Få en god opsparing ▷ Vi guider dig godt igennem ✓ 2020

Bliv klogere på opsparing

Bliv klogere på opsparing

Bliv klogere på opsparing

Vi har alle sammen hørt det før; at have en opsparing er enormt vigtigt. Udover den generelle tryghed og økonomiske sikkerhed i at have en opsparing, findes der en rigtig stor mængde uforudsete udgifter, der er rigtig tæt på umulige at undgå. Selvom nogle kunne være undgået, er der desværre ting vi ikke kan styre. Disse situationer er også svære at lave om, når de først har vist deres ansigt.

Hvad er en uforudset udgift?

En uforudset udgift er ofte grunden til at have en god opsparing og dermed en stærk privatøkonomi. Hvis du taber din telefon i toilettet eller bare ødelægger skærmen ved et andet uheld, så er der rigtig mange danskere der er dybt afhængige af deres telefon. Det kan derfor være at du ikke har mulighed for at vente helt til næste lønningsdag, med at få repareret den.

Få en opsparing og slip for ubetalte regninger

En anden type uforudset udgift kan være generelle regninger. Lige meget om den altid kommer ind af brevsprækken på den tredje tirsdag i hvert skudår, eller det er første gang du modtager den, ændrer det ikke betalingsdatoen. Den bedste måde du kan være klar på dette, er ved en opsparing stor nok til at betale for regningen, og hvor der stadig står noget tilbage på kontoen efter. Det siger derfor sig selv at disse udgifter netop er – uforudsete, og at man ikke var klar på modtagelsen af disse situationer.

Opsparing er en tryg forsikring

Der er mange danskere der besidder en stærk og glimrende økonomi. Men der er også mange der ikke står med en god privatøkonomi. De har desværre heller ikke har gyldne muligheder for at låne penge af deres nærmeste venner eller familie. Længere nede kan du læse vores råd om, hvordan du kan optimere din egen opsparing. Derudover kan du blive klogere på, hvad du kan gøre hvis du står med en uforudset udgift i hånden, som skal betales med det samme.

Hvad hvis jeg ikke har plads til at spare op?

Hvis dit månedlige rådighedsbeløb ikke er stort nok til at kunne lægge penge til side, er der heldigvis stadig nogle ting du kan gøre. Vi har samlet 5 gode råd til at forhøje dit økonomiske pusterum. Så skal du ikke møde en håbløs fornemmelse næste gang dit køleskab går i stykker, eller bilens motor begynder at ryge.

1. Lav mere mad selv

Det er ikke altid, at det virker billigere at lave maden selv, modsat at købe take away. Men hvis du bare sparer 20 kroner om dagen, har du måske 500 til 600 kroner ekstra til opsparingen, når måneden er slut.

2. Stop med at ryge cigaretter

Der er for mange personer, rigtig mange penge at spare om måneden, ved at stoppe rygningen. Føler du ikke, at du er stærk nok til at lægge dem på hylden? Så er der også mange penge at spare, bare ved at trappe ned. Hvis du køber en pakke om dagen lige nu, men skærer ned til halvdelen, kan du måske spare op til 600 kroner om måneden! De kunne se meget bedre ud på din opsparing.

Tip: Prøv at tænke koncentreret på cigaretterne som en udgift, hver gang du køber en pakke!

3. Hvis du har en bil – Så kan du måske skifte den ud?

Lige meget om du leaser eller ejer en bil, er der enorm stor forskel på priserne på det danske bilmarked. Ikke bare den månedlige pris for at lease, eller købsprisen for en ejer-bil. Men husk at tænk over hvad din bil koster i forsikring, benzin og vægtafgift. Generelt kan du spare mange penge på transport ved at prioritere cyklen.

4. Vand- og elregningen

Det er ikke noget alle tænker meget over i hverdagen, men der er stadig masser at penge at spare på din vandregning og din elregning. Her kan du læse om vores bedste råd til at spare tusindvis af kroner årligt på el.

5. Impulskøb

Du har sikkert hørt den før: ”Du må ikke handle ind, når du er sulten”. Men der er faktisk noget om det. Det er ikke kun på madvarer at du kan spare mange penge – dagligt – men også på den unødvendige shopping. Vi bliver alle fristet til nye og flotte ting, men tænk lige på om du har råd til dem før du køber dem.

Ekstra top: Læg et budget – Du kan download vores gratis budgetskabelon her.

Hvad hvis opsparingen ikke er nok til at dække denne uforudsete udgift?

Hvis du har en akut og uforudset udgift, og din opsparing ikke holder, hvad gør du så? Det er her at vi kommer ind i billedet! Hos Kassekreditten tilbyder vi dig op til 15.000 kroner via en online kredit. Vi sørger altid for rigtig hurtig udbetaling, fordi vi ved at det er vigtigt for dig, derfor udbetaler vi straks efter en godkendt ansøgning. Du vil efter få minutter kunne se pengene på din konto, dette er gældende i alle ugens 7 dage! Derudover står vores danske kundeservice også altid klar til at hjælpe dig på telefon og e-mail, og hvis du stadig er i tvivl, har vi 5 stjerner på Trustpilot.

Lån penge med god samvittighed, hos en udbyder der ved hvad de laver. Vi er her i dine økonomisk hårde tidspunkter. Vores ansøgning finder du her, og du får selvfølgelig din kreditvurdering helt gratis! Se hvor meget vi kan tilbyde dig med det samme.