flere muligheder til dette:

 • Kreditkort
 • Automatisk opkrævning
 • Almindelig bankoverførsel

Anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot har vi fået gode anmeldelser, hvor der er et højt antal stjerner, hvilket vi er meget glade for. Vi ønsker alles mening, uanset om den er positiv eller negativ. Det gør vi, fordi vi hele tiden har en ambition om at forbedre os og vores kundeservice.

Vores kunder med positive kommentarer skriver i anmeldelserne:
Altid god behandling”, ”God oplevelse”, ”Alt gik glat” og ”Nemt og sikkert”. Vi ser også frem til at få din anmeldelse, hvis du ikke allerede har anmeldt os.