Få et nyt quicklån hos os i 2020! Se mere på Kassekreditten.dk

Quicklån

Få et hurtigt og sikkert quicklån hos KasseKreditten

Hos Kassekreditten.dk er vi klar til at vejlede dig, til at finde det bedste quicklån. Så er du klar til at udleve dine drømme. Inden du låner, skal du være ordentligt klædt på. Med vores låneberegner skaber vi en gennemsigtig proces, så du slipper for uforudsete gebyrer og renter. Med låneberegneren kan du sætte lånebeløb og løbetid efter det, der passer til dig og dine behov. Vi blander os ikke i, hvad du ønsker at låne til. Om det er rejser, boligen eller uforudsete udgifter, så er det dine penge.

Der er quicklån i alle størrelser med en række forskellige gebyrer og renter. Hos KasseKreditten kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kroner. Valget er dit, så længe din økonomi og dit budget kan rumme en afbetaling.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

Kreditbeløb
 • Samlet kreditbeløb: kr.9.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %352.07
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.1.186,88
 • Samlede kreditomkostninger: kr.14.737,50
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.23.737,50
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuldt ud, der ikke afdrages og kreditten indfries efter 12 måneder. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Få et Quicklån hos KasseKreditten.dk

Vi har gjort låneprocessen så let og hurtig som muligt. Vi har en kort række krav, som du skal opfylde. Dette er både for vores og din sikkerhed. Du skal have:

 • Et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • En aktiv e-mail adresse
 • Et dansk telefonnummer
 • En dansk bankkonto
 • Adgang til SKAT og din årsopgørelse
 • Opfylde kravene omkring kreditvurdering i punkt 3 beskrevet i vores lånevilkår

Hvorfor skal du vælge et quicklån?

Der findes mange lån på markedet. Du har måske hørt om et kviklån, smslån, forbrugslån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er lån der er hurtige og nemme at optage. Et quicklån er det gode valg for dig, der mangler lidt ekstra i en kort periode, har fået en uforudset udgift eller drømmer om en lækker afbudsrejse eller lignende. Måske mangler du penge til børnenes julegaver, en ny opvaskemaskinen, eller måske har du fundet et godt tilbud på en ny computer.

Lån penge hos KasseKreditten og undgå, at vi blander os i hvad du vil bruge pengene til. Vi udsteder kreditten, så du kan nyde livet i fulde åndedrag, uden at bekymre dig om overtræk og bankmøder.

Fordele og ulemper

Fordelen ved et quicklån hos KasseKreditten.dk er blandt andet, at du får svar med det samme. Vi har ikke samme venteperiode som din bank, da vi mener, at du ikke skal vente unødvendigt længe på dit lån. I stedet skal du blot udfylde KasseKredittens låneformular, så får du svaret kort efter. Du får høj kundeservice og hele processen varetages i virksomheden, der er 100 % dansk ejet. Dette har vi prioriteret, så du har bedst mulig sikkerhed og kvalitet hele vejen igennem.

Hvem tager et quicklån?

Få et quicklån hos KasseKreditten

Vores låntagere tæller alle typer; fra velhavende til personer på overførselsindkomst. Fællesnævneren er, at lånerne mangler lidt ekstra til uforudsete udgifter, de er i mellem jobs eller mangler lidt ekstra i en periode med mange udgifter, såsom sommerferien. De fleste opfylder vores lånevilkår, men vi har nogle anbefalinger, der følger med.

 • Du bør ikke optage et quicklån, hvis du udelukkende lever af overførselsindkomst og ikke har udsigt til en større indkomst. 
 • Du bør ikke optage et lån højere end din primære indkomst. Hvis du har udsigt til anden indkomst end din primære, skal du vedlægge dokumentation for din anden indkomst inden kreditvurderingen. 
 • Du bør aldrig optage et lån for at afvikle på anden gæld. I stedet bør du kontakte en gældsrådgiver, for at få en afklaring på din situation. I nogle kommuner tilbyder de gratis gældsrådgivning.

Det bedste quicklån for dig

Inden du udfylder vores låneansøgning, er det en række ting, du bør overveje. Vi har samlet nogle af de vigtigste her, så du kan gennemgå dem, inden du låner:

 • Hvor meget har du egentlig behov for at låne? Lån aldrig mere, end du har brug for.
 • Hvilket lån skal du søge? Quicklån er gode til de små, midlertidige lån. Ved større beløb (over 15.000 kroner) giver det mening at tale med en bankrådgiver.
 • Har du tjekket dit budget igennem for, hvornår du vil have afbetalt dit lån? Hos KasseKreditten tilbyder vi et større lånebeløb, og samtidig en længere låneperiode.
 • Hvor længe har du brug for at låne pengene? Forlæng ikke låneperioden unødigt.
 • Det er som sagt aldrig gratis at optage et lån. KasseKreditten giver kredit over en række måneder, da lånebeløbet er mellem 3.000 og 15.000 kroner. Du skal derfor også overveje, hvor meget du vil afbetale med pr. måned. Selvom vores model er designet til, at det er et relativt langvarigt lån, så kan du tilbagebetale din kredit, når du vil. Du afbetaler som udgangspunkt med 12,5 % pr. måned i renter og indfrier derudover det beløb, du har plads til i budgettet.

Har du overvejet ovenstående spørgsmål, bør du være klar til at ansøge om et lån hos Kassekreditten.

Hvor gammel skal jeg være for at tage et quicklån?

