Er du på udkig efter rentefri lån? ▷ KasseKreditten rådgiver dig ✓

Rentefri lån

Leder du efter rentefri lån? KasseKreditten hjælper dig

Det er muligt at finde et rentefri lån, hvis du klikker rundt på internettet. Men man skal være meget påpasselig med at låne den slags lån. Ofte er der skjulte gebyrer, og det ender med, at de ikke er helt ”rentefrie” alligevel. Og da kan det blive dyrere i sidste ende end ved at tage et lån med renter i første omgang.
Hos Kassekreditten stræber vi efter at være så gennemskuelige for dig som muligt. Derfor har vi en fast, lav rente, som du kender, allerede inden du ansøger om et lån. Vores faste rentesats ligger på 12,5% uanset lånetype og beløb hos os. Vi tilbyder derfor ikke rentefri lån. Dog får du større sikkerhed hos os, og renten er lav sammenlignet med andre udbydere. Det er den blandt andet, fordi vi ikke har fysiske butikker til rådighed, og ikke skal betale husleje for det. Alt foregår online hos os.

Lån op til 15.000 kr.

 Ansøg på 1 minut

 Lav månedlig rente

3000
|

|

|
6000
|

|

|
9000
|

|

|
12000
|

|

|
15000
|
 • Samlet kreditbeløb: kr.5.000
 • Fast Debitorrente: %150
 • ÅOP: %328,40
 • Ydelse/Månedlig minimumsbetaling: kr.625
 • Samlede kreditomkostninger: kr.7.995
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr.12.995
 • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Oprettelse: 495 kr.
trustpilot
experian
nemID logo
skat

Rentefri lån - KasseKreditten prioriterer din sikkerhed

Vi sætter sikkerhed højt på listen, så du som kunde kan føle dig rolig ved at låne hos os. Med sikkerhed mener vi blandt andet, at du i disse tider skal overveje kraftigt, hvem du uddeler din oplysninger til. Vi er godkendt af Finanstilsynet og samarbejder med NemID, hvilket er med til at skabe et højt sikkerhedsniveau af dine personlige data. Desuden gemmer vi dine oplysninger, således ingen kan få adgang til disse.

Blandt de sikreste låneudbydere i Danmark

Vi går ind under den danske virksomhed Finans 247 ApS, som er registreret hos Finanstilsynet. At være registreret hos Finanstilsynet er en forudsætning for låneudbydere i Danmark, for at de må drive en forretning med lån her i landet. Derfor er det vigtigt for dig som potentiel låntager at holde øje med dette. Hvis låneudbyderen er godkendt af Finanstilsynet, kan du være sikker på, at det er i orden at låne. Men du kan ikke være sikker på, at der kan komme uforudsete gebyrer hos alle låneudbydere alligevel. Vi er blandt de sikreste i Danmark, og vi ønsker at være velinformerede om, hvad du skal betale, hvis du låner hos os. Det er ikke sikkert, du kan blive lige så velinformeret med rentefri lån.
Hos KasseKreditten foretager vi en PID/RID validering, der sikrer, at ingen kan optage lån i dit navn. Vi matcher altså dit CPR-nummer med dit NemID. Vi ved godt, at det kan være skræmmende at låne penge online, og derfor gør vi vores ypperste for at passe på dine personlige oplysninger. Oplysningerne opbevares krypteret. Vi anbefaler, at du ikke låner på andres vegne, da det juridisk er låntageren, der er bundet af aftalen.

Rentefrit lån online 

Du kender måske et online lån som et kviklån, smslån, forbrugslån, hurtig lån eller er mobillån. Kært barn har mange navne som man siger. I princippet er alle låne det samme, falder alle ind under kategorien online lån. Vi tilbyder online lån, så vi kan være til stede der hvor du er. Og det er de fleste i dag på deres mobiltelefon store dele af tiden. Derfor kan du både købe masser af produkter online, bestille mad og ikke mindst låne penge. Vi har skabt en tilgængelig brugerplatform, som er nem at anvende. Lån penge hjemme fra din sofa af, og slip for at skulle igennem en lang og besværlig låneproces, som du skal hvis du tager et lån i banken.

