Mangler du penge?▷ Lån op til 15.000 kr hos os. Læs mere her

Penge

Lån penge nemt og hurtigt

Har du brug for penge nu og her er Kassekreditten.dk et godt valg. Vi tilbyder lån fra 3.000 til 15.000 kroner nemt og hurtigt. Alt hvad du skal gøre er at udfylde en kort ansøgningsformular og underskrive låneaftalen med dit Nem-ID. Resten klarer vi for dig. Vi laver efterfølgende en kreditvurdering af dig, og du vil inden for få minutter, få svar på om din ansøgning er godkendt og om det er muligt for os at udbetale din ønskede kredit. Fordelen ved at låne penge hos Kassekreditten er, at vi ikke kræver, at du stiller økonomisk sikkerhed som de fleste banker gør. Når din ansøgning er godkendt, udbetaler vi allerede beløbet på din konto inden for få minutter. Det bliver ikke lettere for dig at låne penge.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Lån penge nu

Der findes mange lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, forbrugslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage.

Når du skal ansøge om et online lån hos os, skal du udfylde vores ansøgningsformular. Står du og mangler penge, hvad end det er til uforudsete udgifter, fornøjelser, eller blot et økonomisk råderum, står vi klar til at give dig en hjælpende hånd. Vi tilbyder lån mellem 3.000 til 15.000 kroner, uden at stille krav til, at du stiller økonomisk sikkerhed. Det er derfor nemt og hurtigt at ansøge og få svar på, om Kassekreditten kan tilbyde dig den kredit som du har ansøgt om. Når lånet er godkendt, vil du modtage beløbet på din bankkonto inden for få minutter.

Lån penge online

Hos Kassekreditten.dk foregår hele vores låneproces online. Vi tilbyder dig en nem og hurtig måde at låne penge på, og som sparer dig for alt besvær. Når du har udfyldt ansøgningsformularen på vores online platform, får du hurtigt svar på om din ansøgning er godkendt. På den måde er låneprocessen fra du ansøger om et lån, til du modtager pengene kort. Kassekreditten klarer hele låneprocessen online, så du kan ansøge om en kredit, lige når det passer dig.

Lån penge hurtigere end hos banken

Vi kan tilbyde dig en langt hurtigere og nemmere låneproces, end hvad banken har mulighed for. Dette er til gavn for vores låntagere, som står og mangler penge nu og her. Tager du et lån hos os, undgår du at spilde din tid på møder i banken eller på telefonopkald med din bankrådgiver.

Låner du penge hos en bank, vil de både stille krav til, at du kan stille økonomisk sikkerhed, og en forklaring på hvad du vil bruge pengene til. Kassekreditten stiller hverken krav til, at du skal stille økonomisk sikkerhed, eller viden om hvad lånet skal bruges til. Når din ansøgte kredit er blevet godkendt, modtager du pengene på din NemKonto med det samme.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Brug lånet på hvad du vil

Hos Kassekreditten.dk blander vi os ikke i, hvad du vil bruge lånet til. Du kan bruge pengene på lige hvad du har lyst til. Det kan være at du står og mangler penge til en uforglemmelig rejse, udbetaling på din drømmebil eller til uforudsete udgifter. Der er mange muligheder, men fælles for dem er, at du står og mangler pengene nu og her, og det er her at vi kommer ind i billedet. Vi kan tilbyde dig et nemt og hurtigt lån, så du har et større økonomisk råderum.

Lån penge med dit Nem-ID

Vi benytter Nem-ID som et led i vores låneansøgning, for at give dig så sikker en service og et lån som overhovedet muligt. Når du ansøger om at låne penge hos os, skal du bruge dit Nem-ID til at underskrive ansøgningsformularen med. På den måde har vi mulighed for at indhente dine informationer, så vi kan lave en hurtig kreditvurdering af dig.

Hvem kan låne penge?

For at du kan ansøge om at låne penge hos os, skal du opfylde følgende krav:

 • Låntager skal have et dansk CPR-nummer
 • Låntager skal have en folkeregisteradresse
 • Låntager skal have en aktiv e-mail adresse
 • Låntager skal have et dansk telefonnummer
 • Låntager skal have en dansk bankkonto
 • Låntager skal give adgang til sin årsopgørelse via Skat
 • Låntager må kun have én kredit hos os af gangen

Se vores lånevilkår lige HER

Fordele ved at låne penge hos os

Fordelene ved at låne penge hos os er, at det er hurtigt, nemt og sikkert. Vi har minimeret låneprocessen, så du på kun få minutter får svar på din ansøgning.

Alt hvad du skal bruge, for at ansøge om et lån hos os, er dit Nem-ID. Nemmere bliver det ikke. Hos Kassekreditten sparer du altså tid på processen fra du ansøger om en kredit til du får svar på lånet. De fleste banker kræver, at du stiller økonomisk sikkerhed for dit lån, men det er ikke tilfældet hos os. Vi kræver ikke at du stiller økonomisk sikkerhed for lånet, og vi laver i stedet en hurtigt kreditvurdering af dig. Vi blander os heller ikke i hvad du vil bruge lånet til, og derfor er det helt op til dig selv, hvad du vil bruge pengene på.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Ulemper ved at låne penge

Selvom det kan være en god løsning for dig at låne penge, så du kan få et økonomisk råderum, er der ulemper forbundet med at låne penge. Når du tager et lån, bliver der tilføjet renter til det beløb som du skal tilbagebetale. Derfor skal du være opmærksom på, at det beløb som du skal tilbagebetale er større, end det beløb som du har lånt.

Er det gratis at låne penge?

Vi kan som alle andre pengeinstitutter desværre ikke tilbyde dig et gratis lån. Til gengæld har vi en fast lav rente på 12,5%, som er gældende uanset hvad størrelsen på din kredit er. Låner du penge hos Kassekreditten, skal du afdrage på din kredit månedligt. Det er varierende fra låntager til låntager, hvor højt et månedligt afdrag du skal betale, da det afhænger af kredittens størrelse. Du kan minimum låne 3.000 kroner og maksimum 15.000 kroner.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Lav et budget

Vi vil altid råde dig til at lægge et budget, inden du tager et lån. Det kan være en fordel for dig at lægge et budget, så du undgår at låne et højere beløb, end hvad du i realiteten har behov for og kan tilbagebetale. Ved at lave et budget kan du få et større og bedre overblik over din økonomi, hvor mange penge du har behov for at låne og har mulighed for at betale tilbage. På den måde udgår du, at låne et højere beløb end hvad du har brug for eller råd til at betale tilbage.