Det er mange forskellige typer, der vælger at tage et quicklån. Personer helt ned til 18 år vælger indimellem at optage lån. Mange lånevirksomheder vælger dog en aldersgrænse på 25. Dette fordi unge har en højere risiko for at ende i stor gæld, da de ofte er på SU eller med en lav indkomst pga. ufaglært arbejde. Derfor har vi hos Kassekreditten.dk valgt en aldersgrænse på 21 år, da vi mener, at det er mere ansvarligt, og at vi på den måde så vidt muligt undgår at bidrage til en uheldig statistik.

Hvorfor bruge NemID til at tage et quicklån?

I dag bruges NemID hos langt de fleste låneudbydere til at underskrive låneaftalen. Hos Kassekreditten.dk bruges dit NemID til at identificere dig som låntager - både for din og vores sikkerhed. Samtidig betyder det, at du ikke skal møde op på et kontor og underskrive fysiske kontrakter, ligesom du undgår en masse bøvl med printere og scannere. Hos Kassekreditten.dk værdsætter vi, at kunne klare alt online. På den måde sparer vi allesammen tid, og du kan bruge tiden på sjovere ting.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvad koster det at tage et quicklån hos Kassekreditten?

En kredit hos KasseKreditten koster et oprettelsesgebyr på 495 kroner, der dækker oprettelsen af din kredit. Denne omkostning skal betales hver gang, du opretter en ny kredit. Oprettelsesgebyret tillægges dit lånebeløb og betales sammen ved kredittens forfald.

Af din udestående kredit udgøres 12,5 % din rentebetaling. Heraf udregnes minimumsbetalingen. Som eksempel kan du ved en kredit på 4.000 kroner regne med en minimumsbetaling på 500 kroner pr. måned. Din minimumsbetaling er dermed også alene den månedlige renteomkostning. Du bør derfor betale mere for både at nedbringe kredit og rente (minimumsbetaling). Når du betaler mere end din månedlige minimumsbetaling, vil resten af din betaling først og fremmest dække dine gebyrer og derefter din kredit.

Jævnfør rentelovens regler for rykkerbeskrivelser og inkassovarsler, vil KasseKreditten ved manglende betaling opkræve gebyrer for yderligere varsler. Ved misligholdelse af kreditaftalen vil du som låntager være pligtig til at betale yderligere omkostninger i forbindelse med inddrivelse af et udestående. Du kan læse mere om proceduren ved misligholdelse af gæld under punkt 9; “Misligholdelse og misbrug”. I ansøgningsprocessen vil du blive oplyst om lånebeløbets størrelse, renten og udbetaling af kreditten. Efter din kreditvurdering hos KasseKreditten, vil du modtage dit individuelle lånetilbud, som du skal godkende. Efter godkendelse, der sker via din profil på hjemmesiden, vil dit lån sendes til udbetaling som straksoverførsel.

Årlig Omkostning i Procent (ÅOP) på dit quicklån

Uanset om du leaser, lejer eller optager et lån, skal du altid lægge mærke til den årlige omkostning i procent - også kendt som ÅOP. Denne fremstår altid markant højere på quicklån. Dette er fordi, den ikke er udtænkt med denne type lån i tankerne. Når man overvejer at tage et lån med en løbetid på under 45 dage, et såkaldt quicklån, vil den årlige omkostning i procent være markant højere. Ved almindelige lån, med en løbetid på et år eller længere, vil den være mere passende.

Den årlige omkostning i procent er ikke altså ikke udtænkt til at være et værktøj, hvorpå du skal sammenligne lån med en kortere løbetid. Derfor vil ÅOP altid være markant højere på et quicklån og misvisende for den reelle årlige omkostning. De faktiske låneomkostninger i kroner og øre kan derfor være lavere ved et kviklån, hvis man kun har behov for pengene i kortere tid.

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Tag et quicklån nu og få råd til livet

Du har fået mulighed for at realisere en drøm - måske er der rabat på en ferie, en ny computer eller noget tredje. Du mangler dog lige lidt til finansieringen, og hvorfor skal banken indvies i den drøm? Nogle gange står du overfor nogle tilbud, hvor du bare må slå til. Hvad du vælger at bruge dine penge på, blander vi hos KasseKreditten os ikke i. Vi ønsker blot at give dig muligheden for, at udleve dine drømme og få så mange gode oplevelser som muligt.

Når du låner hos et sted som os, er vores største fokus, at du er i stand til at betale dit lån tilbage inden for den aftalte låneperiode. Derfor kreditvurderer vi dig. Hvis du har ansøgt om en for høj kredit, vil vi tilbyde dig en lavere kredit. Det er vores ansvar overfor dig, at du ikke låner mere hos os, end hvad din kreditvurdering tillader.  

Låneloven om quicklån

I Danmark har private borgere og virksomheder frihed til at indgå quicklån, som de ønsker grundet vores aftalefrihed. Dette betyder, at du som forbruger har ansvar for at foretage valg om din økonomi, og herunder forskellige typer af banklån og online lån. Som låneudbyder har KasseKreditten et ansvar i forhold til at give dig som låneansøger ansvarlig rådgivning i forhold til dine lån. Derudover er vi, grundet kreditaftaleloven, forpligtede til at vurdere vores ansøgere af quicklån. Her har vi valgt at kræve af vores ansøgere, at de ikke er noterede som dårlige betalere i debitorregistret eller i RKI. Vi har desuden også valgt, både for din og vores sikkerhed, at du skal underskrive din låneaftale med dit personlige NemID.