Privatlån på få minutter - KasseKreditten.dk

Privatlån på 1 minut

Privat lån op til 15.000 kr.

Hos kassekreditten.dk kan du tage et privat lån fra 3.000 kr. op til 15.000 kr. Vi er ikke som de andre låneudbydere der tilbyder privatlån. Hos os, får du en kassekredit ligesom dem bankerne tilbyder. Vi har en en fast månedlig rente på 12,5 % og du behøver ikke indsende dokumenter eller andre beviser på din økonomiske situation. Det eneste du behøver er dit NemID og 1 minut til at udfylde ansøgningen. Bliver du godkendt udbetaler vi din kredit senest næste hverdag, så du kan få dækket dit økonomiske behov.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
  • Samlet kreditbeløb: kr.10.000
  • Fast Debitorrente: %150
  • ÅOP: %169,50
  • Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250
  • Samlede kreditomkostninger: kr.15.495
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.25.495
  • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Det er hurtigt, at tage et privat lån

Når du låner penge hos et firma som kassekreditten.dk, så kigger vi din ansøgning igennem så hurtigt vi kan. Dette gør vi for at sikre, at du får pengene ind på din konto hurtigst muligt efter du har ansøgt om din kassekredit hos os. Såfremt du ikke har nogen indvendinger eller spørgsmål til din kassekredit, kan vi allerede udbetale pengene til din konto dagen efter. Der er dog i den danske lovgivning en tvungen 48-timers regel. Den foreskriver, at vi skal desværre vente 48 timer med at udbetale penge i henhold til loven. Reglen er dit sikkerhedsnet, det vil sige at den er blevet lavet med henblik på beskytte låntageren fra at tage en for hurtig beslutning. For alt andet lige er det en stor beslutning af tage når man vælger at gældsætte sig; og det er ligegyldigt om det er til familie, bank eller kassekreditten.dk

Med vores låneberegner som du kan finde på forsiden, kan du meget hurtigt ansøge om et lån. Det er ligegyldigt, om du sidder ved en computer, er på farten med din smartphone, eller om du ligger i sofaen med din tablet. Så snart vi har fået din ansøgning, tjekker vi den igennem og godkender den, hvis der ikke er nogen problemer med at give dig den kredit du ansøger om.

Hvad er renten på et privat lån?

Vi tilbyder kassekreditter fra 3.000 kr. til 15.000 kr. Du bestemmer altså selv, hvilket beløb du har behov for at låne indenfor vores låneramme. Vores rente er dog fast, og den ligger på 12,5 % månedligt.

Det kan måske lyde af meget, men fordelen ved vores type lån er dog, at du kan dele pengene ud lidt efter lidt, eller bruge dem på én gang. Det er op til dig. Det vi går op i er, at du som minimum betaler de månedlige renter på dit lån, og at inden der er gået et år, har tilbagebetalt det fulde beløb. Så hvis du kommer til penge i din låneperiode, så kan du nedbringe din kassekredit hos os lidt efter lidt, istedet for at gøre det på én gang.

Når du undersøger alle typer lån, men især privat lån online. Så er det ikke kun renten der viser om et lån er billigt eller dyrt. Hos kasskreditten.dk har vi udover den faste månedlige rente et oprettelsesgebyr på 495  kr. Udover vores oprettelsesgebyr, skal du også huske, at kigge på andre faktorer såsom ÅOP og det samlede tilbagebetalingsbeløb. Det mest naturlige at sammenligne, er selvfølgelig det samlede tilbagebetalingsbeløb, men rent faktisk anbefales det at man sammenligner ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er derfor retvisende for, hvad dit privat lån koster dig årligt.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Betal dit privat tilbage på én gang

Kassekreditten.dk tilbyder ikke lån, der skal bruges til at finansiere store ting som f.eks. hus eller bilkøb. Derimod tilbyder kassekreditten.dk, at man tager et lån hos kassekreditten, hvis man har behov for en økonomisk buffer i en periode. Det er hurtigt at tage et privat lån hos kassekreditten.dk da vi ikke kommer til at blande os i, hvad du skal bruge dit lån på. Vi sørger for at du kommer nemt og hurtigt igennem med din låneansøgning, og derfor kan vi oftest også udbetale dig dit privat lån hos os indenfor et par hverdage.

Du bestemmer naturligtvis selv, om du vil betale hele lånet af på én gang, eller om du vil tage det i bider i løbet af din låneperiode. Det bestemmer du helt selv, og du finder selv ud af, hvad der passer dig bedst. De to ting der er vigtige at huske på er at du skal betale de månedlige omkostninger på 12,5 % af det samlede kreditlån, og at hele dit privat lån skal være tilbagebetalt efter 12 måneder.