Rentefri lån - Så nemt er det at låne

Vores platform er særdeles brugervenlig. Vi ønsker, at det skal være nemt at låne penge til det, du lige står og mangler. På udkig efter rentefri lån? KasseKreditten hjælper digI vores system er det eneste, du skal gøre for at få et lån:

 • Søge om lån ved først at skrive det beløb, du søger om
 • Udfylde låneansøgning
 • Tillade at vi får adgang til e-SKAT
 • Skrive under på låneaftalen
 • Og så får du udbetalt penge

I mellem trinet ”Tillad adgang til e-SKAT” og ”Skriv under på låneaftalen” er der dog et væsentlig punkt, som hedder kreditvurdering. 

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Hvordan foregår kreditvurderingen?

Hos Kassekreditten foretager vi en individuel og automatisk kreditvurdering af din økonomi, når du søger et lån hos os. Det smarte er, at efter du er færdig med ansøgningen, så får du svar indenfor 10 sekunder. Kreditvurderingen er det afgørende for, om du kan låne penge eller ej. Det er hurtigt og nemt, og du kan gøre det hele fra din computer eller smartphone. På farten eller hjemme i din sofa. Det er lige meget. Vi benytter NemID til at hente dine oplysninger, så vi er sikre på, at de er helt korrekte. Det er sikrest og lettest for begge parter. I denne tager vi afsæt i din økonomi lige nu. Vi vil tage et kig på offentlige udbetalinger eller den seneste lønseddel, hvis du er i arbejde. Da får vi styr på din indkomst. Men vi søger også indblik i dine faste udgifter og årsopgørelse for at få et mere realistisk billede af, hvor meget du har til rådighed udover de faste udgifter hver måned.
Ligeså snart du har sendt din ansøgning afsted til os, giver du os ligeledes samtykke til at se dine skatteoplysninger via e-SKAT. Vi indhenter desuden oplysninger fra RKI og andre debitorregistre for at se, om du står på listen som dårlig betaler. Er det tilfældet, kan du desværre ikke låne hos os.
Ud fra disse faktuelle oplysninger kan vi vurdere din såkaldte kreditværdighed og forholde os til, om vi vil godkende eller afslå din låneansøgning.

 

Rentefrit lån - Sådan låner du hos os

Vi har en utrolig praktisk låneproces hos Kassekreditten, og det er ikke særlig svært at ansøge om et lån.

 • Udfyld ansøgningen: Du vælger det beløb, som du gerne vil låne, og indtaster dine personlige oplysninger i formularen. Det er vigtigt, at det er de helt korrekte oplysninger.
 • Adgang til e-SKAT: For at du kan få bevilget et lån hos os, så skal vi have adgang til din e-Skat. Herefter beslutter vi din kreditramme ud fra indkomst, offentlige udbetalinger og seneste årsopgørelse. Hvis du ikke kan låne det ønskede beløb, så foreslår vi muligvis et andet.
 • NemID-underskrift: Vi skal herefter bruge din NemID-underskrift. Du skal nu signere kreditten online.
 • Penge på kontoen: Lånet er nu fuldendt, og dine penge vil være på din NemKonto snarest.

Få udbetalingen i morgen

Såfremt du får godkendt et lån hos os, skal du blot skrive under på låneaftalen med NemID. Når dette er gjort, vil du kunne få pengene ind på din konto dagen efter, hvis den efterfølgende dag er en hverdag. Du behøver altså ikke, at vente til næste lønningsdag med at få penge på kontoen. 

Krav til vores låntagere

Vi ønsker ikke nogen særlig sikkerhed fra din side udover, at du betale en billig rente. Dog har vi nogle krav, du skal leve op til, for at kunne komme i betragtning til at låne hos os:

 • Have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • En e-mail adresse som virker
 • Dansk mobilnummer
 • Give adgang til e-SKAT
 • Dansk bankkonto
 • Må ikke være i RKI eller anden debitorregister

ANSØG OM DIN KREDIT NU

Vi har ikke rentefri lån men en lav rente

Vi tilbyder solide lån, hvor sikkerheden er i orden. Du undgår, at der pludselig kommer uforudsete gebyrer, som du ikke havde set i det med småt, hvilket desværre sker i mange tilfælde ved rentefri lån. Langt de fleste låneudbydere ønsker en form for sikkerhed fra deres kunder, og det får de blandt andet i form af en rente. Denne er med til, at kunden forpligter sig, og vil betale igen. Ellers kan det blive endnu dyrere for denne. Så med rentefri lån vil det være en stor risiko, som udbyder løber.
Hos Kassekreditten er du sikret en lav rente på dine lån. Vi har en fast rente på 12,5 %, og det er uanset størrelsen af det lån, du tager. Vi tilbyder en lavere rente end de fleste udbydere, og det gør vi fordi, vi ikke har nogle butikker eller filialer, men derimod klarer vi alt online. Vi synes, at det er en fornuftig fremgangsmåde.

