Lån penge hos Kassekreditten.dk ▷ Følg 4 nemme trin til at tage et lån ✓

Sådan gør du

SÅDAN GØR DU

Udfyld ansøgning

Først skal du vælge dit ønskede kreditbeløb, som du vil ansøge om. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger som CPR-nummer og kontaktinformationer. Det er vigtigt, at du angiver korrekte kontaktoplysninger, så vi kan kommunikere med dig om din kredit. Fremadrettet vil du via din profil kunne holde alt dit stamdata opdateret. Kreditten udbetales direkte til din NemKonto.

Giv adgang til e-SKAT

For at kunne få bevilget en kredit hos KasseKreditten, er det et krav at du giver os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. Her henter vi informationer om løn- eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af informationerne fra e-SKAT, sammen med andre relevante kreditoplysninger, beslutter vi din kreditramme. Såfremt vi ikke kan give dig din ønskede kredit, vil vi muligvis foreslå et lavere beløb som vi kan godkende dig til.

Underskriv med NemID

Efter din kreditvurdering, skal du godkende din kredit ved at signere en kreditaftale med NemID. KasseKreditten benytter altid NemID til at signere kreditaftaler, så vi er sikre på at der ikke er andre der optager lån i dit navn.

Modtag pengene på din konto

Så snart du har underskrevet din kreditaftale med NemID, sender vi det fulde kreditbeløb til udbetaling. Vi udbetaler kreditter 2 gange om dagen alle hverdage, og hvis du søger inden kl 16:00, vil du modtage udbetalingen samme dag. Bemærk at der ikke bliver udbetalt kreditter i weekender samt på helligdage. Har du ansøgt i en weekend eller på en helligdag, vil dine penge blive udbetalt den førstkommende hverdag til din NemKonto

EN FLEKSIBEL KREDIT

Lån op til 15.000 kroner

Hos Kassekreditten kan du låne op til 15.000 kroner som en kredit. Det hele forgår nemt og bekvemt via din computer, tablet eller telefon. Du kan låne på farten, eller hjemme fra sofaen. Lånet underskrives med NemID og står på din konto kort tid efter.

Betal når du vil

Med en kredit hos KasseKreditten, har du en fleksibel låneperiode. Du kan betale af på kreditten løbende, når du har mulighed for det. Det eneste du skal sørge for er, at betale din månedlige rentebetaling. Nedbringer du kreditten, bliver din månedlige rentebetaling blot lavere næste gang.

Nemt overblik

På Kassekreditten kan du se status på din kredit, hvor meget du skylder og hvornår din næste minimumsbetaling forfalder. Herfra kan du også nedbringe din kredit via kreditkort eller bank overførsel.

Høj sikkerhed

Hos KasseKreditten går vi meget op i sikkerhed, så ingen kan optage et lån i dit navn. Vi foretager en såkaldt PID/RID validering, der er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares krypteret, så ingen kan tilkomme dem.