Vi blander os ikke i din økonomi

Hos kassekreditten kan du bruge pengene fra dit lån til lige præcis, det du ønsker og drømmer om. Det kan være indskud til en lejlighed, en ekstra julegave til en du holder af, eller noget helt tredje. Vi blander vi os på ingen måde i din private økonomi og du har derfor fri råderet over dit lån. Hvis du tidligere har prøvet, at tage lån i en bank, så kan du formentlig også nikke genkendende til, hvor irriterende det kan være, at føle banken skal blande sig i ens privatliv.

Hos banken vil de ofte have oplyst præcis, hvad du skal bruge de lånte penge på, det kan virke meget intimiderende som låner. Det gør vi ikke hos kassekreditten, hvis du vil fortælle os, hvad pengene skal bruges på, gør du det, hvis du vil holde det privat, så gør du det. Det er helt op til dig. Dit privatliv er vigtigt for os.  

Forkæl dig selv med et privat lån

Er det sidst på måneden, og bankkontoen er flad, kan det være en god mulighed at låne penge, som du så kan tilbagebetale på et senere tidspunkt. Vi kender alle til måneder med ekstra mange udgifter, og de kan være hårde. Særligt når hovedet bliver fyldt med store bekymringer, og det hele ser sort ud. Det kan man hurtigt ændre på. Ved at tage et privatlån kan du få lidt mere ro i maven, og måske endda forkæle dig selv lidt med en fed bytur med vennerne, en sød gave til kæresten eller en tur i biografen med ungerne. En hyggelig oplevelse med dem man holder af, behøver ikke koster det store, og med et lån får du både råd til det, samt råd til mad og regninger.

Et privat lån kan lette hverdagen i en periode

De fleste kan nikke genkende til en situation, hvor ens økonomi enten kun lige akkurat hænger sammen, eller også er man i periode, hvor det er vigtigt at forkæle sig selv lidt ekstra. Vi mennesker er følelsesmennesker, og det forstår banker ikke altid. Derfor kan det være en fordel for dig, at tage et privat lån et andet sted end i din bank, da der her ikke vil blive stillet spørgsmålstegn til- eller vurderet om hvorvidt du er en god eksisterende kunde. Hos kassekreditten låner du på neutral grund, og det eneste du forpligter dig til er, at tilbagebetale det lånte beløb; samme forpligtelse som du også ville have i din bank.

Et privat lån kan være en personlig investering i gode oplevelser med familie, kæreste eller venner. Når alt kommer til alt, så er oplevelser og gode minder med dem du holder af, ikke noget man kan sætte en pris på. Det er ikke verdens undergang, ikke at komme med til en fest, eller misse et weekend ophold. Men det kan være belastende, hvis det er konsekvent, at man skal takke nej tak, fordi man mangler det økonomiske åndehul. Det kan kassekreditten.dk give dig.  

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Spørgsmål og svar

Nedenfor finder du en række ofte stillede spørgsmål og svar til kassekredittens privat lån. Vi har forsøgt at svare på det meste, men har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice- eller ringe til os i hverdagene.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos kassekreditten.dk kan du tage et privat kredit lån op til 15.000 kr., det mindste du kan låne er 3.000. Vi har lang løbetid, og du kan altid ansøge om, at hæve dit privat lån hos os, hvis du har behov for det.

Hvor lang er tilbagebetalingsperioden på et privat lån?

Du kan tilbagebetale dit privat lån hos kassekreditten.dk når du vil. Du kan vælge at afdrage lidt hver måned, udover det faste beløb du betaler som er renteafdraget på 12,5 %. Du skal bare have tilbagebetalt det fulde beløb indenfor 1 år. Du kan altid benytte vores låneberegner til at få et overblik over, hvor meget det er, og derefter kan du sammenligne med dit nuværende rådighedsbeløb. Så bliver du klædt godt på til at låne hos kassekreditten.dk

Kan man ansøge om privatlån over telefon?

Nej, på nuværende tidspunkt modtager vi desværre kun låneansøgninger over vores hjemmeside.  Hos os skal du anvende dit NemID i din låneproces, og derfor tager vi ikke imod ansøgninger, hvis du anmoder om at et privat lån over mail, brev eller telefon.

Kan alle ansøge om et privat lån?

Så længe du har et dansk CPR-nr, dansk konto, dansk adresse, en gyldig email, og ikke er registreret i RKI. Så kan du frit ansøge om et privat lån hos kassekreditten.dk

Er jeg anonym?

Du er naturligvis anonym når du ansøger om et privat lån hos os. Vi deler ikke dine oplysninger med andre banker eller låneudbydere. Hos kassekreditten vil  vi dog få kendskab til de oplysninger du deler med os, men du er hos dækket af persondataloven.