Rentefrit lån - Hvor meget kan jeg låne?

Hos Kassekreditten kan du låne i mellem 3.000-15.000 kr. Det er klart, at jo mindre du ønsker at låne, jo hurtigere bliver processen også, og jo større er chancen for, at du kan få bevilliget et lån. Men har du en meget sund økonomi, kan vi også finde på at spørge, om du ønsker at låne endnu flere penge, end det du har efterspurgt i ansøgningen. Det betyder dog ikke, at du skal låne mere, end du har søgt, hvis du ikke har behov for det. Når du låner penge hos os, så betaler du tilbage, når du har mulighed for det. Vi sætter stor vægt i fleksibilitet og frihed for låneren, så du kan afbetale hurtigere, hvis du pludselig får luft i økonomien. Vi kræver dog som minimum, at lånet skal være fuldt tilbagebetalt indenfor 12 måneder.

Få dine penge udbetalt hurtigt på din NemKonto

Når du er blevet godkendt til at låne hos Kassekreditten, så bliver dine penge udbetalt på din NemKonto. Du får dine penge allerede dagen efter, du er blevet godkendt, så du hurtigt kan få glæde af dem. Vi forstår vigtigheden i, at pengene er til rådighed hurtigt.

 

Aldersgrænsen på lån hos KasseKreditten er 21 år

Det er et krav, at du er myndig og er fyldt 21 år for at låne hos Kassekreditten. Det er en alder, vi har sat, da helt unge mennesker statistisk set har en meget større risiko for at ende i dyb gæld. Vi vægter økonomisk ansvarlighed rigtig højt, så derfor skal du være fyldt 21 som låntager hos os.

Fleksibel låneperiode men intet rentefrit lån

Der er forskellige låneperioder – også kaldet løbetider – hos de forskellige låneudbydere. Det gælder også i forhold til rentefri lån. Hos os har vi en rød tråd, hvor vi vil holde tallene klare og tydelige for dig. Dermed har vi også en fast låneperiode, men den er ikke mere fast, end du selv kan være fleksibel inden for den. Låneperioden varer 12 måneder. Og inden for den, kan du selv bestemme hvor meget eller hvor lidt du vil betale. Så længe du betaler den fastsatte rente på 12,5%, og du tilbagebetaler kreditten inden for de 12 måneder, så kan du selv bestemme.

Lånevilkår der er til at forstå

Kassekreditten bestræber sig altid på at tilbyde lån, der er til at forstå. Det betyder, at du kan læse mere om, hvad det indebærer på vores hjemmeside. Her kan du gennemlæse vores lånevilkår, som er opdelt i små, let læselige segmenter, så du altid er helt indforstået med, hvad der skal ske. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har opklarende spørgsmål. Det gør du på mail info@kassekreditten.dk eller på telefon 70 71 10 60. Vi sidder klar til at guide dig igennem vores gennemskuelige lånevilkår eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Hos Kassekreditten kan vi ikke vente med at hjælpe dig igang med dit online lån - Du kan komme igang allerede nu.

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med lån. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, men har du andre eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor er første lån ikke et gratis lån?

Hos Kassekreditten.dk prioriterer vi sikkerhed og en kort behandlingstid på ansøgningen over gratis lån. Gratis lån bruges oftest som markedsføringsstrategi og kan give dig større udgifter ved fremtidige lån. Vi vil hellere give dig en dansk virksomhed med gode standarder og dansksproget kundeservice, hvor du vejledes bedst muligt. Derudover får du en fast rente på 12,5 %, så du ikke oplever store udsving eller skjulte gebyrer.

Hvornår får jeg pengene?

Vi behandler din ansøgning og kreditvurderer dig med det samme, så du har pengene på din konto dagen efter, du har godkendt dit lån. Vi udbetaler alle hverdage med undtagelse af helligdage.